2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hahaa bende gördüm bunu çok hoşuma gitti :)Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin kuzularada bizlerede

İlk bebiş mi ikinci ikincilerde daha çabuk çıkyormuş ya

Ben de iki kilo aldım ve hafif çıkıntı var :) Çıkmaması benim için daha iyi ne kadar az çıksa o kadar uzun çalışabilirim :)

Bu göbek bı tek bende mi var yahu çok değil 1.5 kilo aldım ama karnım özellikle bu hafta baya belli olmaya başladı yani bilenlerin bu hafta karnin belli oluyor artık dediği kadar
Tatlım benim kocaman göbeğim oldu sabahları değil ama öğleden sonraları beni gören hamile olduğumu anliyor o derece yani.bugun 15.haftamiza girdik

Tatlım benim kocaman göbeğim oldu sabahları değil ama öğleden sonraları beni gören hamile olduğumu anliyor o derece yani.bugun 15.haftamiza girdik
Ayy canım sen de bendensin o halde aramızda bı tam bı hafta var ay sağlıklı olsunlar tabi bu durumlar çok önemli değil de insan takılmadan edemiyor :))))

Evet canım doktormdan çok memnunum zaten :)
Bu göbek bı tek bende mi var yahu çok değil 1.5 kilo aldım ama karnım özellikle bu hafta baya belli olmaya başladı yani bilenlerin bu hafta karnin belli oluyor artık dediği kadar
Bende 1.5 kg aldım ama göbeğimin maşallahı var geçen hafta birisi aa sen hamile misin bile dedi o kdr kendini belli ediyor
Ay hadi söylersin bizee
Tabii ki söylerim canın

Gündüz iyiyim cok şükür ama gece yok arkadaş uyuyamiyorum. Uykuya dalamiyorum. Agrim oluyor ateş basıyor bebis beni gece uykusuzluga alistiriyor sanirim gündüzde toplamda 3 saat uyuyosam ne ala insallah bileklik ise yarar psikolojik olarak inan ise yarayacagina ama keske baska ilac deneseydin canim boyle cok zor oluyordur

Benim de gittigimde 12+5 olacak 22 aralikta gidecegim. Evet asagi yukari ayni zamana denk geliyor. Devlette randevum pazartesi gidecegim heralde bakalim kayit acalim orda da moralimi bozacak birsey solerse hemen kendi doktoruma giderim dedim artik

senin gözün ondan korkmuş
sen yapmazsın öyle şeyler :)
insanlarda nasıl mide var maaşAllah
ben kızartma normalde bile yiyemem
yağ direkt midemi ağrıtır
Evet o beni baya korkuttu sanki ipin ucunu kacirsam oyle olacakmisim gibi geliyor. Ben kızartma severim köfte patates falan ama bu aralar agir geliyor yagli olan seyler bakalim bulantilar gecince ne olacak canim bekliyorum hevesle

Kılo almadım 2 kilo verdim ama göbeğim baya var. Bu hafta da olmama rağmen.
Senin normal cnm haftan önde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…