2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın kızlar ;
Karnı çıkan arkadaş var mı ? Ben 50 kg ile hamile kaldım.Şu anda da 51 kgdayım.Önümde sadece top gibi bir çıkıntı var.Sadece akşamları karnım iç kısımdan çok ağrıyor.Benim iç karnım geniş olacak galiba

Geçmiş olsun canım 2 gündür benim de kahve lekeler geliyor gelsin geçsin inşallah

Daha haftam erken ama normalde de balık etliyim dümdüz değildir karnım gündüz bir şey yok ama akşama kocaman oluyor resmen kaç aylık hamile gibi

Benim ki aldı başını gidiyor

Yaa canım cinsiyet belli oldu mu parti mi var akşam ne güzelll partiden sonra tüm ayrıntıları yaz merak ederim
Evet kuzum çarşamba gösterdi :) arkadaşıma söyledi doktor o da balonu fln hazırladı :) gece ya da yarın detayları paylaşırım zaten çok heyecanlıyımmm
Aslnda doktor geçen haftada görmüştü ama kesin olsn mademki parti yapacaksınz demişti , aslında o günde %90 eminmiş sanki erkek gibi geliyor bana hayırlısı olsun bakalkmn

Tünaydın canım
Ben hamile olduğumu öğrendiğim zaman 62 kiloydum ama bulantilar ve iştahsızlıkla 59-60 arası gidip geliyorum su an. Kilo vermiş olmama rağmen hafif bir göbek çıktı diyebilirim hoşuma gidiyor minnoş göbek

Yaa çok tatlı oluyor dimi o göbekler
Tünaydın herkese duckling hayırlı olsun tebrikler tasarimcibayan hadi hayırlı haberler al inşallah canım
Teşekkürler canımm

Ayyy çok hoş doktorun tavrını çok sevdim kesinleşene kadar beklemesi daha iyi. İki cinsiyetin de artısı var. Evladımız olcak bu düşünce çok güzel seninle birlikte ben de heyecanlandım bakalım ne olcak

Ben de baya kilo verdim. Ona rağmen hafif çıkıntı bende de var. Haftam çok ileri değil gerçi

Bu göbek bı tek bende mi var yahu çok değil 1.5 kilo aldım ama karnım özellikle bu hafta baya belli olmaya başladı yani bilenlerin bu hafta karnin belli oluyor artık dediği kadar
Benimde baya çıktı hiç kilo almadım aksine 3 kilo werdim

Zannetmiyorum ama bi bilene danışın yine de.. Mide bulantısından dolayı mı rapor veriyorlar size..
Çocukları düşünüyorsunuz çok güzel bişi bu ancak yine de yerinizde olsam raporla idare ederdim. Zaten haklı yere rapor alıyorsunuz sahte bişi değil. Öğrencilerin dersinin boş geçmesi de idarenin sorunu

Benimde baya çıktı hiç kilo almadım aksine 3 kilo werdim
Sevindim valla herkes benim çok belli olmuyor tarzında yazmış bende mi bı sorun var diye düşündüm :)))))
Bende de var minik göbek. 2 gün sonra 16. Haftaya giriyorum :)
Benimki o kadar da minik değil galiba ben de bugün 15 haftayı doldurdum aramızda iki gün varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…