2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Risk değerleri yazmıyor mu canım

cutt of değerinin altında yazıyorsa temiz çıkmıştır canım

benim oğluşumda bana çok düşkün geçen kucağıma aldım çok yoruldu diye biraz kaldırdım anne yoruldun mu dedi evet valla annecim yoruldum dedim tamam tamam indir ben yürürüm anne diyo :)
Oyy kıyamam ya :)) kızlar genelde babacı oluyor valla :)

Yok canım artık dayanamadımbu hafta gitmedim. Gidemez hale geldim artık. Haftaya ne yapcam kara kara düşünüyorum. Hesaba göre 3 hafta sonra bu durumlar geçecek ama 3 hafta gözümde öyle büyüyor ki. Bileğe takılan bulantı bantlarından aldım yeni işe yarıyo mu anladım onu taktım bi kere. Gündüz iyi olman çok iyi canım. Gece ne oluyo peki uykusuzluk mu yaşıyorsun

Kızlar şimdi doğumdan sonra 2 yıl ücretsiz izin hakkı var ya onun 40 gününü şimdi kullanma hakkımız var mı. Ara ara rapor alınca hem çocukların dersi boş geçiyo hem rapor süresi beni strese sokuyo. Bu dönemi kapatsam en azından idare sınıflarımı başkalarına dağıtır çocuklar başıboş kalmaz hem o zamana bulantılarım geçer. Öyle imkan var mı

Evet. Cnaim bi haftadir her yerim pupul çok kuru cildim hormonlarla ilgili

Aynı süpürgeden bende de var ;evlenirken eşim almıştı.Bebek olunca çok işimize yarayacak demişti,o kadar memnunum ki.Tek şikayetim çabuk dolması ve boşaltırken zorlanmam

tasarimcibayan ayyy kaçta randevun canım ? Cinsiyet acayip heycanlandırıyor insanı
Canım randevu değil akşam parti yapacağız
yazmıyor e nabızdan baktıgım içinde olabilir ama sadece bunlar yazıyor oyuzden hiçbişey anlamadım :S
Kuzum e nabızda yazmıyor hastaneden gidip alman lazım grafikli bişey oluyor
ben onu hiç duymadım canım malesef ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…