2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ikılı Kanı içinde mı? Ben ıkısıne 370 380 öyle bişey verdikdetaylı kaç acaba fıyat bılıyor musun?
Kan falan içinde bu fiyat , kızımda da orada yaptırdım güveniyorum doğrusu. Detaylı için fiyat bilgim yok cancağızım yarın arar bir sorarim ama fiyatı.

Nasıl yani canım :)
Yani genel olarak burdaki bircok anne adayi boyle cok telasli istisnalar haric sen hep boyle sakin hep boyle olumlu bakan valla bazen ozeniyorum. Ben mesela ikili test icin stres yaptim suan sen gittin geldin biz anlamadik bile birtek iyi gecti diye yazdin okadar bu tecrubeden kaynakli mi yoksa mizacin mi boyle onu cok merak ettim. Birde benim ara ara kasiklarda batmalarim oluyor hafifte bel agrisi her zaman degil ama bu normalmi bunun icin doktora gidilir mi gitmelimiyim ?

Sen böyle yazınca bir düşündüm acaba mı diye :)
Sakin biri hiç değilim o an sinirimi öfkemi mutlulugumu herseyımı hemen yansıtan biriyim. Oyuzden böyle yazmana acayip sasırdım...
Aslında her usg oncesı kalbım pır pır atıyor cok heycanlanıyorum hatta kızımdan daha da farkındayım belkı de tecrubeden olabılır canım.
Ama mesela sen cok endışelı birisin oyuzden rahatlatmaya calısıyorum bazen...
ben öyle de değilim:)))

Batma agrı bunlar normal seyler benım bazen daha fazlası oluyor ama normal geliyor. Içerde hızla büyüyen bir mucize var.

Ben aslında dünyanin en rahat insaniyim ama biz baslarda baya problem yasadik ben o durumdan ve doktorumdan dolayi cok etkilendim epeyce psikolojim bozuldu ondan beridir boyleyim ama yavas yavas duzelmeye basladi cok sükür aksi gibi esim benden iki.kat daha telasli hic sakin degildir. Onun da etkisi cok tabi ne bilim genelde bana surekli mutlu pozitif ve sakin göründün dedim acaba tecrube mi cokta severim boyle soguk kanli sakin insanlari en yakin arkadaslarim da hep oyledir sende ondan yakin geldin hep bi birde basaktin sanirim esim basak basak burclariyla birde koçlarla acayip iyi anlasirim ondan da olabilir tabi

Benım esım öyle masallah cok soguk kanlıdır. Bır arkadasım vardı aşırııı panık evhamlıydı onu sakinleştırmek artık bana yorucu geliyordu ://
Cunku ben olumsuzlukları hep ıtmeye calısırım enerjımı yer bitirir genel de rahatım yani :)
Ama bır kaç kısı daha böyle dedı cok mutlu oldum ne mutlu banaa hamile olunnca daha empati kuruyorum sanırım ondan:))
Sende daha sakinleşeceksın ınsallah cok guzel zamanlar bak tadını cıkar

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de oyle olacakmis sanirim o degilde nasil ne.kadar suruyor biri bana su ikiliyi anlatsin lütfen

Merhaba canım 1 haftadır giremedim umarım bulantıların azalmıştır. Ben ikili için devlette yaptıracaktım ama o döneme özeldeki doktoruma gitmiştim eşimle kalp atışını artık duyalım diye ikili aklımdan bile geçmiyordum. Bakmaya başladı ultrasonla yaklaşım 40 dk sürdü. O anda oluşmuş organlar eller ayaklar damarlar kalp vs. hemen hemen her şeyine baktı. Farklı ayarlar yaparak 4-5 farklı ses dinledi falan bayada anlattı herşeyi çok güzel diyerek. Beni devlette randevum var diye kan kısmını orada yaptırmamıştım. Özelde çok güzeldi. Devlete gittim odaya girmemle çıkmam bir oldu 2 dk bakmadı bile. Yaşlı bir adamdı konuşmadı soru sordum tersledi falan Sonuç Pazartesi çıktı ama hastaneye gitmem gerekiyor sistemden gözükmüyor lab. başvurun diyor. Bu hafta çok yoğundu iş gidemedim. Yarın veya Pazar gidip lab.tan sonucu alıp özel doktoruma gideceğim yine. Sen bir ara devlete geçmeyi düşünüyordun. Git testlerini devlette yaptır ama özelde doktorun mutlaka olsun. Umarım güzel geçer

S Serylady amaa baak çoook rahat bir anneyim bu konuda üstüme tanımam
Hıc panık anne baba olmadık oyuzden yüksek özgüven çok sosyal kızımız var ınsallah iki ile bunu başarırım. Zamanı gelınce bol bol konuşuruz bunları :)

Daha iyiyim ya arada takildigim seyler oluyor tabi o kadar olsun benim esim cok evhamli iste yapma oturma kalkma igneye bakamaz kan aldiramaz seruma bakamaz düsüp bayiliyor cünku ama gecinip gidiyoruz. Ben onun bu durumlarina oyle alistim ki ben de hastaneleri iyi bilirim igne migne bunlar beni korkutmaz 2 ameliyat gecirdim ondan sanirim o yuzden cok sakinimdir aslinda ama bu eski doktorum beni mahvetti resmen neyse ki gecti gitti bin şuķur

Kizlar aranizda calisan gebeler var mi? Varsa nasil zorluklar yasadiniz?
Canım ben çalışıyorum ama maşallah benim öyle bulantılarım zorlu günlerim olmadı en başından beri biraz yorgunluk ve göğüs hassasiyeti dışında birşey yok He çalışırken eskisine göre sabır seviyem iyice aşağılara indi, bazı şeylere tahammülüm yok ve aaaaaaaaaa deyip gidesim geliyor bazen ama bunlar sadece strestenStress dışında benim evim ile işim karşılıklı binalar ve yönetici pozisyonunda çalıştığım için rahatım.

Canım konu çocuk etkilenmen korkman çoook normal...
ben dusuk tehlıkesınde cok üzüldüm çokk... ama ıste belkı anne oldugumdan mı bılmıyorum kötü dusunmek ıstemıyorum...
Artık at onları kafandan boşver sen eşini rahatlat en iyisii :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…