Bizim haftalarda miydi ?Sen delimisin yanimda bir kadininkinin tekmesini gordüm icim gitti nasil bir duygu nasil bir his diyerek acilden geldik biz yine ama iyiyiz cok sükür
Benim sata göre 11+5 ultrasona göre 10+5 olmusuz bugün doktorum bir sıkıntı olmadıgıni gec dollenmeyle alakali oldugunu ilerde haftasini yakalayacagini söyledi yemekle icmekle suan alakasi yok dedi ilerleyen haftalarda olur dedi ki ben bulantidan dogru durust birsey de yiyemiyorum. Bu yüzden lütfen olumsuz düsünmeyinsordum doktora bebek sağlıklı dedi her zaman tutmayabilir sat la dedi ama bilmiyorm şimdi ilişki günlerinide bilince kafam karıştı baya
Yok ilerlemisti onun haftasi baya 7. Aylik falandir belki daha fazla sormadim ama güldük bakıp sadece:))Bizim haftalarda miydi ?
yok canım zaten olumsuz düşünmüyorum ama aklıma gelen tek şey ilişki günlerini bildiğim için geç döllenme değil diye düşünüyodum o yüzden taktım biraz kafayaBenim sata göre 11+5 ultrasona göre 10+5 olmusuz bugün doktorum bir sıkıntı olmadıgıni gec dollenmeyle alakali oldugunu ilerde haftasini yakalayacagini söyledi yemekle icmekle suan alakasi yok dedi ilerleyen haftalarda olur dedi ki ben bulantidan dogru durust birsey de yiyemiyorum. Bu yüzden lütfen olumsuz düsünmeyin
Amin canım hepimiz evlatları hayırlı şansı ve bahtı açık olsun inşallah 1 ay sonra hepimizin kesinleşir canımCanım baya su içiyormuşsun aslında su kabızlığa iyi gelir diye okumuştum umarım düzelir. Sağlıkşa doğsunlar kilo alırlar canım hiç endişe etme ben 2.300 doğmuşum ve giderek zayıflamışım sadece kemik kalmışım kaburgalarım dışardaymış resmen doktorlar anlamamış hiç bir sağlık sorunumda yokmuş ölecek falan demişler hatta ama yaşayacak ömrüm varmış yani demem o ki illa kilolu doğunca herşey yolunda demek değil.
Oyy maşallah nede güzel olmuş harikasınız
Allah hayırlı evlat versin canım bakalım bana büyük ihtimal kız dedi beklemeyiz
Ya masallah bebise benimki de hemen hemen bu kadar şuan :)) birde birsey merak ediyorum su resimler de sizin bebek yukarda benim ki asagida doktoruma sorucam gittigimde ama bu sıkıntılı birsry midir ki ?ay kızlar yeni buldum bunları :)
yaa nasıl gördün o kadar belli oluyormu ya bende intagramda falan görüyorum şekilden şekile giriyor falan hiç bilmezdim öyle olduğunu :) geçmiş olsun bu aradaSen delimisin yanimda bir kadininkinin tekmesini gordüm icim gitti nasil bir duygu nasil bir his diyerek acilden geldik biz yine ama iyiyiz cok sükür
Ben de hergun baska birseye takiyorum sorma ben de iliski gunlerimi biliyordum aslinda ama oluyor demekki benim de bebis resimler de azcik asagida kiminin ki cok yukarda ona taktim suan meselayok canım zaten olumsuz düşünmüyorum ama aklıma gelen tek şey ilişki günlerini bildiğim için geç döllenme değil diye düşünüyodum o yüzden taktım biraz kafaya
Valla metabolizmamı yoksa annemin anlattığımı bilmiyorum canım iç karın olayını duydum birkaç yerde ama hiç anlamıyorumaynen canım içiyorum suyu severim zaten 1 litrelik şişem var doldurup doldurup içiyorum iyi oluyo öyle hem ne kadar içtiğimi anlıyorum bende annem öyle deyince dedim kaç kilo doğduk biz 3200 doğmuşuz ama iç karınımız baya geniş demekki metabolizman hızlıymış demekki şimdide çok zayıfım diyodun zaten bazıları da öyle oluyor
Kadin nstye bagliydi ben de yaninda ultrasondaydim o sekilde gördüm canim ayni odada ikimizin de karinlari acik acil durumlarda devlete gidiyorum da ben cok degisik elimi ayagimi bilmiyorum ama disardan görünüyorduyaa nasıl gördün o kadar belli oluyormu ya bende intagramda falan görüyorum şekilden şekile giriyor falan hiç bilmezdim öyle olduğunu :) geçmiş olsun bu arada
öyle mi acaba diyorum bende sperm içerde bir kaç gün canlı kalıyor öyle kalıpta mı geç döllenme falan olduBen de hergun baska birseye takiyorum sorma ben de iliski gunlerimi biliyordum aslinda ama oluyor demekki benim de bebis resimler de azcik asagida kiminin ki cok yukarda ona taktim suan mesela
