Kizlar benimde 7. haftada tsh 1.80 di bugün Sağlık ocağında yaptırdım 3.54 çıkmış randevuma daha var gidince sorucam druma ama normalmi sizce 12. haftada
Bence normal çünkü ilk 3 ay bebek annenin troidlere den kullanıyor. Siz yine de doktora sorun ama 3.54 de iyi

Teşekkürler cnm cevaplar için. Kusura bakmayın çok soru sordum. Evet öyle gördüm birde doktor dedi ki sata göre 7+3 gunluk ama kendi ultrasona göre 8+1 demisti

Sen o zaman erken yumurtlamışsın canım ileri gitmiş seninki, benim ilk kese görmeye gittiğimde 5 haftalık yerine 3 haftalık çıktı

A ve B sınıfı olup olmadıgını nerden bilicem:)
7cok iyi olur tabi ama doktorlar oluyormudur o saatte sadece hemsirelerde kan almak icin gidiyor olabilir diye düşündüm
Sürekli sağlık ocağına bildörmeye saçma bulduğunuzu söylüyorsunuz kim ne yazarsa yazsin aynı cevabı veriyorsunuz ister sacma gelsin ister gelmesin böyle bir durumu oraya bildirmek zorundasınız.A ve B sınıfı olduğunu nerden bileceğim e araştırıverin ki cumartesi gunu öğlene kadar açık olan sağlık ocaklari var.

niye böyle bi çıkış yaptınız ki gayet haklı. yani sağlık ocağına hiç gitmediyse ama onların sisteminde hamile olduğu görünüyorsa aşıları da arayıp haber vermek zorundalar. var sayalım ki burda hiç bunları okumadı. çok önemli diye bahsedilen tetanoz aşısını yaptıramayacaktı. çünkü kendi doktoru sağlık ocağı haber verir diyor sağlık ocağı haber vermiyor. bana da doktorum daha bugün söyledi sağlık ocağından hala bi haber yok. o söylemese bende bilmeyecektim.

Kızlar dün ikili tarama yaptrmistim normalde 13+2hafta olmasi gerekirken 13+gün teshis edildi doktor o bölümü işaretledi devlet hastanesi oldugu için soramadim nedenini bi sorun mu var sizce

Bu nasıl çıkış böyle

Aşı zamanı geldimi ki simdi arasınlar daha hafta gelmeden şimdi arayıp hamileymişsiniz mi diyecekler.şu an ne için arasınlar onu anlamadim

Düğme takılı lastik var orda. Onu en sona getirip taktım ben iki taraftanda. O zmn tuttu beni

Aşı zamanı geldimi ki simdi arasınlar daha hafta gelmeden şimdi arayıp hamileymişsiniz mi diyecekler.şu an ne için arasınlar onu anlamadim
kendi adıma konuşuyorum bizim sağlık ocağında doktor bile yok geçici doktorlarla idare ediyoruz. dolayısıyla benim gebelik dosyam açılmış bile değil. orda 2 kez kan tahlili verip hamile olduğumu belirttiğim halde. ne zaman arayacaklar sizce? sağlık ocaklarının bu konuda gevşek davranmasından bahsediyoruz, doktorum söylemese muhtemelen burdan öğrenecektim.

Beni aradılar gelin kaydininizi oluşturalım diye 11 haftalıkken. Ama sağlık ocagindaki ebem beni arada sırada arayıp soruyordu gebelik var mı diye? Ya da nasıl korunuyorsunuz diye telefon edip soruyordu. Yanı aşı haftası olmasına gerek yok. Arayan arıyor. Hatta 7 yıl önceki ilk hamileligimde sağlık ocağından çağırıp kalp atışı dinleyip şeker testi de yapmışlardı.

H honey bunch baktım valla benim de gebelik görünüyor. Ben geçen aile hekimliğinde semt değişikliği yaptım ordaki kadına sormuştım gebeliği de bildirmelisiniz demişti takip için. Demekki illa lazım. Aslındq madem sistemde var onların sistemlerine de düşmeli ama bilemedim. Henüz böyle şeyler çok gelişemedi ülkemizde.aksaklıklar çok

Canım hamilelik hormonları tiroid hormonlarını alt üst edebiliyor ama çok yüksek değil t4 değerin. İstersen bi kaç hafta sonra git dahiliyeye hem daha da artmış mı diye baktırırsın hem de tedbirini almış olursun

ya pardon yanlışını yazmışım t3 5.7 çıkmış. zaten doktor da ya takip ederler ya da çok düşük dozda ilaca başlarlar hamilelikten de yükselebiliyor bazı kişilerde dedi. hiç gitmesem nolur ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…