- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Kız aynı beni anlattın yemin ederim,ben de bir de temizlik hastalığı var ,şimdi bile konsolun içini boşalttım toz alıyorum,bütün ev ayaktaAynen aynen canım benimkide öyle doktor diyo bununla işin var senin aşırı galesiz diyo :)) neyse uslu olsunlar inşallah ben biraz sinirliyim dediğim yapılmadığında veya ev dağıltığında vs eşime demediğimi bırakmam inşallah uslu olurda sözümden çıkmaz
ay vallaha doğunca da bunca hareketli olursa napcam bilmiyom o amuda kalkmış halini görünce cinsiyeti unuttum gittiCinsiyet konusunda en meraklımız sensin galiba forum dailk çocuğun erkekmiş,inşallah ikinci de kız olur
kızı erkeği olmaz evladın ben sadece hissediyorm ilkinde de erkek dedim erkek çıktı bunda da öyle hissettim kıza benziyo dedi dur bakalım allah hayırlısını versin kızda olsa erkek de olsa maşallah kıpır kıpır olcakErkekmi hissediyodun :) hayırlısı olsun ama hep bi kızım olmasını istemişimdir inşallah kızdır sizinkide birde onun sevgisini tadın :)
Haha kollarını açmış maşallah ona yaaYüzünü dönmüş bize dimi ben mi yanlış görüyorum :) aslında ekranda şahane hareketler yaptı ama kağıt biraz kötü çıktı anlamadım :)
Teşekkürler canım dikkat etmeye çalişiyomÇok geçmiş olsn canım yat dinlen bol bol dualarım seninle
Kızlaaaar sürpriz bir şekilde bebeğimi gördüm:)) 12. haftadayız biz de tahmin alabilir miyiz :))
Eki Görüntüle 2212805
kızlar tahmin yapabiliyor musunuz.. herkesin bebişleri hayırlı olsun rabbim sağlıkla dünya ya gelmelerini nasp etsin inşallah
Ay buarada hamilelik takvimimde 1.trimesterin bitti tebrikler yazıyor
Saol canım. Kanama olmadım ama sancım ve bel ağrım çok fazla vargünaydın canım geçmiş olsun. 14. haftaya gelmişsin artık hayırdır? kanama mı oldu
Bir yanım bişey olmaz rabbim korur diıo ama tuvalete bile gitmekten korkuyom bişey olur dieGeçmiş olsun canım korkma sakın bol bol dinlen Allah ın izniyle bişey olmaz
Teşekkürler canımgünaydın canım çok geçmiş olsun... dinlen gün boyu..
Canim cok gecmis olsun. Sakın korkma. Ilaca da baslamissin. Bol bol dinlen. Iyi olacaksin insallah.
Teşekkürler canım inşallah atlatırız sanada çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun benim de kanama geldi umarım şu telikeleri bir an önce atlatırız
Teşekkür ederim tatlım kanama olmadım ama sancım var vede bel ağrım çok fazla bu yüzden düşük riski oluştu 3 ay bitti ama işte şuan yeni bir dönem gibi geliyor tekrardan banaGünaydın canım geçmiş olsun hayırdır ne oldu birden kanaman falan mı oldu? Allah yardımcın olsun. Bu haftalarda düşük yüzdesi çok çok az. Korkma bişey olmayacak Allah’ın izniyle.
Sters yapmamaya çalişiyom ama korkmuyom desem yalan olur dikkat ediyırum umarım gelecek ay daha güzel haberler alırımAynen önce sağlıklı olsunlar inşallah. Bende 10 gündür falan daha iyiyim güzel beslenmeye başladım rutinime döndüm sayılır. Ben devlete gidiyorum şimdilik cinsiyet söylemiyorlar çok küçük dedi ama bilmiyor buradaki herkes öğrendi Benim haftamda:))2 hafta sonra gene gidicem belki söyler. Oğlusun da hayırlı olsun sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah
Canım geçmiş olsun bol bol ayat dinlen dikkat et kendine Allah ın izni ile bir şey olmaz inşallah stres yapmamaya calis
Çok saol canım dediğin gibi düşünmeden edinmiyor dikkat ediyom inşallah rabbim bebişlerimizi bize bağişlar. Bende burdaki bütün arkadaşlar için dua ediyorumCanım çok geçmiş olsun içini rahat tut en önemlisi stres yapmamak. Biliyorum insan endişeleniyor ama bebeğin hala seninle, güçlü olmana ihtiyacı var annesibol bol dinlen mümkün mertebe yerinden kalkmaması çalış. Dualarım seninle ve bebeğinle hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah
Ay benim eşim hiç ama hiç düzenli değildir beni delirtir. İnsan üstünden çıkardığı kirli şeyi dolabına atarmı? Dolabını düzenliyorum 2 gün sonra savaş alanı gibi. Annem geldi geçenlerde bu dolabın hali ne diye soruyor valla bıraktım artık nasılsa hep aynı napıyım dedim. Bi keresinde askımız var yatak odasında ona hep kirli kıyafetlerini asıyor sepete at diyorum yok. Neyse dedimki eğer bi daha buraya asarsan kirlilerini alır aşağıya atarım dedim oda tamam dedi inanmadı tabii. Bi gün bi baktım gene kirlileri askıda aldım kıyafetlerini 4. Kattan aşağı bi fırlattımKız aynı beni anlattın yemin ederim,ben de bir de temizlik hastalığı var ,şimdi bile konsolun içini boşalttım toz alıyorum,bütün ev ayaktaeşim de tam tersi “olur ya,neden acele ediyorsun “diyo iyice sinir oluyorum.İzin günü bütün gün yatar,uykuyu çok sever.Ama ben hep dedim “huyu,suyu babasına benzesin dedim.Çünkü ben çok kinciyim
Ya öyle tabiki ama allah içimdeki isteği biliyo yalan söyleyemem çok aşırı istiyorum kız evladı ama her zaman diyorum sağlıklı ve hayırlı olcaksa versin rabbim diye. Sanırım bişeyi çok isteyince olmuyor o yüzden ikincide çok istememeye çalışcamkızı erkeği olmaz evladın ben sadece hissediyorm ilkinde de erkek dedim erkek çıktı bunda da öyle hissettim kıza benziyo dedi dur bakalım allah hayırlısını versin kızda olsa erkek de olsa maşallah kıpır kıpır olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?