2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnşllh geçer cnm bi umut bende 12.haftayı bekliyorum ben de zorlanıyorum yatarken tükürmkten bi hal oldum Allahım bize sabır versin kısa zamanda atlatmamız dileğiyle çok teşkkür ederim cvbn için

aynen canım doktordan doktora ultrasona göre falan da değişiyo sanırım aynı gün başka doktora gitsek tutmayacak benim ilk haftasıyla 1 gün vardı sonrali kontrolde 8 gün çıktı şimdide 9 bu gittiğimde sorucam yani çünkü büyük ihtimal geç döllenme falanda olmadı tamda emin değilim ama bakalım bende dikkat etmeye çalışıyorum beslenmeme ama her gün yemiyorum aynı şeyleri muz bir gün yiyorsam öbür gün yemiyorum mesela ay bakalım ya

Teyzeleri bizde durum bu Ben burdayım diyor artık14+2 deyiz
yaa maşallah canım cidden burdayım demiş bizde yok daha bakalım ne zaman burdayım dicek benimde az önce göbeğim içerden tık tık yaptı bi ama bebek mi damar mı bilemedim

tesekkur ederim canim bugun cayini ictim yarin da bunu yapayim sen faydasini gorduysen denemeliyim

İnşllh geçer cnm bi umut bende 12.haftayı bekliyorum ben de zorlanıyorum yatarken tükürmkten bi hal oldum Allahım bize sabır versin kısa zamanda atlatmamız dileğiyle çok teşkkür ederim cvbn için
Bende aynıyım agzıma gelen suyu yutamıorum hep tukurmek zorunda kalıprum mıdemı bulandırıyor ıns bır an önce biter

Vermek istemiyolar dimi. Biz de geçen konuştuk doktorla raporda zorluk çıkarıyolarmış. Ama bu şekilde de biz mağdur oluyoruz. Keşke ben de 1 ay alabilsem. Ben de aynı şekildeyim inanılmaz zorlanıyorum bi gün yığılıp kalcam o olcak

Benim oluyor durmadan tükürmek zorunda kalıyorum seninde ölemi cok bunaltıyır beni
Aa evet direk aynısı. Mahvetti beni önceden yoktu bu hafta başladı. Sürekli lavaboya gidip duruyorum bıktırdı. İşin kötüsü derste de aynı şey başıma geliyo ne yapacağımı şaşırdım. Ücretsiz izin hakkım da yokmuş

O anların gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum canım bazen bende birşeyler hissediyorum ama bebek değildir diye düşünüyorum yada bilmiyorum belkide bebek tecrübe yokki anlayalımben normalde çol zayıftım canım belimde kemikler belliydi iki tarafta ondan hemen farketti sanırım 5.2 kg aldım. Göbüşte büyümese hamile olduğumu anlamayacağım zaten maşallah hiç bir zorluk yaşamadım

tesekkur ederim canim bugun cayini ictim yarin da bunu yapayim sen faydasini gorduysen denemeliyim
İnşallah yarar canım ben bir tatlı kaşığı içiyorum. Hatta eşimin kardeşi bizdeydi üşütmüş bundan içti mucize dedi be kadına yaptırdı bir kavanoz dün kıbrısa götürdü.

bende zayıfım hiç kiloda almadım 2 kilo vermiştim onu bile alamadım bir sıkıntı yaşamamama rağmen göbek falan yok şaşkınım valla aslında bu haftalarda hissetmek çok zormuş bebeğin kas gücü olmadığı için hissedilmezmiş ama asıl tekmeleri yediğimiz zman anlarız

Reactions: BYV
Neden canım muz çok yararlı aslında yemek gerekiyor her gün eğer kabızlık sorunun yoksa :)

Neden canım muz çok yararlı aslında yemek gerekiyor her gün eğer kabızlık sorunun yoksa :)
bende severim kabızlık var ama koşullayamıyorum kendimi her gün yicem diye rutin gibi oluyor öyle de yapamıyorum yani aklıma geldikçe alıyorum öyle her gün bunları bunlar yiyorum düzenli diyemiyorum illa şaşıyo

Canım valla yemek konusunda benden beteri yoktur sanırım ağırlıklı dışardan yiyiyoruz ki ben aşırı derece hamur işine sarmış durumdayımArada çeşit yapıyorum sebze falan. kış meyveleri ilede fazla aram yoktur ama allahtan muz severim bol miktarda yerim. Ağırlıklı kuru yememe rağmen kabızlık sorunu yaşamadım. Sanırım suyu çok severim ondan arada aklıma gelirse kuruyemiş yerim ama cevizden nefret ediyorum zorla 4-5 tane yerim

Ayy ne güzell maşallah Benimde 13+6 oldum yeni yeni çıkmaya başladı
Yaa şu annelik nasıl birşey normal zaman olsa aman kilo aldım göbek yaptım hemen rejime deriz ama şimdi çıksın diye deli oluyoruz Hayatın bizimle oyunu bu sağlıkla büyüsünler inşallah

Merhaba teyzoslar bugün kontrolumuz vardı baya büyümüşuz bana bi yorum yaparsiniz artıkEki Görüntüle 2213532 Eki Görüntüle 2213533
maşallah canım ellerinide yumuk yumuk yüzüne koymuş cinsiyeti göremedim ben

ben meyve de severim muzda severim kuruyemişte ama rutine sokamıyorum kendimi diyet yaparmış gibi geliyor düzen yok yani aklıma geldikçe artık ben sebze falan da yiyorum ama baya kabızlık var zorlamıyorum hiç kendimi 3-4 günde bir anca vc ye çıkabiliyorum senin göbişi anneme gösterdim de benim doğum yapacağım zaman bu kadardı dedi bende öyle olucam sanırım genetik kesinlikle

Deme kız öyle korkutma beni daha kaç ay var o zaman nasıl olacak ilk gebelik mi seninde? Annenin ellerinden öperim. Bu arada su ne kadar içiyorsun?

Deme kız öyle korkutma beni daha kaç ay var o zaman nasıl olacak ilk gebelik mi seninde? Annenin ellerinden öperim. Bu arada su ne kadar içiyorsun?
yok canım senin için demedim normal bence ama bizimki anormal küçük olacak sanırım 1 kilo falan doğurmasam bağri ay allah korusun saol canım ilk benimde ama hiç yok ya eşimde diyo nerende bu çocuk totonda mı diye su 3 litreye yakın içiyorum :)

Reactions: BYV
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…