- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Sende çok uyguna almışsın fiyat . Çevremde ki hastane ücretleri pahalı ya . En uygunu dediğim gibi 135 ikili için.Anladım canım çok geçmiş olsun. Dinlenmeye çalış canım bol bol. Meleğin Allah’a emanet
ikili test ücreti mi bu? Canım ben de özelde oldum 65 lira ek ücret aldılar.
120 liraya yaptırmıştım ben deSende çok uyguna almışsın fiyat . Çevremde ki hastane ücretleri pahalı ya . En uygunu dediğim gibi 135 ikili için.
Geldi arkadasim cok sukur iyi sonuclarim : )Canım geldi mi sonuçlarınız, giremedim pek görmedim yazdıysanfreyahel
Benim doktorum bu riskten sebep zaten bugun kalbinin damarlarina bobreklerine uzun uzun bakti.28 inde tekrar detayli bakayim hersey yolunda iyice icimiz rahatlasin dediMaşallah kuzucuğa yaa:)
Detaylı usg 20. Haftalarda yapılmıyor mu daha erken değil mi
Yaa diminole oluyor.ben simdiden 28 i ne ya 1 ay nerdeyse diye esime soylendim.Oo maşallah
Kocaman olmuş küçük prens
Bende bebeğimi bir özledim ki sorma , Çarşamba gelmiyor bir türlü
Az kaldı evet ama ben sadece 1 defa gördüm şimdiye kadar :) o yüzden sabırsızlığım.Yaa diminole oluyor.ben simdiden 28 i ne ya 1 ay nerdeyse diye esime soylendim.
Eve makina alayim otur bak diye alay ediyor : )
Azcik kalmis senin 4 defa uyuyup uyancaz hoop bebisini goreceksin ; ))
Bende o fiyata yaptırdım canım gittiğim hastane orta ölçekli lüks diyemem. Tıp merkezi ismiyle olan hastaneler daha uygun oluyor hem muayene ücreti hem tahlil açısından.Sende çok uyguna almışsın fiyat . Çevremde ki hastane ücretleri pahalı ya . En uygunu dediğim gibi 135 ikili için.
Benimde ayin 28 inde detaylim guzel haberlerle gelelim : )Haha olurmu olur :)) ayın 28inde detaylı organ taramamız var onda kesin belli olur :)
Hadi guzel habelere diyelim o zaman : )Az kaldı evet ama ben sadece 1 defa gördüm şimdiye kadar :) o yüzden sabırsızlığım.
Ikılı Kanı içinde mı? Ben ıkısıne 370 380 öyle bişey verdikSende çok uyguna almışsın fiyat . Çevremde ki hastane ücretleri pahalı ya . En uygunu dediğim gibi 135 ikili için.
Geldi arkadasim cok sukur iyi sonuclarim : )
Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasınKızlar dün gece tuvalette kanamam oldu gelen taze kandı adetmişim gibi geldi doktorumu aradım hemen 3 gün önce muane ettim seni hiç bir sıkıntın yoktu iki tane progesteron jel kullan devamı gelirse acile gel gelmezse yarın sabah gel bakalım dinlen dedi. Jellerimi yaptım kanama durdu gelmedi bi daha çok şükür. Sabah hemen muaneye gittik bebeğim kıpır kıpırdı rahim ağzım kapalı plasenta olması gerektiği yerde kese de herhangi bi kanama alanı yok ilişki desen 7 gündür olmadı vajinada bi tahriş olma durumu yok progesteron jel kullaniyodum o tahriş ediyodu içimi kahverengi akıntım olabiliyordu jeli bırakali iki hafta oldu oda değil kanamanın neden olduğunu bir türlü anlayamadıkAllah kimseye yasatmasin InşAllah . kalbimde bi ferahlık vardı bişey olmıycak diye rahat durdum sabaha kadar ama gene de bir tarafım düşündürdü simdilik cok sukur bişey yok iyiyim
Aminn canim.insaallah artik sorunsuz iyi guzel haberlerle herseyi rahat yolunda geciririz sonuna kadar hepimiz.Yaaaaaa çok çok sevindimmmmmİyiki yaptırdın içinde rahat şimdi misler gibi ohhhhh
Bundan sonrası çok çok daha güzel geçsin arkadaşım, en kötü günümüz böyle olsun
Aminn canim.insaallah artik sorunsuz iyi guzel haberlerle herseyi rahat yolunda geciririz sonuna kadar hepimiz.
Cok sacma bir 10 gun gecirdim ama bitti gitti sukur : ))
Icimi rahatlattiniz tesekkur ederim. Bebegi de hissetmeyince insan surekli endise yasiyor..Bu ignelenmelerin rahim büyüdüğü için olduğunu biliyorum cnm bende de oluyor arada bir
Tesekkur ederim. Sizin gibi yazanlar olmus icin rahatladi..Ara ara banada oluyor canım endişe etmene gerek yok rahim büyüdüğü için bu tarz batmalar sancılar normal diye biliyorum.
Aynen ole oldu.beklemek belirsizlik berbat 1 sey.Aslında sen stresli değildin hatta yaptırmayacaktın ama sonuç beklerken strese girmeye başladın dimi? Ense kalınlığımı fazlaydı nerden geldiniz bu konuya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?