2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
kızlar ikili için geldim amuda kalkmış naptıysak dönmüyo çok hareketli dedi doktor.
daha karnımda böyle doğsa nasıl olur
Benimkide en baştan beri amuda kalkmış durumda canım 13 haftadır hiç normal bi pozisyonda görmedik

İnsan merak ediyor biran önce gidip öğrenmek için sabırsızlanıyor tabi :) ama dediğin gibi güzel sonuçlar alalım yeter ki devlete hiç gitmedim ama buradaki arkadaşların tecrübelerinden anladığım kadarı ile şans işi. Kötü bir şey söylerse ben çok takarım kafama o yüzden risk almak istemedim. Ama bildiğin iyi bir doktor varsa neden olmasın

Ben doktordan geldim teyzecikler.12 cm olmus.ablasi gelmedi diye biraz elin yuzune kapatip yatti küsmüş.
Gelisimi iyi kalbi iyi.ayin 28 inde detayli usg ye gidecegim.
Oo maşallah
Kocaman olmuş küçük prens
Bende bebeğimi bir özledim ki sorma , Çarşamba gelmiyor bir türlü

Bende de oldu dün sanırım ben ayaklarımdan üşüttüm birazda idrarımda yanma oldu şükür bugün iyiyim üşütmüş olabilirmisin sen de yada suyu mu az içiosun
Bende usuttum sanirim. Bu aralar suyu az iciyorum idrar yolu enfeksiyonu da cikti. Dert bitmiyor

İşte 13+5 falandı. Önce gitmiştim bacaklarını karnına çekmişti gözükmedi :) senin belli oldumu kuzum?
doktorum katı o yönde 16dan önce bakmam diyo zaten maşallah çok hareketli zor bakıyolar ama ikili sonucum ççıktımı sıkıştıracam 12den sonra çıkıntı yoksa kızdır :)

kızlar ikili için geldim amuda kalkmış naptıysak dönmüyo çok hareketli dedi doktor.
daha karnımda böyle doğsa nasıl olur
Maşallah benim sıpada da öyleydi :) baş aşağı duruyordu . Nasıl geçti ikili ? Cinsiyet için tahmin de bulundu mu doktorun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…