Hmm o zaman bizim de yenileme zamanı gelmiş. 3 ay olacak nerdeyse 2 emzikle.Uzerinde bir ayda degistirin diyor. Ben de 3 taneyi donusumlu kullaniyorum ama bir tanesini ilk aydan beri diger 2 tanesini 2. Aydan beri kullaniyorum. Birinciyi atmanin zamani geldi galiba.
Blw de çorba yok. %70i su olduğu için mideyi suyla duyurulmasına karşı. 1yaşından sonra tarhana ile başladım. Çok istiyorsan fincanla yada küçük çay bardağıyla verebilirsin eline.Mavikelebek0134 bende şeyi merak ediyorum. mesela çorba. nasıl yiyecek? çorbayı ben kendim kaşıkla yedirip eline haslanmıs havuç falan mı vermeliyim? bende çok istiyorum. kendi kendine yiyen ve yemek seçmeyen çocuğa bayılıyorum. insallah becerebiliriz peki öğün saatinde evde değilsen? baska bir evdeysen?
Blw topiği vardı o dönem takip ettiğim bakayım bulabilirsem listeyi atarım canım.Bu yemek listesine nereden ulasabiliriz?
İkili kullan daha rahat oluyor, biri kaynamış hazır şekilde bekliyor ağzındaki yere düşerse alıp ötekini veriyorum düşeni tekrar kaynatıyorum vs.ben tek emzik kullanıyorum ve artık onu kullanmak istemiyorum içime sinmiyor. her gün mutlaka kaynatıyorum, gün içerisinde sık sık yıkıyorum ama içime sinmiyor yine de.
Onu da bi deneyeyimAman yeterki emsinlerde artık hangi pozisyon olursaben bide anakucagindayken de emzirdim en azından onda biraz daha dik duruyo
Canım acaba bi doktora da göstersen mi ki? Belki diş için ayrı bir ilaç vs vardır ya da belki ateşini tetikleyen farklı bişey olabilir.Yaklaşık 3 buçuk aylık oluyosanırım genetik de etkiliyor ben de 4 aylıkken çıkarmaya başlamışım annem öyle dedi kaç gecedir şurup veriyorum ama ateşi fazla düşmüyor uyku yok sürekli ağzına bişeyler istiyo sabaha kadar göğsümde zaten ama yetmiyor iki gün ben verirsem emdi yoksa istemedi iştahsızlıktan çok korkuyordum kilo vermesi açısından ama çok şükür geçti ama kafasının yanması bi türlü geçmiyor yarın doktora götürcem inşallah sorunsuz geçer bugünler
anam acilen değiştirmem lazımKiz ben 3. Emzikteyim. Ilkini 1 ay. 2.sini de 2. Ay kullandim. 2 ve 4.yu donus8mlu kullaniyorum. Ilk emzigi ani diye saklayacagim.
ama benim kız o kadar bağımlı değil ki. uykuya geçişlerde çok ağlarsa veriyorum. hani kaybolsa aramayız bile. bazen işim varsa oyalamak icin veriyorum vs. hani nefret etmiyor ama bayılmıyor daİkili kullan daha rahat oluyor, biri kaynamış hazır şekilde bekliyor ağzındaki yere düşerse alıp ötekini veriyorum düşeni tekrar kaynatıyorum vs.
