2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hadi bakalım hayırlısı olsun

Amin inşallah canım

Dört gözle haberlerini bekliyoruzz
İçime erkek doğuyor ama bakalım
Ayy çok heyecanlı hadi hayırlısı yaz buradan :)
Tabii ki paylaşırım canımm
Geçmiş olsun canım ben o kombine riski bilmiyorum ama doktor sıkıntı yok 3 lüye gerek yok dedi hcg de 37 çıktı benim cinsiyeti bgn öğreneceğim ama galiba erkek diyorum
Hadi bakalım hayırlısı olsun
Teşekkürler canım

Gözün aydın arkadaşım
Hayırlısı olsun , cinsiyet tahmini konusunda her kafadan bir ses çıkıyor zaten :))
İlerleyen haftalarda netlesir herşey

Hanımlar günaydın herkese :)

Canım geçmiş olsun bir daha tekrarlanmaz umarım. Yat dinlen dikkat et kendine insallah

Kızlar ikili için gittim bugün herşey yolunda çok şükür.Hislerim yine beni yanıltmadi büyük ihtimalle KIZ im geliyor

Hayırlı olsun canim . Sağlıkla gelir prenses insallah

Yalnız değilmişim demek ki:) bende hep kıza adapte olmuştum doktor erkek deyince bi aaaa demişim doktorda kızdı :) tabiki o anki şokla hiç farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsunlar
Ay evet canım bende öyle oldum ama oğluşlar üzülmesin onlarda bizim canımız hem dün eşim bi yazı attı komik bi yazı sizede atayım onu okuyunca nedense bi sevindim Bakın attım hahaha erkek çocukları anneye çok bağlı oluyolarmış gerçekten.

Eklentiler

• 5939C8EE-3BB8-4244-ADD9-E8A9709DCA5C.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 129
Kizlar aranizda calisan gebeler var mi? Varsa nasil zorluklar yasadiniz?
Ben varımmm :)) benim çalışmaktan biraz ötesi aslında. Bir de ikinci öğretimden üniversite okuyorum. İşten çıkınca okula gidiyorum. Eve gelişim10-11 i buluyor çoğu zaman ( ama Allah yardım ediyor hamileliğim çok rahat geçiyor. Sadece bir kere kanamam oldu o da geçti çok şükür. Ama yorgunluk aldı başını gidiyor tabii ...

benim oğluşumda bana çok düşkün geçen kucağıma aldım çok yoruldu diye biraz kaldırdım anne yoruldun mu dedi evet valla annecim yoruldum dedim tamam tamam indir ben yürürüm anne diyo :)

Ayyy çok güldüm yaaa vede çok hoş güzel bir mutluluk gerçekten adama acıdım gerçekten

Ayyy maşallah kıyamam sana akıllı bıdık oğlışunu öp benim için
benim oğluşumda bana çok düşkün geçen kucağıma aldım çok yoruldu diye biraz kaldırdım anne yoruldun mu dedi evet valla annecim yoruldum dedim tamam tamam indir ben yürürüm anne diyo :)

Arkadaşlar perşembe günü ikili test yaptırmıştım sonucum şimdi çıkmış ama doktora haftaya gidicem anlayan varmı aranızda internette araştırdım hiçbişey bulamadım ?

PAPP-A + Serbest Beta HCG : 156012 mIU/mL
PAPP-A : 2479,5 ng/mL
NT: 1,3
CRL: 50mm

Ben yapmadım canım bilmiyorum malesef

Gözünüz aydın sağlıkla gelsin annesi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…