Çok geçmiş olsun baya zorlanmış kuzu belkide biz ilk ay olduğundan hiç zorluk yaşamadık fitile bile gerek duymadım ben bardak sargı vesaire hiç kullanmadım 4 gün iyileşme sürecince kremleri kullandık oda bitti hatta sargı bezi bile yoktu eve gelince farkettim ama normalmiş bi sıkıntısı olmadi

Bu arada babam hic yapmadigim bir seyi yapiyo evi gezdiriyo nesnelere dokunduruyo hep ben henuz tutmuyo bilincli diye yapmiyodum ama her seye dokunuyorlar evde..kar kuresi var mesela calistiriyo once bakiyolar sonra yavas yavas yaklastiriyo dokunuyo kesfetmesi icin cok guzel taktikler babasinin fotosunu gosteriyo aggu aggu diye tepki veriyo bizim kiz neyse bugun kavusuyorlar

Inanilmazda degisti huylari cok huysuz yaramaz bi kiz geldi 1 haftadir umarim gecicidir

Oluyor canım oluyor. Hep hormonların oyunu yeniden çocuk yapmayı isteyelim, üreyip çoğalalım diye hormonlar kötü anıları unutturup güzelleri hatırlatıyor
Ay evet kesinlikle o ilk doğduğunda ilk annelik hissi bambaşka bende durup durup o güne keşke geri dönsek diyorum eşime dönüp dönüp bakıyorum resimlerine. Kocaman oldular gibi geliyo
Ben özlemiyorum o günleri Annelik hüznü denen şeyi yoğun yaşamıştım ha bire ağlıyordum çünkü

Ne guzel anlatmissin cok tesekkur ederim okurken bile aglayacaktim cok gecmis olsun size de ne guzel kurtulmussunuz. Ya benim oglum cok kucakci oldu. Uykuya dans ederek daliyor. Gaz cikarmadan cok uykuys gecis zamaninda hep kucak istiyor nasil yapicam bilmiyorum

benim annem de size bu yasinizda kutu fasulyr yumurta tattiriyordum fln dedi de onlari yapmam ben de
Cok sagol canim. Iste keske yenidoganken yaptirsaydim diyorum. Simdi biraz daha farkinda bazi seylerin. O zaman da yumurtaliginda sıkıntı vardi doktor erteledi
Geldik hastaneye biz de

Ben de sadece mama veriyorum mecburen mama veriyorum ama bu kötü hissetmeleri atlatamadim sanki yetwrlu anne değilmişsin gibi davranıyor bazı kişiler sanki keyfi mama vermişsin gibi bu psikolojiyi dilerim kimse yaşamasın kalabalık bi ortama girdiğimde elimde biberon gören aaaaa mama mi die söylenmelerini ve bakışlarını ömrüm boyunca unutamam en çok zoruma gidense bunu kendi cinsimin yapmasıdır sabki zehir veriyoruz

Evet en mantıklısı oama ikna olmaz heralde..valla üzüldüm senin için yas Allah kolaylık versin

Geç kalmış sayılmazsınız canm bi kac güne toparlar inş

Ben yeniyim burda. Oğlum doğduktan sonra benzer şeyler yaşayanlar var diye yazmaya başladım çok da iyi geldi burası hamileyken takip etmiyodum çok.. Sen eskilerdensin sanırım beni tanimiyorsundur yaşadıklarını ben de yasadim. Başlarda kendimi çok yetersiz hissediyordum yavaş yavaş aştim.

Hem emzirip hem mama veriyorum ama sadece emzirdigim öğünde sutumle doymuyo heralde diye düşünmeden edemiyorum. Mamadan önce kilo alımı dusuktu çünkü. Mamayla ortalamayı bile yakalayamadik biraz artirdim.
Çevreden bizim zamanımızda mama mi vardı şimdiki anneler emzirmiyo benim sutum taaa tavana fiskiriyordular vs bitmedi. Ağlayarak mama hazirladigim çok oldu.

