- 18 Ekim 2018
- 877
- 1.052
- 28
- 36
Canım ellerim ayaklarım bacaklarım herşey normal eski kemik haliyle duruyorlar bunu sadece göbeğimde yaşıyorum. Tuz normal seviyelerde yerim su ise en az 3 litre hatta daha fazla tüketiyorum olmadı doktora sorayım canım saolasınBahsettiğin şey, vücutta ki ödeme işaret canım. Hamilelikten değil normalde de olur insanda.
Parmağınla etine bastırırsın ve hem göçük oluşur hem de beyazlık çıkar.
Yemeklerinde tuz oranını azalt ve bol su iç, geçer zaten.
Korkulacak bir şey yok.
Kızlar ikili için gittim bugün herşey yolunda çok şükür.Hislerim yine beni yanıltmadi büyük ihtimalle KIZ im geliyor
Kizlar benim burnun kaniyor bir kac gundur ole sakir sakir degil mesela siliyorum 2 3 damla akiyor duruyor devami yok.
Normal oldugunu biliyorum hatirliyorum birazda kizimda da kanardi ama sıkligini hatirlamiyorum.sizde oluyor mu
Selam teyzoşlar bugün bebişimizi gördük 11+5 ile uyumluymuş, dr herşeyi güzel gözüküor dedi, multivitamin verdi artık ona başlayacağım. Ve cinsiyet tahmininde bulundu %90 erkek dediilk başlarda bi tahmin çizelgesi vardı Erkek hissediorm demiştim tahmnim tuttu. Çin takvimi de erkek diordu o da tuttu. Sağlıkla gelsinler inşallah
Geçen hafta sürekli kusmadan ötürü hiçbişey yiyemeyince artık ayakta duramaz hale geldiğimde almıştım. Bugün daha iyiyim gerçi şükür. Berbat olduğumda siteye hiç giremiyorum. Yok canım sadece kusma olunca rapor vermiyorlar. Şimdiye kadar sadece üç gün aldım. Sürekli almak da istemiyorum. İnşallah bu durum hemen geçer de gerek kalmaz.
Bende hissedene kadar erken diyordum şu an bu saatte asla hissedemem, sol tarafa yatınca resmen top gibi toplanıyor karnım :) hatta avuçlasam avuç içim doluyor resmen :))) o zaman net hissettim.
1 ay sonra net hissedilir , nasıl deli heyecan yapıyor ya insan
ben yaşamaadım bu durumu canımCanım ellerim ayaklarım bacaklarım herşey normal eski kemik haliyle duruyorlar bunu sadece göbeğimde yaşıyorum. Tuz normal seviyelerde yerim su ise en az 3 litre hatta daha fazla tüketiyorum olmadı doktora sorayım canım saolasın
bende erkek hissediyorum bu sefer :)Canım ben de çok hissettim ,ilk 10.haftamda hissettim hatta herkes bana “erkek “dedi,”erkek çabuk canlanır “dediler.Kızkardeşimin oğlu var ,o da 2,5 aylıkken hissetmişti.Şimdi hissetmeyen arkadaşlar “ya olur mu öyle şey “diyebilirler ama bu zaten anlık,ya da saniyelik bir durum.Tabiki de tekme attığını hissetmiyoruz bizde,saniyelik olarak seğirme tarzında hareketler hissediyoruz.Ben dün akşamdan beri nerde olduğunu da hissediyorum.Dün akşam benim ki sağa geçti .Doktorun cinsiyet tahmininde bulundu mu ?Ben senin bebişe “erkek “diyorum
bende olmuyor öyle bişeyKızlar bide ağzınıza sürekli su gelmesi olayını yaşıyor musunuz. Durdurmak için bişey yapıyor musunuz. Yoksa böyle bişey olmadı mı hiç. Ben yaşıyorum çaresi varsa danışmak isterim
Aynen canım karşılaşamıyoruz. Bugün daha iyiyim şükür ondan sitedeyim. Gidersem anlayın kötüleştim :) bulantılar beni benden aldı artık. Gebeliğin balayı dönemini görmek istiyorum :)hayırlı olsuuunnn
canım benim de dün başladı
kızımda da olmuştu
maalesef kanamam çok olduğunda bayılma da yaşamıştım
o yüzden ufak bir tırstım dün kan görünce
hayırlı olsun senin de
canım karşılaşamadım seninle ne zamandir
sende bulantılarla bende
uğrayamıyoruz siteye
geçer inşAllah yakında
bende geçen haftadan beri hissediyorum
özellikle yattğimde
içimde kayıyor gibi
gıdıklanıyor gibi
çok değişik bir his
gerçekten 2.gebeliklerde erken hissediliyor
Yok canım midemden gelmiyo. Acı su değil. Ağzım sabah akşam aşırı sulanıyo. O da mide bulandırıyobende olmuyor öyle bişey
midenden mi geliyor bu su ?
