Merhaba canim benim bulanti ilacini birakma denemeleri yapiyorum su siralar ama 1 gun biraksam oteki gün kosa kosa iciyorum cunku icmedigim gün bulantidan lokma yiyemiyorum. Ama yine de deniyorum israrla birakmayi bu arada ben devlete gecmekten vazgectim yani cevrem ve esim hic istemedi cunku hamile oldugumu anlamayip bana regl getirici ilac yazan devletteki doktordu. Ben bunu gozardi ettim her doktor bir degil dedim ama cevrem asla istemiyor hala devlet ikiliyi ozelde yaptiracagim ama devlete kayit actirmaya gidecegim pazartesi olurya seker yuklemesini falan orda yaptiririm diye ikili de renkli de bakiyolarmi ya ben en cok onu merak ediyorum. Senin de cok sükür herseyin temiz cikmis kan da temiz cikar insallah canim hepimiz saglikla kucagimiza alalimMerhaba canım 1 haftadır giremedim umarım bulantıların azalmıştır. Ben ikili için devlette yaptıracaktım ama o döneme özeldeki doktoruma gitmiştim eşimle kalp atışını artık duyalım diye ikili aklımdan bile geçmiyordum. Bakmaya başladı ultrasonla yaklaşım 40 dk sürdü. O anda oluşmuş organlar eller ayaklar damarlar kalp vs. hemen hemen her şeyine baktı. Farklı ayarlar yaparak 4-5 farklı ses dinledi falan bayada anlattı herşeyi çok güzel diyerek. Beni devlette randevum var diye kan kısmını orada yaptırmamıştım. Özelde çok güzeldi. Devlete gittim odaya girmemle çıkmam bir oldu 2 dk bakmadı bile. Yaşlı bir adamdı konuşmadı soru sordum tersledi falanSonuç Pazartesi çıktı ama hastaneye gitmem gerekiyor sistemden gözükmüyor lab. başvurun diyor. Bu hafta çok yoğundu iş gidemedim. Yarın veya Pazar gidip lab.tan sonucu alıp özel doktoruma gideceğim yine. Sen bir ara devlete geçmeyi düşünüyordun. Git testlerini devlette yaptır ama özelde doktorun mutlaka olsun. Umarım güzel geçer
Ahahahhahahah oyle oluyor zaten ona kalsa yuruyemem lazimCanım konu çocuk etkilenmen korkman çoook normal...
ben dusuk tehlıkesınde cok üzüldüm çokk... ama ıste belkı anne oldugumdan mı bılmıyorum kötü dusunmek ıstemıyorum...
Artık at onları kafandan boşver sen eşini rahatlat en iyisii :))))
Ne güzel evde durup insanin kendini dinlemesi daha stresli...Canım ben çalışıyorum ama maşallah benim öyle bulantılarım zorlu günlerim olmadı en başından beri biraz yorgunluk ve göğüs hassasiyeti dışında birşey yokHe çalışırken eskisine göre sabır seviyem iyice aşağılara indi, bazı şeylere tahammülüm yok ve aaaaaaaaaa deyip gidesim geliyor bazen ama bunlar sadece stresten Stress dışında benim evim ile işim karşılıklı binalar ve yönetici pozisyonunda çalıştığım için rahatım.
Valla bazen evde oldugum icin sukrediyorum ne yalan söyleyeyim. Kitap oku muzik dinle vs kendini dinleyecek vakit kalmiyor zaten hele birde benim gibi siddetli bulantiyla calisan varsa Allah yardimcisi olsun cok cok zor ben yapamazdim heralde o yuzden calisan hamile bayanlara sapka cikariyorumNe güzel evde durup insanin kendini dinlemesi daha stresli...
