Ha kimini ki bayağı dik çıkıntı erkrk demiştim

Hala benim gibi midesi bulanan varsa ben kayısı meyvesuyu iciyorum deneyin
J ile baslayan %100 meyve suyu yazan bi marka ...

Göğüs hassasiyetine takılma canım benim de arada geçiyor sonra tekrar geri geliyor. İnşallah olumsuz bir durum yoktur. Bi kaç güne hala endişeli olursan doktoruna gidersin. Zaten ikiz gebelikleri 2-3 haftada bir takip ediyorlar diye biliyorum hele ki senin kanaman var

Benim göğüslerim sabah ağrıyorsa aksam geçiyor, sabah olmuyor mesela öğlen oluyor, mesela şuan hamilelikten önceki gibi hic hassasiyet yok. Tabi ben de korkuyorum acaba birşey oldu mu diye, ama inşallah bebislerimiz bizimle

12.Haftam 1 buçuk kilo filan aldım. Ama benim karnım çok sisti, ilk hamileligimde 5. Ay böyle olmuştu. Simdi 3. Ay şimdiden hamile pantolonu giyiyorum small.

Hala benim gibi midesi bulanan varsa ben kayısı meyvesuyu iciyorum deneyin
J ile baslayan %100 meyve suyu yazan bi marka ...

Canım benim çok kötüydü 7 kilo vermiştim 52 ye düşmüştüm suan 53 oldum 1 kilo aldim sanirim açığı hızlı kapiticam yiyorum artik çok şükür, bulantı çok azaldı ama hala var sanki ağzımda bozuk bir tad var gibi. Sabah kahvalti yapıyorum oglen az bir şey yığabiliyorum akşamda hatta tatlıdan çok soğumuştum dün tatlı yedim. Az kaldı sizinde geçicek insallah

12. Haftadayım 1.5 kilo falan almışım ama sanırım artık alacağım kendime hakim olamıyorum bazen :)

Kızlar benim alt karnım çok çıktı yani göbek deliğimin alt kısmı bayağa şiş ama üst kısım normal. Hatta hamile pantolonu baktım üst kısmı bol oldu komik oldu. Sizin de karınlarınız bu şekilde mi?

Lcw nin cok iyi pantolonları ona bak derim

Belirtiler bi geliyor bi gidiyor
Kanamana bişey diyemem ama ben zaten sütyensiz hareket etmedigim hatta yatmadıgım icin gögüs hassasiyeti bende hic olmadı ama bendede misal bazı günler tansiyon nabız cok kötü oynuyor bazen asabi oluyorum bazen duygusala baglıyorum bazen hic bişey yapmamama ragmen aşırı yorgun hissediyorum falan sürekli karman corman duygu his belirti değişimleri yasıyorum

Ben 12. Haftamdayım iki kilo verdim 45,4 kiloyum şuan

canımcım 55kg ile hamile kaldım bu sabah 56.4 cıktım
Banada cok almısım gibi geliyor
Acaba hareketsiz mi kaldın cok
Ben gecen haftadan beri sabitlemeye calısıyorum yoksa iştahım cok acık
Aksine hep hareket halindeydim, yurudum her gun ve temizlik de yaptim evde. Ama sebebi su ki hamurlu seylere asigim. Onu kestim bugun. Bakalim fark edecek mi? Gelismeleri paylasirim.

ayy ne güzel haber sana da hayırlı olsun ben sana erkek hissediyorum demistim ama kız olsun bizim olsun
Sağlıkla gelsin minnoşşş❤❤
amiin tesekkür ederim
Ben sana kız demiştim demi hayırlı olsun o kadar şanslısınki
sanırım öyle demistin. bana herkes kız diyordu ya
Maşallah çok güzel bir haber. Ebe takvimi için yorum yapilmismiydi merak ettim
evet kız demişti bana tuttu :)

Ben basından beri özele gittim hiç saglık ocagı kaydım yok
Tsh 8-10.haftamda yaptırmıstım sonucum iyiydi bi dahada degerlerime bakmadık degişirmi oda sürekli
Sürekli değişmez diye biliyorum bende özele gidiyorum ama sağlık ocağına da gidiyorum mesela 20. Ci haftada tetenoz aşısı varmış sağlık ocağı vuruyormus takibini yapıp seni arıyorlar sürekli ne yapmanla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…