2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
valla bende erkek çocuk delisiyim ama kızları da çok seviyorum. kızlar ilerde anneye arkadaş oluyo sırdaş oluyo. rabbim ennnn hayırlısını versin inşallah :)

ama erkek hissediyorum söylemeden edemicm

valla bende erkek çocuk delisiyim ama kızları da çok seviyorum. kızlar ilerde anneye arkadaş oluyo sırdaş oluyo. rabbim ennnn hayırlısını versin inşallah :)
Evet gerçekten sırf bu yüzden istiyorum annemle aramızdaki ilişkiye bakıp özeniyorum günde 10 kez konuşuruz en az herşeyimi anlatırım. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda

Arkadasim devlette dogum yapti ozel odada bu doktor yaptirmis dogumunu o cok onerdi bi seferligine git dedi memnun kalmazsan gitmezsin bidaha diye ama burdaki arkadasin bazilari devlette baya problemler yasadigindan moralimi bozarlar diye gitmeyeyim dedim ama bebiside goresim var oyle birseyler iste sen ikili test icin kacinci haftanda gitcen peki ?

Evet gerçekten sırf bu yüzden istiyorum annemle aramızdaki ilişkiye bakıp özeniyorum günde 10 kez konuşuruz en az herşeyimi anlatırım. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda
benim 1 tane ablam var isterdim 2 tane daha olsun valla kız evlat bambaşka :)

Herkese selam
Nasilsiniz nasil gidiyor hamislik?
8. Haftadan sonra baslayan tiksinmem hala gecmedi yiyemedikce hep halsiz yorgun hissediyorum sizlerin bulantilar ne durumda?
Kiz bebisler birer birer kendini göstermeye baslamis Zaman hızlı akmaya basladi sanki 10. Haftadan sonra
Tum bebislere kocaman masaAllah

Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun, dün hastaneye gittim düşük riskim var progesteran verdi çok korkuyom ve karın ve bel ağrım var dua edin lütfen
Bebegin simsiki tutunsun saglikla kucagina al insAllah canim

ayy kesin cinsiyeti söyler 14 hafta olmuş :)
Salı 13+5 olcak canım wala bebiş gösterirse söyler diye tahmin ediyorum daha erken öğrenenler de war bellidir heralde cinsiyeti ay cinsiyetten konuşunca çok heycanlanıyorum hafta sonu için hazırlık yapıyorum balon için inş öğrenirim

ben sordum kıza benzettim dedi haftaya gidicem yine :) bende çok heycanlanıyorum

ben ona girmicem niye gireceksin ki
2li taramayı yaptırdım doktorum 3lü ve 4lüye girmene gerek yok dedi ama organ taraması önemliymiş öyle söyledi. Bütün organlarına bakılcakmış tırnağından saç teline kadar bende merak ediyorum herşey yolunda mı diye

ne guzel ya
benımkı tam 16 yı beklıyor
hem de tüp bebeğiz
zaten bılıyor yanı ne oldugunu
Benimki de tüp bebek canım :) çok sıkıntılı günlerimi bu doktorumla atlattık 2 kere ameliyat oldum bundan önce birde kürtajımı yapmıştı şimdi İnşâAllah bu sefer Doğum için yatarım hastanede hayırlısı ile :) o yüzden doktorum da neler çektiğimi biliyor İnşâAllah bunu sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…