Yok kuzum oyle degil rahimde kesen yukarda senin benim asagida bebegin durusundan demek istememistimcanım benimki aşağı bakıyodu ben öyle çektim yani yüzü hep aşağıdaydı ve durmadan zıplıyordu sağa sola kayıyordu zor ensesini ölçtü bu başka doktorun dün gittiğim doktorda ultrasonu koydu bi baktık ki amuda kalkmış çok güldük ya :) hatta dedi korkma bi sıkıntı yaratmaz sadece çok hareketli ondan yapıyo dedi sanırım bebeklerin her türlü duruşu canının istemesinden dolayı sende endişe etme :)
Biz bilmiyoruz ama sanki insan bildigini daha cok heyecanla bekler gibi hani bunu yapacak sunu yapacak diye ama sizin haftanizda benden once ilk siz yasayacaksiniz biz heyecanla merakla bekleyecegiz sonra sira bizde :))O zaman çok normal deli olmaya gerek yok
Bak o gördüğün tekmeler , geceleri uykudan uyandiriyor insanı :)) bir o zamanlara gelelim sizlerin ilk gebeliği olacağı için heyecaninizi sabirla bekliyorum şu an
vallahi o kadarını anlamıyorum canım benim doktor keseyle ilgili bisey demediyse sıkıntı etme kendineYok kuzum oyle degil rahimde kesen yukarda senin benim asagida bebegin durusundan demek istememistim
Cok saol canim benim bugun biraz korktuk ama gecti cok sukurGeçmiş olsun canım maşallah bebişine
Ayyy insallah canimannen ne anlattı ki canımdiyorum içim baya boşmuş demekki ama karnımı ellediğim zaman içeriden sıkışmış gerilmiş hissediyorum ama dışarıdan bir şey yok :)
ay ne güzel ya inşallah o günleride görmek nasip olur
Yok demedi valla ama bu gittigimde sorcam not aldim kadin benden ne cekiyor ya :))vallahi o kadarını anlamıyorum canım benim doktor keseyle ilgili bisey demediyse sıkıntı etme kendine
Devletin ultrasonu bu kadar oluyor ya ahahahaha ben yine gereksiz seylere takiliyorumdur canim mutlaka yoksa doktorum soylerdi yanibana senin bebişte yer çekimine meydan okumuş gibi geldi sanki hatta bir an tersmi bakıyorum dedim ama sorun değildir yani nerde olduğunun önemi yok ki o şekilde rahat ediyor demeki
hahah aynısını benden çekiyor valla ikili sonucumu gösterince tekrar görmek isticem isticem bebişimi daha da sen sağ ben selamet hocam diyecem oh ceker bu sözümeYok demedi valla ama bu gittigimde sorcam not aldim kadin benden ne cekiyor ya :))
annen ne anlattı ki canımdiyorum içim baya boşmuş demekki ama karnımı ellediğim zaman içeriden sıkışmış gerilmiş hissediyorum ama dışarıdan bir şey yok :)
Hikaye şu ben eridikçe annem deli gibi doktor doktor dolaşıyormuş sonra nerden bir kadın hatırlamıyorum annemi almış yaşlı bir neneye götürmüş. Nenede demişki senin yavruna kırk basmış. Saymış işte lohusa yatağına 2 tane hamile kadın oturmuş, evin önünden cenaze geçmiş sen bebeğini kaldırıp arkasından yürümemişsin ve eve tartılmamış et girmiş ( rahmetli dedem kurbn keserdi eve et getirmiş) demiş bak kızım bunların hepsi senin yavrunu basmış annem o deyince hepside yaşandığını teyit etmiş. Almış beni gül sularıyla yıkamış, tespih içinden geçirmiş, iki kefeli tartının bir kedesine beni koymuş birine et birşeyler okutmuş falan sonra ben kilo almaya başlamışım. Doktorlar ölecek gözüyle baktıkları için baya şaşırmışlar falan. Annemin hikayesi bu bazen diyorum hurafe bunlar bazen acaba mı diyorum ama Allah hiç bir anneyi evladı ile sınamasın.
