Peki ya bulanti?Ben varımmm :)) benim çalışmaktan biraz ötesi aslında. Bir de ikinci öğretimden üniversite okuyorum. İşten çıkınca okula gidiyorum. Eve gelişim10-11 i buluyor çoğu zaman( ama Allah yardım ediyor hamileliğim çok rahat geçiyor. Sadece bir kere kanamam oldu o da geçti çok şükür. Ama yorgunluk aldı başını gidiyor tabii ...
ben derinden hissediyorum canım ikinci gebeliğim olduğu için erken hissediyo olabilirimBebeğini hisseden var mı
Geçmiş olsun ben şöyle yapıyorum ;yarım çay bardağına sıcak su ,bal,bir kaç damla limon,yarım çay kaşığı toz zencefilHayirli aksamlar kizlar.. Sanirim dun biraz usuttum ve bugun hastayim malesef. Bi arkadasimiz zencefilli bi karisim onermisti rica etsem tekrar verebilir mi karisimi, zencefil miktarini? Taze zencefil aldim ama kafama gore kullanmak istemiyorum. Simdiden tesekkur ederim
Canım meraba, bende 15+2yim ama ultrasonda 5 gün önde gidiyo. Ve ben yememe içmeme çok dikkat etmiyorum ne yalan söyliyim özellikle sütten tiksindim içmiyorum bayadır. Ama ben kaşar muz ceviz ve maden suyunu her gün tüketiyorum bunlarda bebeğe kilo aldırıyomuş duyduğuma göre. Bide bakliyat tüketmeye dikkat et mesela nohut ve kuru fasulyede faydalı baya. Bu arada benim göbeğimde 2 gün önceye kadar dümdüzdü ama inanmazsın iki günde biraz büyüdü az önce aynada baktım şaşırdım şişkinlikmi bebek mi bilmiyorum artık ama çıktı yani :))Kızlarr selamm bayadır yazamadım baya birikmiş okumaya çalıştım çoğunu :)) biz 14+6 olduk ama bende hiç göbek yok özellikle sabahları hiiç yok yemek yiyince çıkıyor şişkinlik gibi oda ama geriliyor karnım hemen bide bizim ultrasonda 8-9 gün geri çıkıyor böyle olunca sat ımı kabul etmek lazım yoksa ultrasonumu bide geç döllenme de olduğnu sanmıyorum ilişki günlerini not etmiştim neden geriden çıkıyo anlamıyorum yediğimiz içtiğimizle alakası var mı acaba ben aynı eskisi gibi yiyorum extra meyve ceviz aralarda yiyorum süt içiyorum bu ara çikolataya sardım bide ama benim öğünüm pek yok kahvaltıyı çok hafif yapıyorum bide akşam yemeği ondan mı haftası geç çıkıyor acaba
tesekkur ederim canim ben de toz zencefil yerine tazesinden ince bir dilim koyup iceyim o zamanGeçmiş olsun ben şöyle yapıyorum ;yarım çay bardağına sıcak su ,bal,bir kaç damla limon,yarım çay kaşığı toz zencefil
Benim kizim soldaydiBen de erken gebelik belirtileri olarak şunlara dikkat ettim kuzum ;
8.haftamda kalp atışını duyduğumda soldaydı
10.haftamda seğirme tarzı hareketlerini hissettim (bu iki yazdığıma bizim buralarda erkek derler )
11.haftamda aynı senin dediğin gibi hem ense kalınlığından ,hem boy uzunluğu,hem de kemik yapısından erkek dedi doktorum
Kız bekleyen iki arkadaşım da bulantı ilacı kullandılar,ben fazla bir bulantı yaşamadım
Erkek bebek sol tarafına yatmayı severmiş
Bir de benim göbeğim top gibi,herkes güzelleştin diyor ;benim yaşadığım belirtiler bunlardı
Yok canım benim 7. senem. Heyet kaç günlük aldın. Özel hastaneden mi devlet hastanesinden mi aldın. Bide kan değerlerin nasıldı elektolit sonuçlarından dolayı mı rapor verdiler yoksa kusmadan dolayı mı. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum. Okula giderken bildiğin bulantıyla yürüyorum diye ağlayarak gidiyorum çıkışta ağlayarak çıkıyorum. Dün derste bi kötü oldum birden az daha hoş olmayan şeyler olacaktı[/QUOTE
Cnm kendi doktorumdan aldım özel hastaneden ama zorlukla verdı bende hastayım bana vermıceksını kıme verceksınız dıye cıkıstım bayaı 1 aylık verdı.kusuyorum halim yok serum alıorum gidecek halim yok dedim o da verdiYok canım benim 7. senem. Heyet kaç günlük aldın. Özel hastaneden mi devlet hastanesinden mi aldın. Bide kan değerlerin nasıldı elektolit sonuçlarından dolayı mı rapor verdiler yoksa kusmadan dolayı mı. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum. Okula giderken bildiğin bulantıyla yürüyorum diye ağlayarak gidiyorum çıkışta ağlayarak çıkıyorum. Dün derste bi kötü oldum birden az daha hoş olmayan şeyler olacaktı
Hayirli aksamlar kizlar.. Sanirim dun biraz usuttum ve bugun hastayim malesef. Bi arkadasimiz zencefilli bi karisim onermisti rica etsem tekrar verebilir mi karisimi, zencefil miktarini? Taze zencefil aldim ama kafama gore kullanmak istemiyorum. Simdiden tesekkur ederim
Oy MaasAllah kac haftalik burda :)ay kızlar yeni buldum bunları :)
ben her gün yeniyorum ama ceviz muz süt yiyorum cevizi de yeni yemeye başladım hatta kuru fasulyeyide hiç sevmem kaç sene oldu yemeyeli bilmemCanım meraba, bende 15+2yim ama ultrasonda 5 gün önde gidiyo. Ve ben yememe içmeme çok dikkat etmiyorum ne yalan söyliyim özellikle sütten tiksindim içmiyorum bayadır. Ama ben kaşar muz ceviz ve maden suyunu her gün tüketiyorum bunlarda bebeğe kilo aldırıyomuş duyduğuma göre. Bide bakliyat tüketmeye dikkat et mesela nohut ve kuru fasulyede faydalı baya. Bu arada benim göbeğimde 2 gün önceye kadar dümdüzdü ama inanmazsın iki günde biraz büyüdü az önce aynada baktım şaşırdım şişkinlikmi bebek mi bilmiyorum artık ama çıktı yani :))
Benim geliyor cnm tükürük bezlerim çok çalısıyormus ınsanı cok bulantan bırsey senınde o şekilde mibende olmuyor öyle bişey
midenden mi geliyor bu su ?
