- 18 Ekim 2018
- 877
- 1.052
- 28
- 36
Anladım canım. Muhtemelen kabızlık sebep bunlara diye tahmin ediyorum. 4 ilaç çok canım bence de bugün kullanmazsın zatenIdrar tahlilini 10 gun once ozel de yaptirmistim temizdi ondan gerek gormediler tekrar tabi sormadan icmem kesinlikle
Hatirlamiyorum ki ne okudum sadece aklimda kalmis bence cahillik mutluluktur kesinlikle :))ne okudun ki canım benim de aklıma geldi bir şeyler ama plesentası falan bebeğin aşağıda olursa o sıkıntı oluyorda acaba onu mu okudun :) bende çok okuyorum kendimi kansere kadar götürüyorum çok bilmekte iyi değil bilmemekte
Bagirsak duzenleyicim var aslinda ama yine de oluyor demekki ne yazdigini da okuyamiyorum ki arastirayimAnladım canım. Muhtemelen kabızlık sebep bunlara diye tahmin ediyorum. 4 ilaç çok canım bence de bugün kullanmazsın zaten
Yani canım kişi inanmak istediğine inanıyor. Dediğin gibi 33 sene önceki bilgi teknoloji ile şimdi bir mi? Geçen gün dedim anneme ikili teste gidiyorum diye ahh kızım git git bizim zamanımızda bilmiyorduk hiç birşey baktır ettir diyor
Bu haftalarda oluyo sanırım ben bi ara kabızlık yaşadım geçti sayılır. Gaz problemleri yaşadım ardından. Sindirim sistemimiz eskisi gibi çalışmıyor. Verilen ilaçlar da hafif kalıyo bence ondan pek etkisini görmüyoruzBagirsak duzenleyicim var aslinda ama yine de oluyor demekki ne yazdigini da okuyamiyorum ki arastirayim
Sende zor donemler geçirdin okuduğum kadarıyla ama 2 haftaya çok çok iyi olursun inşallah. Bende senin gibiydim çünkü şu an iyi çok şükür, eşinde ne güzel yardım ediyormuş Allah bozmasın.Ee tabi o durumu biz bilemeyiz ama ilkte daha panik oluyorsun gibi onu farkettim. Ben birsey yapmiyorum esim bakiyor resmen :)) daha yeni yeni iyiye gidis var bundan sonra ayaklanirim gibi
benim gibi sabırsıza gün geçiyor ya sana hayli hayli geçer diyorum kuzum :)Niye öyle dedinki ben arada devlete de gidiyorum bebek nasıl diye ? Iyi oluyor sen de oyle yap
Bende ozele gidiyorum normalde ama cok goresim geldiginde yada acil durumda devlete kosuyorum.benim gibi sabırsıza gün geçiyor ya sana hayli hayli geçer diyorum kuzum :)
devlete gittim ilgilenmedi uzanmamla kalkmam bir oldu zaten göremiyorum ekranı özele gidiyorum ücreti 25 tl zaten
Tesekkur ederim canim Allah ondan razi olsun ben raziyim valla birde benden fazla panik olmasa :))evet baslar zordu benim insallah balayi donemi dedikleri donem gelir artik :))Sende zor donemler geçirdin okuduğum kadarıyla ama 2 haftaya çok çok iyi olursun inşallah. Bende senin gibiydim çünkü şu an iyi çok şükür, eşinde ne güzel yardım ediyormuş Allah bozmasın.
Ben genel olarak yipratici geciriyorum canim bu süreci ama gececek insallah :)) moralim iyi cok sükür yoksa daha kötü olabilirdimBu haftalarda oluyo sanırım ben bi ara kabızlık yaşadım geçti sayılır. Gaz problemleri yaşadım ardından. Sindirim sistemimiz eskisi gibi çalışmıyor. Verilen ilaçlar da hafif kalıyo bence ondan pek etkisini görmüyoruz
ben öyle yaptım burnumdan geldi adam ya alttan bakalım yada başka doktora gidersin dedi deli olmuştumBende ozele gidiyorum normalde ama cok goresim geldiginde yada acil durumda devlete kosuyorum.
