2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Öyle mi
Evet tüp bebek olunca insan daha bir tedirgin oluyor
Senin ne kadar süre oldu
Bizim 5 yılımız bitti
İnsallah allah kolaylıkla sağlıkla gelmelerini nasip etsin
Hangi şehirdesin ?

Ben istanbuldayım tam 7 sene oldu bu 4. Denememdi. 3. Denemede de pozitif almıştım 11. Haftada da kalp atışı durmuştu 8. Haftada durmuş farkedemedim. Genetiğe yolladık kromozom bozukluğu varmış. Herşeyin hayırlısı İnşâAllah bu sefer sağlıkla doğsun kuzum
Özel bebek densin istemem bebeğime
Kıymetli olacaktı cAnım yanlış yazmışım
Özel bebek değil ama kıymetli bebek demek yanlış olmaz sanırım kıymetli olsalar gerek
Ay pardon ya arkadaş öyle deyince bende özel dedim kıymetli olacaktı :)

İyikide cift emriyo transferi oldum canım
Teki tuttu ama gerçeten çok isterdim ikiside tutsun

Hatta ben bundan önceki tedavimde doktora yalvarmalarım sonucunda 3 emriyo transferi oldum ama nasip degilmis negatif oldu

Bence cift emriyo transferi iyidir riski felan dusunmemek lazım

Rabbim yardım ediyor saglikli sihhatli doğan üçüz ler ,dördüzler ,hatta altızlar bile var rabbim ol derse oluyor buna inanıyorum ben

Gecmıs olsun CNm
Baya yıpranmıssındır neyseki sonu güzel oldu
Kromozom bozukluğu hangisi
Biz de ilk deneme öncesi kandan baktırdık
Eşimde 47 duy çıktı

İşte senin düşüncen öyle pozitif bakıyorsun ama gerçekler öyle olmuyor maalesef çoğu zaman
İkisi de tutsa hamileliğinde sıkıntı yaşayabilirdin ya da Doğumdan Snr allah korusun bebekte olabilirdi
Sağlıkla kucağına al ins cnm

Gecmıs olsun CNm
Baya yıpranmıssındır neyseki sonu güzel oldu
Kromozom bozukluğu hangisi
Biz de ilk deneme öncesi kandan baktırdık
Eşimde 47 duy çıktı
Sağol canım çok zor zamanlardı Rabbim unuttursun İnşâAllah bu yavrumuzlaSizin kaçıncı denemeniz? Bizim genetik testler normaldi çok şükür 10000de bir görülen bi sendrom çıktı 45x Siz pgt yaptırdınız mı?

Bizim ilk deneme idi
Ben ilk deneme öncesi çok araştırdım
Pıhtılaşmama baktırdım ve çıktı suanda iğne kullanıyorum
Rahimime histeroskopi ile baktırıp bulunan polip i aldırdım
Öncesinde kandan eşimle genetik baktırdık
Evet embriyolara da Pgt yaptırdık
45x hakkında bilgim yoktu şimdi okuyacağım

En iyisini yapmışsın canım ben çok bilinçli değildim ilk dört sene sebepsiz dendi bekledik olmadı sonra yumurta takibi aşılama vs. Negatif. Sonra iki kez açık ameliyat oldum baya ağır ameliyatlar sonrası oldu çok şükür. 45x turner sendromu canım

Ben zaten cocuk istemiyordum
İlk 3 sene uğraşmadım hiç
İki olumsuz aşılama oldum sadece
Onlardan snr çok araştırdım

Ben zaten cocuk istemiyordum
İlk 3 sene uğraşmadım hiç
İki olumsuz aşılama oldum sadece
Onlardan snr çok araştırdım
Bizde ilk sene çok uğraşmadık ama sonradan çok istedik. Hangi merkezde denediniz?
Bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum son denemelerde artık herşeyi araştırmıştık.

Dün akşam üzeri canım bugün istirahat aldım evdeyim işte ara ara geliyor yine bebişi gördüm rahatladım biraz eli kolu büyümüş kalbi de atıyordu çok teşekkür ederim
Anladım canım çok geçmiş olsun. Dinlenmeye çalış canım bol bol. Meleğin Allah’a emanet
Çok ucuzmus benim aldığım en uygun fiyat 135
ikili test ücreti mi bu? Canım ben de özelde oldum 65 lira ek ücret aldılar.

benimde doktorum ikili yapma 3lü önemli demişti ben yinede yaptırdım aklımda soru işareti kalmasın diye
Banada yaptırma dedi yapmadı kendiside devlete randevu aldım İnşâAllah orada yaparlar hayırlı sonuçlar alalım İnşâAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…