Geçmiş olsun. Menenjitin hangi türünü yaptırdınız acaba?

Bebeğim sürekli sağ memeyi emdiği için sağ meme tazyikli, bu yüzden onu da reddetmeye başladı, ne yapıcam bilmiyorum. Öncesinde sağıyorum, geriye yatıp emziriyorum ama çare olmuyor
Solu hiç mi almıyo ? Benimkide solda çok ağlıyor uyku arasında alıyo bazen onda bile ağlıyor tek memeylede nasıl doyuracam bilmiyorum.bu red olayi benimde çok canımı sıkıyo ve çare bulamıyorum dua ediyorum

Artık algılarıda açılmaya başladı tabi..inşallah canım sonradan memeye düşerler inanki hep emmek istesin razıyım..

Bende acele etmeyi düşünmüyorum usulünce zamanı gelince hepsini tadar ve onlarında bir damak tadı var , bazı yiyecekleri elbet seçer Farklı formatlarda deneyerek yedirmeye çalışırım vazgeçmem yani çok faydalı bir gıdaysa. Tatlı olayına bende sıcak bakmıyorum , kayınvalide diğer torunu 1 yaşını geçmişti , biz pasta yerken pasta tattırdı canı çeker diyor tadını bilmiyor nasıl canı çeksin yani , çay kaşığıyla çocuğu çaya alıştırdılar büyük insan gibi çay istiyor 2 yaşında ne gerek var ki faydası yok zararı var. Alıştıran büyükler aslında. Biz ne kadar sakınsakta zamanı gelince ister istemez o sularda yüzecek bir başka çocuğun elinde görüp isteyecek , belki kuzeni yerken o da yiyecek ama zararlı boyalı olduğunu anlatıp , evde sağlıklısını birlikte yaparak minimuma indirebiliriz bence en azından bu çaba olmalı yani

Aynen ya zor geliyor anlatmak uğraşmak , 15-20 liralık menü alırım susarlar diyordur. Bize anlattılar belki dinlemedik ama uygulamalı teşvik edici bir şekilde uzaklaştırılmadık. Çünkü ailemiz de sağlıklı beslenme ne bilmiyordu belki ama bizim kadar zararlısını da tüketmiyordu. Daha güzelini anneniz size yapar diyip evde ayranlı fırınlanmış patates ve ev hamburgeri yapılabilir al sana aile aktivitesi

Kızım 2 yaşında iken evimizde misafir dışında çay demlenmezdi.Tadina bakmisligi da yoktu.Gece uykudan uyanıp çay iccem diye ağlamıştı.Ben şok...Hayır su istersin ,süt istersin çay nedir arkadaş...Bazen tadını bilmesede isteyebiliyorlar

ne eşler var be benim eşim 2 yumurtayı zor kırar san sebastian cheesecake desem bön bön bakar bana. yaptım ama ismini bilmez hatırlamaz
Ay sorma ayağım sakatlandı bana kahvaltı hazırlıyor , daha sofra hazır değil yumurtayı pişirmeye çalışıyor, dedim o en son. sıcaklar sofraya en son gider ya dedim

Benim büyükler 7 ve 9 yaşında hiç hamburger yemedilerBizim eve hazır tavuk girmez.Koy tavuğu yada köy hindisi yiyoruz.Ramazanda davete gittik arkadaş kanat vs fırınlamış.Kizim anne bu ne dediHerkes şaşırdı yemediklerine
Abur cubur konusunda çok katı değilim ama mümkün mertebe kendim birşeyler yapmayı tercih ediyorum.

Çok nadiren alıyo canım. Yanlış yazmışım sürekli sol memede, sağı istemiyor. Bugün yine aktı sağdan sütler. Sağayım diyorum ama yeterince sık sağamıyorum e bir şey de çıkmıyor o zaman.

Evet sürekli huyları değişiyor , bende ara ara meme veriyorum bakalım ne yapacak diye emiyor ama sanki görev gibi hani emdim bak mutlu oldun mu der gibi biberonla sağdığım sütü içiyor ama bazen bir boşlukta gibi oluyor huzursuz oluyor o zamanlar anlıyorum aslında o da meme emmek istiyor o kokunun eksikliğini hissediyor diyip emziriyorum hakikaten emiyor

ne eşler var be benim eşim 2 yumurtayı zor kırar san sebastian cheesecake desem bön bön bakar bana. yaptım ama ismini bilmez hatırlamaz
Biz hamileyken meşhur olmuştu bu cheesecake. Ama gebelik şekerim çıkınca tadına bakamamıştım. İçimde kalmıştı eşim de biliyor Doğumdan sonra tadarım demiştim artık. Bir kafede denk geldik beğendik, eşim de e ben yaparım bunu dedi, daha bile güzelini yapıyor şimdi. Haftasonu canım kek istedi onu da yaptı sağolsun. Ay maşallah diyim

