2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ahh en iyisini yapmışsın o zaman sen...
umarım yakında bırakabilirsin.
.
benim bulantı saatim öyle bir saat ki eşim o saatte işte oluyor
diyorum ya akşam ezanına az kala başlıyor..
kızıma o saatte boyama , hamur etkinliği düzenliyorum ama maalesef aynı evde aynı odadayız
tuvalete de gitsem arkamdan geliyor , annecim iyi misin diye
iyiyim diyorum ama kusuyorsun diyor :)
şimdiki nesil de herşeyi bildiği için saklayamıyorsun durumu da..
şu an tepkilerini kontrol ediyorum ama kardeşini hala çok seviyor
bir kıskançlık yada sevmeme durumu henüz görmedim , görmem de inşaAllah
. kusmalarıma yemekten ve bu ara biraz hasta olduğum için diyorum
bu sefer anne kardeşim de hasta olacak mı diyor :)))
resmen iki ucu b.klu değnek soruları :)))))

haklısın
ben evden çalışıyorum da aslında..
aktif olarak bebek puseti örüyorum 3 yıldır .
şu ara siparişlerimi azaltmak zorunda kaldım bulantılarımla baş edemediğim için
hem kız hem bulantı hem ev işi fazla geldi :))

kediii miii ah çok severiz kızımla :)
bende bekarken evimde vardı..
çocukluğumdan gelen bir sevgi kedi sevgisi.
eşimi ikna edemedim eve almaya

Zamane bebeleri cok fena bizde bir yegen var akıllara zarar bir sorulari var bazen kitlenip kaliyorsun cok zekiler masallah cingoz hepsi yemege falan mutfaga cok giriyorsan oda tetikler canim ben hic giremiyorum hala ama umutluyum gececek insallah gec basladi bende birde 8.haftamdaydim herkes artik baslamaz bulanti dedigi noktada beni yerden yere vurdu saolsun o yuzden bulanti olanlar gelin sarilalim sizi cok iyi anliyorum onun dışında bana fayda etmedi ama ayva limon ve cubuk kraker galeta vs cok iyi geliyormus deneyebilirsin belki

öyleler aman maaşAllah
bir kusup geldim şimdi mesela :))

maalesef bulantı anında ne yesem direkt hooop dişarıya :))
benim de 9.haftamda arttı...
şu an hala çok fazla
11+1 im bugün bende geç yumurtlamışım ben hamile kaldığım ay , takvimle uymuyor :)
sen şu an kaç haftalıksın?

Canım valla astım işide sıkıntılı benim kayınvalidemde var son gittiğinde bir hafta önce doktora eşimede astım demiş o fısfıslardan vermiş. Eşimin ilk eşinden bir kızı var oda astım. Hatta ortanca oğlum (kedim) oda kronik astım özellikle her baharda kriz başlıyor küveze oksijene giriyor. bir hafta ilaç tedavisi başlıyor. İnşallah bebeklerimizde çıkmaz. Valla canım sende çok dikkat et mümkünse eve hava temizleme aleti alın ve o dönemde hiç alerjenlere maruz kalma ve yine ev temizliği için dyson elektrik süpürgesi (Bende animal pro var harika) ve arzum buharlı temizleyici öneririm. Süpürge bir zerre toz bırakmıyor ve buharla tüm mayt falan neyse yok ediyorsun. Allah yardımcımız olsun.

çok çok geçmiş olsun

Benim de gec dollenme 1 hafta oynuyor benimki de suan 10+4 baya yakinmisiz doktorum ilerde yakalar haftasini diyor bulanti icinde 12.haftada biter diyor ama koku hassasiyeti gecmeyebilirmis o beni biraz zorlayacak en sevdigin kokulari ya eline sur yada yaninda tasi dedi bir koku aldiginda kusman gelirse onlari kokla dedi bir elimde nane bir elimde tursu gezip duruyorumsenin beslenmen nasil ? Kilo durumun falan

Ya kedi candır ki hele hele bir çocuğun böyle bir muhteşem varlıkla büyümesi onun gelişimi için harika birşey. Umarım çocuklarında o sevgiyi o duyguyu yaşarlar. Bende 4 tane var. Ki benim hamile olduğumdan şüphelenmeme sebepte oğlum Pashadır. Normalde hayatta kucak sevmez o birden gelip bir hafta boyunca benim karnıma yatmaya başladı ve ben acabamı deyip doktora gittim hamile olduğumu öğrendim

benziyor durumlarımız benimde tam 1 hafta oynuyor :))
turşu mu , şok oldum turşu kokusunu aldığım an gidiyorum ben :))
.
inşaAllah doktorunun dediği gibi olur da biter..
ben sabah kahvaltımı edebiliyorum
sonra bir öğün daha yiyebiliyorum
akşam öğünüm yok :)
2 kilo aldım ben
sebebi de normalde ekmek yemezdim ama bulantılarıma tek iyi gelen ekmek olduğu için ona abandım :)
çok dert etmiyorum çünkü zayıf hamile kaldım
kızımda da 13 kilo almıştım
hepsi hatta fazlası gidiyor emerken ve peşinde koşarken :)

