Risk değerleri yazmıyor mu canımArkadaşlar perşembe günü ikili test yaptırmıştım sonucum şimdi çıkmış ama doktora haftaya gidicem anlayan varmı aranızda internette araştırdım hiçbişey bulamadım ?
PAPP-A + Serbest Beta HCG : 156012 mIU/mL
PAPP-A : 2479,5 ng/mL
NT: 1,3
CRL: 50mm
öptüm valla yanımda şuan :)Ayyy maşallah kıyamam sana akıllı bıdık oğlışunu öp benim için
cutt of değerinin altında yazıyorsa temiz çıkmıştır canımArkadaşlar perşembe günü ikili test yaptırmıştım sonucum şimdi çıkmış ama doktora haftaya gidicem anlayan varmı aranızda internette araştırdım hiçbişey bulamadım ?
PAPP-A + Serbest Beta HCG : 156012 mIU/mL
PAPP-A : 2479,5 ng/mL
NT: 1,3
CRL: 50mm
Oyy kıyamam ya :)) kızlar genelde babacı oluyor valla :)benim oğluşumda bana çok düşkün geçen kucağıma aldım çok yoruldu diye biraz kaldırdım anne yoruldun mu dedi evet valla annecim yoruldum dedim tamam tamam indir ben yürürüm anne diyo :)
AynenAyyy çok güldüm yaaavede çok hoş güzel bir mutluluk gerçekten adama acıdım gerçekten
Risk değerleri yazmıyor mu canım
cutt of değerinin altında yazıyorsa temiz çıkmıştır canım
Yok canım artık dayanamadımbu hafta gitmedim. Gidemez hale geldim artık. Haftaya ne yapcam kara kara düşünüyorum. Hesaba göre 3 hafta sonra bu durumlar geçecek ama 3 hafta gözümde öyle büyüyor ki. Bileğe takılan bulantı bantlarından aldım yeni işe yarıyo mu anladım onu taktım bi kere. Gündüz iyi olman çok iyi canım. Gece ne oluyo peki uykusuzluk mu yaşıyorsunYa çok üzül
Yaa çok üzüldüm canim benim hiçbirsey fayda etmiyormu peki ? Ilacsiz geldin bu haftalara canim yine de şükür ben günduzleri genel itibariyle iyiyim geceleri bana ne oluyorsa oluyor canim senin de azalir insallah olmazsa doktoruna bi danis gittiginde hala rapor da almamissin valla helal canim ben bazen yataktan cikamiyorum resmen
İnşallah canım bi kere taktım daha. İşe yaramıyo gibi duruyo gerçekten de tam anlamadım gerçiDuymuştum bilekligi ama ise yaramadığı yönünde inşallah sana iyi gelir
aynen ablam kızı tam bir babacık baba diyor başka bişey demiyorOyy kıyamam ya :)) kızlar genelde babacı oluyor valla :)
Ne zaman gitcen doktora ben de değerlerimi daha almadım anlamadım burdan bişeyyazmıyor e nabızdan baktıgım içinde olabilir ama sadece bunlar yazıyor oyuzden hiçbişey anlamadım :S
anladım canım çıktı da yazıyor zaten dediğm yerbaşka hiçbirşey yazmıyorki sonuçta internette ortalama degerlere baktım yinede net bişey bulamadım doktora gidene kadar nasıl sabredicem şimdi o var :):):)
kızlar benim karnım baya şişiyor gün içinde.. ve çok kuru beyaz beyaz pul pul dökülüyor. akşamları lierac ve sebamed in çatlak önleyici kremini sürüyorum ama gün içinde tekrar kuruyup dökülüyor.. başka benim gibi olan var mı?
Aynı süpürgeden bende de var ;evlenirken eşim almıştı.Bebek olunca çok işimize yarayacak demişti,o kadar memnunum ki.Tek şikayetim çabuk dolması ve boşaltırken zorlanmamCanım valla astım işide sıkıntılı benim kayınvalidemde var son gittiğinde bir hafta önce doktora eşimede astım demiş o fısfıslardan vermiş. Eşimin ilk eşinden bir kızı var oda astım. Hatta ortanca oğlum (kedim) oda kronik astım özellikle her baharda kriz başlıyor küveze oksijene giriyor. bir hafta ilaç tedavisi başlıyor. İnşallah bebeklerimizde çıkmaz. Valla canım sende çok dikkat et mümkünse eve hava temizleme aleti alın ve o dönemde hiç alerjenlere maruz kalma ve yine ev temizliği için dyson elektrik süpürgesi (Bende animal pro var harika) ve arzum buharlı temizleyici öneririm. Süpürge bir zerre toz bırakmıyor ve buharla tüm mayt falan neyse yok ediyorsun. Allah yardımcımız olsun.
Benim yiğenimde öyle beni babam doğurdu diyor hahah :))aynen ablam kızı tam bir babacık baba diyor başka bişey demiyor
Tekme kısmını değil;uyuma kısmını paylaştım.Canım 13. Haftada tekme mi hissediyosun? Benim daha karnım bile çıkmadı
Bende de oldu dün sanırım ben ayaklarımdan üşüttüm birazda idrarımda yanma oldu şükür bugün iyiyim üşütmüş olabilirmisin sen de yada suyu mu az içiosun
Canım randevu değil akşam parti yapacağıztasarimcibayan ayyy kaçta randevun canım ? Cinsiyet acayip heycanlandırıyor insanı
Kuzum e nabızda yazmıyor hastaneden gidip alman lazım grafikli bişey oluyoryazmıyor e nabızdan baktıgım içinde olabilir ama sadece bunlar yazıyor oyuzden hiçbişey anlamadım :S
ben onu hiç duymadım canım malesef ..Kızlar şimdi doğumdan sonra 2 yıl ücretsiz izin hakkı var ya onun 40 gününü şimdi kullanma hakkımız var mı. Ara ara rapor alınca hem çocukların dersi boş geçiyo hem rapor süresi beni strese sokuyo. Bu dönemi kapatsam en azından idare sınıflarımı başkalarına dağıtır çocuklar başıboş kalmaz hem o zamana bulantılarım geçer. Öyle imkan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?