Insallah canim cok tesekkurlerGeç kalmış sayılmazsınız canm bi kac güne toparlar inş
Hadi insallah bize de cabucak gecer o gunler. Bize de doktor bardak koymsya gerek.yok dedi ama ben koyacam nolur nolmaz diyeBiz hic bardak falan koymadik doktor hicbir sey vermedi bize ilac krem vs. Herkes bardak diyobize soylemeyi mi unuttu acaba doktor ya da kucuk oldugumuz icin mi gerek yoktu anlamadim. Hayirli olsun size de simdiden gecmis olsun. Hic korkmayin ben de nasil olacak diye endiselenmistim baya ama 18 gun oldu biz olali gecti sayilir cok sukur
Sagol canimAyyy allah yardımcınız olsun, biz de önümüzdeki ay düşünüyoruz. Nasıl geçti gününüz, nasıl geçmekte? Acaba sonrasındaki bakımı da zor mu ya ben de çok korkuyorum
Bak ben bu resmi görünce çok etkilenmiştim. Üçüde bebeğini farklı şekillerde besliyor ama Üçü de anne, Üçü de bebeğini çok seviyor... Zorunluluktan mama vermek hiç bir anneyi kötü yapmaz, aksine bebeğinin iyiliğini ister her anne mama veriyorsa da bundan veriyordur. Bu resimde bi de kataterle beslenen bebek var, onu görüp şükrediyorum mamadan çok daha zoru var diyeBen de sadece mama veriyorum mecburen mama veriyorum ama bu kötü hissetmeleri atlatamadim sanki yetwrlu anne değilmişsin gibi davranıyor bazı kişiler sanki keyfi mama vermişsin gibi bu psikolojiyi dilerim kimse yaşamasın kalabalık bi ortama girdiğimde elimde biberon gören aaaaa mama mi die söylenmelerini ve bakışlarını ömrüm boyunca unutamam en çok zoruma gidense bunu kendi cinsimin yapmasıdır sabki zehir veriyoruz
Kiyamam sana icimi dagladin.suan o kadar iyi anliyorum ki..kimseler yerlerini tutamaz..benimde esim gorevde diye 1hafta babam geldi.yemek yedim mutfagimi toparladi,cocugu emzirdim kucagina verdim rahat nefes aldim gece 4te aglamaya basladi odaya geldi salladi bana sen uyu dedi..sanki annemin boslugunu doldurmaya calisti.. gulce bu ara bi saniye durmadigi icin corbasini bile kendi yapti canim babam..Allah yokluklarini gostermesin.Babamin terlikleriBenim annem yok belki hatirlarsiniz. 1,5 sene oldu onun yoklugu o kadar agir ki babam hafifletiyordu biraz da olsa... 1.5 aydir yanimdaydi az once gitti kapidan ugurladim gozlerimde yaslarla salona girer girmez bir de terliklerini gorunce ayagindan oylece cikarmis oldugu gibi koymus... simdi ben o bos terlikleri gorunce nasil aglamayayim. Rabbim kimseyj annesiz babasiz birakmasin hele ki gurbette hic koymasin. Artik yalnizim...
Bugun bizimkide cigliklar atti daha 12 de mama verdim..aksama kadr emmek istiyo ve 1 saatte acikiyo her memeden ayrilisi agmakli..ne yapayim verdim bendeBak ben bu resmi görünce çok etkilenmiştim. Üçüde bebeğini farklı şekillerde besliyor ama Üçü de anne, Üçü de bebeğini çok seviyor... Zorunluluktan mama vermek hiç bir anneyi kötü yapmaz, aksine bebeğinin iyiliğini ister her anne mama veriyorsa da bundan veriyordur. Bu resimde bi de kataterle beslenen bebek var, onu görüp şükrediyorum mamadan çok daha zoru var diyeburda hep emzirebilmek adına neler yapabiliriz diye konuşup uğraşıyoruz ama çocuk emerek doymuyorsa, herşeyi denemeye rağmen olmuyorsa mecbur mama vericez aç bırakacak değiliz ya. Hiç dert etme üzülme, ememeyen veya sütle doyamayan bebekler için çok şükür mama bari var diyelim. Bizimde kızın kilo alımı sınırda, ne yaptıysam olmadı, mecbur günde 1-2 sefer de mama takviyesi yapıyorum. Sağlıklı olsunlar yeter. Ağzı olan konuşuyor gerekene grerekli cevabı ver hiç çekinme. Eki Görüntüle 2565185
Kiyamam sana icimi dagladin.suan o kadar iyi anliyorum ki..kimseler yerlerini tutamaz..benimde esim gorevde diye 1hafta babam geldi.yemek yedim mutfagimi toparladi,cocugu emzirdim kucagina verdim rahat nefes aldim gece 4te aglamaya basladi odaya geldi salladi bana sen uyu dedi..sanki annemin boslugunu doldurmaya calisti.. gulce bu ara bi saniye durmadigi icin corbasini bile kendi yapti canim babam..Allah yokluklarini gostermesin.
