- 29 Haziran 2017
- 260
- 247
- 103
İnşllh geçer cnm bi umut bende 12.haftayı bekliyorum ben de zorlanıyorum yatarken tükürmkten bi hal oldum Allahım bize sabır versin kısa zamanda atlatmamız dileğiyle çok teşkkür ederim cvbn içinHaftamiz hemen hemen ayni canim bulanti icin ilac kullaniyorum ben sadece o sekilde yiyip icebiliyorum. 12. Haftaya azalacagini yada tamamen bitecegini soyledi doktorum bana burdaki arkadaslar da o tarihlerde bittigini soylemislerdi genelde insallah bizde de oyle olur agzindaki tad icin o bende yok ama naneli seker onerdiler burda okumustum. Son olarak ben hala yüzüstü yatiyorum. Sirtüstü boguluyormusum gibi hissediyorum
aynen canım doktordan doktora ultrasona göre falan da değişiyo sanırım aynı gün başka doktora gitsek tutmayacak benim ilk haftasıyla 1 gün vardı sonrali kontrolde 8 gün çıktı şimdide 9 bu gittiğimde sorucam yani çünkü büyük ihtimal geç döllenme falanda olmadı tamda emin değilim ama bakalım bende dikkat etmeye çalışıyorum beslenmeme ama her gün yemiyorum aynı şeyleri muz bir gün yiyorsam öbür gün yemiyorum mesela ay bakalım yaSata göre hareket edicez canım çünkü ben bi gittim doktor 1 hafta önde dedi daha sonra gittim 5 gün önde dedi yani değişiyor sürekli belki şuan satla aynı bilemeyizki. Zaten 3 ay bebek annenin kanından besleniyomuş ama 3 aydan sonra artık dikkat etmemiz gerekiyo beslenmeye ha mesela meyve hiç sevmeme rağmen meyvemi ihmal etmiyorum belki onunda faydası oluyodur.
yaa maşallah canım cidden burdayım demişTeyzeleri bizde durum buBen burdayım diyor artık 14+2 deyiz
tesekkur ederim canim bugun cayini ictim yarin da bunu yapayim sen faydasini gorduysen denemeliyimGeçmiş olsun canım. Bana yardıma gelen abla bu karışımı yapmıştı bizde işe yaradı özellikle hemen yutmayıp mümkün olduğunca boğazında tutman daha faydalı. Normalde her sabah bir kaşık yiyebilirsin demişti ama ben gebelikte sadece ihtiyaç olduğu zaman içiyorum.
Bende aynıyım agzıma gelen suyu yutamıorum hep tukurmek zorunda kalıprum mıdemı bulandırıyor ıns bır an önce biterİnşllh geçer cnm bi umut bende 12.haftayı bekliyorum ben de zorlanıyorum yatarken tükürmkten bi hal oldum Allahım bize sabır versin kısa zamanda atlatmamız dileğiyle çok teşkkür ederim cvbn için
Vermek istemiyolar dimi. Biz de geçen konuştuk doktorla raporda zorluk çıkarıyolarmış. Ama bu şekilde de biz mağdur oluyoruz. Keşke ben de 1 ay alabilsem. Ben de aynı şekildeyim inanılmaz zorlanıyorum bi gün yığılıp kalcam o olcakCnm kendi doktorumdan aldım özel hastaneden ama zorlukla verdı bende hastayım bana vermıceksını kıme verceksınız dıye cıkıstım bayaı 1 aylık verdı.kusuyorum halim yok serum alıorum gidecek halim yok dedim o da verdi
Aa evet direk aynısı. Mahvetti beni önceden yoktu bu hafta başladı. Sürekli lavaboya gidip duruyorum bıktırdı. İşin kötüsü derste de aynı şey başıma geliyo ne yapacağımı şaşırdım. Ücretsiz izin hakkım da yokmuşBenim oluyor durmadan tükürmek zorunda kalıyorum seninde ölemi cok bunaltıyır beni
aynen canım doktordan doktora ultrasona göre falan da değişiyo sanırım aynı gün başka doktora gitsek tutmayacak benim ilk haftasıyla 1 gün vardı sonrali kontrolde 8 gün çıktı şimdide 9 bu gittiğimde sorucam yani çünkü büyük ihtimal geç döllenme falanda olmadı tamda emin değilim ama bakalım bende dikkat etmeye çalışıyorum beslenmeme ama her gün yemiyorum aynı şeyleri muz bir gün yiyorsam öbür gün yemiyorum mesela ay bakalım ya
yaa maşallah canım cidden burdayım demişbizde yok daha bakalım ne zaman burdayım dicek benimde az önce göbeğim içerden tık tık yaptı bi ama bebek mi damar mı bilemedim
İnşallah yarar canım ben bir tatlı kaşığı içiyorum. Hatta eşimin kardeşi bizdeydi üşütmüş bundan içti mucize dedi be kadına yaptırdı bir kavanoz dün kıbrısa götürdü.tesekkur ederim canim bugun cayini ictim yarin da bunu yapayim sen faydasini gorduysen denemeliyim
