Arkadaşlar merhaba. Hepinize bir sorum olacak. Düzenli adet gören biri geç döllenme yaşar mı. Yaşarsa ultrason olcumlerini etkilenir mi yani kese görme zamanı kalp atışı zamanı gibi.

Düzenli adet görüyorum. Her gebeligim düşükler dahil, geç döllenme idi. Kese de kalp atışını hatırlayamadım.

Bi doktora sorayım onlar bildirmiyorsa nisan bası gibi gidip kaydolucam mecbur madem olmam gereken bi aşı var el mahkum ama hala cok sacma geliyor e nabızda tüm bilgilerim var yani catır catır sgkya para ödemelerini alıyorlar
Bi kere devlete acile gitmiştim baska bir sehirde o zaman para ödemedik girdik cıktık gecenin yarısıydı belki ondan aylar aylar sonra eczaneden ilaç alırken su su tarihte acilden su hastaneye girmişsiniz onbes lira borcunuz var diyip tahsil ettiler mesela

Düzenli adet görüyorum. Her gebeligim düşükler dahil, geç döllenme idi. Kese de kalp atışını hatırlayamadım.
Yani adet gününüzde test yaptığınızda betahcg vs. Düşük mü çıkıyordu. Geç döllenme olduğu için

Yani adet gününüzde test yaptığınızda betahcg vs. Düşük mü çıkıyordu. Geç döllenme olduğu için

Canım bende adet günüme 4-5 gün önce test yaptım yok çıktı. Sonra 4-5 gün geçti pozitif çıktı. Adetim bir hafta geçmiş olunca hastaneye gittim sata göre 5 haftalıktı, doktor usgye baktı kese görünmüyor dedi. Kanda var çıktı, sonra vajinal bakıldı 3 haftalık dedi. Sonraki hafta 2-3 gün geri çıktı, sonra 8 haftalık olması gerekirken 7+4 çıktı. Bu ay gittiğimde gününü yakaladı, uyumlu çıkmaya başladı.

Oglumdakini tarihleriyle yazayım. 28 şubat 2011 son adet tarihimdi. 4 nisan 2011 de 19.37 çıkmıştı beta hcg ama o zamanlar hic birşey bilmiyordum . Diş gebelik kimyasal gebelik v.s değeri görünce öyle mutlu olmuştum ki. 2 gün sonra değer 61 e yükselmişti

Doktorlar bildirmiyor diye biliyorum özelde takip ediliyorsan. Bnm kimse bildirmedi üç gebelikte de. Şimdikine gidip ben bildircem ama üşeniyorum e nabızda gebe olduğumuz yazıyor mu ki? Gidip sen söyleyene dek bence kimse bilmez

Yazıyor valla

Eklentiler

• 59558A8B-1685-4AFB-9182-EDA174D6D326.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 53
Benı aramışlardi tam da devlet hastanesine ilk gittiğim günün ertesi günü sonra gittim dosya oluşturdular bi sürü şey yaptılar kalple ilgili bisey falan ilk kez yapildi adini bilemedim tahlil yaptığım için onları yapmadılar hastnede aldıklarımı verdim birde ctesi günü sabahtan açık mı diye sor istersen bizim burda bi ara duymuştum ben ctesi sabahtan açık die

Peki o zaman yumurtlamaniz geç olmuş oluyor değil mi

Devlete gitmişsin ya ondan belkide

Devlete gitmişsin ya ondan belkide
Olabilir tabi ama şu an arkadaşların bahsettiği e nabiz sistemine girdim bende özelde gittiğim kayıtlar da var gebelik die birde orda işaretlenen alanlar var benim hepsi isaretliydi yani bütün doktorlar sistemden görebiliyormuş kaldırdım şimdi bi kaçını göremesinler bana sorsunlar :)

A ve B sınıfı aile sağlığı merkezlerj
7de baslayp 18de bitiriyor
Isin icin uygunsa bu sekilde de yapabilirsin...
A ve B sınıfı olup olmadıgını nerden bilicem:)
7cok iyi olur tabi ama doktorlar oluyormudur o saatte sadece hemsirelerde kan almak icin gidiyor olabilir diye düşündüm

A ve B sınıfı olup olmadıgını nerden bilicem:)
7cok iyi olur tabi ama doktorlar oluyormudur o saatte sadece hemsirelerde kan almak icin gidiyor olabilir diye düşündüm
Oluyomuş canım çok yakın arkadaşım aile hekimi doktor ve hemsiresi beraber oluyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…