Canım sen bebişi demedin sanırım ama keseyi dedin rahimde aşağıda diye onu biz fazla anlayamayız bence büyüdükçe rahimi doldurduğu için yukarı doğru çıkıyor zaten o yüzden önemi yoktur benimkide seninki gibi aşağıda duruyorduDevletin ultrasonu bu kadar oluyor ya ahahahaha ben yine gereksiz seylere takiliyorumdur canim mutlaka yoksa doktorum soylerdi yani
Ikilime 2 hafta var heyecan dorukta gün sayiyoruz resmenhahah aynısını benden çekiyor valla ikili sonucumu gösterince tekrar görmek isticem isticem bebişimi daha da sen sağ ben selamet hocam diyecem oh ceker bu sözüme
Ben kızımdan biliyorum ama şimdi onunla ilgilenirken çok odaklanamıyorum bu hamileligime :) ev işi , gelen giden derken.Biz bilmiyoruz ama sanki insan bildigini daha cok heyecanla bekler gibi hani bunu yapacak sunu yapacak diye ama sizin haftanizda benden once ilk siz yasayacaksiniz biz heyecanla merakla bekleyecegiz sonra sira bizde :))
Acı veren sürekli ağrıysa gitmen iyi olmuş bence canım nolur nolmaz. Benim o ağrı devam etseydi ben de gitmeyi düşünmüştüm. 4 ilaç baya da yazmış bence de sor ona göre içersin onları. İdrar tahlili de verdin dimiAgrim bebekten degilmis ama biz baya panik yaptik cünku benim doktorum hic gecmeyen agri sıkıntı var demek demisti benim ya bagirsak ya akintidanmis agrim yarin kendi doktorumu ariycam ona gitcem cunku 4 tane ilac yazdi ve ben bilmedigim birseyi icmek istemiyorum
ay bana gün geçtiyse sana hayli hayli geçerIkilime 2 hafta var heyecan dorukta gün sayiyoruz resmen
Ya ben yine biyerlerde birsey okudum takildim iste interneti kapattiricam en son :)) ama burda biyerde okumustum diye aklimda kalmiş hastanedeki kadin 17.haftasinda sira beklerden dedim ki ikiliyi yaptirdiniz mi ? Ikiliyi sakincali dediler yaptirmadim dedi amniyosentezle ikiliyi ayni sey saniyolarmis ilk bebek mi dedim 3.cü dedi tabi ben kaldim oýle bilmek mi iyi bilmemek mi ?Canım sen bebişi demedin sanırım ama keseyi dedin rahimde aşağıda diye onu biz fazla anlayamayız bence büyüdükçe rahimi doldurduğu için yukarı doğru çıkıyor zaten o yüzden önemi yoktur benimkide seninki gibi aşağıda duruyordu
Ee tabi o durumu biz bilemeyiz ama ilkte daha panik oluyorsun gibi onu farkettim. Ben birsey yapmiyorum esim bakiyor resmen :)) daha yeni yeni iyiye gidis var bundan sonra ayaklanirim gibiBen kızımdan biliyorum ama şimdi onunla ilgilenirken çok odaklanamıyorum bu hamileligime :) ev işi , gelen giden derken.
İlk her zaman daha heyecanlıdır .
ne okudun ki canım benim de aklıma geldi bir şeyler ama plesentası falan bebeğin aşağıda olursa o sıkıntı oluyorda acaba onu mu okudun :) bende çok okuyorum kendimi kansere kadar götürüyorum çok bilmekte iyi değil bilmemekteYa ben yine biyerlerde birsey okudum takildim iste interneti kapattiricam en son :)) ama burda biyerde okumustum diye aklimda kalmiş hastanedeki kadin 17.haftasinda sira beklerden dedim ki ikiliyi yaptirdiniz mi ? Ikiliyi sakincali dediler yaptirmadim dedi amniyosentezle ikiliyi ayni sey saniyolarmis ilk bebek mi dedim 3.cü dedi tabi ben kaldim oýle bilmek mi iyi bilmemek mi ?
Idrar tahlilini 10 gun once ozel de yaptirmistim temizdi ondan gerek gormediler tekrar tabi sormadan icmem kesinlikleAcı veren sürekli ağrıysa gitmen iyi olmuş bence canım nolur nolmaz. Benim o ağrı devam etseydi ben de gitmeyi düşünmüştüm. 4 ilaç baya da yazmış bence de sor ona göre içersin onları. İdrar tahlili de verdin dimi
Niye öyle dedinki ben arada devlete de gidiyorum bebek nasıl diye ? Iyi oluyor sen de oyle yapay bana gün geçtiyse sana hayli hayli geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?