2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kız aynı beni anlattın yemin ederim,ben de bir de temizlik hastalığı var ,şimdi bile konsolun içini boşalttım toz alıyorum,bütün ev ayakta eşim de tam tersi “olur ya,neden acele ediyorsun “diyo iyice sinir oluyorum.İzin günü bütün gün yatar,uykuyu çok sever.Ama ben hep dedim “huyu,suyu babasına benzesin dedim.Çünkü ben çok kinciyim

Erkekmi hissediyodun :) hayırlısı olsun ama hep bi kızım olmasını istemişimdir inşallah kızdır sizinkide birde onun sevgisini tadın :)
kızı erkeği olmaz evladın ben sadece hissediyorm ilkinde de erkek dedim erkek çıktı bunda da öyle hissettim kıza benziyo dedi dur bakalım allah hayırlısını versin kızda olsa erkek de olsa maşallah kıpır kıpır olcak

Yüzünü dönmüş bize dimi ben mi yanlış görüyorum :) aslında ekranda şahane hareketler yaptı ama kağıt biraz kötü çıktı anlamadım :)

Eklentiler

• 4304ba0f-4490-4547-9197-141237437641.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 139
Benim bebeğimde çok sakin kızlar inşaşlah doğunca da böyle olursun diyorum cinsiyet için bile o kadar tatlı yedim bana mısın demedi sağlıklı olsunlarda sakin fln hiç farketmez ama ben kıpır kıpırımdır eşim çok sakin ağır kanlıdır , inşallah bana benzer diyorum eşime sinir oluyorum bu konuda ama kesin bebişimde sınavım olcak bu konuda

Kızlaaaar sürpriz bir şekilde bebeğimi gördüm:)) 12. haftadayız biz de tahmin alabilir miyiz :))
Eki Görüntüle 2212805

kızlar tahmin yapabiliyor musunuz.. herkesin bebişleri hayırlı olsun rabbim sağlıkla dünya ya gelmelerini nasp etsin inşallah

Kaplumbaga prenses 86 B bety60 ikinize de Kız demek geldi içimden

Ay buarada hamilelik takvimimde 1.trimesterin bitti tebrikler yazıyor

İnşallah canım şuan maşallah çok güzel büyümüş ve kaybetmek istemiyorum rabbim onu bana bağişlasın bütün bebişler annelerin kucağina gelir inşallah o güzel günü hepimiz yaşayalım. Amin
Canim cok gecmis olsun. Sakın korkma. Ilaca da baslamissin. Bol bol dinlen. Iyi olacaksin insallah.

Günaydın canım geçmiş olsun hayırdır ne oldu birden kanaman falan mı oldu? Allah yardımcın olsun. Bu haftalarda düşük yüzdesi çok çok az. Korkma bişey olmayacak Allah’ın izniyle.
Teşekkür ederim tatlım kanama olmadım ama sancım var vede bel ağrım çok fazla bu yüzden düşük riski oluştu 3 ay bitti ama işte şuan yeni bir dönem gibi geliyor tekrardan bana

Sters yapmamaya çalişiyom ama korkmuyom desem yalan olur dikkat ediyırum umarım gelecek ay daha güzel haberler alırım

Çok saol canım dediğin gibi düşünmeden edinmiyor dikkat ediyom inşallah rabbim bebişlerimizi bize bağişlar. Bende burdaki bütün arkadaşlar için dua ediyorum

Ay benim eşim hiç ama hiç düzenli değildir beni delirtir. İnsan üstünden çıkardığı kirli şeyi dolabına atarmı? Dolabını düzenliyorum 2 gün sonra savaş alanı gibi. Annem geldi geçenlerde bu dolabın hali ne diye soruyor valla bıraktım artık nasılsa hep aynı napıyım dedim. Bi keresinde askımız var yatak odasında ona hep kirli kıyafetlerini asıyor sepete at diyorum yok. Neyse dedimki eğer bi daha buraya asarsan kirlilerini alır aşağıya atarım dedim oda tamam dedi inanmadı tabii. Bi gün bi baktım gene kirlileri askıda aldım kıyafetlerini 4. Kattan aşağı bi fırlattım delimisin diye bağırıyor valla böyle konularda deliyimdir yani allahtan eşim tamam düzensiz falan ama sessiz sakindir hiç bişey demeden aldı geldi aşağıdan kıyafetleri

Ya öyle tabiki ama allah içimdeki isteği biliyo yalan söyleyemem çok aşırı istiyorum kız evladı ama her zaman diyorum sağlıklı ve hayırlı olcaksa versin rabbim diye. Sanırım bişeyi çok isteyince olmuyor o yüzden ikincide çok istememeye çalışcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…