Bence Gülce memeyi yeni keşfetti ondan bırakası gelmiyorBugun bizimkide cigliklar atti daha 12 de mama verdim..aksama kadr emmek istiyo ve 1 saatte acikiyo her memeden ayrilisi agmakli..ne yapayim verdim bende
Kıyamam yaaBabamin terlikleriBenim annem yok belki hatirlarsiniz. 1,5 sene oldu onun yoklugu o kadar agir ki babam hafifletiyordu biraz da olsa... 1.5 aydir yanimdaydi az once gitti kapidan ugurladim gozlerimde yaslarla salona girer girmez bir de terliklerini gorunce ayagindan oylece cikarmis oldugu gibi koymus... simdi ben o bos terlikleri gorunce nasil aglamayayim. Rabbim kimseyj annesiz babasiz birakmasin hele ki gurbette hic koymasin. Artik yalnizim...
Olsun annen hayattaya telefondan sesini bile duyman yeterli bak ben hala annecigimin numarasini silemedim telefonumdan elim gitmedi her rehberimi actigimda fotografiyla birlikte karsimda. Allah sag olan annelerinize babalarimiza saglik sihhat olenlerimize de rahmet versinKıyamam yaaçok zor gerçekten ama bak senin artık kendi ailen olacak, evlatlarımız büyüyünce yalnızlık çekmeyeceğiz inşallah. Ben ailemle aynı ildeyim ama ben ilçedeyim biraz uzak kalıyoruz ve annem yeğenime bakmak zorunda böyle olunca bizde çok sık görüşemiyoruz, kapımı çalan bi ihtiyacın var mı diyenim de yok ben de dört elle eşime ve kızıma sarıldım ne yapayım.
İçim burkulduBabamin terlikleriBenim annem yok belki hatirlarsiniz. 1,5 sene oldu onun yoklugu o kadar agir ki babam hafifletiyordu biraz da olsa... 1.5 aydir yanimdaydi az once gitti kapidan ugurladim gozlerimde yaslarla salona girer girmez bir de terliklerini gorunce ayagindan oylece cikarmis oldugu gibi koymus... simdi ben o bos terlikleri gorunce nasil aglamayayim. Rabbim kimseyj annesiz babasiz birakmasin hele ki gurbette hic koymasin. Artik yalnizim...
Tabii 1.5 saatte yine agladi.bence ben sut yeterli gelince fazla alistirdim surekli memeye..emdikcemi daha iyi oldu onuda anlamadim ki..bende cok guclu cekemedigini duusnuyorum eskiden bana oyle gelmis demekkiBence Gülce memeyi yeni keşfetti ondan bırakası gelmiyoremzik almıyor mu? Çok emmesi güzel bişey keşke benimki de çok çok emse ama bi noktadan sonra da yorucu senin de ihtiyaçların var tabi. Bizde ki durum daha farklı hem emmek istiyor hem bırakıyor doydu deyip kaldırınca ortalığı yıkıyor memeye geri alıyorum resmen oynuyor memeyle bi de emerken her yerimi incelemeye, mıncıklamaya başladı
Mama verince yine de emmek istemediyse iti bari azcık dinlenirsin. Bizde mama da çözüm değil, kaşıkla verdiğim için o da kavga dövüş oluyor resmen
Rabbim babacigina rahmetiyle muamele etsin. Amin insallah bulusurz. Ben de annemi yumurtalik kanserinden kaybettim. Kanser ne aci ne illet bir sey yasadiklarimiz anlatilamaz kimseye vermesin rabbim. Insallah kanser cikmaz sonuc. Engelli annelerinin tek korkusu yavrularindan once ölmekmis. Rabbim tum annelerin evlatlarina, tum evlatlarin da annelerine uzun saglikli omur nasip etsinİçim burkulduben de babamı kaybettim kanserden 1,5 yıl oldu çok sarsıldım.Allah tüm ölmüşlerimize rahmet etsin cennetinde bizleri buluştursun inşallah.
Eşin yeri ayrı annenin babanin yeri ayrı.Allah eşlerimizi başımızdan evlatlarımızı yanımızdan eksik etmesin.
