- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Uzun sure devam ederse doktora sormakta fayda var sanirim. Bu haftada olursa erken gidicem doktora sizde bir sorun bence. Ne zormus hamilelik sureciBenimde göbek deligimden kasiklara asagiya kader igne batıyor sebbenini bilmiyorm
Hayırlısı cnm. Bende bu bebeğime solumda olduğu için oğlan diyordum. Dr kıza benzediğini söyledi. Acaba benim hepsi mi solda olacak. Kiz da oglanda aynı tarafta oluyormu acabaoğlum sağımdaydı bir bebeğimin kalbi durdu oda sağdaydı şimdiki bebeğim yine sağda canım :) bana 11haftada kıza benziyo dedi diğer doktorum da 16dan önceki haftalar yanıltabilir dedi bende bekliyorum :)
Dr büyük ihtimalle KIZ dedi canımAynensenin neyin olcaktı kuzum bellimi :)
Ayyy yerim onu ikinci gebelikte erken hisseden varmis ama benim doktorum en erken 17. Hafta dedi bence daha erken de hissediliyordur ya onun tekmesini ısırırım benBenim ilk hamileliğimde de 20. Haftadan sonra hissetmistim kızımı ama bu bebişim de . Dün yatarken ilk defa hissettim :)) tarifsiz bir duygu henüz çok erken ama yan dönmüştüm bariz minik bir tekme attı itti gibi :)
Tartımın pili bitmiş son oöarak kaç kiloyum bilmiyım ama çok az bebde de göbek çıktıGünaydın kızlar ;
Karnı çıkan arkadaş var mı ? Ben 50 kg ile hamile kaldım.Şu anda da 51 kgdayım.Önümde sadece top gibi bir çıkıntı var.Sadece akşamları karnım iç kısımdan çok ağrıyor.Benim iç karnım geniş olacak galiba
12. Haftadayım dün komşum göbeğin çıkmış dedi birde ben çok kilo verdim 6 kilo zayıfladım baya 62yle hamile kaldım şimdi 56 o yüzden çıktı kabızlıkta var belkide onun şişkinliği önümüzdeki haftalarda büyür İnşâAllah sağlıkla çok sabırsızız çokkk :)Günaydın kızlar ;
Karnı çıkan arkadaş var mı ? Ben 50 kg ile hamile kaldım.Şu anda da 51 kgdayım.Önümde sadece top gibi bir çıkıntı var.Sadece akşamları karnım iç kısımdan çok ağrıyor.Benim iç karnım geniş olacak galiba
Cok teşekkür ederim hepimizin inşallahGözünüz aydın sağlıkla gelsin annesi :))
Bilgim yok benim canım ama acaba geriliyo diye miKızlar dün gece baya geç yazdım gözden kaçtı. Benim karnım maşallah baya büyüdü. Şöyle birşey var hani güneşte yanınca kızarır elleyince parmaklar anlık olarak beyaz bir iz bırakır aynen öyle karnımda parmaklarımın izi kalıyor. Bu normal mi? Sizde de böyle mi?
Yok cnm benim öyle olmuyor. Ödem gibimi acabaKızlar dün gece baya geç yazdım gözden kaçtı. Benim karnım maşallah baya büyüdü. Şöyle birşey var hani güneşte yanınca kızarır elleyince parmaklar anlık olarak beyaz bir iz bırakır aynen öyle karnımda parmaklarımın izi kalıyor. Bu normal mi? Sizde de böyle mi?
Geçen hafta sürekli kusmadan ötürü hiçbişey yiyemeyince artık ayakta duramaz hale geldiğimde almıştım. Bugün daha iyiyim gerçi şükür. Berbat olduğumda siteye hiç giremiyorum. Yok canım sadece kusma olunca rapor vermiyorlar. Şimdiye kadar sadece üç gün aldım. Sürekli almak da istemiyorum. İnşallah bu durum hemen geçer de gerek kalmaz.Zannetmiyorum ama bi bilene danışın yine de.. Mide bulantısından dolayı mı rapor veriyorlar size..
