- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
senin gözün ondan korkmuşMasallah kademeli olarak vermissin ki cok almamissin 13 kilo ideal diyor benim doktorum en yakin arkadasim 40 kilo aldi durmadan patlican yiyordu boyle baya yagli yaninda da nerdeyse 1 ekmek kizi doguma gitmeden 2gun once gordum sok olmustum haftada yarim kilo oneriyor benim doktorum ama kismet yasayip görecegim ne olacak
bende gidiyorumKızlar ben yatıyorum iyi geceler uykular sizlere
Ben çalışıyorum ilk 2.5 ay çok zordu özellikle halsizlik yaşıyordum iş yerinde çok şükür hiç bulantı yaşamadım ama akşam servis çok kötü etkiliyordu çoğu zaman eve kendimi zor attım diyebilirim .. ama artık daha iyiyim neyseki..Kizlar aranizda calisan gebeler var mi? Varsa nasil zorluklar yasadiniz?
Çok geçmiş canım inş birdaha olmaz en azından kötü bir durum yok sağ sağlim Allah ım kucağına almayı nasip eder inşKızlar dün gece tuvalette kanamam oldu gelen taze kandı adetmişim gibi geldi doktorumu aradım hemen 3 gün önce muane ettim seni hiç bir sıkıntın yoktu iki tane progesteron jel kullan devamı gelirse acile gel gelmezse yarın sabah gel bakalım dinlen dedi. Jellerimi yaptım kanama durdu gelmedi bi daha çok şükür. Sabah hemen muaneye gittik bebeğim kıpır kıpırdı rahim ağzım kapalı plasenta olması gerektiği yerde kese de herhangi bi kanama alanı yok ilişki desen 7 gündür olmadı vajinada bi tahriş olma durumu yok progesteron jel kullaniyodum o tahriş ediyodu içimi kahverengi akıntım olabiliyordu jeli bırakali iki hafta oldu oda değil kanamanın neden olduğunu bir türlü anlayamadıkAllah kimseye yasatmasin InşAllah . kalbimde bi ferahlık vardı bişey olmıycak diye rahat durdum sabaha kadar ama gene de bir tarafım düşündürdü simdilik cok sukur bişey yok iyiyim
Dört gözle haberlerini bekliyoruzzGünaydın herkesebugün bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim
Ben çalışıyorum ilk 2.5 ay çok zordu özellikle halsizlik yaşıyordum iş yerinde çok şükür hiç bulantı yaşamadım ama akşam servis çok kötü etkiliyordu çoğu zaman eve kendimi zor attım diyebilirim .. ama artık daha iyiyim neyseki..
Amin inşallah canım benimBebegin simsiki tutunsun saglikla kucagina al insAllah canim
Ayy çok heyecanlı hadi hayırlısı yaz buradan :)Günaydın herkesebugün bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim
Ben çalışıyorum ilk 2.5 ay çok zordu özellikle halsizlik yaşıyordum iş yerinde çok şükür hiç bulantı yaşamadım ama akşam servis çok kötü etkiliyordu çoğu zaman eve kendimi zor attım diyebilirim .. ama artık daha iyiyim neyseki..
Çok saol canım sancılarım hafifledi çok şükür ama bu yetmezmiş gibi öksürük ve grip olmuşum bir hapşurdum mu 3,4 defa üst üste geliyor karın ağrım tutuyor nasıl geçcek bilmiyom allah büyükÇok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Çok saol tatlım biraz normalden fazla ağrıyor ama ve bu ayda bile sıkıntı tabi dinlenmeye çelişiyom ama bir yandanda üşütmüşüm onun verdiği rahatsızlıkta var öksürmekten yoruldum desem inanırmısın bebeğim iyi olsunda inan herşeyi çekmeye razıyım rabbim hepsini korusun inşallahCanım yeni gördüm umarım herşey yolundadır o ağrılar normal Rabbime emanet. Şimdi nasılsın?
Çok şükür canım başta okurken çok korktum şimdi herşey yolundaymiş çok şükürKızlar dün gece tuvalette kanamam oldu gelen taze kandı adetmişim gibi geldi doktorumu aradım hemen 3 gün önce muane ettim seni hiç bir sıkıntın yoktu iki tane progesteron jel kullan devamı gelirse acile gel gelmezse yarın sabah gel bakalım dinlen dedi. Jellerimi yaptım kanama durdu gelmedi bi daha çok şükür. Sabah hemen muaneye gittik bebeğim kıpır kıpırdı rahim ağzım kapalı plasenta olması gerektiği yerde kese de herhangi bi kanama alanı yok ilişki desen 7 gündür olmadı vajinada bi tahriş olma durumu yok progesteron jel kullaniyodum o tahriş ediyodu içimi kahverengi akıntım olabiliyordu jeli bırakali iki hafta oldu oda değil kanamanın neden olduğunu bir türlü anlayamadıkAllah kimseye yasatmasin InşAllah . kalbimde bi ferahlık vardı bişey olmıycak diye rahat durdum sabaha kadar ama gene de bir tarafım düşündürdü simdilik cok sukur bişey yok iyiyim
