2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
benimde doktorum ikili yapma 3lü önemli demişti ben yinede yaptırdım aklımda soru işareti kalmasın diye

Hayırlısı olsun :)
Ay benim de Çarşamba ikili bir türlü geçmiyor zaman

Ben dün dosyam açılsın diye devlete gittim bebeği görmedim bile kağıt da vermedi doktor canım

Ben dün dosyam açılsın diye devlete gittim bebeği görmedim bile kağıt da vermedi doktor canım
Ben de dosyam acilsin diye gidecegim olurya belki bazi testleri devlette yaptiririm diye benim randevum pazartesi günü 11+0 olacagiz bebege bakmadi mi ultrasonda hadi kagit vermesin tamam da o ne bicim doktormus ya

Ben de dosyam acilsin diye gidecegim olurya belki bazi testleri devlette yaptiririm diye benim randevum pazartesi günü 11+0 olacagiz bebege bakmadi mi ultrasonda hadi kagit vermesin tamam da o ne bicim doktormus ya
Yok yok bebeğe baktı ama yatış pozisyonuma göre ultrason ekranı çok tepedeydi ben göremedim sonra eve gelince eşime bebişi göremedim dedim 2 saat sonra kanamam geldi soluğu Özelde aldık gördük

Kendi doktorum çağırdığı için ben beklerim çarşambayı , tatmin eden bir sonuç olmazsa ertesi gün tıp merkezinde yaptırırım .
valla yorulacağım varmış ne diyeyim inşallah sevineceğim haberler gelir de yorgunluğumu unuturum. zaten uygun yaptım 50 tlye yaptılar

İlk hamileliğim de aynı senin gibiydim, tabiki önce sağlık ama kıza adapte etmişim kendimi doktor cinsiyetin erkek olduğunu söyleyince ufak bi hayalkırıklığı yaşamadım değil ama kendime de bi yandan çok kızıyorum bu hislerimden ötürü, sonra Doğum yaptım doktor bebeği üstüme atıverdi odamıza çıktık giydirip getirdikleri zaman baktım uzun uzun kendime o kadar kızdım ki o an şimdi bu kollarımdaki bir kız evlat olsa beni şu an olduğumdan daha mı çok mutlu edecekti, hiç bi önemi yokmuş cinsiyetin o gün anladım :) ayrıca erkek evladın annesine farklı bir bağlılığı var gerçekten babasıyla bile paylaşamıyor şu an mesela sarılmamıza falan izin vermiyor ikisinin tadı farklı ama yaşattıkları mutluluk aynı bence, sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Çok embriyo koymak garantiye almak değil
tam aksine kocaman bir risk
toplumda malesef bu kocaman bir yanlış olarak biliniyor

neden özel bebek diyorsunuz bebişe anlamadım bu arada
Evet canım herkese iki embriyo transferi yapmıyor Benim gittiğim merkezde kaliteye ve yaşa göre yapılıyor nasipte varsa tutuyor. Bende iki transfer çok istedim ama tek yapıldı ilkini kaybettim o yüzden iyiki de iki embriyo koyulmamış dedim İnşâAllah bu bebeğimi sağlıkla alırız kucağımıza. Bu arada doktorlar bile tüp bebek veya zor elde edilen bebeklere özel bebek diyor :)

Ay bende bugun öğrendim kıza benziyor dedi ama değişir mi acaba herkes erkenden öğrendi ben suphede kaldım meraktan catlicam
Hayırlı olsun canım Günlerimiz aynıymış seninle Dr haftaya teyit edelim dedi değişebilir tabiki geçen hafta da erkek olabilir çıkıntı var gibi demişti olsun herdurumda ben heyecanlanıyorum

Annem geldi aklıma siz bunları yazınca gerçekten doğru söylüyosunuz. Bizde iki kız kardeşiz annem benim kız olduğumu öğrendiğinde hayal kırıklığı yaşamış erkek olmadığım için o kadar çok üzülmüş ki anlatamam. Neyse ben doğmuşum sezaryenle doğum yapmış annem gözlerini bi açmış ben yazın doğmuşum 4 kilo doğmuşum bide üstüme askılı bir takım giydirmişler annem beni görünce şok olmuş, o kadar güzeldinki bembeyazdın doyamıyodum sana bakmaya o zaman dedim ki ne erkeği iyiki kızım olmuş ne kadar sağlıklı güzel demiş içinden :) bende öyle dicem eminim ama sanırım kendimi biraz fazla kıza adapte etmişim fotoğraflarımda bir sürü kız resmi kıyafetleri vardı erkek aklımın ucundan geçmiyordu sanırım şaşırdım baya :) ne olursa olsun o benim allaha bin şükür.

Kızlar bugün 2 li tarama yaptırdık dün sağlık ocağında idrar tahlili yaptırmıştım idrarda protein görünüyordu biraz netten araştırdım moralim bozulmuştu açıkcası bugün dr tekrar idrar istedi şükür hiç birşey çıkmadı cinsiyet de çok baktı İnan göremiyorum dedi 5 buçuk yaşındaki kızım da yanımdaydı bi kızın varmış buna da erkek diyelim erkek olsun dedi Artk bişey gördü mü görmedi mi bilemiyorum. Ense ölçümümüz güzel çıktı şükür kan sonucu da 10 gün sonra bakalım

Öyle mi
Evet tüp bebek olunca insan daha bir tedirgin oluyor
Senin ne kadar süre oldu
Bizim 5 yılımız bitti
İnsallah allah kolaylıkla sağlıkla gelmelerini nasip etsin
Hangi şehirdesin ?

Özel bebek densin istemem bebeğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…