Özel bebek densin istemem bebeğime
Evet öyle oluyor cidden :)Özel bebek değil ama kıymetli bebek demek yanlış olmaz sanırım kıymetli olsalar gerek
Evet öyle oluyor cidden :)
Ayyy İnşâAllah kuzularDemekki uslu bir erkek bizimkiler canım haha :))
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınGünaydın kızlar hayırlı cumalar olsun, dün hastaneye gittim düşük riskim var progesteran verdi çok korkuyom ve karın ve bel ağrım var dua edin lütfen
Öyle mi
Evet tüp bebek olunca insan daha bir tedirgin oluyor
Senin ne kadar süre oldu
Bizim 5 yılımız bitti
İnsallah allah kolaylıkla sağlıkla gelmelerini nasip etsin
Hangi şehirdesin ?
Kıymetli olacaktı cAnım yanlış yazmışımÖzel bebek densin istemem bebeğime
Ay pardon ya arkadaş öyle deyince bende özel dedim kıymetli olacaktı :)Özel bebek değil ama kıymetli bebek demek yanlış olmaz sanırım kıymetli olsalar gerek
Canım yeni gördüm umarım herşey yolundadır o ağrılar normal Rabbime emanet. Şimdi nasılsın?Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun, dün hastaneye gittim düşük riskim var progesteran verdi çok korkuyom ve karın ve bel ağrım var dua edin lütfen
İyikide cift emriyo transferi oldum canımher doktorun değerlendirmesi değil de
çift embriyo koymak her zaman risktir
tutma ıhtımalı ıle alakası da yoktur hatta tutacak olanı bile bir diğeri etkileyebilir
ya da diğerinde gelişim geriliği olabilir, erken dogum olabilir ya da allah korusun dogduktan sonra birinden bırınde sıkıntı olabilir.
sevgiden dolayı ama benim bebeğim de tüp bebek özel bebek diye sevmezdim sanırım , çocugun bilinçaltına bu şekilde işlenmesini istemem
ileride 2-3 yasında ben neden ozelım , diğerlerinden farklıyım diye düşüncelere maruz kalabilir yavrucuk
Duymuştum bilekligi ama ise yaramadığı yönünde inşallah sana iyi gelirÇok teşekkür ederim canım bunu yapayım ben de. Mide sorunlarına çözüm gerekiyor. Bide internetten bulantı bilekliği sipariş ettim işe yarar mı bilmiyorum gerçi yarar inşallah
Aynen canım 16 haziran di 13 oldu ilerliyoruz bakalım sağlıkla gelsinlerde kız da erkekte evlatHayırlı olsun canım Günlerimiz aynıymış seninle Dr haftaya teyit edelim dedi değişebilir tabiki geçen hafta da erkek olabilir çıkıntı var gibi demişti olsun herdurumda ben heyecanlanıyorum
Gecmıs olsun CNmBen istanbuldayım tam 7 sene oldu bu 4. Denememdi. 3. Denemede de pozitif almıştım 11. Haftada da kalp atışı durmuştu 8. Haftada durmuş farkedemedim. Genetiğe yolladık kromozom bozukluğu varmış. Herşeyin hayırlısı İnşâAllah bu sefer sağlıkla doğsun kuzum
Kıymetli olacaktı cAnım yanlış yazmışım
Ay pardon ya arkadaş öyle deyince bende özel dedim kıymetli olacaktı :)
İşte senin düşüncen öyle pozitif bakıyorsun ama gerçekler öyle olmuyor maalesef çoğu zamanİyikide cift emriyo transferi oldum canım
Teki tuttu ama gerçeten çok isterdim ikiside tutsun
Hatta ben bundan önceki tedavimde doktora yalvarmalarım sonucunda 3 emriyo transferi oldum ama nasip degilmis negatif oldu
Bence cift emriyo transferi iyidir riski felan dusunmemek lazım
Rabbim yardım ediyor saglikli sihhatli doğan üçüz ler ,dördüzler ,hatta altızlar bile var rabbim ol derse oluyor buna inanıyorum ben
Sağol canım çok zor zamanlardı Rabbim unuttursun İnşâAllah bu yavrumuzlaGecmıs olsun CNm
Baya yıpranmıssındır neyseki sonu güzel oldu
Kromozom bozukluğu hangisi
Biz de ilk deneme öncesi kandan baktırdık
Eşimde 47 duy çıktı
Bizim ilk deneme idiSağol canım çok zor zamanlardı Rabbim unuttursun İnşâAllah bu yavrumuzlaSizin kaçıncı denemeniz? Bizim genetik testler normaldi çok şükür 10000de bir görülen bi sendrom çıktı 45x Siz pgt yaptırdınız mı?
En iyisini yapmışsın canım ben çok bilinçli değildim ilk dört sene sebepsiz dendi bekledik olmadı sonra yumurta takibi aşılama vs. Negatif. Sonra iki kez açık ameliyat oldum baya ağır ameliyatlar sonrası oldu çok şükür. 45x turner sendromu canımBizim ilk deneme idi
Ben ilk deneme öncesi çok araştırdım
Pıhtılaşmama baktırdım ve çıktı suanda iğne kullanıyorum
Rahimime histeroskopi ile baktırıp bulunan polip i aldırdım
Öncesinde kandan eşimle genetik baktırdık
Evet embriyolara da Pgt yaptırdık
45x hakkında bilgim yoktu şimdi okuyacağım
Ben zaten cocuk istemiyordumEn iyisini yapmışsın canım ben çok bilinçli değildim ilk dört sene sebepsiz dendi bekledik olmadı sonra yumurta takibi aşılama vs. Negatif. Sonra iki kez açık ameliyat oldum baya ağır ameliyatlar sonrası oldu çok şükür. 45x turner sendromu canım
Bizde ilk sene çok uğraşmadık ama sonradan çok istedik. Hangi merkezde denediniz?Ben zaten cocuk istemiyordum
İlk 3 sene uğraşmadım hiç
İki olumsuz aşılama oldum sadece
Onlardan snr çok araştırdım
Anladım canım çok geçmiş olsun. Dinlenmeye çalış canım bol bol. Meleğin Allah’a emanetDün akşam üzeri canım bugün istirahat aldım evdeyim işte ara ara geliyor yine bebişi gördüm rahatladım biraz eli kolu büyümüş kalbi de atıyorduçok teşekkür ederim
ikili test ücreti mi bu? Canım ben de özelde oldum 65 lira ek ücret aldılar.Çok ucuzmus benim aldığım en uygun fiyat 135
Banada yaptırma dedi yapmadı kendiside devlete randevu aldım İnşâAllah orada yaparlar hayırlı sonuçlar alalım İnşâAllahbenimde doktorum ikili yapma 3lü önemli demişti ben yinede yaptırdım aklımda soru işareti kalmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?