Aminnnnnn ! Asla fazla taviz vermeyeceksin bunu anladimBir tartışma da benden gelsiniki gündür aramız bozuk eşimle sebebi de gece çocuğun ağlamasına uyanıp bana söylenmesi. Yok niye ağlıyomuş o çocuk yok emzirseymişim falan. Yahu sabaha kadar evde dönüp dolaşan benim sırf çocuğun acısını biraz hafifletmek için. Uyandırıp al biraz sen de bak demiyorum. Her işe kendim yetisiyorum çamaşır bulaşık yemek temizlik yeni geçtik eve zaten yerleşmek baya yordu beni. Hiç halden anlamıyor bu erkekler işlerine gelirse anlıyor işlerine gelmezse anlamıyorlar. En son sinirlendim patladım ben de yani sen çok mi bakıyosun çocuğuna dedim ben yapamıyosam sen yap o zaman dedim. Haa yapamıyosan da işime karışma fazla konuşma dedim sustu geri yattı sabahına da işe gider gitmez aldım elime telefonu bi wp durumu attım anlayışla ilgili kendine gelsin ya ben anneysem o da baba herşeye ben yetişmek zorunda mıyım akşam gelmiş işten ben masayı kuruyorum çocuğu aldı seviyo ilgileniyo benimle konuşmaya çalışıyo yapma arkadaş o zaman hem yapıyosun hem de pervane dönüyosun Allah'ım delirmeden sabırla güzel yavrularımızı büyütmeyi nasip et inşallah
Yarın göstercem inşallahCanım acaba bi doktora da göstersen mi ki? Belki diş için ayrı bir ilaç vs vardır ya da belki ateşini tetikleyen farklı bişey olabilir.
Evet evet ben de ilk actigimda sok olmustum. Anaaa cocugumun pipisini yanlislikla kokunden mi kesmisler diye cok evham yapmistim. O halkanin icinde gorunen kirmizi yer pipisinin ucu. Muhtemelen sabah actiginda o cok az disari cikmis olacaktir. Gun gectikce pipisi tamamen disari cikip dikisleri de dibunde gorunecek. Merak etme normalSunnet yaptiranlar bana akil verin. Actim baktim pipi yok. Derinin icinde. Ucu yesil mercimek kadar gorunuyor. Derisini cektireyim dedim korktum. Hic dikis falan gorunmuyor. Isin kotusu kaka yapti esek sipasi. Yapmaz yapmaz ta sunnetini bulur yapar.
Nasil yapacagim neresine krem surecegim bilemedim.
Kesinlikle haklısın. Geçen gün yüz havlusunu makineye attım diye gelmiş bana bi tek o mı kaldı evde yıkanacak diyo al kendin yıka o zaman dedim havlu kıtlığı var sanki evdeAminnnnnn ! Asla fazla taviz vermeyeceksin bunu anladim
Ben de 20 gün yaptım, 1 haftada belli olmaz dimi. Domates yemiyorum ya şimdi onu da 15 gün yapayım bari1 hafta yetmez diyet icin. Ben 15 gundur cok sıkı diyet yapiyorum. Bugun yogurtlu kek yaptim denemek icin. Yarina belli olur herhalde.
Bu yemek listesine nereden ulasabiliriz?
Aa yok bunu hatırlamıyorum ama yatarak emziremediğimi yazmıştım, tekrar tekrar denedim yine de beceremedim. Kucağımda tutup da emziremiyorum. Baya beceriksizim zaar :) sadece koltukaltı pozisyonunda emzirebiliyorum. Burda kızlar diyo ya ayakta hoplaya zıplaya diye valla hayret ediyorum nası yaa, bi elimle mememi tutmasam olmaz, tek elle de oğlana zapt edemiyorum :)
Bir yere kadar normal geldi yazdiklarin ama bir noktadan sonra beni de rahatsiz ederdi bu samimiyet. Esimin de boyle gereksiz samimiyetleri olmustu. Pazar aksam saat 10'da ariyordu mesela bir tanesi. Sinir olmustum. Normal bir insan evli bi adami o saatte aramaz. Esime cemkirdim sen veriyorsun bu rahatligi diye. Bir daha istemiyorum dedim tavrimi koydum. Artik olmuyor. Yani gercekten is icin gece 1'de bile telefon gorusmesi yapar kadin erkek farketmez. Hic karismam, ama hislerim cok kuvvetlidir bu durumlarda. Karsi tatafta gereksiz bir samimiyet istegi hssedersem cemkiririm. Sen de hissetmissin belli ki. Tavrini net koy. Ne demek sadece bekarlarla is gezisine gitmek. Bunu dusunmesi bile o kadar yanlis ki, hele sen evde bebekle ugrasirken ve bu kadar bunalmisken.Kizlar hepiniz ailemden biri gibi ablam kardesim gibi oldunuz burayi bdvye cevirmek istemem ama bir sey sormak istiyorum..tarafsiz yorumunuzu bekliyorum..bir akil verinm. aaslinda tüm bu tartismalarimizin altinda bu yatiyor herhalde