bende zayıfım hiç kiloda almadım 2 kilo vermiştim onu bile alamadım bir sıkıntı yaşamamama rağmen göbek falan yok şaşkınım valla aslında bu haftalarda hissetmek çok zormuş bebeğin kas gücü olmadığı için hissedilmezmiş ama asıl tekmeleri yediğimiz zman anlarızO anların gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum canım bazen bende birşeyler hissediyorum ama bebek değildir diye düşünüyorum yada bilmiyorum belkide bebek tecrübe yokki anlayalımben normalde çol zayıftım canım belimde kemikler belliydi iki tarafta ondan hemen farketti sanırım 5.2 kg aldım. Göbüşte büyümese hamile olduğumu anlamayacağım zaten maşallah hiç bir zorluk yaşamadım
Neden canım muz çok yararlı aslında yemek gerekiyor her gün eğer kabızlık sorunun yoksa :)aynen canım doktordan doktora ultrasona göre falan da değişiyo sanırım aynı gün başka doktora gitsek tutmayacak benim ilk haftasıyla 1 gün vardı sonrali kontrolde 8 gün çıktı şimdide 9 bu gittiğimde sorucam yani çünkü büyük ihtimal geç döllenme falanda olmadı tamda emin değilim ama bakalım bende dikkat etmeye çalışıyorum beslenmeme ama her gün yemiyorum aynı şeyleri muz bir gün yiyorsam öbür gün yemiyorum mesela ay bakalım ya
yaa maşallah canım cidden burdayım demişbizde yok daha bakalım ne zaman burdayım dicek benimde az önce göbeğim içerden tık tık yaptı bi ama bebek mi damar mı bilemedim
bende severim kabızlık var ama koşullayamıyorum kendimi her gün yicem diye rutin gibi oluyor öyle de yapamıyorum yani aklıma geldikçe alıyorum öyle her gün bunları bunlar yiyorum düzenli diyemiyorum illa şaşıyoNeden canım muz çok yararlı aslında yemek gerekiyor her gün eğer kabızlık sorunun yoksa :)
Ayy ne güzell maşallahTeyzeleri bizde durum buBen burdayım diyor artık 14+2 deyiz
Canım valla yemek konusunda benden beteri yoktur sanırım ağırlıklı dışardan yiyiyoruz ki ben aşırı derece hamur işine sarmış durumdayımbende severim kabızlık var ama koşullayamıyorum kendimi her gün yicem diye rutin gibi oluyor öyle de yapamıyorum yani aklıma geldikçe alıyorum öyle her gün bunları bunlar yiyorum düzenli diyemiyorum illa şaşıyo
Yaa şu annelik nasıl birşey normal zaman olsa aman kilo aldım göbek yaptım hemen rejime deriz ama şimdi çıksın diye deli oluyoruzAyy ne güzell maşallahBenimde 13+6 oldum yeni yeni çıkmaya başladı
maşallah canım ellerinide yumuk yumuk yüzüne koymuşMerhaba teyzoslar bugün kontrolumuz vardı baya büyümüşuz bana bi yorum yaparsiniz artıkEki Görüntüle 2213532 Eki Görüntüle 2213533
ben meyve de severim muzda severim kuruyemişte ama rutine sokamıyorum kendimi diyet yaparmış gibi geliyor düzen yok yani aklıma geldikçe artıkCanım valla yemek konusunda benden beteri yoktur sanırım ağırlıklı dışardan yiyiyoruz ki ben aşırı derece hamur işine sarmış durumdayımArada çeşit yapıyorum sebze falan. kış meyveleri ilede fazla aram yoktur ama allahtan muz severim bol miktarda yerim. Ağırlıklı kuru yememe rağmen kabızlık sorunu yaşamadım. Sanırım suyu çok severim ondan arada aklıma gelirse kuruyemiş yerim ama cevizden nefret ediyorum zorla 4-5 tane yerim
Maşallah kuzuya canım sağlıkla kucağına alırsın umarım cinsiyet konusunsa hiç anlamam doktor hiç bahsetmedi mi?Merhaba teyzoslar bugün kontrolumuz vardı baya büyümüşuz bana bi yorum yaparsiniz artıkEki Görüntüle 2213532 Eki Görüntüle 2213533
Deme kız öyle korkutma benimaşallah canım ellerinide yumuk yumuk yüzüne koymuşcinsiyeti göremedim ben
ben meyve de severim muzda severim kuruyemişte ama rutine sokamıyorum kendimi diyet yaparmış gibi geliyor düzen yok yani aklıma geldikçe artıkben sebze falan da yiyorum ama baya kabızlık var zorlamıyorum hiç kendimi 3-4 günde bir anca vc ye çıkabiliyorum senin göbişi anneme gösterdim de benim doğum yapacağım zaman bu kadardı dedi bende öyle olucam sanırım genetik kesinlikle
yok canım senin için demedim normal bence ama bizimki anormal küçük olacak sanırım 1 kilo falan doğurmasam bağri ay allah korusunDeme kız öyle korkutma benidaha kaç ay var o zaman nasıl olacak ilk gebelik mi seninde? Annenin ellerinden öperim. Bu arada su ne kadar içiyorsun?
Yaaa yerim onu benMerhaba teyzoslar bugün kontrolumuz vardı baya büyümüşuz bana bi yorum yaparsiniz artıkEki Görüntüle 2213532 Eki Görüntüle 2213533
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?