2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Anladım canım çok geçmiş olsun. Dinlenmeye çalış canım bol bol. Meleğin Allah’a emanet
ikili test ücreti mi bu? Canım ben de özelde oldum 65 lira ek ücret aldılar.
Sende çok uyguna almışsın fiyat . Çevremde ki hastane ücretleri pahalı ya . En uygunu dediğim gibi 135 ikili için.

Oo maşallah
Kocaman olmuş küçük prens
Bende bebeğimi bir özledim ki sorma , Çarşamba gelmiyor bir türlü
Yaa diminole oluyor.ben simdiden 28 i ne ya 1 ay nerdeyse diye esime soylendim.
Eve makina alayim otur bak diye alay ediyor : )
Azcik kalmis senin 4 defa uyuyup uyancaz hoop bebisini goreceksin ; ))

Yaa diminole oluyor.ben simdiden 28 i ne ya 1 ay nerdeyse diye esime soylendim.
Eve makina alayim otur bak diye alay ediyor : )
Azcik kalmis senin 4 defa uyuyup uyancaz hoop bebisini goreceksin ; ))
Az kaldı evet ama ben sadece 1 defa gördüm şimdiye kadar :) o yüzden sabırsızlığım.

Sende çok uyguna almışsın fiyat . Çevremde ki hastane ücretleri pahalı ya . En uygunu dediğim gibi 135 ikili için.
Bende o fiyata yaptırdım canım gittiğim hastane orta ölçekli lüks diyemem. Tıp merkezi ismiyle olan hastaneler daha uygun oluyor hem muayene ücreti hem tahlil açısından.

Kızlar dün gece tuvalette kanamam oldu gelen taze kandı adetmişim gibi geldi doktorumu aradım hemen 3 gün önce muane ettim seni hiç bir sıkıntın yoktu iki tane progesteron jel kullan devamı gelirse acile gel gelmezse yarın sabah gel bakalım dinlen dedi. Jellerimi yaptım kanama durdu gelmedi bi daha çok şükür. Sabah hemen muaneye gittik bebeğim kıpır kıpırdı rahim ağzım kapalı plasenta olması gerektiği yerde kese de herhangi bi kanama alanı yok ilişki desen 7 gündür olmadı vajinada bi tahriş olma durumu yok progesteron jel kullaniyodum o tahriş ediyodu içimi kahverengi akıntım olabiliyordu jeli bırakali iki hafta oldu oda değil kanamanın neden olduğunu bir türlü anlayamadıkAllah kimseye yasatmasin InşAllah . kalbimde bi ferahlık vardı bişey olmıycak diye rahat durdum sabaha kadar ama gene de bir tarafım düşündürdü simdilik cok sukur bişey yok iyiyim

Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın

Yaaaaaa çok çok sevindimmmmm İyiki yaptırdın içinde rahat şimdi misler gibi ohhhhh

Bundan sonrası çok çok daha güzel geçsin arkadaşım, en kötü günümüz böyle olsun
Aminn canim.insaallah artik sorunsuz iyi guzel haberlerle herseyi rahat yolunda geciririz sonuna kadar hepimiz.
Cok sacma bir 10 gun gecirdim ama bitti gitti sukur : ))

Aminn canim.insaallah artik sorunsuz iyi guzel haberlerle herseyi rahat yolunda geciririz sonuna kadar hepimiz.
Cok sacma bir 10 gun gecirdim ama bitti gitti sukur : ))

Aslında sen stresli değildin hatta yaptırmayacaktın ama sonuç beklerken strese girmeye başladın dimi? Ense kalınlığımı fazlaydı nerden geldiniz bu konuya?

Aslında sen stresli değildin hatta yaptırmayacaktın ama sonuç beklerken strese girmeye başladın dimi? Ense kalınlığımı fazlaydı nerden geldiniz bu konuya?
Aynen ole oldu.beklemek belirsizlik berbat 1 sey.
Evet ense kalinligi biraz fazlaydi.doktor diger hersey normal bu tek basina bir bulgu degil dedi ama esim yaptiralim diyince yaptirdik.suphe girince streside getirdi

Kızlar selam, 1 haftadır giremedim. Umarım herkes iyidir. Ben bir şey sormak istiyorum sizde de böyle mi? Maşallah karnım iyice belli olmaya başladı ve şöyle bir şey oluyor. Hani güneşte yanarsınız cildiniz kızarır elleyince parmaklar anlık olarak beyaz iz bırakır aynen öyle sanki güneşte yanmışım gibi iz çıkıyor karnımda sizde de böyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…