2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok şükür bin şükür onları bize nasip edene minik paşalarımız onlar bizim ay duygu seli yaşadım bi an gurban olurum ben onlaraaaaa

Canim karaciger enzimlerine baktir. Kizariklik bazen sebepsiz oluyor. Benimde aksamlari cenemde oluyor. Hamile yanigi diyor bazilari. Bazende enzimler yukselince kizarma kararma oluyor. Doktoruna danis icin rahatlasin.

Çatlıyor canım :/

Tartımın pili bitmiş son olarak kaç kiloyum bilmiyım ama çok az bende de göbek var

Ben de erken gebelik belirtileri olarak şunlara dikkat ettim kuzum ;
8.haftamda kalp atışını duyduğumda soldaydı
10.haftamda seğirme tarzı hareketlerini hissettim (bu iki yazdığıma bizim buralarda erkek derler )
11.haftamda aynı senin dediğin gibi hem ense kalınlığından ,hem boy uzunluğu,hem de kemik yapısından erkek dedi doktorum
Kız bekleyen iki arkadaşım da bulantı ilacı kullandılar,ben fazla bir bulantı yaşamadım
Erkek bebek sol tarafına yatmayı severmiş
Bir de benim göbeğim top gibi,herkes güzelleştin diyor ;benim yaşadığım belirtiler bunlardı

Maşallah canım hayırlı olsun sağlıcakla gelsinler

Kızlar bide ağzınıza sürekli su gelmesi olayını yaşıyor musunuz. Durdurmak için bişey yapıyor musunuz. Yoksa böyle bişey olmadı mı hiç. Ben yaşıyorum çaresi varsa danışmak isterim
Canım ben de çok sık oluyor. Normalde bulantım var ama hiç çıkarmadım. Sadece ağzıma gelip gidiyor

Hayirli aksamlar kizlar.. Sanirim dun biraz usuttum ve bugun hastayim malesef. Bi arkadasimiz zencefilli bi karisim onermisti rica etsem tekrar verebilir mi karisimi, zencefil miktarini? Taze zencefil aldim ama kafama gore kullanmak istemiyorum. Simdiden tesekkur ederim

Insallah bende senin gibi olurum suan hafif düzey var ve hep oyle kalir umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…