Hadi bakalım hayırlısı olsunGünaydın herkesebugün bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim
Ben çalışıyorum ilk 2.5 ay çok zordu özellikle halsizlik yaşıyordum iş yerinde çok şükür hiç bulantı yaşamadım ama akşam servis çok kötü etkiliyordu çoğu zaman eve kendimi zor attım diyebilirim .. ama artık daha iyiyim neyseki..
Amin inşallah canımTekrar çok geçmiş olsun canım. Benimde o yoğun kanamamda karnımda adet sancısı vardı resmen doktor ağrı kesici fitil vermişti makattan biraz rahatlamıştım rahim kasılmadıkça kanamada azalmıştı yani ağrı azalınca. Öksürüğünde İnşâAllah çabucak geçer Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllah
İçime erkek doğuyor ama bakalımDört gözle haberlerini bekliyoruzz
Tabii ki paylaşırım canımmAyy çok heyecanlı hadi hayırlısı yaz buradan :)
Geçmiş olsun canımIkili test sonucum cikti. Yastan dolayi risk yuksek ama kombine risk 1/10000 cikti. Dr baska teste gerek yok dedi. Artik ayrintili usg yapicaz dedi. Inşallah saglikli bebislerimiz olur. Bu arada t.hcg 21 cikmis. Bu degere gore erkek diyenler var.Dr emin degilim ama kiza benziyor dedi. Cin takvimi erkek diyor. Kafam çok karıştı
Sizin sonuçlar nasil
Hadi bakalım hayırlısı olsun
Gözün aydın canımKızlar ikili için gittim bugün herşey yolunda çok şükür.Hislerim yine beni yanıltmadi büyük ihtimalle KIZ im geliyor
Kızlar ikili için gittim bugün herşey yolunda çok şükür.Hislerim yine beni yanıltmadi büyük ihtimalle KIZ im geliyor
Bursa Jimer hastanesinde oldumBizde ilk sene çok uğraşmadık ama sonradan çok istedik. Hangi merkezde denediniz?
Bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum son denemelerde artık herşeyi araştırmıştık.
Gözün aydın arkadaşımIkili test sonucum cikti. Yastan dolayi risk yuksek ama kombine risk 1/10000 cikti. Dr baska teste gerek yok dedi. Artik ayrintili usg yapicaz dedi. Inşallah saglikli bebislerimiz olur. Bu arada t.hcg 21 cikmis. Bu degere gore erkek diyenler var.Dr emin degilim ama kiza benziyor dedi. Cin takvimi erkek diyor. Kafam çok karıştı
Sizin sonuçlar nasil
Canım geçmiş olsun bir daha tekrarlanmaz umarım. Yat dinlen dikkat et kendine insallahKızlar dün gece tuvalette kanamam oldu gelen taze kandı adetmişim gibi geldi doktorumu aradım hemen 3 gün önce muane ettim seni hiç bir sıkıntın yoktu iki tane progesteron jel kullan devamı gelirse acile gel gelmezse yarın sabah gel bakalım dinlen dedi. Jellerimi yaptım kanama durdu gelmedi bi daha çok şükür. Sabah hemen muaneye gittik bebeğim kıpır kıpırdı rahim ağzım kapalı plasenta olması gerektiği yerde kese de herhangi bi kanama alanı yok ilişki desen 7 gündür olmadı vajinada bi tahriş olma durumu yok progesteron jel kullaniyodum o tahriş ediyodu içimi kahverengi akıntım olabiliyordu jeli bırakali iki hafta oldu oda değil kanamanın neden olduğunu bir türlü anlayamadıkAllah kimseye yasatmasin InşAllah . kalbimde bi ferahlık vardı bişey olmıycak diye rahat durdum sabaha kadar ama gene de bir tarafım düşündürdü simdilik cok sukur bişey yok iyiyim
Kızlar ikili için gittim bugün herşey yolunda çok şükür.Hislerim yine beni yanıltmadi büyük ihtimalle KIZ im geliyor
İnşallah canım benimm. Onda yüzü tam olarak belli oluyomuş çok heyecanlıyım :))B
Benimde ayin 28 inde detaylim guzel haberlerle gelelim : )
Ay evet canım bende öyle oldum ama oğluşlar üzülmesin onlarda bizim canımız hem dün eşim bi yazı attı komik bi yazı sizede atayım onu okuyunca nedense bi sevindimYalnız değilmişim demek ki:) bende hep kıza adapte olmuştum doktor erkek deyince bi aaaa demişim doktorda kızdı :) tabiki o anki şokla hiç farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsunlar
Ben varımmm :)) benim çalışmaktan biraz ötesi aslında. Bir de ikinci öğretimden üniversite okuyorum. İşten çıkınca okula gidiyorum. Eve gelişim10-11 i buluyor çoğu zamanKizlar aranizda calisan gebeler var mi? Varsa nasil zorluklar yasadiniz?
benim oğluşumda bana çok düşkün geçen kucağıma aldım çok yoruldu diye biraz kaldırdım anne yoruldun mu dedi evet valla annecim yoruldum dedim tamam tamam indir ben yürürüm anne diyo :)Ay evet canım bende öyle oldum ama oğluşlar üzülmesin onlarda bizim canımız hem dün eşim bi yazı attı komik bi yazı sizede atayım onu okuyunca nedense bi sevindimBakın attım hahaha erkek çocukları anneye çok bağlı oluyolarmış gerçekten.
Ayyy çok güldüm yaaaAy evet canım bende öyle oldum ama oğluşlar üzülmesin onlarda bizim canımız hem dün eşim bi yazı attı komik bi yazı sizede atayım onu okuyunca nedense bi sevindimBakın attım hahaha erkek çocukları anneye çok bağlı oluyolarmış gerçekten.
benim oğluşumda bana çok düşkün geçen kucağıma aldım çok yoruldu diye biraz kaldırdım anne yoruldun mu dedi evet valla annecim yoruldum dedim tamam tamam indir ben yürürüm anne diyo :)
Ben yapmadım canım bilmiyorum malesefArkadaşlar perşembe günü ikili test yaptırmıştım sonucum şimdi çıkmış ama doktora haftaya gidicem anlayan varmı aranızda internette araştırdım hiçbişey bulamadım ?
PAPP-A + Serbest Beta HCG : 156012 mIU/mL
PAPP-A : 2479,5 ng/mL
NT: 1,3
CRL: 50mm
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin annesi :))Ikili test sonucum cikti. Yastan dolayi risk yuksek ama kombine risk 1/10000 cikti. Dr baska teste gerek yok dedi. Artik ayrintili usg yapicaz dedi. Inşallah saglikli bebislerimiz olur. Bu arada t.hcg 21 cikmis. Bu degere gore erkek diyenler var.Dr emin degilim ama kiza benziyor dedi. Cin takvimi erkek diyor. Kafam çok karıştı
Sizin sonuçlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?