A ve B sınıfı olup olmadıgını nerden bilicem:)
7cok iyi olur tabi ama doktorlar oluyormudur o saatte sadece hemsirelerde kan almak icin gidiyor olabilir diye düşündüm
Bizim burada 2 devlet hastanesi var. 1 tanesi küçültüldü bazı bölümleri diğer şehir hastanesine taşındı. Küçülen hastane B sınıfı hastane olmuş belki fikir verir.digeri de A sınıfıdır diye düşündüm ben.
B sınıfı olan devlet hastanemizde bazı bölümlerde saat 5ten sonra randevu ile doktorlar muayene yapıyordu. Sana yakın olan bir devlet hastanesinde böyle bir durum olup olmadığını 182 yi arayıp bilgi alıp randevu alabilirsin kadin dogumcusuna.

Kızlar merhaba, 15.haftadayız. Bi arkadaşım erken haftalarda hareketlerini hissetmiş.doktoru baştan hissetmezsin demiş sonra boyu kilosunu görünce hissedebilirsin demiş. Bilginiz varmı boyu kilosu ne olursa hissedilir

İkinci veya daha cok gebeliklerde o haftalarda hissedilebiliyormıs :)
Ama ilk gebeliklerde 18.haftadan itibarendi sanırım

Bilmiyorum ama ben 13. Haftanın ortalarındayım hissettim. Kıpırdanma şeklinde değil de karnımın 1 noktasında toplanmıştı. Şimdi de sağdan sola dönünce ya da çok hareketli bir gün geçirince kanim8n bir noktasında toplanıyor. Göbeğim baya yağlı kilolayım yani. Doktora da dedim karnımda yüzeye yakın sertleşip toplanıyor diye olabilir dedi. Şu an 123 gram bebek öyle dedi doktor. Boyunu bilmiyorum sormadım. Ama ellerini , ayaklarını, karın cevresini ve baş çevresini ölçüp gösterdi. Hatta omurgası ve kaburgaları balık kılçığı gibiydi.

Anladım canım teşekkürler :) benim bebişte 125 gr 15 cm dedi bebişe.zayıftım hamile kalmadan öncede yinede zayıfım.arkadaşlarım diyo zayıfsın artık hissedersin diye.zaten bi kaç haftaya hissederim ama ilk hamileliğim bir an önce hissedeyim heyecanıda var

Ay o bendede bikaç kere oldu
Bende kilo durumu pek yok 56.4yım ama dün aksam mesela krem sürerken düz yattıgımda gayet göbegimin sol tarafında hafif bi sertlik ve sislik vardı eşim hatta kendi görüp söyledi bak sanırım burada diye :)

Ben ilk hamilelikte 20 haftalık falandı hissettiğimde. Boyunu merak ediyorum ama doktora sormak aklıma gelmedi hiç.

Elinle hafifçe bastırıp dokun top gibi bisey hissediyorsun zaten. Ay bebucuklerimiz büyümüş. Doktor resmen tak tak vurdu ultrason cihazıyla ama kuzucum açmadı bacaklarını.

Elinle hafifçe bastırıp dokun top gibi bisey hissediyorsun zaten. Ay bebucuklerimiz büyümüş. Doktor resmen tak tak vurdu ultrason cihazıyla ama kuzucum açmadı bacaklarını.
Edepli cocukmus afferin anasına cekmiş
Bizimkini dürtünce olmadı öksürdüm olmadı en son elini kaldırdı ne uyandırıyorsunuz der gibi isyan etti :)
Cok tatlılar ya

Benim de basima geldi gecen ay bu durum. 32 yasindayim üniversitede gittigim acilin parasini aldilar benden. Haram zikkim olsun baska bir sey demiyorum.

Canım ben lcw, defacto da baktım altı normal pantolon görünümünde üst tarafı göbeği kaplayacak şekilde tayt kumaşı gibiydi. Onun neresi ayarlanıyorki ben anlayamadım hatta ondan alıp üst tarafı kendim biraz daraltayım sonra açarım diye düşündüm

kızlar benim tsh 1.4 iyi ama serbest t4 5.7 çıkmış. tsh normal olup bu nasıl yüksek olabiliyor? doktor dahiliyeye görün ileride erken doğum riski taşır ama bana sorarsan çok da riskli değil dedi. ne yapsam bilemedim tiroid yüksekliği belirtilerim de yok hiç

Kizlar benimde 7. haftada tsh 1.80 di bugün Sağlık ocağında yaptırdım 3.54 çıkmış randevuma daha var gidince sorucam druma ama normalmi sizce 12. haftada

Cnm endokrin bölümüne yönlendirir dahiliye birşey varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…