2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Yazdığına tamamen katılıyorum :) benim kızımda doğuma kadar karın kaslarım belliydi :) sağlam bir spor geçmişim var besyo mezunuyum. Ama 6 yıldır spor hayatım bitik durumda şu an eskisi kadar kaslı bir vücut yapım yok, belki de o yüzden erken hissettim ikinci bebişte .
Doktorum hiç bir tahmin de bulunmadı , sabırslıkla çarşamba ikili testi bekliyorum :) belki yakalar cinsiyeti.

Kızlar bide ağzınıza sürekli su gelmesi olayını yaşıyor musunuz. Durdurmak için bişey yapıyor musunuz. Yoksa böyle bişey olmadı mı hiç. Ben yaşıyorum çaresi varsa danışmak isterim
Bende senin gibi hale çözüm bulamadım, naneli şeker yemekten de sıkıldım artık.
Hayır öyle tuhaf bir tat ki, ekşi bildiğin :S sürekli yutkunduğum için midem de bulanıyor. Yediğimden de hiç tat alamıyorum.
Doktorunla iletişim halindeysen tabi ki ara sor canım , için rahatlar en azından sende sağ ol

Öğretmenlik öyle bi meslek ki hele de sınıf öğretmeni olunca daha zor Rabbim yardımcın olsun canım sizin branşınız ne acaba? Öğrencileri bi şekilde idare ederler hepimizin okul zamanında başına gelmiştir öğretmenlerin rapor alması. Sen kendine dikkat et herşey yol alır hayırlısıyla

Tarif ettiğin gibi gerçekten , kaydığını hissediyor insan çok ufakta olsa :)

Hani ağzımın tadı kötü. Bide son haftadır ağzımın içi su doluyo durduk yere o da kötü hissettiriyo

Yok canım sınıf öğretmeni değilim matematik öğretmeniyim. Ondan dediydim bi şekilde dönemi kapatsam rahatlıkla matematik dersini tamamlar zümrelerim sıkıntı olmazdı hiç

Ne gibi fark hissediyorsun mesela ???
kızımda beta 41 ken öğrenmiştim 2 gün sonra 224 e fırlamıştı
bunda 36 ile öğrendim 2 gün sonra 93 e çıktı
hatta endişe ettim doktora gösterene kadar, çok güzel artmış 2 kattan fazla dedi
dedim kızımda 5 buçuk kat artmıştuı o yüzden endişe ettim :)
sonra miden bulansa da bundaki gibi değildi kusmadım hiç mesela
direkt bulantıyla başladı gebeliğim bunda
onun haricinde boyu uzunmuş bebeğin , erkek iriliği derler o kafamda yer etti :)
birde bir his var içimde erkek diye
bizim için cinsiyet fark etmiyor ama insan merak ediyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…