Acılar ilk günkü gibi değil tabiki yoksa yaşanmazdı.Allah onun da sabrını veriyor.Evlatlarımıza bakıp her şeyi unutuyoruz bazen.Bol bol dua edip öyle anacağız kaybettiklerimizi özlem hiç bitmiyor ama hayat devam ediyor.Herkesin bir derdi var.Kuzenim 34 yaşında otistik bir çocuğu var 9 yaşında hiçbir şeyin farkında değil konuşmuyor..Biyopsi için kuzenimden parça alındı ya rahim ya yumurtalik kanserihaftaya bellı olacak.Ölmekten korkmuyorum da çocuğum için korkuyorum diyor..Çok acı..
Allahim tanimasam da cok uzuldum. Insallah tum kalbimle sonucu temiz cikar. Daha dun bunu dusundum, uyku tutmadi. Ya bana ya da babasina bir sey olursa bebegime ne olur diye. Cok sukur engeli yok ama hicbir bebek annesiz babasiz kalmasin insallah. Cok cok zor. Allahim butun bebekleri anne babalarina, butun anne babalari da bebeklerine bagislasin.İçim burkulduben de babamı kaybettim kanserden 1,5 yıl oldu çok sarsıldım.Allah tüm ölmüşlerimize rahmet etsin cennetinde bizleri buluştursun inşallah.
Eşin yeri ayrı annenin babanin yeri ayrı.Allah eşlerimizi başımızdan evlatlarımızı yanımızdan eksik etmesin.
Acılar ilk günkü gibi değil tabiki yoksa yaşanmazdı.Allah onun da sabrını veriyor.Evlatlarımıza bakıp her şeyi unutuyoruz bazen.Bol bol dua edip öyle anacağız kaybettiklerimizi özlem hiç bitmiyor ama hayat devam ediyor.Herkesin bir derdi var.Kuzenim 34 yaşında otistik bir çocuğu var 9 yaşında hiçbir şeyin farkında değil konuşmuyor..Biyopsi için kuzenimden parça alındı ya rahim ya yumurtalik kanserihaftaya bellı olacak.Ölmekten korkmuyorum da çocuğum için korkuyorum diyor..Çok acı..
Ayy haklısın çok geç kalmamak gerek ama hasta falan oldu, aşılar geldi derken kaldı. 1 ay sonra olsun bari babası yarıyıl tatiline girsin, o yapar bakımını ben düşündükçe bi fena oluyorum. Size de çok geçmiş olsun, inşallah çabucak toparlar kuzucuk, kıyamam ona korkmuştur tabi. Umarım hem psikolojik hem fiziksel açıdan sorunsuz bi süreç geçiririzSagol canimwalla ciktik hastaneden. Baya agladi yavrum ama sanirim acidan degil korktugu icin. Sakinlestiremedim sonrasinda zaten emme sıkıntımız baslamisti zor emdi su an uykuya daldi bayildi resmen. Bakalim bikac saate uyusturucu etkisini kaybedecek o zaman nasil gecer bilmiyorum hic.
Walla 3 ayi cok gecmyin derim ben tabi zorundaliklar hariç. Çünkü bebegin farkindaliklari arttikca korku veya aci hissetmesi daha yogun oluyor sanirim. Biz arkadasla yaptirdik sunneti benimki 3.5 aylik arkadasinki 2.5 aylik. Bizimki ortaligi yikti arkadasinki masallah sesi bile cikmadi. Biz baslamadilar sanarken meger bitirmisler bile
Benimki de oyle canim kac gundur. Kolayca uykuya gecen cocuk gitti, uyumamak icin 3 saat savas veren cocuk geldi. Eskiden kucagima gelir gelmez uyurdu. Simdi kucakta geziyoruz, oturur oturmaz yaygara.Bizim bebiş ergenliğe girdi sanırım, çok uykusu gelip uykuya geçemeyince sinir krizleri geçiriyor resmen şok oluyorum. El kadar bebe, nasıl ellerini yumruk yapıp kendini kasıp çığlık çığlığa bağırıyor, yüzünü gözünü yolacak nerdeyse. Arada bize de ufaktan şiddet uyguluyor. Ben şokinşallah atak haftası şeysidir. Bi günü bi gününe uymaz oldu
Amin canım inşallah..kanser nedir bilmezdik Allah kimseye yaşatmasınRabbim babacigina rahmetiyle muamele etsin. Amin insallah bulusurz. Ben de annemi yumurtalik kanserinden kaybettim. Kanser ne aci ne illet bir sey yasadiklarimiz anlatilamaz kimseye vermesin rabbim. Insallah kanser cikmaz sonuc. Engelli annelerinin tek korkusu yavrularindan once ölmekmis. Rabbim tum annelerin evlatlarina, tum evlatlarin da annelerine uzun saglikli omur nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?