benimde doktorum ikili yapma 3lü önemli demişti ben yinede yaptırdım aklımda soru işareti kalmasın diye2li taramayı yaptırdım doktorum 3lü ve 4lüye girmene gerek yok dedi ama organ taraması önemliymiş öyle söyledi. Bütün organlarına bakılcakmış tırnağından saç teline kadar bende merak ediyorum herşey yolunda mı diye
Hayırlısı olsun :)yeni gördüm mesajı canım , maalesef hatta sordum amuda kalkmış ayaklarını bile göremiyorum bırak cinsiyeti dediben 16dan önce tercih etmiyorum yanılmalar oluyo ama çok ısrar eden hastalarıma tahminde bulunabiliyorum dedi enseyi ölçtü çok iyi dedi başka bişey demedi yarım saatte enseyi ölçtürdü bilmiyom cinsiyeti nasıl gösterirdi gözü korktu heralde
Ben dün dosyam açılsın diye devlete gittim bebeği görmedim bile kağıt da vermedi doktor canımArkadasim devlette dogum yapti ozel odada bu doktor yaptirmis dogumunu o cok onerdi bi seferligine git dedi memnun kalmazsan gitmezsin bidaha diye ama burdaki arkadasin bazilari devlette baya problemler yasadigindan moralimi bozarlar diye gitmeyeyim dedim ama bebiside goresim var oyle birseyler iste sen ikili test icin kacinci haftanda gitcen peki ?
ben ücretli yaptırdım maalesef oyuncak oldum gel git devlet hastanesindeHayırlısı olsun :)
Ay benim de Çarşamba ikili bir türlü geçmiyor zaman
Ben de dosyam acilsin diye gidecegim olurya belki bazi testleri devlette yaptiririm diye benim randevum pazartesi günü 11+0 olacagiz bebege bakmadi mi ultrasonda hadi kagit vermesin tamam da o ne bicim doktormus yaBen dün dosyam açılsın diye devlete gittim bebeği görmedim bile kağıt da vermedi doktor canım
Yok yok bebeğe baktı ama yatış pozisyonuma göre ultrason ekranı çok tepedeydi ben göremedim sonra eve gelince eşime bebişi göremedim dedim 2 saat sonra kanamam geldi soluğu Özelde aldık gördükBen de dosyam acilsin diye gidecegim olurya belki bazi testleri devlette yaptiririm diye benim randevum pazartesi günü 11+0 olacagiz bebege bakmadi mi ultrasonda hadi kagit vermesin tamam da o ne bicim doktormus ya
Kendi doktorum çağırdığı için ben beklerim çarşambayı , tatmin eden bir sonuç olmazsa ertesi gün tıp merkezinde yaptırırım .ben ücretli yaptırdım maalesef oyuncak oldum gel git devlet hastanesinde
valla yorulacağım varmış ne diyeyim inşallah sevineceğim haberler gelir de yorgunluğumu unuturum. zaten uygun yaptım 50 tlye yaptılarKendi doktorum çağırdığı için ben beklerim çarşambayı , tatmin eden bir sonuç olmazsa ertesi gün tıp merkezinde yaptırırım .
İlk hamileliğim de aynı senin gibiydim, tabiki önce sağlık ama kıza adapte etmişim kendimi doktor cinsiyetin erkek olduğunu söyleyince ufak bi hayalkırıklığı yaşamadım değil ama kendime de bi yandan çok kızıyorum bu hislerimden ötürü, sonra Doğum yaptım doktor bebeği üstüme atıverdi odamıza çıktık giydirip getirdikleri zaman baktım uzun uzun kendime o kadar kızdım ki o an şimdi bu kollarımdaki bir kız evlat olsa beni şu an olduğumdan daha mı çok mutlu edecekti, hiç bi önemi yokmuş cinsiyetin o gün anladım :) ayrıca erkek evladın annesine farklı bir bağlılığı var gerçekten babasıyla bile paylaşamıyor şu an mesela sarılmamıza falan izin vermiyorYa öyle tabiki ama allah içimdeki isteği biliyo yalan söyleyemem çok aşırı istiyorum kız evladı ama her zaman diyorum sağlıklı ve hayırlı olcaksa versin rabbim diye. Sanırım bişeyi çok isteyince olmuyor o yüzden ikincide çok istememeye çalışcam
Benimkide erkek ama az hareketli :) 12. Haftadayızİlk çocuğunuz erkekmiydi? Valla hareketli olursa erkektir diyorlar ama benimki hiç hareketli değil o halde erkek anlamadım bende :))