Esiniz ayni ofiste bulunan bekar bir arkadasina cocugunuzun ilk dogdugu an ki videosunu atsa dogdugu gün kiz da dur ariyorum yazsa ne dusunursunuz ?(neymis odadakiler video at demis o da o an ona atmis oysa samimi erkek arkdsida var) Ve pesine hastaneye geldiler biri bekar digeri evli..o gun de o kadar rahatsiz oldum ki cekim vardi tam bir yandan kan revan icindeyim vs..evli olan arkadas cok hanim ve sınırlari var..fakat daha sonra whtsp konusmalarinda asli biz yemege iniyoruz geliomusun ? Kiz da esim egitimdeyken bir sey sormus sonra yarin geliosun dimi yazmis ben bunlari lohusayken gordum sonra dusundum hadi dedim ofiste tum gun yuzyuze bakiliyo belki samimiyet ama diger kadinin ....bey diye hitap ederken bu kizin bana ceyrek gonderip hosgeldin gulce burçtaşin teyzen falan yazmasi cok sacma geldi son sacma olayda ofiste herkese kucuk hediye yapmis banada yollamis.(hicbir samimiyetim yok).ve haftasonu egitime evli arkdslari gitmicek 2bekar bu kiz ve esim gidecekti..az once kiyameti kopardim tutamadim..
Hala hazmedemedim bazi seyleri dedim istemiyorum o kizla samimi olmani dedim..o da gitmiyorum dedi...ogretmen arkadaslar beni anlar bizde hic boyle bir samimiyet olmuyor bana cok garip geliyo abartiyor muyum kiz iyi niyetlimi..hala benim cocugumun dogar dogmaz videosunun o kiza atilmasini hazmedemiyorum ! Hangimiz arkdsimizin esine hediye yollar ya da ceyrege boyle sacma bir sey yazariz seviyesiz ya
Ya ne güzel, benimki emzik olmadan uykuya dalamıyoranam acilen değiştirmem lazım
ama benim kız o kadar bağımlı değil ki. uykuya geçişlerde çok ağlarsa veriyorum. hani kaybolsa aramayız bile. bazen işim varsa oyalamak icin veriyorum vs. hani nefret etmiyor ama bayılmıyor da
Ha yazmayi unuttum tum bunlar yasanmadan once bana aasli hanim esini ne kadar seviyosun esin ne kadar guzel diyo falan diyodu o zamanda ozel hayatimizi kurcalamasi cok rahatsoz etmisti ardindan bunlar yasandi inanilmaz rahatsizim bende dedim o rahatligi sen vermissin dedim neden digeri sinir koyarken bu lacka..zaten kizda musait bizimkide laubali espriler sakalar !Bir yere kadar normal geldi yazdiklarin ama bir noktadan sonra beni de rahatsiz ederdi bu samimiyet. Esimin de boyle gereksiz samimiyetleri olmustu. Pazar aksam saat 10'da ariyordu mesela bir tanesi. Sinir olmustum. Normal bir insan evli bi adami o saatte aramaz. Esime cemkirdim sen veriyorsun bu rahatligi diye. Bir daha istemiyorum dedim tavrimi koydum. Artik olmuyor. Yani gercekten is icin gece 1'de bile telefon gorusmesi yapar kadin erkek farketmez. Hic karismam, ama hislerim cok kuvvetlidir bu durumlarda. Karsi tatafta gereksiz bir samimiyet istegi hssedersem cemkiririm. Sen de hissetmissin belli ki. Tavrini net koy. Ne demek sadece bekarlarla is gezisine gitmek. Bunu dusunmesi bile o kadar yanlis ki, hele sen evde bebekle ugrasirken ve bu kadar bunalmisken.