Çocukları düşünüyorsunuz çok güzel bişi bu ancak yine de yerinizde olsam raporla idare ederdim. Zaten haklı yere rapor alıyorsunuz sahte bişi değil. Öğrencilerin dersinin boş geçmesi de idarenin sorunu
Bende hissedene kadar erken diyordum şu an bu saatte asla hissedemem, sol tarafa yatınca resmen top gibi toplanıyor karnım :) hatta avuçlasam avuç içim doluyor resmen :))) o zaman net hissettim.Ayyy yerim onu ikinci gebelikte erken hisseden varmis ama benim doktorum en erken 17. Hafta dedi bence daha erken de hissediliyordur ya onun tekmesini ısırırım ben
Bende öyle düşünüyorum ama malum ilk gebelik sorayım dedim bilmediğimiz birsürü şey yaşıyoruz. Normal değilse doktora giderim en azından.Bilgim yok benim canım ama acaba geriliyo diye mi
Yok canım ödem değilde karnım baya bir gerildi ilk defa bu kiloya çıkıyorum dediğim gibi sanki güneşte hafif kızarmışım gibi anlamadım.Yok cnm benim öyle olmuyor. Ödem gibimi acaba
Bahsettiğin şey, vücutta ki ödeme işaret canım. Hamilelikten değil normalde de olur insanda.Kızlar dün gece baya geç yazdım gözden kaçtı. Benim karnım maşallah baya büyüdü. Şöyle birşey var hani güneşte yanınca kızarır elleyince parmaklar anlık olarak beyaz bir iz bırakır aynen öyle karnımda parmaklarımın izi kalıyor. Bu normal mi? Sizde de böyle mi?
Ağrıdan uyuyamıyosun dimi canım. Geçen hafta boyunca bana da olmuştu mide ağrısından uykuya dalamıyodum. Bişeyler yemeye çalısıp ağrı geçer gibi olunca zorla kendimi uyutmaya çalışıyodum. Çok kötü bilirim. Öğleden sonraları uyu artık canım olsun. Eşim artık ilaçlardan isyan etti :) evde birsürü bulantı mide ilacı var bana mısın demiyo. Akşamları bulana bulana çok çok az yiyorum artık kusması da az olsun diye. Bugün daha iyiyim şükür siteye de ondan girebildim yoksa gözümü açamıyorum inşallah artmaz bidahaGündüz iyiyim cok şükür ama gece yok arkadaş uyuyamiyorum. Uykuya dalamiyorum. Agrim oluyor ateş basıyor bebis beni gece uykusuzluga alistiriyor sanirim gündüzde toplamda 3 saat uyuyosam ne ala insallah bileklik ise yarar psikolojik olarak inan ise yarayacagina ama keske baska ilac deneseydin canim boyle cok zor oluyordur
Yok canım benim 7. senem. Heyet kaç günlük aldın. Özel hastaneden mi devlet hastanesinden mi aldın. Bide kan değerlerin nasıldı elektolit sonuçlarından dolayı mı rapor verdiler yoksa kusmadan dolayı mı. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum. Okula giderken bildiğin bulantıyla yürüyorum diye ağlayarak gidiyorum çıkışta ağlayarak çıkıyorum. Dün derste bi kötü oldum birden az daha hoş olmayan şeyler olacaktıCnm 10 senen dolduysa ücretsiz izin alabilirsin ama ben atananı 5 sene oldugu için alamadım.bulantılarım cok kotuydu okula gidecek halim yoktu bende doktorumdan heyet aldım evdeım bulantılarımda azalmaya basladı şükür
Canım ben de çok hissettim ,ilk 10.haftamda hissettim hatta herkes bana “erkek “dedi,”erkek çabuk canlanır “dediler.Kızkardeşimin oğlu var ,o da 2,5 aylıkken hissetmişti.Şimdi hissetmeyen arkadaşlar “ya olur mu öyle şey “diyebilirler ama bu zaten anlık,ya da saniyelik bir durum.Tabiki de tekme attığını hissetmiyoruz bizde,saniyelik olarak seğirme tarzında hareketler hissediyoruz.Ben dün akşamdan beri nerde olduğunu da hissediyorum.Dün akşam benim ki sağa geçti .Doktorun cinsiyet tahmininde bulundu mu ?Ben senin bebişe “erkek “diyorumBende hissedene kadar erken diyordum şu an bu saatte asla hissedemem, sol tarafa yatınca resmen top gibi toplanıyor karnım :) hatta avuçlasam avuç içim doluyor resmen :))) o zaman net hissettim.
1 ay sonra net hissedilir , nasıl deli heyecan yapıyor ya insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?