2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yok kuzum oyle degil rahimde kesen yukarda senin benim asagida bebegin durusundan demek istememistim

O zaman çok normal deli olmaya gerek yok
Bak o gördüğün tekmeler , geceleri uykudan uyandiriyor insanı :)) bir o zamanlara gelelim sizlerin ilk gebeliği olacağı için heyecaninizi sabirla bekliyorum şu an
Biz bilmiyoruz ama sanki insan bildigini daha cok heyecanla bekler gibi hani bunu yapacak sunu yapacak diye ama sizin haftanizda benden once ilk siz yasayacaksiniz biz heyecanla merakla bekleyecegiz sonra sira bizde :))

bana senin bebişte yer çekimine meydan okumuş gibi geldi sanki hatta bir an tersmi bakıyorum dedim ama sorun değildir yani nerde olduğunun önemi yok ki o şekilde rahat ediyor demeki
Devletin ultrasonu bu kadar oluyor ya ahahahaha ben yine gereksiz seylere takiliyorumdur canim mutlaka yoksa doktorum soylerdi yani

Yok demedi valla ama bu gittigimde sorcam not aldim kadin benden ne cekiyor ya :))
hahah aynısını benden çekiyor valla ikili sonucumu gösterince tekrar görmek isticem isticem bebişimi daha da sen sağ ben selamet hocam diyecem oh ceker bu sözüme

Devletin ultrasonu bu kadar oluyor ya ahahahaha ben yine gereksiz seylere takiliyorumdur canim mutlaka yoksa doktorum soylerdi yani
Canım sen bebişi demedin sanırım ama keseyi dedin rahimde aşağıda diye onu biz fazla anlayamayız bence büyüdükçe rahimi doldurduğu için yukarı doğru çıkıyor zaten o yüzden önemi yoktur benimkide seninki gibi aşağıda duruyordu

Biz bilmiyoruz ama sanki insan bildigini daha cok heyecanla bekler gibi hani bunu yapacak sunu yapacak diye ama sizin haftanizda benden once ilk siz yasayacaksiniz biz heyecanla merakla bekleyecegiz sonra sira bizde :))
Ben kızımdan biliyorum ama şimdi onunla ilgilenirken çok odaklanamıyorum bu hamileligime :) ev işi , gelen giden derken.
İlk her zaman daha heyecanlıdır .

Acı veren sürekli ağrıysa gitmen iyi olmuş bence canım nolur nolmaz. Benim o ağrı devam etseydi ben de gitmeyi düşünmüştüm. 4 ilaç baya da yazmış bence de sor ona göre içersin onları. İdrar tahlili de verdin dimi

ay öyle canım allah korusun önceden böyle şeyler çok oluyormuş ama önceden aynı zamanda doktorlarda çok bilmiyormuş her şeyi zayıf hiç bir rahatsızlıkda yok nasıl ölecek gözüyle bakılır ki B BYV

Ya ben yine biyerlerde birsey okudum takildim iste interneti kapattiricam en son :)) ama burda biyerde okumustum diye aklimda kalmiş hastanedeki kadin 17.haftasinda sira beklerden dedim ki ikiliyi yaptirdiniz mi ? Ikiliyi sakincali dediler yaptirmadim dedi amniyosentezle ikiliyi ayni sey saniyolarmis ilk bebek mi dedim 3.cü dedi tabi ben kaldim oýle bilmek mi iyi bilmemek mi ?

Ben kızımdan biliyorum ama şimdi onunla ilgilenirken çok odaklanamıyorum bu hamileligime :) ev işi , gelen giden derken.
İlk her zaman daha heyecanlıdır .
Ee tabi o durumu biz bilemeyiz ama ilkte daha panik oluyorsun gibi onu farkettim. Ben birsey yapmiyorum esim bakiyor resmen :)) daha yeni yeni iyiye gidis var bundan sonra ayaklanirim gibi

ne okudun ki canım benim de aklıma geldi bir şeyler ama plesentası falan bebeğin aşağıda olursa o sıkıntı oluyorda acaba onu mu okudun :) bende çok okuyorum kendimi kansere kadar götürüyorum çok bilmekte iyi değil bilmemekte

Idrar tahlilini 10 gun once ozel de yaptirmistim temizdi ondan gerek gormediler tekrar tabi sormadan icmem kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…