Ay evet canım bende öyle oldum ama oğluşlar üzülmesin onlarda bizim canımız hem dün eşim bi yazı attı komik bi yazı sizede atayım onu okuyunca nedense bi sevindim Bakın attım hahaha erkek çocukları anneye çok bağlı oluyolarmış gerçekten.
Yok canım sınıf öğretmeni değilim matematik öğretmeniyim. Ondan dediydim bi şekilde dönemi kapatsam rahatlıkla matematik dersini tamamlar zümrelerim sıkıntı olmazdı hiç
Kızlar dün gece baya geç yazdım gözden kaçtı. Benim karnım maşallah baya büyüdü. Şöyle birşey var hani güneşte yanınca kızarır elleyince parmaklar anlık olarak beyaz bir iz bırakır aynen öyle karnımda parmaklarımın izi kalıyor. Bu normal mi? Sizde de böyle mi?
Kızlar dün gece baya geç yazdım gözden kaçtı. Benim karnım maşallah baya büyüdü. Şöyle birşey var hani güneşte yanınca kızarır elleyince parmaklar anlık olarak beyaz bir iz bırakır aynen öyle karnımda parmaklarımın izi kalıyor. Bu normal mi? Sizde de böyle mi?
Günaydın kızlar ;
Karnı çıkan arkadaş var mı ? Ben 50 kg ile hamile kaldım.Şu anda da 51 kgdayım.Önümde sadece top gibi bir çıkıntı var.Sadece akşamları karnım iç kısımdan çok ağrıyor.Benim iç karnım geniş olacak galiba
kızımda beta 41 ken öğrenmiştim 2 gün sonra 224 e fırlamıştı
bunda 36 ile öğrendim 2 gün sonra 93 e çıktı
hatta endişe ettim doktora gösterene kadar, çok güzel artmış 2 kattan fazla dedi
dedim kızımda 5 buçuk kat artmıştuı o yüzden endişe ettim :)
sonra miden bulansa da bundaki gibi değildi kusmadım hiç mesela
direkt bulantıyla başladı gebeliğim bunda
onun haricinde boyu uzunmuş bebeğin , erkek iriliği derler o kafamda yer etti :)
birde bir his var içimde erkek diye
bizim için cinsiyet fark etmiyor ama insan merak ediyor :)
Ben de erken gebelik belirtileri olarak şunlara dikkat ettim kuzum ;
8.haftamda kalp atışını duyduğumda soldaydı
10.haftamda seğirme tarzı hareketlerini hissettim (bu iki yazdığıma bizim buralarda erkek derler )
11.haftamda aynı senin dediğin gibi hem ense kalınlığından ,hem boy uzunluğu,hem de kemik yapısından erkek dedi doktorum
Kız bekleyen iki arkadaşım da bulantı ilacı kullandılar,ben fazla bir bulantı yaşamadım
Erkek bebek sol tarafına yatmayı severmiş
Bir de benim göbeğim top gibi,herkes güzelleştin diyor ;benim yaşadığım belirtiler bunlardı
Selam teyzoşlar bugün bebişimizi gördük 11+5 ile uyumluymuş, dr herşeyi güzel gözüküor dedi, multivitamin verdi artık ona başlayacağım. Ve cinsiyet tahmininde bulundu %90 erkek dedi ilk başlarda bi tahmin çizelgesi vardı Erkek hissediorm demiştim tahmnim tuttu. Çin takvimi de erkek diordu o da tuttu. Sağlıkla gelsinler inşallah
Kızlar bide ağzınıza sürekli su gelmesi olayını yaşıyor musunuz. Durdurmak için bişey yapıyor musunuz. Yoksa böyle bişey olmadı mı hiç. Ben yaşıyorum çaresi varsa danışmak isterim
Hayirli aksamlar kizlar.. Sanirim dun biraz usuttum ve bugun hastayim malesef. Bi arkadasimiz zencefilli bi karisim onermisti rica etsem tekrar verebilir mi karisimi, zencefil miktarini? Taze zencefil aldim ama kafama gore kullanmak istemiyorum. Simdiden tesekkur ederim
Günaydın herkese bugün bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim
Ben çalışıyorum ilk 2.5 ay çok zordu özellikle halsizlik yaşıyordum iş yerinde çok şükür hiç bulantı yaşamadım ama akşam servis çok kötü etkiliyordu çoğu zaman eve kendimi zor attım diyebilirim .. ama artık daha iyiyim neyseki..