Biz aynıyız kuzum şuan beni bir görsen nasıl tipim kayık uzanıyorum öyle. Bileğimde bantlar başım ağrıyo kafamda bez :)) inşallah rahat olduğumuz günleri de görürüz. Moralinin iyi olmasına sevindim canım diğer türlü insan daha kötü oluyorBen genel olarak yipratici geciriyorum canim bu süreci ama gececek insallah :)) moralim iyi cok sükür yoksa daha kötü olabilirdim
Ben birtek kendimi oyle saniyorum :)) sanki bir ben belirti yasiyomusum gibi bas agrisida mi var sende off off insallah benim birde o eklenmez bant ise yariyormu ?Biz aynıyız kuzum şuan beni bir görsen nasıl tipim kayık uzanıyorum öyle. Bileğimde bantlar başım ağrıyo kafamda bez :)) inşallah rahat olduğumuz günleri de görürüz. Moralinin iyi olmasına sevindim canım diğer türlü insan daha kötü oluyor
Ben de bitek benim sanıyordum bugün temmuz anneleri grubunu okuyayım dedim orda bulantı çeken sayısı daha çok okudum bana iyi geldi :) he canım bide baş ağrısı başladı başıma bez takıp uzanıyorum saatlerdir. Bant yine midem bulandı ama psikolojik olarak takmak hoşuma gitti takıyorum o yüzden :))Ben birtek kendimi oyle saniyorum :)) sanki bir ben belirti yasiyomusum gibi bas agrisida mi var sende off off insallah benim birde o eklenmez bant ise yariyormu ?
Çok merak ediyorum arada bişi oluyor gibi ama ben mi uyduruyorum istediğim için bilmiyorumben derinden hissediyorum canım ikinci gebeliğim olduğu için erken hissediyo olabilirim
Aaaa süper ise yaradiysa ne güzel biz temmuz annelerine daha yakiniz sanirim benim dogumum haziran sonu temmuz basi bekleniyormus ama 2temmuz dedi doktorum simdilik burdaki bircok arkadasin bizden haftasi ilerde o sebepten de onlarin belirtiler bitiyor bizimki basliyor ondan yalniz hissediyoruz sanirimBen de bitek benim sanıyordum bugün temmuz anneleri grubunu okuyayım dedim orda bulantı çeken sayısı daha çok okudum bana iyi geldi :) he canım bide baş ağrısı başladı başıma bez takıp uzanıyorum saatlerdir. Bant yine midem bulandı ama psikolojik olarak takmak hoşuma gitti takıyorum o yüzden :))
valla ben bi sefer sağlık ocağında kan verdim saçım dökülüyor diye sonra sonuçlarına kendim baktım bazı değerler referans aralığından baya farklı çıkmış tek tek araştırdım resmen kansersin diyo internet annemle re söyledim onlarda araştırmış falan annem mahvolmuş o gün sabahı zor ettik doktora sonucu göstericem diye dedik kesin bir şey var bende hiç normal değil bu sonuçlar falan doktor demezmi normal diye alerjik bi durum geçiriyorsun :)) sonra içim rahat etmedi gittim bide başka doktora adam bana güldü baya yeniden kan testi yaptı normale dönmüştü değerler ondan beridir internetten bakmıyorm baksam da inanmıyorum artık :)Hatirlamiyorum ki ne okudum sadece aklimda kalmis bence cahillik mutluluktur kesinlikle :))
aynen canım valla o zamanlar öyleymiş işte kim bilir neyin vardı hele şu yapılan toksoplazma rubella testleri falan benim riskli çıkmıştı sonra yalancı pozitifmiş annem diyo biz kim bilir neler geçirdik te haberimiz olmadı diyeYani canım kişi inanmak istediğine inanıyor. Dediğin gibi 33 sene önceki bilgi teknoloji ile şimdi bir mi? Geçen gün dedim anneme ikili teste gidiyorum diye ahh kızım git git bizim zamanımızda bilmiyorduk hiç birşey baktır ettir diyor
Bu karın sizin miTeyzeleri bizde durum buBen burdayım diyor artık 14+2 deyiz
Yaaa Benim hiç yok maaşallah13+3 bende de durum bu
Ben de arastirmiyordum hic hamilelik arastirtiyor ama bu yenirmi su icilirmiye bile bakiyor insan bazen ama gececek ya soyle bir ortalarina gelelim bu evhamlar gidecek insallah :)) alerji zordur aman dikkatvalla ben bi sefer sağlık ocağında kan verdim saçım dökülüyor diye sonra sonuçlarına kendim baktım bazı değerler referans aralığından baya farklı çıkmış tek tek araştırdım resmen kansersin diyo internet annemle re söyledim onlarda araştırmış falan annem mahvolmuş o gün sabahı zor ettik doktora sonucu göstericem diye dedik kesin bir şey var bende hiç normal değil bu sonuçlar falan doktor demezmi normal diye alerjik bi durum geçiriyorsun :)) sonra içim rahat etmedi gittim bide başka doktora adam bana güldü baya yeniden kan testi yaptı normale dönmüştü değerler ondan beridir internetten bakmıyorm baksam da inanmıyorum artık :)
aynen canım valla o zamanlar öyleymiş işte kim bilir neyin vardı hele şu yapılan toksoplazma rubella testleri falan benim riskli çıkmıştı sonra yalancı pozitifmiş annem diyo biz kim bilir neler geçirdik te haberimiz olmadı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?