Ayyy kiyamam senin ortancaya biz zorlaniyoruz o derdini bile diyemiyor garibim cok operim onlari dyson var bende de binbir tavsiyeyle almistim alerjimin azdigi donemde hic disari cikmamam pencereleri acmamam falan gerekiyor zor bakalim doktor kontroldeyiz o donem geldiginde kbbyle yada gogus hastaliklari uzmaniyla ortak calisiriz diyor doktorum insallah atlatiriz diyorum kolayca ikimizde

can onlar caaan :)

kızım da çok seviyor
4 sene ilçede oturduk
kızım orda dünyaya geldi bahçeliydi evimiz
kedilerimiz vardı baktığımız
kızıma aşıladım sevgiyi elhamdülillah :))
yanlız şu toxoplazma bende pozitif çıkar sandım ama çıkmamış
sen baktırmış mıydın ona ?
o kadar sokak kedileriyle haşir neşirimdir
şaşırdım bağışık olmamama

s
sana da çokca geçmiş olsun canım..

Tursuyu kavanozuyla yerimde doktorum yasakladi yiyemiyorum maalesef ekmek hic yiyemiyorum ben kokuyor bana sadece yogurtla biri karistirip verince iyice ezip ozaman yiyebiliyorum sabah kahvaltim pide ve pogaca tarzinda peynir yumurta vs yiyemiyorum. Aksam yemegini saglam yerim genelde birde midem cok cok bulandiginda geceleri de bazen yedigim oluyor hayatimda hic kilo almadigim icin kilodan korkuyorum ben ama yiyebildigim herseyi yiyorum henüz almadim verdim ben iki hafta sonra ikili testim var doktor kilo almis olmani bekliyorum dedi ama sanirim aldim bu sefer bi kac sefer tatli 2kere pizza bir kere fast food yedim et ve tavuga mesafeliyim. Sebze olan herseyi de istahla yiyorum ozellikle ispanak pirasa brokoli ve semizotu

Ne mutlu sana sevgi dolu bir evlat yetiştiriyorsun Allah senden razı olsun. O kadar nefret doluyuzki senin gibi anneler iyiki varlar Evet canım benimde çocukluğumdan beri kedilerim,köpeklerim,tavuk,horoz,kuş ve balığım oldu. Ki hep şehir merkezindeydik evde büyüdü bakıldı bunlar ( tavukla horoz civcivdi aldığımız büyüyünce mecbur bahçesi olan birilerine vermişlerdi annemler) ve bu kadar hayvana rağmen bendede negatif. Evdeki 4 haricinde şirkette bir tane var. Evdekiler hiç dışarı çıkmaz ve düzenli olarak ilaçları yapılır. Şirketteki aslında sokak kedisi şirket açıkken içeri girer ve bütün gün kucağımda uyumaya çalışır. Onada ilaçlarını yaptırdım. Sevince ellerimi yıkıyorum artık gerisi Allahtan ona emanetiz.

kilodan sakın korkma
bende bir tek hamileliğimde almıştım
şimdi de öyle olacak
inan bana azimliysen direkt veriyorsun
tabii hamileyken beslenmen önemli.
kiloyu kendine alıyorsan biraz daha zor gider diye tahmin ediyorum
benim 2 kg su ödemdi sıcaklar başlamıştı mayıs ayında
doğumda 5 kilo gitmişti
40 im çıkana kadar 3 daha gitmişti
bana 5 kilo kalmıştı ki o da bebeğim 3 aylıkken gitmişti
ne çok gitmişti dedim :))

s

sana da çokca geçmiş olsun canım..
Saol canim ben cocuk yastan beri astimim cok aliskinim bu duruma fisfislar alerji ignrleri havaverilmesi falan mevzu cocugumda olmasin insallah tek derdim o annem.bana hamileyken cok sigara icermis ailede birde babannemde var astim rabbim cozumu olmayan hastalik vermesin bunlar atlatiliyor bir sekilde canim

ne kadar benziyoruz :)
evin yarı açık çatısında tavuk ve horoz bakmıştım :)))
salyangoz da baktım , uğur böceği de ...
kuşumuz vardı 7 yıl
hayvansız bir ev düşünemem ama şu an öyle bir evdeyim
eşim köyde büyümüş
hayvanları sever ama bahçede :)
şimdilik eve alamıyoruz bakalım yaşı az daha ilerlesin de eşimin ikna edebileceğimi düşünüyorum :))
yani onca ellemeye negatif olması cidden şaşırtıcı
Rabbime emanetiz dediğin gibi :)
Allah hepimizden razı olsun

Masallah kademeli olarak vermissin ki cok almamissin 13 kilo ideal diyor benim doktorum en yakin arkadasim 40 kilo aldi durmadan patlican yiyordu boyle baya yagli yaninda da nerdeyse 1 ekmek kizi doguma gitmeden 2gun once gordum sok olmustum haftada yarim kilo oneriyor benim doktorum ama kismet yasayip görecegim ne olacak

oyy geçmişin uzun bu hastalıkla
Rabbim beterlerinden korusun bizleri ..
umarım evladında olmaz canım

Çok geçmiş olsun, bana da oldu nedensiz 1-2 kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…