Harika, tesekkur ederim.Bebek Beslenmesi - blw yöntemiyle ek gıdaya geçiş
Blw yöntemi son zamanlarda populer olmaya başlamasına karşın aslında ilkel dönemlerden beri uygulanan bir yöntemdir. Blw yönteminde en önemli şey yiyeceklerin doğru boyutta ve doğru kıvamda verilmesidir. Blw nedir ne değildir için detaylı bilgiye bu linkten ulaşabilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
Bak bu topikti takip ettiğim. İlk sayfasında sana gerekebilecek tüm bilgiler mevcut. Tüm listeleri de eklemişler
Milyonkere haklısın, ben olsam ben de rahatsız olurum. Eşim de bankacı eskiden bi iş arkadaşı vardı öyle gereksiz laubali bir bayan ve de bekar. Densiz densiz konuşur, vakitli vakitsiz eşimi aradı vs. Her seferinde eşime fırça kayarım, sen bu rahatlığı vermesen yapamaz diye. Eşim benim zoruma x hanım demeye başladı kadına mesafe koydu kadın da geri adım attı ve sonra taini çıktı çok şükür. Demem o ki ortam bozuk, malesef bazı kadınlar evli, çocuklu demeden karşıdakine ilgi duyabiliyor. En güvenlisi mesafeli olmak. Eşin sırf sen rahatsız olma diye bile mesafe koymalı. Erkek arkadaşları ile samimi olsun ya, yeni tanıştığı 3 günlük bekar bayan arkadaşı ile samimi olmasına ne gerek varKizlar hepiniz ailemden biri gibi ablam kardesim gibi oldunuz burayi bdvye cevirmek istemem ama bir sey sormak istiyorum..tarafsiz yorumunuzu bekliyorum..bir akil verinm. aaslinda tüm bu tartismalarimizin altinda bu yatiyor herhalde
Esiniz ayni ofiste bulunan bekar bir arkadasina cocugunuzun ilk dogdugu an ki videosunu atsa dogdugu gün kiz da dur ariyorum yazsa ne dusunursunuz ?henuz 3 ay falan olmustu ayni ortamda calisali o donem(neymis odadakiler video at demis o da o an ona atmis oysa samimi erkek arkdsida var) Ve pesine hastaneye geldiler biri bekar digeri evli..o gun de o kadar rahatsiz oldum ki cekim vardi tam bir yandan kan revan icindeyim vs..evli olan arkadas cok hanim ve sınırlari var..fakat daha sonra whtsp konusmalarinda asli biz yemege iniyoruz geliomusun ? Kiz da esim egitimdeyken bir sey sormus sonra yarin geliosun dimi yazmis ben bunlari lohusayken gordum sonra dusundum hadi dedim ofiste tum gun yuzyuze bakiliyo belki samimiyet ama diger kadinin ....bey diye hitap ederken bu kizin bana ceyrek gonderip hosgeldin gulce burçtaşin teyzen falan yazmasi cok sacma geldi son sacma olayda ofiste herkese kucuk hediye yapmis banada yollamis.(hicbir samimiyetim yok).ve haftasonu egitime evli arkdslari gitmicek 2bekar bu kiz ve esim gidecekti..az once kiyameti kopardim tutamadim..
Hala hazmedemedim bazi seyleri dedim istemiyorum o kizla samimi olmani dedim..o da gitmiyorum dedi...ogretmen arkadaslar beni anlar bizde hic boyle bir samimiyet olmuyor bana cok garip geliyo abartiyor muyum kiz iyi niyetlimi..hala benim cocugumun dogar dogmaz videosunun o kiza atilmasini hazmedemiyorum ! Hangimiz arkdsimizin esine hediye yollar ya da ceyrege boyle sacma bir sey yazariz seviyesiz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?