Evet canım bende renklide baktı hatta eşimin ağzı açık kalmıştı birden açıncaMerhaba canim benim bulanti ilacini birakma denemeleri yapiyorum su siralar ama 1 gun biraksam oteki gün kosa kosa iciyorum cunku icmedigim gün bulantidan lokma yiyemiyorum. Ama yine de deniyorum israrla birakmayi bu arada ben devlete gecmekten vazgectim yani cevrem ve esim hic istemedi cunku hamile oldugumu anlamayip bana regl getirici ilac yazan devletteki doktordu. Ben bunu gozardi ettim her doktor bir degil dedim ama cevrem asla istemiyor hala devlet ikiliyi ozelde yaptiracagim ama devlete kayit actirmaya gidecegim pazartesi olurya seker yuklemesini falan orda yaptiririm diye ikili de renkli de bakiyolarmi ya ben en cok onu merak ediyorum. Senin de cok sükür herseyin temiz cikmis kan da temiz cikar insallah canim hepimiz saglikla kucagimiza alalim
Jinemedi hic duymadim kolan sisli bana cok yakin ama cok pahali bir hastane muayenesi 275 tl düsün birde cok sikayet duydum hakkinda o yuzden gitmedim yoksa ben de oraya gidecektim canim ben turkiye hastanesine gidiyorum oda kolana mevki olarak baya yakin bir tik daha uygun diyebilirim. Son olarak sisli etfalin dogumhane kısmi baya kötü tavsiye etmem acile gitmis idik tahlilleri dogum kisminda yapmislardi ayrica yikilacak tasinacak diye biliyorum ben orayi ? Jinemed nerde ?Evet canım bende renklide baktı hatta eşimin ağzı açık kalmıştı birden açıncaKayıt için açtır ne olur ne olmaz. Bende doktor arıyorum. Şuanda özelde Jinemede devlette Şişliye gidiyorum ama çok uçuk fiyatları olmayan ve yoğun bakım ünitesi olan bir özelde düşünüyorum doğumu Kolan Şişli aklımda şimdilik bakalım. Umarım biran önce geçer bulantıların canım.
Bazen evde olsamda kendimi dinlesem demiyor değilim. İşte olunca işin yoğunluğu, insanlarla uğraşmak, toplantılar vs. dalınca kendimi unutuyorum bazen kahvaltı yapmadan bakıyorum öğle yemeği saati gelmiş. Bazen ayrılsammı diye düşünmüyor değilim ama bu firmada 9 yıllık emeğim var. Aslında ben evde oturabilecek bir insan hiç olmadım çalışmadan duramam ama işimde çok fazla stress var ee malum Türkiye şartları ve yıl sonu falan derken çok yorucu oluyor bazen buraya bakayım diyorum inan 5 dk fırsatım olmuyor bile. Ki düşün Pazartesi ikili test kan sonucum çıktı daha gidemedim. Yani çalışmak veya çalışmamak ikisininde olumlu ve olumsuz yanları var. Bilinçli bir anne olmak için kendinizi elbette dinleyin bir anormallik hissettiğinizde önlemini alın ama ayrımı çok iyi yapın. Bu dönemde zaten duygusal dalgalanmalar içindeyiz boşuna stress yaratmayın kendinize ve olumlu düşünün olumlu olsunNe güzel evde durup insanin kendini dinlemesi daha stresli...
Jinemedi hic duymadim kolan sisli bana cok yakin ama cok pahali bir hastane muayenesi 275 tl düsün birde cok sikayet duydum hakkinda o yuzden gitmedim yoksa ben de oraya gidecektim canim ben turkiye hastanesine gidiyorum oda kolana mevki olarak baya yakin bir tik daha uygun diyebilirim. Son olarak sisli etfalin dogumhane kısmi baya kötü tavsiye etmem acile gitmis idik tahlilleri dogum kisminda yapmislardi ayrica yikilacak tasinacak diye biliyorum ben orayi ? Jinemed nerde ?
Allah kolaylık versin umarım biran önce geçerbulantı saati diye bişey varmış resmen bu hamileliğimde tattım
Sisli etfalin doktorlari iyiyse bile o.aksam bana iyileei denk gelmedi. Hastane cok pisti birde ama tabi bu durumlar tamamen sans isi bi arkadasim okmeydani sskda yapti hic tavsiye etmem bu arada o cok cok memnun kalmisti. Duruma göre değişkenlik gosteriyor yani yeni hastane daha hijyenik olabilir tabi ama kolanın doktorlari icin genelde hep sikayet duydum canim bilemiyorum. Son dogum yapan arkadasim da memnun kalmadi ama.dedigim gibi bu cok istisnai bir durum kimi memnun kalır kimi kalmaz tanidik varsa ekstra bir ihtimam olabilir tabi o yonden guzel olur senin icin bu arada ben geceleri uykusuzluk cekiyorum sabahlara kadar buralardayim uykuya hasretimCanım Jinemed Beşiktaş'ta. Şişli Etfalin Kadın Doğum bölümü Sarıyere taşınıyor. Oradaki yeni adı Hamidiye Etfal. Yeni bir hastane ve tüm cihazlar yeni. Şişli etfalin Baş Anestezi doktoru çok sevdiğim bir abimdir. Benim doğuma kadar tüm taşınma işlemin biteceğini ve oranın çok iyi olacağını söylüyor. Kolana gelince fiyatlar konusunda fikim yok ama ordada şöyle bir durum var. Eşimin kardeşi Kıbrısta yaşıyor. Kıbrıs Kolan Hastanesinin Başhekimi bunun çok yakın arkadaşıymış ve ayrıca kalp doktoru. Yani o derki ben onunla konuşum %50 indirimimiz olur hemde doğuma oda girer kalp ile ilgili bir sıkıntı olursa müdahale eder diyor.Yani şimdilik konuşulan bu bakalım ne bekliyor bizi ilerleyen günlerde göreceğiz.
