2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Teşekkür ederiz canım doktor erkek dedi büyük ihtimalle bakalım ikiliye gerek duymadi 1 ay sonra 4 lu test için çağardı

Teşekkür ederiz canım doktor erkek dedi büyük ihtimalle bakalım ikiliye gerek duymadi 1 ay sonra 4 lu test için çağardı
anladım canım bu fotolarda açıdan dolayı nub çıkmayabiliyor o yüzden çıkmamış seninde doktor görmüş demekki iyi sonuçla alırsın inşallah canım

Maşallah kuzuya canım sağlıkla kucağına alırsın umarım cinsiyet konusunsa hiç anlamam doktor hiç bahsetmedi mi?
Çok teşekkür ederim canım umarım hepimiz beklediğimiz o mutlu güne kavusuruz erkek dedi doktorum canım ama yanılma da olabilir bu haftalarda dedi hayırlısı bakalım

Ne zaman gitcen doktora ben de değerlerimi daha almadım anlamadım burdan bişey

Salı günü gidicem artik ozamana guzel haberlerle gelirim ins :)

anladım canım çıktı da yazıyor zaten dediğm yer

Anladim canim ozaman hastaneden alinca belli olucak tesekkur ederim..

Canım randevu değil akşam parti yapacağız

Kuzum e nabızda yazmıyor hastaneden gidip alman lazım grafikli bişey oluyor
ben onu hiç duymadım canım malesef ..

Tesekkur ederim cnm sabredicezz artikk :))

Yaa şu annelik nasıl birşey normal zaman olsa aman kilo aldım göbek yaptım hemen rejime deriz ama şimdi çıksın diye deli oluyoruz Hayatın bizimle oyunu bu sağlıkla büyüsünler inşallah
Kesinlikle oyle ya, azicik gobis ciksa eskiden karnimi icime cekerek gezerdim smdi tam tersi disari cikara cikara

Reactions: BYV
Yaaa yerim onu ben
Nasıl büyümüş maşallah
Ay bende ikiliye 12+2 de gideceğim böyle bir bebis mi göreceğim şimdi çok güzel ya.
Çok teşekkür ederiz canım bende burda arkadaşlarını fotoğraflarını koyunca çok iç geçiriyordum keşke bende boyle buyumus görsem diye ufaklıklar çok hızlı büyüyor canım eminim sende bebisini böyle görüp bizimle paylasacaksin

Bende aynıyım agzıma gelen suyu yutamıorum hep tukurmek zorunda kalıprum mıdemı bulandırıyor ıns bır an önce biter
Seni çok iyi anlıyorum cnm çok yoruyo bu tükürük insanı ne gecem var ne gündüzüm geceleri zor uyuyorum gündüz uykum gelsede uyuyamıyorum umarım tez zamanda atlatırız sen kaçıncı haftadasın

Seni çok iyi anlıyorum cnm çok yoruyo bu tükürük insanı ne gecem var ne gündüzüm geceleri zor uyuyorum gündüz uykum gelsede uyuyamıyorum umarım tez zamanda atlatırız sen kaçıncı haftadasın
11+3üm benim 6. Haftada başladı ve hala devam ediyor.Haftalardır çekiyorum bunu ve çok az insanda görülüyormuş bu ılacı falanda yok

Evde ufak çaplı cinnetler geçirip benim gibi herşeye ağlayan var mııııı? Bugüne kadar hiç yoktu böyle durup dururken ağlamalarım

Canım baya su içiyormuşsun aslında su kabızlığa iyi gelir diye okumuştum umarım düzelir. Sağlıkşa doğsunlar kilo alırlar canım hiç endişe etme ben 2.300 doğmuşum ve giderek zayıflamışım sadece kemik kalmışım kaburgalarım dışardaymış resmen doktorlar anlamamış hiç bir sağlık sorunumda yokmuş ölecek falan demişler hatta ama yaşayacak ömrüm varmış yani demem o ki illa kilolu doğunca herşey yolunda demek değil.

13+3 bende de durum bu
Oyy maşallah nede güzel olmuş harikasınız

Çok teşekkür ederim canım umarım hepimiz beklediğimiz o mutlu güne kavusuruz erkek dedi doktorum canım ama yanılma da olabilir bu haftalarda dedi hayırlısı bakalım

Allah hayırlı evlat versin canım bakalım bana büyük ihtimal kız dedi beklemeyiz

İnşllh geçer cnm bi umut bende 12.haftayı bekliyorum ben de zorlanıyorum yatarken tükürmkten bi hal oldum Allahım bize sabır versin kısa zamanda atlatmamız dileğiyle çok teşkkür ederim cvbn için
Rica ederim canim bende 12. Haftayi bekliyorum valla insallah gecer ozaman

Acilden geldim simdi canim benim de boyle gececek heralde olsun o saglikli olsunda siddetli kasik ve bel agrim vardi 2 gundür hic gecmedi gittim bebis saglikli cok sukur 10+5 olmusuz akintim varmis cok o agri yaparmis birde bagirsaklarim dan kaynakliymis sismiymis neymis pazartesi kendi doktoruma gidip verdigi ilaclari sorcam kullanayim mi diye valls boyle oldugunda mideyi bilmemneyi unutuyorum korkudan

Sen delimisin yanimda bir kadininkinin tekmesini gordüm icim gitti nasil bir duygu nasil bir his diyerek acilden geldik biz yine ama iyiyiz cok sükür

aynen canım içiyorum suyu severim zaten 1 litrelik şişem var doldurup doldurup içiyorum iyi oluyo öyle hem ne kadar içtiğimi anlıyorum bende annem öyle deyince dedim kaç kilo doğduk biz 3200 doğmuşuz ama iç karınımız baya geniş demekki metabolizman hızlıymış demekki şimdide çok zayıfım diyodun zaten bazıları da öyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…