Benim oluyor durmadan tükürmek zorunda kalıyorum seninde ölemi cok bunaltıyır beniKızlar bide ağzınıza sürekli su gelmesi olayını yaşıyor musunuz. Durdurmak için bişey yapıyor musunuz. Yoksa böyle bişey olmadı mı hiç. Ben yaşıyorum çaresi varsa danışmak isterim
Canım drun ne diyor bu kadar fark olmasına? Benim araştırmalarıma göre 20. Haftaya kadar bebeklerin gelişimi standart oluyor. Ülke ortalaması alınarak hesaplanmış bir çizelge var. Çok küçük sapmalar haricinde tutuyormuş ölçümler. 20. Haftadan sonra genetik faktörler ve beslenmen fark ediyormuş bebeğin boyunda kilosunda.Kızlarr selamm bayadır yazamadım baya birikmiş okumaya çalıştım çoğunu :)) biz 14+6 olduk ama bende hiç göbek yok özellikle sabahları hiiç yok yemek yiyince çıkıyor şişkinlik gibi oda ama geriliyor karnım hemen bide bizim ultrasonda 8-9 gün geri çıkıyor böyle olunca sat ımı kabul etmek lazım yoksa ultrasonumu bide geç döllenme de olduğnu sanmıyorum ilişki günlerini not etmiştim neden geriden çıkıyo anlamıyorum yediğimiz içtiğimizle alakası var mı acaba ben aynı eskisi gibi yiyorum extra meyve ceviz aralarda yiyorum süt içiyorum bu ara çikolataya sardım bide ama benim öğünüm pek yok kahvaltıyı çok hafif yapıyorum bide akşam yemeği ondan mı haftası geç çıkıyor acaba
11 :)Oy MaasAllah kac haftalik burda :)
sordum doktora bebek sağlıklı dedi her zaman tutmayabilir sat la dedi ama bilmiyorm şimdi ilişki günlerinide bilince kafam karıştı bayaCanım drun ne diyor bu kadar fark olmasına? Benim araştırmalarıma göre 20. Haftaya kadar bebeklerin gelişimi standart oluyor. Ülke ortalaması alınarak hesaplanmış bir çizelge var. Çok küçük sapmalar haricinde tutuyormuş ölçümler. 20. Haftadan sonra genetik faktörler ve beslenmen fark ediyormuş bebeğin boyunda kilosunda.
Benim geçen Çarşamba günü 2li testim vardı. Ölçümü 11+6 çıktı ama satım o gün 12+6ydı. Drumla önceden konuşmuştuk geç döllenme olabilir diye. Bu sefer satını baz alıyorum ölçümü bir hafta geri olabilir dedi bana. Normal merak etme dedi. Bence sende endişelenme ama druna bir sor istersen
Sata göre hareket edicez canım çünkü ben bi gittim doktor 1 hafta önde dedi daha sonra gittim 5 gün önde dedi yani değişiyor sürekli belki şuan satla aynı bilemeyizki. Zaten 3 ay bebek annenin kanından besleniyomuş ama 3 aydan sonra artık dikkat etmemiz gerekiyo beslenmeye ha mesela meyve hiç sevmeme rağmen meyvemi ihmal etmiyorum belki onunda faydası oluyodur.ben her gün yeniyorum ama ceviz muz süt yiyorum cevizi de yeni yemeye başladım hatta kuru fasulyeyide hiç sevmem kaç sene oldu yemeyeli bilmemkaşarı bende duymuştum yemeklerde falan çok sık kullanırım valla ne yalan söyliyim çok dikkat edemiyorum yedirme içtiğime kendimi sürekli yemeğe odaklayamıyorum ama düşünüyorum yediklerimizle bebeğin gelişimi bağlantılı olsa o kadar istifra edenler hiç beslenemiyor ama bebekleri normal haftasında oluyor peki biz şimdi sat amı bakıcaz ultrasona mı ben ikisinide takip ediyorm ne güzel bebiş kendini belli etmeye başladı demekki benimde bir kaç haftaya çıkar sanırım yemek yediğim zaman çok geriliyor karnım çıkıyor biraz ama sabah hiç olmayınca bebek olmadığını anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?