Bende öyle diyordum. 6.ay bitti ve blw ile çok keyifli bir ek gıda dönemi başladı. İlk zamanlar tatsız şeyler veriyorsun buharda pişmiş yeşil kabak bile var listede. Karşısına geçip bende yiyordum yalan yok kabakta çok zorlandım ama oğlum yedi. 16.aya kadar çikolata nedir bilmiyordu benim oğlum. Tüm sebze meyvelerden etten yoğurttan ayırmadan yiyordu. Herşeyi saatliydi. Çikolata nedir bilmediğinden tahin pekmezi kaşık kaşık yerdi kahvaltıda. Eşim kv ve KB yazık çocuk çikolatayı da öğrensin bir kereden birşey olmaz dedi ve o gün bugündür tahin pekmezi ağzına sürmez oldu. Şuan çikolatasız günümüz yok. Naçizane tavsiyem Siz siz olun ya büyük konuşmayın ya da asla taviz vermeyin.
Ek gıda için acele ediyorsunuz kızlar. Oturabiliyor olması şart. Muhallebi yapıp yattığı yerden verdiğiniz şeyin gelişimi için olumsuz olacağını düşünüyorum. Bekleyin biraz büyüsün sonra verin eline keşfetsin keyfini çıkarsın. Haz alsın. Ayrıca Meme reddi de yaşayabilirsiniz.

Yok yavv emzik biberon bahane bizim bebişler zor bebiş, çok seçiciler yavvv... Bakalım ek gıda da ne yapacaklar bugün yere yatırmıştm oynasın, dönsün filan diye acıktı açtım memeyi o yatarken ağzına sokuverdim ben üstüne eğilip emzirmiş oldum. Çok hoşuna gitti şapşikimin, şaşkın şaşkın baka baka emdi bayağa yer çekimi etkisi ile süt daha rahat aktıysa artık ağzına, hoşuna gitti. Eşim de kızıyor sen alıştırıyorsun bu çocuğu böyle tuhaf şeylere diye

Aynen benim kız gibi inşallah ayırt etmeden her şeyi sever bütün bebişler.Elma suyu verdim 2 tatlı kaşığı.geçen pasta yapınca muhallebisinden verdim 1 çay kaşığı bide sapirdatiyor ağzını ellerini yediği gibi:)))))))paça corbasindan ben de tattirdim ne versek götürüyor:))

Bebeğim sürekli sağ memeyi emdiği için sağ meme tazyikli, bu yüzden onu da reddetmeye başladı, ne yapıcam bilmiyorum. Öncesinde sağıyorum, geriye yatıp emziriyorum ama çare olmuyor
Canım koltuk altına alarak emzirmeyi denesene. Çanta tutuşu, futbol tutuşu vs diyorlar. Belki işe yarar

Bebekleri dönmeye başlayan arkadaşlar hiç hareket yaptırıyor muydunuz bebeğinize hani jimnastik gibi falan. Bizim oğlan çok tembel de
Ben çocuğun altını üstüne getiriyodum gazdan dolayı 2 aylıkken başladı dönmeye tabi bu hiç iyi olmadı bi yandan şu an yatakta yada pusette tek bırakamıyorum yastıkla falan destek koymama rağmen dönüyor kendini ittiriyor bi defa düştü Allah'tan yorganın üstüne düşmüştü mesafe de çok yakındı yere ödüm koptu artık sürekli uyurken kontrol ediyorum uyanıkken zaten fena maşallahımız var şu anda da diş çıkarma problemimiz var ateşi çıkıyor sürekli kaç gecedir sabahlara kadar uyumuyoruz kızımla deli gibi uykusu var ama uyuduğu an bile eli damağında sürekli kaşıyıcı istiyo kendisi uzun süreli tutamadığı için ben tutuyorum o kaşıyo az bi de pişik oldu çok şükür atlattık inşallah yakın zamanda biter sıkıntımız en korktuğum şey erken zamanda geldi başıma bakalım hayırlısı artık tecrübeli anneler bu dönemde bebeği rahatlatmak adına ne yapmalıyım tavsiyeleri duymak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…