2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
kızlar ne zaman hissediliyor bebek 15. hafta doldu çok merak ediyorum arkadaşımla aramızda bi hafta var o ben anlıyorum diyo bende mi tuhaflık acaba
Benim doktorum ilk hamileliklerde 20 yada 21.haftada ikinci hamileliklerde 17. Haftada hissedildigini söylemişti 15. Haftada hisseden var dedigimde onlar baska seylerle karistiriyorlar demisti canim

Benim doktorum ilk hamileliklerde 20 yada 21.haftada ikinci hamileliklerde 17. Haftada hissedildigini söylemişti 15. Haftada hisseden var dedigimde onlar baska seylerle karistiriyorlar demisti canim
Benim ilk hamileliğimde de 20. Haftadan sonra hissetmistim kızımı ama bu bebişim de . Dün yatarken ilk defa hissettim :)) tarifsiz bir duygu henüz çok erken ama yan dönmüştüm bariz minik bir tekme attı itti gibi :)

valla bende erken diyodum ama ultrasonda amuda kalktığını görünce yanılmadığımı anladım hissediyorum zaten sağ taraftan hissediyorum hala sağda :) ikinciler erken hissediliyor

Herkez de farlı canım 20 .hafta da hisseden de war
daha beklicem o zaman inşaallah çabuk hissederşm ya çok heycanlı

Cnm 10 senen dolduysa ücretsiz izin alabilirsin ama ben atananı 5 sene oldugu için alamadım.bulantılarım cok kotuydu okula gidecek halim yoktu bende doktorumdan heyet aldım evdeım bulantılarımda azalmaya basladı şükür

başka hiçbirşey yazmıyorki sonuçta internette ortalama degerlere baktım yinede net bişey bulamadım doktora gidene kadar nasıl sabredicem şimdi o var :):):)

Benimse pazartesi çıktı sonuçlar ve ne hastane nede enabızdan görünmüyor. Sonuçlar için lab. Başvurun diyor. Çalışıyorum çok yoğun bür haftaydı daha gidip alamadım ama için rahat olumsuz düşünmüyorum sende stress yapma

Aynı süpürgeden bende de var ;evlenirken eşim almıştı.Bebek olunca çok işimize yarayacak demişti,o kadar memnunum ki.Tek şikayetim çabuk dolması ve boşaltırken zorlanmam

Hakikatten harika bir süpürge yapmışlar. Benim evim 140 m2 ve evde 4 kedi var onların tüyleri falan çok ama bana yetiyor kabı ve çok kolay boşaltılıyor. Belki model
farklı olabilir mi animal pro bendeki.

Benim çıktı canım bana göre baya 48,5 kilo ile hamile kaldım şuanda 53,7 olmuşum oda sabah tuvaletten sonra çıplak ve aç karnına. Toklen daha şişim 5 kilo 200 gram aldım şimdiden

Kizlar benim burnun kaniyor bir kac gundur ole sakir sakir degil mesela siliyorum 2 3 damla akiyor duruyor devami yok.
Normal oldugunu biliyorum hatirliyorum birazda kizimda da kanardi ama sıkligini hatirlamiyorum.sizde oluyor mu

valla bende erken diyodum ama ultrasonda amuda kalktığını görünce yanılmadığımı anladım hissediyorum zaten sağ taraftan hissediyorum hala sağda :) ikinciler erken hissediliyor
Benim minnoş ortalarda su an ama sağa yakın bir yerde hissettim :) damar seyirmesi falan değildi eminim . Daha önce de yaşadım çünkü . Çarşambaya az kaldı göreceğim Allah'ın izniyle

Kizlar benim burnun kaniyor bir kac gundur ole sakir sakir degil mesela siliyorum 2 3 damla akiyor duruyor devami yok.
Normal oldugunu biliyorum hatirliyorum birazda kizimda da kanardi ama sıkligini hatirlamiyorum.sizde oluyor mu
Bende bu ara cok cok az var burnumu silerken anlıyorum. İlk gebelıkte daha yogun yasamıstım

Benimkinin modeli dc52 ,bizde evcil hayvan yok ya ondan almadı bana animal pro,oysa bir köpeğim olsaydı,ben de tam bir köpek hastasıyım

Eklentiler

• 45A5FE14-33DC-4719-BF9F-BBB9253CD73E.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 118

Canım benim bazen burnumu temizlerken görüyorum ama hep kuru taze kan görmedim hiç ama normal diye okumuştum.

Benimkinin modeli dc52 ,bizde evcil hayvan yok ya ondan almadı bana animal pro,oysa bir köpeğim olsaydı,ben de tam bir köpek hastasıyım

Bende köpek çok seviyorum ve istiyorum ama ağartman dairesindeyiz 4 kedi işe beraber şebek olur diye almadık. Tabi birde köpek daha fazla sorumluşuk istiyor hergün gezdirmek lazım evde bırakıp gidemezsin falan. Kediler hep evde zaten biryere gideceksek uzunsa Sakaryadan ananeleri geliyor kısa ise kapıcıya anahtar bırakıp hallediyoruz ama köpeği mutlaka yanınızda götüremeniz lazım. Eğer hayvan seviyorsanız kedi kesinlikle tavsiye ederim evimin huzur varlıkları. Bebeğim doğduğunda onlarla tanıştırma anını sabırsızlıkla bekliyorum.

Cnm senin ilkin hangi tarafındaydi.
Benim iki oğlum var ıkiside sol tarafimda ydi bu bebeğim de solumda. Dr kıza benzediğini söyledi. Seninde kıza benziyordu merak ettim ilkin hangi taraftaydi

Cnm senin ilkin hangi tarafındaydi.
Benim iki oğlum var ıkiside sol tarafimda ydi bu bebeğim de solumda. Dr kıza benzediğini söyledi. Seninde kıza benziyordu merak ettim ilkin hangi taraftaydi
oğlum sağımdaydı bir bebeğimin kalbi durdu oda sağdaydı şimdiki bebeğim yine sağda canım :) bana 11haftada kıza benziyo dedi diğer doktorum da 16dan önceki haftalar yanıltabilir dedi bende bekliyorum :)

Bende de oluyor canım azar azar kanıyor. Doktora sormuştum bütün damarlar genişliyor o yüzden çok normal demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…