Evet canım herkese iki embriyo transferi yapmıyor Benim gittiğim merkezde kaliteye ve yaşa göre yapılıyor nasipte varsa tutuyor. Bende iki transfer çok istedim ama tek yapıldı ilkini kaybettim o yüzden iyiki de iki embriyo koyulmamış dedim İnşâAllah bu bebeğimi sağlıkla alırız kucağımıza. Bu arada doktorlar bile tüp bebek veya zor elde edilen bebeklere özel bebek diyor :)Çok embriyo koymak garantiye almak değil
tam aksine kocaman bir risk
toplumda malesef bu kocaman bir yanlış olarak biliniyor
neden özel bebek diyorsunuz bebişe anlamadım bu arada
Çok ucuzmus benim aldığım en uygun fiyat 135valla yorulacağım varmış ne diyeyim inşallah sevineceğim haberler gelir de yorgunluğumu unuturum. zaten uygun yaptım 50 tlye yaptılar
Hayırlı olsun canım Günlerimiz aynıymış seninle Dr haftaya teyit edelim dedi değişebilir tabiki geçen hafta da erkek olabilir çıkıntı var gibi demişti olsun herdurumda ben heyecanlanıyorumAy bende bugun öğrendim kıza benziyor dedi ama değişir mi acaba herkes erkenden öğrendi ben suphede kaldım meraktan catlicam
Ayyy çok teşekkürler canım yaaHayırlı olsun annesi sağlıkla gelsin prensesin
evet uygundu bende yaptırdım git gel sıkıldım devletteÇok ucuzmus benim aldığım en uygun fiyat 135
Annem geldi aklıma siz bunları yazınca gerçekten doğru söylüyosunuz. Bizde iki kız kardeşiz annem benim kız olduğumu öğrendiğinde hayal kırıklığı yaşamış erkek olmadığım için o kadar çok üzülmüş ki anlatamam. Neyse ben doğmuşum sezaryenle doğum yapmış annem gözlerini bi açmış ben yazın doğmuşum 4 kilo doğmuşum bide üstüme askılı bir takım giydirmişler annem beni görünce şok olmuş, o kadar güzeldinki bembeyazdın doyamıyodum sana bakmaya o zaman dedim ki ne erkeği iyiki kızım olmuş ne kadar sağlıklı güzel demiş içinden :) bende öyle dicem eminim ama sanırım kendimi biraz fazla kıza adapte etmişim fotoğraflarımda bir sürü kız resmi kıyafetleri vardı erkek aklımın ucundan geçmiyordu sanırım şaşırdım baya :) ne olursa olsun o benim allaha bin şükür.İlk hamileliğim de aynı senin gibiydim, tabiki önce sağlık ama kıza adapte etmişim kendimi doktor cinsiyetin erkek olduğunu söyleyince ufak bi hayalkırıklığı yaşamadım değil ama kendime de bi yandan çok kızıyorum bu hislerimden ötürü, sonra Doğum yaptım doktor bebeği üstüme atıverdi odamıza çıktık giydirip getirdikleri zaman baktım uzun uzun kendime o kadar kızdım ki o an şimdi bu kollarımdaki bir kız evlat olsa beni şu an olduğumdan daha mı çok mutlu edecekti, hiç bi önemi yokmuş cinsiyetin o gün anladım :) ayrıca erkek evladın annesine farklı bir bağlılığı var gerçekten babasıyla bile paylaşamıyor şu an mesela sarılmamıza falan izin vermiyorikisinin tadı farklı ama yaşattıkları mutluluk aynı bence, sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Demekki uslu bir erkek bizimkiler canım haha :))Benimkide erkek ama az hareketli :) 12. Haftadayız
Öyle miBenimki de tüp bebek canım :) çok sıkıntılı günlerimi bu doktorumla atlattık 2 kere ameliyat oldum bundan önce birde kürtajımı yapmıştışimdi İnşâAllah bu sefer Doğum için yatarım hastanede hayırlısı ile :) o yüzden doktorum da neler çektiğimi biliyor İnşâAllah bunu sağlıkla kucağımıza alırız
Özel bebek densin istemem bebeğimeEvet canım herkese iki embriyo transferi yapmıyor Benim gittiğim merkezde kaliteye ve yaşa göre yapılıyor nasipte varsa tutuyor. Bende iki transfer çok istedim ama tek yapıldı ilkini kaybettim o yüzden iyiki de iki embriyo koyulmamış dedim İnşâAllah bu bebeğimi sağlıkla alırız kucağımıza. Bu arada doktorlar bile tüp bebek veya zor elde edilen bebeklere özel bebek diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?