- 15 Eylül 2012
- 8.445
- 6.898
- 398
Hahaa bende gördüm bunu çok hoşuma gitti :)Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin kuzularada bizleredeAy evet canım bende öyle oldum ama oğluşlar üzülmesin onlarda bizim canımız hem dün eşim bi yazı attı komik bi yazı sizede atayım onu okuyunca nedense bi sevindimBakın attım hahaha erkek çocukları anneye çok bağlı oluyolarmış gerçekten.
kızlar tahmin yapabiliyor musunuz.. herkesin bebişleri hayırlı olsun rabbim sağlıkla dünya ya gelmelerini nasp etsin inşallah
İlk bebiş mi ikinci ikincilerde daha çabuk çıkyormuş yaSevindim valla herkes benim çok belli olmuyor tarzında yazmış bende mi bı sorun var diye düşündüm :)))))
Benimki o kadar da minik değil galibaben de bugün 15 haftayı doldurdum aramızda iki gün varmış
Ay hadi söylersin bizeeCanım randevu değil akşam parti yapacağız
Kuzum e nabızda yazmıyor hastaneden gidip alman lazım grafikli bişey oluyor
ben onu hiç duymadım canım malesef ..
Ben de iki kilo aldım ve hafif çıkıntı var :) Çıkmaması benim için daha iyi ne kadar az çıksa o kadar uzun çalışabilirim :)Günaydın kızlar ;
Karnı çıkan arkadaş var mı ? Ben 50 kg ile hamile kaldım.Şu anda da 51 kgdayım.Önümde sadece top gibi bir çıkıntı var.Sadece akşamları karnım iç kısımdan çok ağrıyor.Benim iç karnım geniş olacak galiba
Tatlım benim kocaman göbeğim oldu sabahları değil ama öğleden sonraları beni gören hamile olduğumu anliyor o derece yani.bugun 15.haftamiza girdikBu göbek bı tek bende mi var yahuçok değil 1.5 kilo aldım ama karnım özellikle bu hafta baya belli olmaya başladı yani bilenlerin bu hafta karnin belli oluyor artık dediği kadar
Yok yok ilk bebek galiba iç karın denen şey bende baya baya darİlk bebiş mi ikinci ikincilerde daha çabuk çıkyormuş ya
Ayy canım sen de bendensin o haldeTatlım benim kocaman göbeğim oldu sabahları değil ama öğleden sonraları beni gören hamile olduğumu anliyor o derece yani.bugun 15.haftamiza girdik
3 kilo almisim ama.gobek aksamlari cikiyor sadeceBu göbek bı tek bende mi var yahuçok değil 1.5 kilo aldım ama karnım özellikle bu hafta baya belli olmaya başladı yani bilenlerin bu hafta karnin belli oluyor artık dediği kadar
Evet canım doktormdan çok memnunum zaten :)Ayyy çok hoşdoktorun tavrını çok sevdim kesinleşene kadar beklemesi daha iyi. İki cinsiyetin de artısı var. Evladımız olcak bu düşünce çok güzel seninle birlikte ben de heyecanlandım bakalım ne olcak
Bende 1.5 kg aldım ama göbeğimin maşallahı varBu göbek bı tek bende mi var yahuçok değil 1.5 kilo aldım ama karnım özellikle bu hafta baya belli olmaya başladı yani bilenlerin bu hafta karnin belli oluyor artık dediği kadar
Tabii ki söylerim canınAy hadi söylersin bizee
Gündüz iyiyim cok şükür ama gece yok arkadaş uyuyamiyorum. Uykuya dalamiyorum. Agrim oluyor ateş basıyor bebis beni gece uykusuzluga alistiriyor sanirim gündüzde toplamda 3 saat uyuyosam ne ala insallah bileklik ise yarar psikolojik olarak inan ise yarayacagina ama keske baska ilac deneseydin canim boyle cok zor oluyordurYok canım artık dayanamadımbu hafta gitmedim. Gidemez hale geldim artık. Haftaya ne yapcam kara kara düşünüyorum. Hesaba göre 3 hafta sonra bu durumlar geçecek ama 3 hafta gözümde öyle büyüyor ki. Bileğe takılan bulantı bantlarından aldım yeni işe yarıyo mu anladım onu taktım bi kere. Gündüz iyi olman çok iyi canım. Gece ne oluyo peki uykusuzluk mu yaşıyorsun
Olabilir canım benim hoşuma gidiyor çıkması çok tatlı göbüşYok yok ilk bebek galiba iç karın denen şey bende baya baya dar
Benim de gittigimde 12+5 olacak 22 aralikta gidecegim. Evet asagi yukari ayni zamana denk geliyor. Devlette randevum pazartesi gidecegim heralde bakalim kayit acalim orda da moralimi bozacak birsey solerse hemen kendi doktoruma giderim dedim artikAslında arkadaşın tavsiye ettiyse bir şansını deneyebilirsin. Ben ayın 20 sinde gideceğim, 13+0 olacak baya büyük yaniaşağı yukarı aynı zamanda gitmiş olacağız sanırım. İnsan görmek istiyor, ben de daha yeni gördüğüm için biraz rahatım. Doktor ölçüm yapmadı ama burun kemiğinin oluştuğunu ve ense kalınlığının çok az olduğunu söyledi de öyle dayanabileceğim galiba
Amin canımm inşallah :)Hahaa bende gördüm bunu çok hoşuma gitti :)Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin kuzularada bizlerede
Evet o beni baya korkuttu sanki ipin ucunu kacirsam oyle olacakmisim gibi geliyor. Ben kızartma severim köfte patates falan ama bu aralar agir geliyor yagli olan seyler bakalim bulantilar gecince ne olacak canim bekliyorum heveslesenin gözün ondan korkmuş
sen yapmazsın öyle şeyler :)
insanlarda nasıl mide var maaşAllah
ben kızartma normalde bile yiyemem
yağ direkt midemi ağrıtır
Amin canim çok saoloyy geçmişin uzun bu hastalıkla
Rabbim beterlerinden korusun bizleri ..
umarım evladında olmaz canım
Ayy ne tatlı3 kilo almisim ama.gobek aksamlari cikiyor sadece
Kılo almadım 2 kilo verdim ama göbeğim baya var. Bu hafta da olmama rağmen.Bu göbek bı tek bende mi var yahuçok değil 1.5 kilo aldım ama karnım özellikle bu hafta baya belli olmaya başladı yani bilenlerin bu hafta karnin belli oluyor artık dediği kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?