Geçmiş olsun canım maşallah bebişineAcilden geldim simdi canim benim de boyle gececek heralde olsun o saglikli olsunda siddetli kasik ve bel agrim vardi 2 gundür hic gecmedi gittim bebis saglikli cok sukur 10+5 olmusuz akintim varmis cok o agri yaparmis birde bagirsaklarim dan kaynakliymis sismiymis neymis pazartesi kendi doktoruma gidip verdigi ilaclari sorcam kullanayim mi diye valls boyle oldugunda mideyi bilmemneyi unutuyorum korkudan
Bugün hastane de ayni haftadayiz bir bayanla onun nerdeyse 6 aylik gibi ben yaninda sefil gibi kaldim diyorki sen bebegi nerde büyutüyosun ic karnin genis galiba falan diye dedim benim zor geciyor kilo falan verdim ondandir ama hepinizi gecicemValla metabolizmamı yoksa annemin anlattığımı bilmiyorum canım iç karın olayını duydum birkaç yerde ama hiç anlamıyorum
Bebişin iyi olmasına çok sevindim canım. Biz seninle aynı haftadayız benim de geç döllenme. Susuz kalınca serum için mi gitmiştin. Evet bebeklerimiz sağlıklı olsun da her kontrolde heyecanlanıyorum bebiş hala iyidir diye. Sol kasığımda geçen gün aşırı ağrı olmuştu eşime ovdurmuştum hafiflemişti sonra. Ağrın nerede var. Kabızsın ya canım o da bağırsak ağrısı yapar. Arada sade soda iç canım belki gaza iyi gelirAcilden geldim simdi canim benim de boyle gececek heralde olsun o saglikli olsunda siddetli kasik ve bel agrim vardi 2 gundür hic gecmedi gittim bebis saglikli cok sukur 10+5 olmusuz akintim varmis cok o agri yaparmis birde bagirsaklarim dan kaynakliymis sismiymis neymis pazartesi kendi doktoruma gidip verdigi ilaclari sorcam kullanayim mi diye valls boyle oldugunda mideyi bilmemneyi unutuyorum korkudan
canım benimki aşağı bakıyodu ben öyle çektim yani yüzü hep aşağıdaydı ve durmadan zıplıyordu sağa sola kayıyordu zor ensesini ölçtü bu başka doktorun dün gittiğim doktorda ultrasonu koydu bi baktık ki amuda kalkmış çok güldük ya :) hatta dedi korkma bi sıkıntı yaratmaz sadece çok hareketli ondan yapıyo dedi sanırım bebeklerin her türlü duruşu canının istemesinden dolayı sende endişe etme :)Ya masallah bebise benimki de hemen hemen bu kadar şuan :)) birde birsey merak ediyorum su resimler de sizin bebek yukarda benim ki asagida doktoruma sorucam gittigimde ama bu sıkıntılı birsry midir ki ?
O zaman çok normal deli olmaya gerek yokYok ilerlemisti onun haftasi baya 7. Aylik falandir belki daha fazla sormadim ama güldük bakıp sadece:))
Bak burda anlasiliyor kiminin bu resimlerde cok yukarda duruyor benim ki asagida gibi ? Sankiöyle mi acaba diyorum bende sperm içerde bir kaç gün canlı kalıyor öyle kalıpta mı geç döllenme falan oldunasıl yani seninki nasıldı varmı ki fotosu benimkide aşağıda duruyor yukarda olanlarda uçuyor gibi
annen ne anlattı ki canımValla metabolizmamı yoksa annemin anlattığımı bilmiyorum canım iç karın olayını duydum birkaç yerde ama hiç anlamıyorum
ay ne güzel ya inşallah o günleride görmek nasip olurKadin nstye bagliydi ben de yaninda ultrasondaydim o sekilde gördüm canim ayni odada ikimizin de karinlari acik acil durumlarda devlete gidiyorum da ben cok degisik elimi ayagimi bilmiyorum ama disardan görünüyordu
bana senin bebişte yer çekimine meydan okumuş gibi geldi sanki hatta bir an tersmi bakıyorum dedim ama sorun değildir yani nerde olduğunun önemi yok ki o şekilde rahat ediyor demekiBak burda anlasiliyor kiminin bu resimlerde cok yukarda duruyor benim ki asagida gibi ? Sanki
Agrim bebekten degilmis ama biz baya panik yaptik cünku benim doktorum hic gecmeyen agri sıkıntı var demek demisti benim ya bagirsak ya akintidanmis agrim yarin kendi doktorumu ariycam ona gitcem cunku 4 tane ilac yazdi ve ben bilmedigim birseyi icmek istemiyorumBebişin iyi olmasına çok sevindim canım. Biz seninle aynı haftadayız benim de geç döllenme. Susuz kalınca serum için mi gitmiştin. Evet bebeklerimiz sağlıklı olsun da her kontrolde heyecanlanıyorum bebiş hala iyidir diye. Sol kasığımda geçen gün aşırı ağrı olmuştu eşime ovdurmuştum hafiflemişti sonra. Ağrın nerede var. Kabızsın ya canım o da bağırsak ağrısı yapar. Arada sade soda iç canım belki gaza iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?