ahh umarım..Allah kolaylık versin umarım biran önce geçer
Bende de var o sabah hic bulantim yok gece 12 den itibaren bulanti basliyor istisnasiz ama ilac aldigim geceler iyiyim cok sukur uykusuzlukta var bende gece yatamiyorum sabahlara kadar buralardayim ezanla uyuyorum ama alistimbulantı saati diye bişey varmış resmen bu hamileliğimde tattım
etrafımdaki insanlar da şaşırıyor..Bende de var o sabah hic bulantim yok gece 12 den itibaren bulanti basliyor istisnasiz ama ilac aldigim geceler iyiyim cok sukur uykusuzlukta var bende gece yatamiyorum sabahlara kadar buralardayim ezanla uyuyorum ama alistim
Benim cevremdekiler de cok sasiriyor esim bile dalga geciyor gündüz baska insansin gece baska diye bulanti olunca cok sinirli oluyorum ben birde yemek yemeyi de cok severdim simdi cogu seyi yiyemiyorum maalesef ama 8. Haftaya gore cok daha iyiyim tabi sadece ilaci birakamadim ona uzuluyorum sen ilacsiz gecirebiliyorsan sukret canim ben 5 kilo vermiştim hicbirsey yiyemiyordum doktor ilaci kullan artik dedi ve basladim ama yine de cok taraftar degilim birakmaya ugrasiyorum ama olmuyor insallah 12. Haftada birakirimetrafımdaki insanlar da şaşırıyor..
bulantı dediğin sabah olur diyorlar
bizim sabahımız akşam üstü demek ki
ben ilaç doktorumdan istemedim canım.Benim cevremdekiler de cok sasiriyor esim bile dalga geciyor gündüz baska insansin gece baska diye bulanti olunca cok sinirli oluyorum ben birde yemek yemeyi de cok severdim simdi cogu seyi yiyemiyorum maalesef ama 8. Haftaya gore cok daha iyiyim tabi sadece ilaci birakamadim ona uzuluyorum sen ilacsiz gecirebiliyorsan sukret canim ben 5 kilo vermiştim hicbirsey yiyemiyordum doktor ilaci kullan artik dedi ve basladim ama yine de cok taraftar degilim birakmaya ugrasiyorum ama olmuyor insallah 12. Haftada birakirim
Valla bahsettiğim abim Şişli için olumlu konuşuyor. Kolanda bende bu akşam baktım şikayet varda çok kayıt vardı. Okmeydanı düşünmedim ama oradada çok sevdiğim bir abim var olmadı onunlada konuşurum. Aslında Bakırköy uzak olmasa orada kadın doğumcu doçent bir abim var gel dedi ama uzak diye niyetlenmedim hiç. Bende böyle doktor olayla karışık biraz:) Uyku konusunda genelde 2 gibi yatarım sabah 08:30 kalkıyorum 9 iş başı. Cumaları iş değişiyor daha uzun süre ayaktayım eşimle Cumartesi Pazar öğlene kadar uyuyorum. Gerçi yarın kadın gelecek temizliğe uyutmayacak ama alışkanlıkSisli etfalin doktorlari iyiyse bile o.aksam bana iyileei denk gelmedi. Hastane cok pisti birde ama tabi bu durumlar tamamen sans isi bi arkadasim okmeydani sskda yapti hic tavsiye etmem bu arada o cok cok memnun kalmisti. Duruma göre değişkenlik gosteriyor yani yeni hastane daha hijyenik olabilir tabi ama kolanın doktorlari icin genelde hep sikayet duydum canim bilemiyorum. Son dogum yapan arkadasim da memnun kalmadi ama.dedigim gibi bu cok istisnai bir durum kimi memnun kalır kimi kalmaz tanidik varsa ekstra bir ihtimam olabilir tabi o yonden guzel olur senin icin bu arada ben geceleri uykusuzluk cekiyorum sabahlara kadar buralardayim uykuya hasretim
