2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben de arastirmiyordum hic hamilelik arastirtiyor ama bu yenirmi su icilirmiye bile bakiyor insan bazen ama gececek ya soyle bir ortalarina gelelim bu evhamlar gidecek insallah :)) alerji zordur aman dikkat
Ay hele o yenir mi bu yenir mi meselesi ne yazsam yenilmez diyor hiç bir şey yemeyelim geçen biri grip olmuş başka bir forumda ıhlamur dedim zararlı dediler tarçın zencefil dedim onlara da riskli demişler ahaha şaşırdım kaldım annelerin evhamı bitmez gibi :)

Ihlamur dun ictim asiriya kacmayinca zarari yok zencefil icinde doktorum gunde 1 cay ksigi oksuruk grip icin birebir demisti haftada 1 de icinde ihlamur tarcin zencefil vs olan kis cayi iciyorum gripten korunmak icin kisacasi fazlasi zarar azi karar ben iciyorum

öyle tabikide her şeyin fazlası zararlı maydanoz düşük yapıyor diyorlar mesela ama onun düşük yapması için oturup demet demet yemek lazımmış yani adaçayı dışında ben her şeyi yedim içtim valla

Adacayi ve hurma disinda bende herseyi yer icerim. Birde yesil cay kullanmam ödem atici ozelligi var diye ama zaten sevmem de yesil cay bundan emin degilim o yüzden :)) ben canim cektimi fast food bile yiyorum acikcasi

Kızlar bugün
Kusma ile başlayan Öksürük geçmek bilmedi öksürdukce kasığıma ağrı giriyor. Sesim de kısılıyor yavaştan..
Zencefil çayı içtim ama fayda etmedi..
Formül bilen varsa söyleyebilir mi ?
Hasta olmak istemiyorum zaten ilaç alamam..

Öksuruk icin ilacim zencefil +bal +karabiber karisimidir zencefil 1 cay kasigini gecmesin ama doktorumdan da onaylidir. Sabah ac karnina yada gece yatmadan yenilmelidir. Birde keciboynuzu pekmezi hem bebise de faydali 1 gunde gecmez duzenli kullanimda etkisini gorursun son olarakta siyah turp ve bal mucizevi oksurugu balgami soker atar biz bizim 2 yasindaki yegene uygulamistik ama iste hamilelikte siyah turp nasildir onu.bilmiyorum ona bakmak lazim gerci brn kararinda olan hicbiseyin zararli olacagini dusünmuyorum.

Sağ ol S Serylady deneyeceğim hepsini sırayla şuan evde olmayan şey siyah turp, turpla ilgili hamilere gaz yapar diye okudum bir yerde yanlis bilgi degilse..Bu arada nasılsın ? Özel sigorta konusunda karara vardın mı?

Gaz cok sikınti degil ben hergün cekiyorum :)) ben konustum sigortayla baya pozitif kapattim telefonu hatta ama araya hastalik o bu girdi halledemedim esim bu hafta halledecek insallah turpu denemesen bile pekmez mucizevi birsey bal zencefil karabiber de beni her zaman kurtarir allerjik astimim birde ben ama tekrar soluyorum 1 cay kasigini gecmesin canim doktorum bunu israrla solemisti

yaa nasıl gördün o kadar belli oluyormu ya bende intagramda falan görüyorum şekilden şekile giriyor falan hiç bilmezdim öyle olduğunu :) geçmiş olsun bu arada
oo hemde nasıl göbeğimin üstüne kumandayı koyardım sallanması hoplaması hosuma gıderdı muzık acınca cosardı cıkolata... seslenınce tepkı verırdı babasına banaaa ayyy

Geçmişler olsun canım hastalık konusunu hiç denk gelmedim burda mesajında varsa gözümden kaçmış sanırım. sana uyan hastane varsa baya mantıklı sigorta işi.. Pekmezden başladım şimdi bugün zencefil hakkım doldu onu yarına bıraktım ölçüye dikkat ederim muhakkak. Zaten ben rahat biri değilim yeme içme konusunda her şeyi yemiyorum malesef biraz takıntılı olanlardanım. dışardan hiç yemek yemedim şuana kadar yoğurdumu kendim yaparım aldığım seylerin organik olmasina dikkat ederim daha birçok şey..

Ben ara ara acillerdeyim birazcik zor geciyor benim bu dönemlerim yemek konusuna da gelince ben herseyi yiyorum canimin cektigi tabi yani fast food yerim pizza da yerim organik falan cok takilmam yani fitratımda yok yapamam onlari ama tabi sebze agirlikli besleniyorum. Yogurt vs evde de yapiliyor disardan da aliniyor. Ben birsey yapmayi birak mutfaga giremiyorum henüz bu sebepten acikcasi ne bulursam onu yiyorum cogunlukla ev yemegi yesemde atiyorum ayda 1 disardan da yiyorum.yani bana yemeyen de yoktur gibi gelmistir hep hicmi caniniz cekmiyor mesela ? Kola da cok canim cekince iciyorum kahve de ama hergün degil mesela 2.5 ay sonra dün ilk defa kahve ictim. Boyle seyler cok normal geliyor bana doktorumda bu konuda rahat saglikli beslen meyveni vs ye arada bir kacamak yaparsin birsey olmaz diyor. Ha tabi yok dese ne olurdu ben yine yapardim orasi ayri :)) bilmiyorum hangisi daha dogru senin ki cok mantikli gorunuyor ama uygulayabilene acikcasi :))

Baya siddetliydi ilk defa oldu kivrandirdi falan boyle insan bilmeyince baska birsey saniyor :)) ama doktorun dedigi herkes senin gibi cok gelen oluyor bu sebepten :))
Şunu bil tehlıken yoksa yoruldugun zaman vs olur olacak hep öyle düşün... şuan mesela agrıyor belim kasığım da yoruldum çünkü.. aman sorun olmasın ben razıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…