Tekrar çok geçmiş olsun canım. Benimde o yoğun kanamamda karnımda adet sancısı vardı resmen doktor ağrı kesici fitil vermişti makattan biraz rahatlamıştım rahim kasılmadıkça kanamada azalmıştı yani ağrı azalınca. Öksürüğünde İnşâAllah çabucak geçer Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllahÇok saol tatlım biraz normalden fazla ağrıyor ama ve bu ayda bile sıkıntı tabi dinlenmeye çelişiyom ama bir yandanda üşütmüşüm onun verdiği rahatsızlıkta var öksürmekten yoruldum desem inanırmısın bebeğim iyi olsunda inan herşeyi çekmeye razıyım rabbim hepsini korusun inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Bende yaşadım aynısını çok korkunç gerçekten Rabbim beterinden korusun bebişlerimiz iyi olsunKızlar dün gece tuvalette kanamam oldu gelen taze kandı adetmişim gibi geldi doktorumu aradım hemen 3 gün önce muane ettim seni hiç bir sıkıntın yoktu iki tane progesteron jel kullan devamı gelirse acile gel gelmezse yarın sabah gel bakalım dinlen dedi. Jellerimi yaptım kanama durdu gelmedi bi daha çok şükür. Sabah hemen muaneye gittik bebeğim kıpır kıpırdı rahim ağzım kapalı plasenta olması gerektiği yerde kese de herhangi bi kanama alanı yok ilişki desen 7 gündür olmadı vajinada bi tahriş olma durumu yok progesteron jel kullaniyodum o tahriş ediyodu içimi kahverengi akıntım olabiliyordu jeli bırakali iki hafta oldu oda değil kanamanın neden olduğunu bir türlü anlayamadıkAllah kimseye yasatmasin InşAllah . kalbimde bi ferahlık vardı bişey olmıycak diye rahat durdum sabaha kadar ama gene de bir tarafım düşündürdü simdilik cok sukur bişey yok iyiyim
Çok geçmiş olsun canimKızlar dün gece tuvalette kanamam oldu gelen taze kandı adetmişim gibi geldi doktorumu aradım hemen 3 gün önce muane ettim seni hiç bir sıkıntın yoktu iki tane progesteron jel kullan devamı gelirse acile gel gelmezse yarın sabah gel bakalım dinlen dedi. Jellerimi yaptım kanama durdu gelmedi bi daha çok şükür. Sabah hemen muaneye gittik bebeğim kıpır kıpırdı rahim ağzım kapalı plasenta olması gerektiği yerde kese de herhangi bi kanama alanı yok ilişki desen 7 gündür olmadı vajinada bi tahriş olma durumu yok progesteron jel kullaniyodum o tahriş ediyodu içimi kahverengi akıntım olabiliyordu jeli bırakali iki hafta oldu oda değil kanamanın neden olduğunu bir türlü anlayamadıkAllah kimseye yasatmasin InşAllah . kalbimde bi ferahlık vardı bişey olmıycak diye rahat durdum sabaha kadar ama gene de bir tarafım düşündürdü simdilik cok sukur bişey yok iyiyim
Yalnız değilmişim demek ki:) bende hep kıza adapte olmuştum doktor erkek deyince bi aaaa demişim doktorda kızdı :) tabiki o anki şokla hiç farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsunlarAnnem geldi aklıma siz bunları yazınca gerçekten doğru söylüyosunuz. Bizde iki kız kardeşiz annem benim kız olduğumu öğrendiğinde hayal kırıklığı yaşamış erkek olmadığım için o kadar çok üzülmüş ki anlatamam. Neyse ben doğmuşum sezaryenle doğum yapmış annem gözlerini bi açmış ben yazın doğmuşum 4 kilo doğmuşum bide üstüme askılı bir takım giydirmişler annem beni görünce şok olmuş, o kadar güzeldinki bembeyazdın doyamıyodum sana bakmaya o zaman dedim ki ne erkeği iyiki kızım olmuş ne kadar sağlıklı güzel demiş içinden :) bende öyle dicem eminim ama sanırım kendimi biraz fazla kıza adapte etmişim fotoğraflarımda bir sürü kız resmi kıyafetleri vardı erkek aklımın ucundan geçmiyordu sanırım şaşırdım baya :) ne olursa olsun o benim allaha bin şükür.
Teşekkür ederiiiim
Aslında arkadaşın tavsiye ettiyse bir şansını deneyebilirsin. Ben ayın 20 sinde gideceğim, 13+0 olacak baya büyük yaniArkadasim devlette dogum yapti ozel odada bu doktor yaptirmis dogumunu o cok onerdi bi seferligine git dedi memnun kalmazsan gitmezsin bidaha diye ama burdaki arkadasin bazilari devlette baya problemler yasadigindan moralimi bozarlar diye gitmeyeyim dedim ama bebiside goresim var oyle birseyler iste sen ikili test icin kacinci haftanda gitcen peki ?
Çok geçmiş olsun canım, çok dikkat et kendine.Kızlar dün gece tuvalette kanamam oldu gelen taze kandı adetmişim gibi geldi doktorumu aradım hemen 3 gün önce muane ettim seni hiç bir sıkıntın yoktu iki tane progesteron jel kullan devamı gelirse acile gel gelmezse yarın sabah gel bakalım dinlen dedi. Jellerimi yaptım kanama durdu gelmedi bi daha çok şükür. Sabah hemen muaneye gittik bebeğim kıpır kıpırdı rahim ağzım kapalı plasenta olması gerektiği yerde kese de herhangi bi kanama alanı yok ilişki desen 7 gündür olmadı vajinada bi tahriş olma durumu yok progesteron jel kullaniyodum o tahriş ediyodu içimi kahverengi akıntım olabiliyordu jeli bırakali iki hafta oldu oda değil kanamanın neden olduğunu bir türlü anlayamadıkAllah kimseye yasatmasin InşAllah . kalbimde bi ferahlık vardı bişey olmıycak diye rahat durdum sabaha kadar ama gene de bir tarafım düşündürdü simdilik cok sukur bişey yok iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?