Bana ilaci verdi doktor verirken kullanma taraftari degilim dedim ben orda sen al duruma gore bakacagiz dedi sonra ikinci gidisimde 2 ucuncu gidisimde 3 kilo vermistim. Sadece su icebiliyordum birde nadiren yogurt doktorum beslenemiyorsun boyle olmaz dedi tansiyonum.dusuktu devamli falan ilaci al artik dedi doktorum cok kizdi kendine de bebege de zarar veriyorsun dedi sen de dikkat et bu duruma ayrica kizinla ilgilenecek baska kimse yokmu seni o durumda gormese cok daha iyi birde cok kalkamiyorsan falan boyama falan gibi masa basi aktiviteleri bulabilirsin oyalanir biraz disari cikip kisa sureli temiz havada yuruyuslerde cok iyi geliyor. Bunu soluyorum ama brnim ilk haftalar cok zordu bir cocugum daha olsa ilgilenemezdim yardimci tutardim canim heralde Allah yardincin olsun senin de hepimizin deben ilaç doktorumdan istemedim canım.
ilacı odum olası kullanamamışımdır , ya bi alerji çıkarır ya bi yan etki yaşarım..
bulantınin benim için en zor kısmı kızım..
3 buçuk yaşında şu an ve kusmalarıma da tanıklık ediyor
anne kardeşim karnında diye mi böyle oluyor diyor bazen
anlatmaya çalışıyorum uygun bir dille ama bulantı gelince titreme üşüme de geliyor ve o an kızımla hiçbir şey yapamıyorum..
beni üzen kısmı bu..
umarım bir an evvel biter bulantılarımız..
Allahtan mide bulantısı olmayan bir anne adayayım çok şükür aksi olsaydı çalışma konusunda nasıl olurdum bilmiyorum. Herşeyin zorluğu var canım çalışmayan kişilerde aslında bütün gün evde çalışıyor tamam biraz kafasına göre oluyor ama bütün gün orası burası vs derken sizlerde durmuyorsunuz. Bende ev işi konusunda tembelim sanırımahh umarım..
kızımda ne rahatmışım.. kusmadım hiç..
bunda akşama doğru bir başlıyor bulantı artmaya maalesef her akşam çıkarıyorum.. şu anda bulantıdan uyuyamıyorum .. minik bıdık büyümeye çalışıyor biliyorumama midesi bulanmayan bir hamile olmak ne güzel olurdu
.
bu arada çalışıyormussun şimdi okudum , gerçekten çalışan hamileleri takdir ediyorum..
kolaylıklar dilerim sana ve senin gibi hamilelere
Insallah canim gönül ister ki islerin rast gitsin insallah olumlu olsun biz bir dikkat ediyorsak senin 2etmen lazim kalp rahatsizligin varmis ben mesela alerjik astim hastasiyim doktor en fenalastigim zamanlari sordu dedim ki ilkbahar aylari oda benim sansima gebeligin son aylarina denk geliyor normalde igne vurduruyordum ama doktor o olmaz bakacagiz dedi birde de cocugumda alerjik astimli olabilirmis az ihtimal verdi ama genetikmis maalesef oyle iste insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalimValla bahsettiğim abim Şişli için olumlu konuşuyor. Kolanda bende bu akşam baktım şikayet varda çok kayıt vardı. Okmeydanı düşünmedim ama oradada çok sevdiğim bir abim var olmadı onunlada konuşurum. Aslında Bakırköy uzak olmasa orada kadın doğumcu doçent bir abim var gel dedi ama uzak diye niyetlenmedim hiç. Bende böyle doktor olayla karışık biraz:) Uyku konusunda genelde 2 gibi yatarım sabah 08:30 kalkıyorum 9 iş başı. Cumaları iş değişiyor daha uzun süre ayaktayım eşimle Cumartesi Pazar öğlene kadar uyuyorum. Gerçi yarın kadın gelecek temizliğe uyutmayacak ama alışkanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?