prensese bakKızlar bu da Nub umuz.
Ay cnm resme iyice baktım da düzlüğün altında dik çıkıntı var gibi erkek gibiKızlar bu da Nub umuz.
Peki kızmı erkek mi doktor bişey dedimiKızlar bu da Nub umuz.
Canım renkli ultrasonda tam popo altından baktı bacak arası bombostu ama tabi 1 ay sonra iyice netlesirAy cnm resme iyice baktım da düzlüğün altında dik çıkıntı var gibi erkek gibi
Büyük ihtimalle kız dedi.Peki kızmı erkek mi doktor bişey dedimi
bence de minik bir kızçe :)Kızlar bu da Nub umuz.
Cnm istersen bi Dr a sor. Hamilelikte alerji de olunabiliyorYok canım ödem değilde karnım baya bir gerildi ilk defa bu kiloya çıkıyorum dediğim gibi sanki güneşte hafif kızarmışım gibi anlamadım.
hehe o günler de gelecek inşaAllah :)Aynıyız o zaman. Gerçekten zor geçiyo. Ben de avm gezip eşya bakmak istiyorum artık. Lavabodan uzun süreli uzaklaşmak güzel his :)
Ne gibi fark hissediyorsun mesela ???bende erkek hissediyorum bu sefer :)
kızımdan başka ilerliyor hamileliğim ondan belki bu kanıya vardım..
göreceğiz inşaAllah.
Canım ben de çok hissettim ,ilk 10.haftamda hissettim hatta herkes bana “erkek “dedi,”erkek çabuk canlanır “dediler.Kızkardeşimin oğlu var ,o da 2,5 aylıkken hissetmişti.Şimdi hissetmeyen arkadaşlar “ya olur mu öyle şey “diyebilirler ama bu zaten anlık,ya da saniyelik bir durum.Tabiki de tekme attığını hissetmiyoruz bizde,saniyelik olarak seğirme tarzında hareketler hissediyoruz.Ben dün akşamdan beri nerde olduğunu da hissediyorum.Dün akşam benim ki sağa geçti .Doktorun cinsiyet tahmininde bulundu mu ?Ben senin bebişe “erkek “diyorum
Bende senin gibi hale çözüm bulamadım, naneli şeker yemekten de sıkıldım artık.Kızlar bide ağzınıza sürekli su gelmesi olayını yaşıyor musunuz. Durdurmak için bişey yapıyor musunuz. Yoksa böyle bişey olmadı mı hiç. Ben yaşıyorum çaresi varsa danışmak isterim
Doktorunla iletişim halindeysen tabi ki ara sor canım , için rahatlar en azındanCanım ellerim ayaklarım bacaklarım herşey normal eski kemik haliyle duruyorlar bunu sadece göbeğimde yaşıyorum. Tuz normal seviyelerde yerim su ise en az 3 litre hatta daha fazla tüketiyorum olmadı doktora sorayım canım saolasın
Öğretmenlik öyle bi meslek ki hele de sınıf öğretmeni olunca daha zor Rabbim yardımcın olsun canım sizin branşınız ne acaba? Öğrencileri bi şekilde idare ederler hepimizin okul zamanında başına gelmiştir öğretmenlerin rapor alması. Sen kendine dikkat et herşey yol alır hayırlısıylaGeçen hafta sürekli kusmadan ötürü hiçbişey yiyemeyince artık ayakta duramaz hale geldiğimde almıştım. Bugün daha iyiyim gerçi şükür. Berbat olduğumda siteye hiç giremiyorum. Yok canım sadece kusma olunca rapor vermiyorlar. Şimdiye kadar sadece üç gün aldım. Sürekli almak da istemiyorum. İnşallah bu durum hemen geçer de gerek kalmaz.
Tükürük gibi mi ? Benim bulantım çok olunca oluyor.Kızlar bide ağzınıza sürekli su gelmesi olayını yaşıyor musunuz. Durdurmak için bişey yapıyor musunuz. Yoksa böyle bişey olmadı mı hiç. Ben yaşıyorum çaresi varsa danışmak isterim
Tarif ettiğin gibi gerçekten , kaydığını hissediyor insan çok ufakta olsa :)hayırlı olsuuunnn
canım benim de dün başladı
kızımda da olmuştu
maalesef kanamam çok olduğunda bayılma da yaşamıştım
o yüzden ufak bir tırstım dün kan görünce
hayırlı olsun senin de
canım karşılaşamadım seninle ne zamandir
sende bulantılarla bende
uğrayamıyoruz siteye
geçer inşAllah yakında
bende geçen haftadan beri hissediyorum
özellikle yattğimde
içimde kayıyor gibi
gıdıklanıyor gibi
çok değişik bir his
gerçekten 2.gebeliklerde erken hissediliyor
Bu nub bariz kıza benzıyorKızlar bu da Nub umuz.
Aynen ole oldu.beklemek belirsizlik berbat 1 sey.
Evet ense kalinligi biraz fazlaydi.doktor diger hersey normal bu tek basina bir bulgu degil dedi ama esim yaptiralim diyince yaptirdik.suphe girince streside getirdi
Hani ağzımın tadı kötü. Bide son haftadır ağzımın içi su doluyo durduk yere o da kötü hissettiriyoYazdığına tamamen katılıyorum :) benim kızımda doğuma kadar karın kaslarım belliydi :) sağlam bir spor geçmişim var besyo mezunuyum. Ama 6 yıldır spor hayatım bitik durumda şu an eskisi kadar kaslı bir vücut yapım yok, belki de o yüzden erken hissettim ikinci bebişte .
Doktorum hiç bir tahmin de bulunmadı , sabırslıkla çarşamba ikili testi bekliyorum :) belki yakalar cinsiyeti.
Bende senin gibi hale çözüm bulamadım, naneli şeker yemekten de sıkıldım artık.
Hayır öyle tuhaf bir tat ki, ekşi bildiğin :S sürekli yutkunduğum için midem de bulanıyor. Yediğimden de hiç tat alamıyorum.
Doktorunla iletişim halindeysen tabi ki ara sor canım , için rahatlar en azındansende sağ ol
Yok canım tükürük gibi değil. Çok daha saydam aşırı su gibiTükürük gibi mi ? Benim bulantım çok olunca oluyor.
Yok canım sınıf öğretmeni değilim matematik öğretmeniyim. Ondan dediydim bi şekilde dönemi kapatsam rahatlıkla matematik dersini tamamlar zümrelerim sıkıntı olmazdı hiçÖğretmenlik öyle bi meslek ki hele de sınıf öğretmeni olunca daha zor Rabbim yardımcın olsun canım sizin branşınız ne acaba? Öğrencileri bi şekilde idare ederler hepimizin okul zamanında başına gelmiştir öğretmenlerin rapor alması. Sen kendine dikkat et herşey yol alır hayırlısıyla
kızımda beta 41 ken öğrenmiştim 2 gün sonra 224 e fırlamıştıNe gibi fark hissediyorsun mesela ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?