2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
senin gözün ondan korkmuş
sen yapmazsın öyle şeyler :)
insanlarda nasıl mide var maaşAllah
ben kızartma normalde bile yiyemem
yağ direkt midemi ağrıtır

Günaydın herkese bugün bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim

Kizlar aranizda calisan gebeler var mi? Varsa nasil zorluklar yasadiniz?
Ben çalışıyorum ilk 2.5 ay çok zordu özellikle halsizlik yaşıyordum iş yerinde çok şükür hiç bulantı yaşamadım ama akşam servis çok kötü etkiliyordu çoğu zaman eve kendimi zor attım diyebilirim .. ama artık daha iyiyim neyseki..

Çok geçmiş canım inş birdaha olmaz en azından kötü bir durum yok sağ sağlim Allah ım kucağına almayı nasip eder inş

Dört gözle haberlerini bekliyoruzz

Ayy çok heyecanlı hadi hayırlısı yaz buradan :)

Canım yeni gördüm umarım herşey yolundadır o ağrılar normal Rabbime emanet. Şimdi nasılsın?
Çok saol tatlım biraz normalden fazla ağrıyor ama ve bu ayda bile sıkıntı tabi dinlenmeye çelişiyom ama bir yandanda üşütmüşüm onun verdiği rahatsızlıkta var öksürmekten yoruldum desem inanırmısın bebeğim iyi olsunda inan herşeyi çekmeye razıyım rabbim hepsini korusun inşallah

Çok şükür canım başta okurken çok korktum şimdi herşey yolundaymiş çok şükür

Tekrar çok geçmiş olsun canım. Benimde o yoğun kanamamda karnımda adet sancısı vardı resmen doktor ağrı kesici fitil vermişti makattan biraz rahatlamıştım rahim kasılmadıkça kanamada azalmıştı yani ağrı azalınca. Öksürüğünde İnşâAllah çabucak geçer Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllah

Çok geçmiş olsun canım. Bende yaşadım aynısını çok korkunç gerçekten Rabbim beterinden korusun bebişlerimiz iyi olsun

Çok geçmiş olsun canim

Yalnız değilmişim demek ki:) bende hep kıza adapte olmuştum doktor erkek deyince bi aaaa demişim doktorda kızdı :) tabiki o anki şokla hiç farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsunlar

Aslında arkadaşın tavsiye ettiyse bir şansını deneyebilirsin. Ben ayın 20 sinde gideceğim, 13+0 olacak baya büyük yani aşağı yukarı aynı zamanda gitmiş olacağız sanırım. İnsan görmek istiyor, ben de daha yeni gördüğüm için biraz rahatım. Doktor ölçüm yapmadı ama burun kemiğinin oluştuğunu ve ense kalınlığının çok az olduğunu söyledi de öyle dayanabileceğim galiba

Ikili test sonucum cikti. Yastan dolayi risk yuksek ama kombine risk 1/10000 cikti. Dr baska teste gerek yok dedi. Artik ayrintili usg yapicaz dedi. Inşallah saglikli bebislerimiz olur. Bu arada t.hcg 21 cikmis. Bu degere gore erkek diyenler var.Dr emin degilim ama kiza benziyor dedi. Cin takvimi erkek diyor. Kafam çok karıştı
Sizin sonuçlar nasil

Çok geçmiş olsun canım, çok dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…