2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Tanıyan tanımayan kımse hamıle oldugumu anlamaz sadece sabahları wc öncesi elıme top gıbı gelıyor ıcten sısıyor sonra tabı bıdaha yok :)
Bu 13,14 haftaya gelenler oyle baya belırgın karnınız yoksa demek ki bendensınız :) ilki de böyleydi yani sizin normalden kucuk karnınız olacak anlasıldı :) ıc karın genıs dıyorlar
Erkenden göbişlenenler sevsın ben sadece sabahları goruyorum mutlu oluyorum

oğlum sağımdaydı bir bebeğimin kalbi durdu oda sağdaydı şimdiki bebeğim yine sağda canım :) bana 11haftada kıza benziyo dedi diğer doktorum da 16dan önceki haftalar yanıltabilir dedi bende bekliyorum :)
Hayırlısı cnm. Bende bu bebeğime solumda olduğu için oğlan diyordum. Dr kıza benzediğini söyledi. Acaba benim hepsi mi solda olacak. Kiz da oglanda aynı tarafta oluyormu acaba

Kızlar dün gece baya geç yazdım gözden kaçtı. Benim karnım maşallah baya büyüdü. Şöyle birşey var hani güneşte yanınca kızarır elleyince parmaklar anlık olarak beyaz bir iz bırakır aynen öyle karnımda parmaklarımın izi kalıyor. Bu normal mi? Sizde de böyle mi?

Ayyy yerim onu ikinci gebelikte erken hisseden varmis ama benim doktorum en erken 17. Hafta dedi bence daha erken de hissediliyordur ya onun tekmesini ısırırım ben

Tartımın pili bitmiş son oöarak kaç kiloyum bilmiyım ama çok az bebde de göbek çıktı

12. Haftadayım dün komşum göbeğin çıkmış dedi birde ben çok kilo verdim 6 kilo zayıfladım baya 62yle hamile kaldım şimdi 56 o yüzden çıktı kabızlıkta var belkide onun şişkinliği önümüzdeki haftalarda büyür İnşâAllah sağlıkla çok sabırsızız çokkk :)

Selam teyzoşlar bugün bebişimizi gördük 11+5 ile uyumluymuş, dr herşeyi güzel gözüküor dedi, multivitamin verdi artık ona başlayacağım. Ve cinsiyet tahmininde bulundu %90 erkek dedi ilk başlarda bi tahmin çizelgesi vardı Erkek hissediorm demiştim tahmnim tuttu. Çin takvimi de erkek diordu o da tuttu. Sağlıkla gelsinler inşallah

Bilgim yok benim canım ama acaba geriliyo diye mi

Yok cnm benim öyle olmuyor. Ödem gibimi acaba

Geçen hafta sürekli kusmadan ötürü hiçbişey yiyemeyince artık ayakta duramaz hale geldiğimde almıştım. Bugün daha iyiyim gerçi şükür. Berbat olduğumda siteye hiç giremiyorum. Yok canım sadece kusma olunca rapor vermiyorlar. Şimdiye kadar sadece üç gün aldım. Sürekli almak da istemiyorum. İnşallah bu durum hemen geçer de gerek kalmaz.

Ayyy yerim onu ikinci gebelikte erken hisseden varmis ama benim doktorum en erken 17. Hafta dedi bence daha erken de hissediliyordur ya onun tekmesini ısırırım ben
Bende hissedene kadar erken diyordum şu an bu saatte asla hissedemem, sol tarafa yatınca resmen top gibi toplanıyor karnım :) hatta avuçlasam avuç içim doluyor resmen :))) o zaman net hissettim.
1 ay sonra net hissedilir , nasıl deli heyecan yapıyor ya insan

Bahsettiğin şey, vücutta ki ödeme işaret canım. Hamilelikten değil normalde de olur insanda.
Parmağınla etine bastırırsın ve hem göçük oluşur hem de beyazlık çıkar.
Yemeklerinde tuz oranını azalt ve bol su iç, geçer zaten.
Korkulacak bir şey yok.

Ağrıdan uyuyamıyosun dimi canım. Geçen hafta boyunca bana da olmuştu mide ağrısından uykuya dalamıyodum. Bişeyler yemeye çalısıp ağrı geçer gibi olunca zorla kendimi uyutmaya çalışıyodum. Çok kötü bilirim. Öğleden sonraları uyu artık canım olsun. Eşim artık ilaçlardan isyan etti :) evde birsürü bulantı mide ilacı var bana mısın demiyo. Akşamları bulana bulana çok çok az yiyorum artık kusması da az olsun diye. Bugün daha iyiyim şükür siteye de ondan girebildim yoksa gözümü açamıyorum inşallah artmaz bidaha

Yok canım benim 7. senem. Heyet kaç günlük aldın. Özel hastaneden mi devlet hastanesinden mi aldın. Bide kan değerlerin nasıldı elektolit sonuçlarından dolayı mı rapor verdiler yoksa kusmadan dolayı mı. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum. Okula giderken bildiğin bulantıyla yürüyorum diye ağlayarak gidiyorum çıkışta ağlayarak çıkıyorum. Dün derste bi kötü oldum birden az daha hoş olmayan şeyler olacaktı

Canım ben de çok hissettim ,ilk 10.haftamda hissettim hatta herkes bana “erkek “dedi,”erkek çabuk canlanır “dediler.Kızkardeşimin oğlu var ,o da 2,5 aylıkken hissetmişti.Şimdi hissetmeyen arkadaşlar “ya olur mu öyle şey “diyebilirler ama bu zaten anlık,ya da saniyelik bir durum.Tabiki de tekme attığını hissetmiyoruz bizde,saniyelik olarak seğirme tarzında hareketler hissediyoruz.Ben dün akşamdan beri nerde olduğunu da hissediyorum.Dün akşam benim ki sağa geçti .Doktorun cinsiyet tahmininde bulundu mu ?Ben senin bebişe “erkek “diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…