Bende kızımı 11 haftalıkken öğrenmiştim. Sağlıkla gelsindoktorda kız dedi . tabi 1 ay sonraki kontrolde kesinleşecek. inşallahhh
inşallah canımm hepimizinki sağlıkla gelsinBende kızımı 11 haftalıkken öğrenmiştim. Sağlıkla gelsin ❤❤❤
Ben sana kız demiştim demikızlar cinsiyeti öğrendikkızımız geliyor insallah
sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
yok kız benim çıkıntım yoktu kidoktor görünmüyor kemiğinden erkeğe benzettim demisti geçen ay
çook teşekkür ederim
ay hepsi kız çıkıyoduçin takvimi, kese konumu, göğüs şeysi
çook teşekkür ederim sende güzel haberlerle gel insallah
Göğüs hassasiyetine takılma canım benim de arada geçiyor sonra tekrar geri geliyor. İnşallah olumsuz bir durum yoktur. Bi kaç güne hala endişeli olursan doktoruna gidersin. Zaten ikiz gebelikleri 2-3 haftada bir takip ediyorlar diye biliyorum hele ki senin kanaman varKızlar günaydın biraz bana akıl verebilir misiniz
Biliyosunuz ikiz gebeliğim var ve zaten tüp bebek 7.haftamdan beri kanama lekelenme şeklinde devam ediyodu hergün iğne ve 3 progestan kullanıyorum 2 gündür kanamada lekelenmede durmuştu dün birden yoğun bi şekilde geldi iğnemi vuruldum biraz azaldı şimdi kahverengi olarak devam ediyo doktorum gelmene gerek yok dedi aynı şekilde devam et dedi
Ancak bu sabah çok tuhaf uyandım normalde tşört bile göğsüme değse acıyodu şimdi tutup sıkıyorum falan hiç acıma yok çok tedirgin oldum burası küçük bir şehir başka hastane veya doktorda yok ne yapıcam bilemiyorum
kızlar cinsiyeti öğrendikkızımız geliyor insallah
sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Benim göğüslerim sabah ağrıyorsa aksam geçiyor, sabah olmuyor mesela öğlen oluyor, mesela şuan hamilelikten önceki gibi hic hassasiyet yok. Tabi ben de korkuyorum acaba birşey oldu mu diye, ama inşallah bebislerimiz bizimleKızlar günaydın biraz bana akıl verebilir misiniz
Biliyosunuz ikiz gebeliğim var ve zaten tüp bebek 7.haftamdan beri kanama lekelenme şeklinde devam ediyodu hergün iğne ve 3 progestan kullanıyorum 2 gündür kanamada lekelenmede durmuştu dün birden yoğun bi şekilde geldi iğnemi vuruldum biraz azaldı şimdi kahverengi olarak devam ediyo doktorum gelmene gerek yok dedi aynı şekilde devam et dedi
Ancak bu sabah çok tuhaf uyandım normalde tşört bile göğsüme değse acıyodu şimdi tutup sıkıyorum falan hiç acıma yok çok tedirgin oldum burası küçük bir şehir başka hastane veya doktorda yok ne yapıcam bilemiyorum
12.Haftam 1 buçuk kilo filan aldım. Ama benim karnım çok sisti, ilk hamileligimde 5. Ay böyle olmuştu. Simdi 3. Ay şimdiden hamile pantolonu giyiyorum small.Kizlar kilo artislariniz ne durumda? Haftanizi ve kac kilo aldiginizi belirtir misiniz? Ya ben 6 kilo aldim. Bugun 15.haftam bitti. 16.haftama girdim ama cok aldim galiba yaaaa... offf diyet yapacagim bu 2.trimester da. Yoksa 1500 kilo alacagim oyle gozukuyor.
Hala benim gibi midesi bulanan varsa ben kayısı meyvesuyu iciyorum deneyin
J ile baslayan %100 meyve suyu yazan bi marka ...
12. Haftadayım 1.5 kilo falan almışım ama sanırım artık alacağım kendime hakim olamıyorum bazen :)Kizlar kilo artislariniz ne durumda? Haftanizi ve kac kilo aldiginizi belirtir misiniz? Ya ben 6 kilo aldim. Bugun 15.haftam bitti. 16.haftama girdim ama cok aldim galiba yaaaa... offf diyet yapacagim bu 2.trimester da. Yoksa 1500 kilo alacagim oyle gozukuyor.
Lcw nin cok iyi pantolonları ona bak derimKızlar benim alt karnım çok çıktı yani göbek deliğimin alt kısmı bayağa şiş ama üst kısım normal. Hatta hamile pantolonu baktım üst kısmı bol oldu komik oldu. Sizin de karınlarınız bu şekilde mi?
Iyi mi geliyo cnmHala benim gibi midesi bulanan varsa ben kayısı meyvesuyu iciyorum deneyin
J ile baslayan %100 meyve suyu yazan bi marka ...
Belirtiler bi geliyor bi gidiyorKızlar günaydın biraz bana akıl verebilir misiniz
Ben 12. Haftamdayım iki kilo verdim 45,4 kiloyum şuanKizlar kilo artislariniz ne durumda? Haftanizi ve kac kilo aldiginizi belirtir misiniz? Ya ben 6 kilo aldim. Bugun 15.haftam bitti. 16.haftama girdim ama cok aldim galiba yaaaa... offf diyet yapacagim bu 2.trimester da. Yoksa 1500 kilo alacagim oyle gozukuyor.
Aksine hep hareket halindeydim, yurudum her gun ve temizlik de yaptim evde. Ama sebebi su ki hamurlu seylere asigim. Onu kestim bugun. Bakalim fark edecek mi? Gelismeleri paylasirim.canımcım 55kg ile hamile kaldım bu sabah 56.4 cıktım
Banada cok almısım gibi geliyor
Acaba hareketsiz mi kaldın cok
Ben gecen haftadan beri sabitlemeye calısıyorum yoksa iştahım cok acık
ayy ne güzel haber sana da hayırlı olsunHerkese merhaba:)morcivertkedi hayırlı olsun canım gözünaydın sağlıkla gelsin. Bu arada benim de haberlerim var. Pazar gecesi aşırı bir şancı ile Uyandim. Karnım kasığım nefesimi kesecek derecede ağrıdı dönemedim bile yattığım yerde. Endiselendik baya doktorumu aradim dun. Gel bakalim sanci varsa bekleme dedi. Dun biz de gittik normalde haftaya gidecektim. Bi sorun yok şükür. Gaz sancısı büyük ihtimalle dedi doktorum. Vee bizim de kızımız olacakmış benim cin rus tüm takvimler ve belirtiler erkek diyordu. Çevremdeki herkes de oğlun olacak diyordu ben de öyle hissediyordum ama kız dedi doktorum.
amiin tesekkür ederimSağlıkla gelsin minnoşşş❤❤
sanırım öyle demistin. bana herkes kız diyordu yaBen sana kız demiştim demihayırlı olsun o kadar şanslısınki
evet kız demişti bana tuttu :)Maşallah çok güzel bir haber. Ebe takvimi için yorum yapilmismiydi merak ettim
Sürekli değişmez diye biliyorum bende özele gidiyorum ama sağlık ocağına da gidiyorum mesela 20. Ci haftada tetenoz aşısı varmış sağlık ocağı vuruyormus takibini yapıp seni arıyorlar sürekli ne yapmanla ilgiliBen basından beri özele gittim hiç saglık ocagı kaydım yok
Tsh 8-10.haftamda yaptırmıstım sonucum iyiydi bi dahada degerlerime bakmadık degişirmi oda sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?