Bende öyle. Artık 90 dan aşağı vermiyorum bazen 120 oluyo. Napalim sağlıklı olsunlar da..
Maşallah ya, ben emzirdikten sonra veriyorum 75i zor bitiriyor hatta 60 yetiyor gibi. Benim kızın midesi küçük sanırım. Ya da kaşıkla verdiğim için fazlasını istemiyor

Aynen aynen, zaten sırf tecrübelerimi hayata geçirebilmek için bile ikinci bebeği istiyorum. İnşallah olur ve de onu şöyle rahat rahat bol bol emzirmek nasip olur. Ben ilk 3-4 hafta pek vermedim emzik çok nadir veriyordum kv, annem, eşim bişey olmaz ver ver deyip durdular ben yokken verdiler hep çok alıştı, aslında iyi oluyor ama meme reddi olamasa

Eşim zaten ayakta emzirirken gördükçe analık cidden kolay iş değil deyip duruyor

Gündüz emziksiz uyuyamiyo da gece zaten uykulu emziriyorum hemen yatırıyorum derken emzik aramiyo.
Ne güzel benim küçük cadı alıştı emziğe memede nadiren uyuyakalıyor, beşiğe koyduğum an emzik aranıyor o zaman senin emziği bıraktırman daha kolay olur, azalta azalta dene istersen

Dişi mi çıkıyor 6 aylıkken çıkıyor sanıyordum. Erken de çıkıyorsa Allah kolaylık versinEn azından bu süreci erken atlatmış olacaksın

Canım bende öyle emziriyorum kucağımda almadıginda o şekilde alıyo..hatta burda Z Zzynp19 sana mı demiştim canım dene diye..denedin mi etkili oldu mu

Suanda ne kadarlık ki diş çıkarıyo inşallah atlatirsınız en az sıkıntıyla

Hahahah

Kızlar emzikleri yenilemek gerekiyor mu? Bizim ikiliydi ben sırayla bi birini steril edip veriyorum bi diğerini. İki tane dönüşümlü kullanıyoruz zaten. Belli bir zaman sonra yenilemek gerekirm mi, yoksa 6.aya karar aynı emzikle mi devam ediyoruz? (0-6 ay için olan var şuan)

Bende 2 emziği dönüşümlü kullanıyorum , değiştirmek gerekir heralde

Dişi mi çıkıyor 6 aylıkken çıkıyor sanıyordum. Erken de çıkıyorsa Allah kolaylık versinEn azından bu süreci erken atlatmış olacaksın
Evet ben de inanmadım ilk zaman ama sonra belirtilerimiz artınca annem de yanımda olduğu için anlayabildim yoksa tecrübesizlik çok kötü bu durumlarda evet bana da çok erken geliyor ama napalım her bebek Ayn değil demek ki nasip diyorum inşallah sorunsuz atlatırız bugünleri artık fenayım yani eşime de patlıyorum sırf yorgunluğumdan yine iyi kötü idare etmeye çalışıyor beni Allah onlara da bolca anlayış versin

ben tek emzik kullanıyorum ve artık onu kullanmak istemiyorum içime sinmiyor. her gün mutlaka kaynatıyorum, gün içerisinde sık sık yıkıyorum ama içime sinmiyor yine de.

Uzerinde bir ayda degistirin diyor. Ben de 3 taneyi donusumlu kullaniyorum ama bir tanesini ilk aydan beri diger 2 tanesini 2. Aydan beri kullaniyorum. Birinciyi atmanin zamani geldi galiba.

Suanda ne kadarlık ki diş çıkarıyo inşallah atlatirsınız en az sıkıntıyla
Yaklaşık 3 buçuk aylık oluyo sanırım genetik de etkiliyor ben de 4 aylıkken çıkarmaya başlamışım annem öyle dedi kaç gecedir şurup veriyorum ama ateşi fazla düşmüyor uyku yok sürekli ağzına bişeyler istiyo sabaha kadar göğsümde zaten ama yetmiyor iki gün ben verirsem emdi yoksa istemedi iştahsızlıktan çok korkuyordum kilo vermesi açısından ama çok şükür geçti ama kafasının yanması bi türlü geçmiyor yarın doktora götürcem inşallah sorunsuz geçer bugünler

Seker konusunda hassas olmak lazim benim ilk cocuk 8 yasinda hala şeker yese kabariyor. 2 yasina kadar bilmesi şekeri. Sonra babanne dayadi cikolatayi. Nasipse 2. De hic dusunmuyorum tatli ve tuzluyu denemeyi. 3 yasindan sonra denesin.

ben tek emzik kullanıyorum ve artık onu kullanmak istemiyorum içime sinmiyor. her gün mutlaka kaynatıyorum, gün içerisinde sık sık yıkıyorum ama içime sinmiyor yine de.
Kiz ben 3. Emzikteyim. Ilkini 1 ay. 2.sini de 2. Ay kullandim. 2 ve 4.yu donus8mlu kullaniyorum. Ilk emzigi ani diye saklayacagim.

Sunnet yaptiranlar bana akil verin. Actim baktim pipi yok. Derinin icinde. Ucu yesil mercimek kadar gorunuyor. Derisini cektireyim dedim korktum. Hic dikis falan gorunmuyor. Isin kotusu kaka yapti esek sipasi. Yapmaz yapmaz ta sunnetini bulur yapar.
Nasil yapacagim neresine krem surecegim bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…