ben gündüz daha iyiyimAynen canım karşılaşamıyoruz. Bugün daha iyiyim şükür ondan sitedeyim. Gidersem anlayın kötüleştim :) bulantılar beni benden aldı artık. Gebeliğin balayı dönemini görmek istiyorum :)
anladım canımYok canım midemden gelmiyo. Acı su değil. Ağzım sabah akşam aşırı sulanıyo. O da mide bulandırıyo
Akşamları mı bulanıyo. O da iyimiş iyi yapmışsın boşluk bulunca değerlendirmek lazım :) benim sabah başlıyo uyuyana kadar. Şimdi aşırı bulanmıyo gerçi ama ağrı varben gündüz daha iyiyim
bulantı saatime kaldı 2 saat
azıcık keyfini süreyim dedim buraya geldim :)))
umarım geçer bir an evvel
İnternete baktım bu durum normal yazıyodu ama çözümü yazmamışlar. İşyerinde bu durum da bana baya sıkıntı çıkarıyoanladım canım
hormonlar herşeyin sebebi
sanmıyorum kötü bir sebebi olsun ama doktoruna danışırsın yine de
evet bu hamileliğimde bulantımın saati var resmen :))Akşamları mı bulanıyo. O da iyimiş iyi yapmışsın boşluk bulunca değerlendirmek lazım :) benim sabah başlıyo uyuyana kadar. Şimdi aşırı bulanmıyo gerçi ama ağrı var
Normalde göbek çıkmasın diye elimizden geleni yaparız ama şimdi çıkan göbeğimiz bizi çok mutlu ediyor cnmAyy canım sen de bendensin o haldearamızda bı tam bı hafta var ay sağlıklı olsunlar tabi bu durumlar çok önemli değil de insan takılmadan edemiyor :))))
Akşam yemeğinden sonra kötü oluyosun sanırım. Çok hafif yemeye çalış canım mide sindirimi yavaşlıyomuş bu dönemde. Midem ağrıyo canım ama buna şükür bulantıdan daha iyi.evet bu hamileliğimde bulantımın saati var resmen :))
bu saatlerde ağzımdaki tat ve hafifi bulantı
ama akşam ezanına yakın bir artıyor
gece kusmalarla devam ediyorum :)
nerende ağrı var canım?
yok canım yemeden dahaAkşam yemeğinden sonra kötü oluyosun sanırım. Çok hafif yemeye çalış canım mide sindirimi yavaşlıyomuş bu dönemde. Midem ağrıyo canım ama buna şükür bulantıdan daha iyi.
Bence kız tatlımKızlar bu da Nub umuz.
Doktor da büyük ihtimalle kız dedi canım. Bacaklarını güzel acmisti.Bence kız tatlım
Aynıyız o zaman. Gerçekten zor geçiyo. Ben de avm gezip eşya bakmak istiyorum artık. Lavabodan uzun süreli uzaklaşmak güzel his :)yok canım yemeden daha
akşam öğünüm yok ne yazık ki
çünkü ne yesem çıkarıyorum...
kuru ekmek , çubuk kraker dahil.
anladım canım , ilk aylar zor aylar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?