Sonra dedim mama da bizim için bi nimet ya olmasaydı neyle doyuracaktim oğlumu kendime geldim kim ne söylüyorsa cevap vermeye başladım içimde tutmadım. Şimdi daha iyiym.

Sadece emzirmekle anne olunmuyor ki onları bizden iyi anlayan yok aç mı uykusu mu var oyun mu istiyo kucak mi en iyi biz biliyoruz kimse de bizim yerimizi tutamaz kendini daha fazla yıpratma.
1999 depreminde kardeşim iki aylikti annemin sütü kesildi emziremedi bi daha aralarındaki bağ çok kuvvetlidir yani sadece emzirmekle bağ kurulmuyor sen bebeğin için en iyi annesin unutma

Dinlemiyor kuzum. Kayinpeder de o ne derse ona inaniyor. Ictim diyor. Inaniyor bilemez ki. Dogumdan sonra gorumcem 2 ay kaldi yaninda. Onun da kendi evi cocuklari var.
Kızların hepsi babaya aşık:) biz ihtiyaç giderici olarak görevlere devam:)))) ama ben de öyleydim rahmetli babama çok düşkündüm.
1 gün bile öyle farkediyorki her gün değişiyorlar bizim kız da ağzını açıyor hirslaniyor yüzümü yemeye çalışıyor heyecan yapıyor çok komik yaa.kaşla göz arasında reklamları izlemeye çalışıyor boyuna bakmadan kandıracak bizi.Vallahi her şeyi öğrenip gelmisler sanki.Emeklemeye yürümeye başlayınca burdan çok şikayet edeceğiz galiba:)))Allah hepsine sağlık sıhhat versin de..

Teşekür ederim yorumun için evet hamilelikten beri burdaydim eskiyim yani 3 aylık olduk ve neredeyse o yorymlardan sonra insan içine cikmadim sadece beni anlayan kişilerle görüştüm hala da öyle yapıyorum ilk kez gördüğüm kişiler de de şimdi artık onlar yorum yapmadan mama veriyorum bebeğimin tercihi yalancı meme de veriyorum çünkü istiyor ilaç da veriyorum çünkü reflu diye hemen açıklama yapıyorum ki söylentiler cogalmasın :) bu arada bebeğim alerjik yapıya da sahip mama da sknti yaşadık nerdeyse mama da içemeyecekti çok şükür ki dediğiniz gibi mamalar var

Biz hic bardak falan koymadik doktor hicbir sey vermedi bize ilac krem vs. Herkes bardak diyo bize soylemeyi mi unuttu acaba doktor ya da kucuk oldugumuz icin mi gerek yoktu anlamadim. Hayirli olsun size de simdiden gecmis olsun. Hic korkmayin ben de nasil olacak diye endiselenmistim baya ama 18 gun oldu biz olali gecti sayilir cok sukur

Benim gittigim doktor dudak bagina mudahale etmiyoruz dedi. Cocuk cerrahiydi. Cali gunu de bizim sunnetimiz vardi. Cidden cok endişeliyim. Ama onun iyiligi icin diye disinup rahatliyorum. 2 gundur cisi sari renkli ve az acaba pipisi tikandi mi diyorum. Hic degilse o kaygi ortadan kalkar. 5 numara bez ben de alayim

O panikle uyandirdim ya hala uyumadi cocuk ortaliigi yikiyo isigi kapattirmiyo acik olcakmis ayagima aldim isiga baka baka ayagimda uyudu
Çok geçmiş olsun canım gerçekten çok korkutucu bir durum acaba burnu mu tıkalı aklıma o geldi sen anlatınca burnu tıkanırsa uyurken ağzınıda kapatırsa nefes alamayıp daralmış olabilirmi o panikle tükürüğü boğazınamı kaçıyor acaba doktora bir danış öyle olunca insanın aklı çıkıyor

Bizim gibi birini duyunca rahatladim yaa biz de bardak krem vs hicbir sey kullanmayinca acaba doktorun karambolune mi geldik demistim

Bu foto diyet oncesi. Diyetten sonra biraz azaldi. Kirmizi deg8ller artik. Puturler de hafifledi. Tek tek neye alerjisi oldugunu deniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…