- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Geçmiş olsun canım 2 gündür benim de kahve lekeler geliyor gelsin geçsin inşallahKızlar dün gece tuvalette kanamam oldu gelen taze kandı adetmişim gibi geldi doktorumu aradım hemen 3 gün önce muane ettim seni hiç bir sıkıntın yoktu iki tane progesteron jel kullan devamı gelirse acile gel gelmezse yarın sabah gel bakalım dinlen dedi. Jellerimi yaptım kanama durdu gelmedi bi daha çok şükür. Sabah hemen muaneye gittik bebeğim kıpır kıpırdı rahim ağzım kapalı plasenta olması gerektiği yerde kese de herhangi bi kanama alanı yok ilişki desen 7 gündür olmadı vajinada bi tahriş olma durumu yok progesteron jel kullaniyodum o tahriş ediyodu içimi kahverengi akıntım olabiliyordu jeli bırakali iki hafta oldu oda değil kanamanın neden olduğunu bir türlü anlayamadıkAllah kimseye yasatmasin InşAllah . kalbimde bi ferahlık vardı bişey olmıycak diye rahat durdum sabaha kadar ama gene de bir tarafım düşündürdü simdilik cok sukur bişey yok iyiyim
Daha haftam erken ama normalde de balık etliyim dümdüz değildir karnım gündüz bir şey yok ama akşama kocaman oluyor resmen kaç aylık hamile gibiGünaydın kızlar ;
Karnı çıkan arkadaş var mı ? Ben 50 kg ile hamile kaldım.Şu anda da 51 kgdayım.Önümde sadece top gibi bir çıkıntı var.Sadece akşamları karnım iç kısımdan çok ağrıyor.Benim iç karnım geniş olacak galiba
Az su içince hemen oluyo aynen dikkat etmek lazımBendede var az su içmiştim
Yaa canım cinsiyet belli oldu mu parti mi var akşam ne güzelllCanım randevu değil akşam parti yapacağız
Kuzum e nabızda yazmıyor hastaneden gidip alman lazım grafikli bişey oluyor
ben onu hiç duymadım canım malesef ..
Benim ki aldı başını gidiyorGünaydın kızlar ;
Karnı çıkan arkadaş var mı ? Ben 50 kg ile hamile kaldım.Şu anda da 51 kgdayım.Önümde sadece top gibi bir çıkıntı var.Sadece akşamları karnım iç kısımdan çok ağrıyor.Benim iç karnım geniş olacak galiba
Evet kuzum çarşamba gösterdi :) arkadaşıma söyledi doktor o da balonu fln hazırladı :) gece ya da yarın detayları paylaşırım zaten çok heyecanlıyımmmYaa canım cinsiyet belli oldu mu parti mi var akşam ne güzelllpartiden sonra tüm ayrıntıları yaz merak ederim
ay kahkaha attımBenim yiğenimde öyle beni babam doğurdu diyor hahah :))
Kizlar bugun 13+4 oldum. Bir haftadir o bolgemde ve kasiklarimda ignelenme var. Ara ara agri oluyor. Normal mi? Sizde de oluyor mu?
Tünaydın canımGünaydın kızlar ;
Yaa çok tatlı oluyor dimi o göbeklerTünaydın canım
Ben hamile olduğumu öğrendiğim zaman 62 kiloydum ama bulantilar ve iştahsızlıkla 59-60 arası gidip geliyorum su an. Kilo vermiş olmama rağmen hafif bir göbek çıktı diyebilirimhoşuma gidiyor minnoş göbek
Teşekkürler canımmTünaydın herkeseduckling hayırlı olsun tebrikler tasarimcibayan hadi hayırlı haberler al inşallah canım
Ayyy çok hoşEvet kuzum çarşamba gösterdi :) arkadaşıma söyledi doktor o da balonu fln hazırladı :) gece ya da yarın detayları paylaşırım zaten çok heyecanlıyımmm
Aslnda doktor geçen haftada görmüştü ama kesin olsn mademki parti yapacaksınz demişti , aslında o günde %90 eminmişsanki erkek gibi geliyor bana hayırlısı olsun bakalkmn
Ben de baya kilo verdim. Ona rağmen hafif çıkıntı bende de var. Haftam çok ileri değil gerçiGünaydın kızlar ;
Benimde baya çıktı hiç kilo almadım aksine 3 kilo werdimBu göbek bı tek bende mi var yahuçok değil 1.5 kilo aldım ama karnım özellikle bu hafta baya belli olmaya başladı yani bilenlerin bu hafta karnin belli oluyor artık dediği kadar
Bende de var minik göbek. 2 gün sonra 16. Haftaya giriyorum :)Bu göbek bı tek bende mi var yahuçok değil 1.5 kilo aldım ama karnım özellikle bu hafta baya belli olmaya başladı yani bilenlerin bu hafta karnin belli oluyor artık dediği kadar
Belki normaldir bilemiyorum. Ben kanama yaşadım en az Bi 5 defa falan ama ağrı konusunda bilgim yok.Saol canım. Kanama olmadım ama sancım ve bel ağrım çok fazla var
Zannetmiyorum ama bi bilene danışın yine de.. Mide bulantısından dolayı mı rapor veriyorlar size..Kızlar şimdi doğumdan sonra 2 yıl ücretsiz izin hakkı var ya onun 40 gününü şimdi kullanma hakkımız var mı. Ara ara rapor alınca hem çocukların dersi boş geçiyo hem rapor süresi beni strese sokuyo. Bu dönemi kapatsam en azından idare sınıflarımı başkalarına dağıtır çocuklar başıboş kalmaz hem o zamana bulantılarım geçer. Öyle imkan var mı
Sevindim valla herkes benim çok belli olmuyor tarzında yazmış bende mi bı sorun var diye düşündüm :)))))Benimde baya çıktı hiç kilo almadım aksine 3 kilo werdim
Benimki o kadar da minik değil galibaBende de var minik göbek. 2 gün sonra 16. Haftaya giriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?