2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bide ağzınıza sürekli su gelmesi olayını yaşıyor musunuz. Durdurmak için bişey yapıyor musunuz. Yoksa böyle bişey olmadı mı hiç. Ben yaşıyorum çaresi varsa danışmak isterim

Canım ellerim ayaklarım bacaklarım herşey normal eski kemik haliyle duruyorlar bunu sadece göbeğimde yaşıyorum. Tuz normal seviyelerde yerim su ise en az 3 litre hatta daha fazla tüketiyorum olmadı doktora sorayım canım saolasın

Kızlar ikili için gittim bugün herşey yolunda çok şükür.Hislerim yine beni yanıltmadi büyük ihtimalle KIZ im geliyor

hayırlı olsuuunnn

Kizlar benim burnun kaniyor bir kac gundur ole sakir sakir degil mesela siliyorum 2 3 damla akiyor duruyor devami yok.
Normal oldugunu biliyorum hatirliyorum birazda kizimda da kanardi ama sıkligini hatirlamiyorum.sizde oluyor mu

canım benim de dün başladı
kızımda da olmuştu
maalesef kanamam çok olduğunda bayılma da yaşamıştım
o yüzden ufak bir tırstım dün kan görünce

hayırlı olsun senin de

canım karşılaşamadım seninle ne zamandir
sende bulantılarla bende
uğrayamıyoruz siteye
geçer inşAllah yakında

bende geçen haftadan beri hissediyorum
özellikle yattğimde
içimde kayıyor gibi
gıdıklanıyor gibi
çok değişik bir his
gerçekten 2.gebeliklerde erken hissediliyor

ben yaşamaadım bu durumu canım
muhtemelen karnın gerildiği için olabilir

bende erkek hissediyorum bu sefer :)
kızımdan başka ilerliyor hamileliğim ondan belki bu kanıya vardım..
göreceğiz inşaAllah.

Aynen canım karşılaşamıyoruz. Bugün daha iyiyim şükür ondan sitedeyim. Gidersem anlayın kötüleştim :) bulantılar beni benden aldı artık. Gebeliğin balayı dönemini görmek istiyorum :)

Aynen canım karşılaşamıyoruz. Bugün daha iyiyim şükür ondan sitedeyim. Gidersem anlayın kötüleştim :) bulantılar beni benden aldı artık. Gebeliğin balayı dönemini görmek istiyorum :)
ben gündüz daha iyiyim
bulantı saatime kaldı 2 saat
azıcık keyfini süreyim dedim buraya geldim :)))
umarım geçer bir an evvel

ben gündüz daha iyiyim
bulantı saatime kaldı 2 saat
azıcık keyfini süreyim dedim buraya geldim :)))
umarım geçer bir an evvel
Akşamları mı bulanıyo. O da iyimiş iyi yapmışsın boşluk bulunca değerlendirmek lazım :) benim sabah başlıyo uyuyana kadar. Şimdi aşırı bulanmıyo gerçi ama ağrı var

Akşamları mı bulanıyo. O da iyimiş iyi yapmışsın boşluk bulunca değerlendirmek lazım :) benim sabah başlıyo uyuyana kadar. Şimdi aşırı bulanmıyo gerçi ama ağrı var
evet bu hamileliğimde bulantımın saati var resmen :))
bu saatlerde ağzımdaki tat ve hafifi bulantı
ama akşam ezanına yakın bir artıyor
gece kusmalarla devam ediyorum :)
nerende ağrı var canım?

Ayy canım sen de bendensin o halde aramızda bı tam bı hafta var ay sağlıklı olsunlar tabi bu durumlar çok önemli değil de insan takılmadan edemiyor :))))
Normalde göbek çıkmasın diye elimizden geleni yaparız ama şimdi çıkan göbeğimiz bizi çok mutlu ediyor cnm

evet bu hamileliğimde bulantımın saati var resmen :))
bu saatlerde ağzımdaki tat ve hafifi bulantı
ama akşam ezanına yakın bir artıyor
gece kusmalarla devam ediyorum :)
nerende ağrı var canım?
Akşam yemeğinden sonra kötü oluyosun sanırım. Çok hafif yemeye çalış canım mide sindirimi yavaşlıyomuş bu dönemde. Midem ağrıyo canım ama buna şükür bulantıdan daha iyi.

Akşam yemeğinden sonra kötü oluyosun sanırım. Çok hafif yemeye çalış canım mide sindirimi yavaşlıyomuş bu dönemde. Midem ağrıyo canım ama buna şükür bulantıdan daha iyi.
yok canım yemeden daha
akşam öğünüm yok ne yazık ki
çünkü ne yesem çıkarıyorum...
kuru ekmek , çubuk kraker dahil.
anladım canım , ilk aylar zor aylar :)

yok canım yemeden daha
akşam öğünüm yok ne yazık ki
çünkü ne yesem çıkarıyorum...
kuru ekmek , çubuk kraker dahil.
anladım canım , ilk aylar zor aylar :)
Aynıyız o zaman. Gerçekten zor geçiyo. Ben de avm gezip eşya bakmak istiyorum artık. Lavabodan uzun süreli uzaklaşmak güzel his :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…