2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ay iyi o zaman şükür. zaten hareketli olsun da şu ikili de sorun oldu ama sonunda ölçebildik :)
Hareketlerini izlemek çok keyifli oluyor :) sorma benimki de kalp atışlarını dinlerken hooop diye döndü onu bile zor yaptı doktor ikilide naparız bilmem :)) ama dönüşte eşim karnıma seslendi, yavrum oradayken bol bol hareket et ama doğunca sakin ol biraz emi çocuğum diye beni benden aldı :))

Bir de ikiz oluyor demi genellikle ???

tekinin tutma ihtimali az oldugu için garantiye almak için bilerek daha fazla koyuyorlar ve söylüyorlar ztn bi akrabamın o şekildeydi oyuzden biliyorum, ikiz üçüz olma ihtimalinin çok olmasının sebebi o :)

tanıdıgımız ilk başta ikizlerdi ama biri sağlıklı bi şekilde yaşadı gebelik süresince şuanda 4 yaşında maşallahı var aile içinde özel bebek diyoruzz :):)

cinsiyet dedim söylemedi bakmadı bile ama çok çok iyi maşallah bayıldım dedi şükür zaten sağlıklı olsunda cinsiyet zaten belli

doktorum katı o yönde 16dan önce bakmam diyo zaten maşallah çok hareketli zor bakıyolar ama ikili sonucum ççıktımı sıkıştıracam 12den sonra çıkıntı yoksa kızdır :)
İlk çocuğunuz erkekmiydi? Valla hareketli olursa erkektir diyorlar ama benimki hiç hareketli değil o halde erkek anlamadım bende :))

doktorum katı o yönde 16dan önce bakmam diyo zaten maşallah çok hareketli zor bakıyolar ama ikili sonucum ççıktımı sıkıştıracam 12den sonra çıkıntı yoksa kızdır :)
valla ben cok sıkıstırdım asla soylemıyor
hatta fetal dna testı yapıldı orda raporda da bellı oluyormus ısrarla soylemıyor
sinir ediyor beni
ıkı hafta sonra gel dedi
ben de 15+5 e randevu aldım ıns soyler o zaman

Çok embriyo koymak garantiye almak değil
tam aksine kocaman bir risk
toplumda malesef bu kocaman bir yanlış olarak biliniyor

neden özel bebek diyorsunuz bebişe anlamadım bu arada

İlk çocuğunuz erkekmiydi? Valla hareketli olursa erkektir diyorlar ama benimki hiç hareketli değil o halde erkek anlamadım bende :))
evet erkekti 12+4gibi öğrenmiştim ynlış hatırlamıyosam şimdi 11+4 ama bakmadı dün başka doktor kıza benziyo demişti hayırlısı artık normalde hislerim hep çıkmıştır ama noldu acaba artık hissedemiyormuyum şaşırdım kız deyince :)

Çok embriyo koymak garantiye almak değil
tam aksine kocaman bir risk
toplumda malesef bu kocaman bir yanlış olarak biliniyor

neden özel bebek diyorsunuz bebişe anlamadım bu arada

doktorları o şekilde söylemişti yanlış da olabilir tabi her doktorun değerlendirmesi farklı olur.
uzun süreden sonra oldu anne babası öyle seviyor yaramazlık yaptıgında bile özel bebek bizimkisi derler :):)
yanlış anlaşılmasın yani sevgiden dolayı :)

Maşallah benim sıpada da öyleydi :) baş aşağı duruyordu . Nasıl geçti ikili ? Cinsiyet için tahmin de bulundu mu doktorun ?
yeni gördüm mesajı canım , maalesef hatta sordum amuda kalkmış ayaklarını bile göremiyorum bırak cinsiyeti dedi ben 16dan önce tercih etmiyorum yanılmalar oluyo ama çok ısrar eden hastalarıma tahminde bulunabiliyorum dedi enseyi ölçtü çok iyi dedi başka bişey demedi yarım saatte enseyi ölçtürdü bilmiyom cinsiyeti nasıl gösterirdi gözü korktu heralde

her doktorun değerlendirmesi değil de
çift embriyo koymak her zaman risktir
tutma ıhtımalı ıle alakası da yoktur hatta tutacak olanı bile bir diğeri etkileyebilir
ya da diğerinde gelişim geriliği olabilir, erken dogum olabilir ya da allah korusun dogduktan sonra birinden bırınde sıkıntı olabilir.

sevgiden dolayı ama benim bebeğim de tüp bebek özel bebek diye sevmezdim sanırım , çocugun bilinçaltına bu şekilde işlenmesini istemem
ileride 2-3 yasında ben neden ozelım , diğerlerinden farklıyım diye düşüncelere maruz kalabilir yavrucuk

Bir tanıdığımın yaşadığından alıntı yaptım sadece hiç araştırmadım konuyla ilgili de başka bilgim yok..

Cinsiyet konusunda en meraklımız sensin galiba forum da ilk çocuğun erkekmiş,inşallah ikinci de kız olur

Erkekmi hissediyodun :) hayırlısı olsun ama hep bi kızım olmasını istemişimdir inşallah kızdır sizinkide birde onun sevgisini tadın :)

Seninle benimki bir değişik zaten ya ;benimkinden uykudan gözünü açamıyor
Aynen aynen canım benimkide öyle doktor diyo bununla işin var senin aşırı galesiz diyo :)) neyse uslu olsunlar inşallah ben biraz sinirliyim dediğim yapılmadığında veya ev dağıltığında vs eşime demediğimi bırakmam inşallah uslu olurda sözümden çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…