2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya okudum ama alıntı yaparken bulamadım , devlete gidip aynı hafta hamile bayanın karnı bayağı belirginmiş senden falan birşeyler okudum ama sen mi yazmıştın tam hatırlamıyorum
Haha benim o :)) acildeydim ya bugün karsimda bi kadin sen hamilemisin evet dedim ben 11 haftaligim sen kacsin dedi dedim 11 e 2 var ama onun karni baya 6 aylik gibi ben bisey demedim senin hic karnin cikmamis nerde sakliyosun bebegi dedi dedim bende size soracaktim utandim aramizda cok fark var dedim ben pek yiyip icemiyorumda ondan dedim. Yanimizda da sonrasinda icimi yakan bir abla oturuyor dedi ki onun ic karni genistir ondan cikmamistir gitmeyecegim diyorum su devletin aciline her seferinde gidip moralim bozuk huzursuz donuyorum iste

Ya okudum ama alıntı yaparken bulamadım , devlete gidip aynı hafta hamile bayanın karnı bayağı belirginmiş senden falan birşeyler okudum ama sen mi yazmıştın tam hatırlamıyorum
En son 5. Hafta gorustüğüm yakınlarım bugun bayaa sasırdılar..
üstüme oturan bir elbise ve topuklu beni aynı görünce şaşırdılar:)))) hoşuma gitti

Eee ne var bunda banada öyle dediler yıne dıyecekler hatta bugun bile dedıler.

Şunu bil tehlıken yoksa yoruldugun zaman vs olur olacak hep öyle düşün... şuan mesela agrıyor belim kasığım da yoruldum çünkü.. aman sorun olmasın ben razıyım.
Ya ben tehlikem oldugundan ilac kullaniyorumya doktorumda gecmeyen agri olursa gel demisti yoksa oyle zirt agridi gidelim kafasinda degilim bebisi de yordular hic yoktan sen niye yordun kendini ? Canim

Canını neden sıkıyorsun asıl o haftada karın çıkması normal değil 6 cm’lik çocuktan karın çıkmaz, hamile diye çok yiyordur o yüzden karnı şişiyordur. Benim de 2 3 gün önceye kadar çıkmıştı hatta dışardan farkediyorlardı ama tamamen yemekle alakalı, sonra canım bir şeye sıkıldı fazla yiyemedim. Göbeğim küçüldü

Kızlar iç karın nasıl oluyor diye merak edenler vardı :)
Buyurun benim 6 aylık hamile halim :))
Hiç hamile gibi durmuyordum çünkü iç karın olayı vardı burada 8 Ocak ve ben 8 kilo almıştım 09 Nisan'da da doğum yaptım , tabi 6. aydan sonra aşırı tatlı tükettiğim için bir 10 kilo daha aldım sadece son 3 ay da :))

Ya ben tehlikem oldugundan ilac kullaniyorumya doktorumda gecmeyen agri olursa gel demisti yoksa oyle zirt agridi gidelim kafasinda degilim bebisi de yordular hic yoktan sen niye yordun kendini ? Canim
Bugun evde biraz ugrastım zaten yorulmuştum akşamda davet vardı oturdum gercı orda kızımın odası yordu benı :))

O laftan huzursuz olmadim canim yanlis anlaşılma olmasin gordugum duydugum seyler orda cok etkiliyor beni cunku acil dogumhaneyle ayni yerde yoksa ne takilcam ona ben memnunum halimden :))
Hee ay bende ondan sandım çok sasırdım. :)))) kötü hıkayeler bitmez malesef duymazdan gel bazen bende sınır oluyorum ınsanlara

Ya ben yanlis yazdim yanlis anlasildim canim o lafa takilmadim ben hic gülduk hatta kadinla ikimizde benim orda gorduklerim beni etkiliyor ondan gitmeyecegim diyorum sonra hop yine ordayim. Gercekten dayanilmasi zor bir ortami var

En son 5. Hafta gorustüğüm yakınlarım bugun bayaa sasırdılar..
üstüme oturan bir elbise ve topuklu beni aynı görünce şaşırdılar:)))) hoşuma gitti
Hay maşallah sana inşallah kem gözlü değillerdir poponu falan kaşı
Kadın kısmının ruhunu okşayan şeyler bunlar , tabi ki hoşuna gidecek

Hee ay bende ondan sandım çok sasırdım. :)))) kötü hıkayeler bitmez malesef duymazdan gel bazen bende sınır oluyorum ınsanlara
Yok canim o konu benim hosuma gidiyor acikcasi esimle de yapariz onun dalgasini hep :)) bu hastanede sen yeni dogum yapanlarla yada yapacaklarla ayni ortamda bekliyorsun anlatamam iceriyi etkilenmem diyen etkilenerek cikar oyle :))

Ayyy hadi ya üzuldüm valla kimse yokmu canim yardimci ? Kendini yorma fazla
Yok canım oyuncak temızleme partısı duzen
Ooohooo dogum öncesi ne partıler olacak evde ıkıncıye yer açılacak komple bastan odayı duzenlıcez..:)))) yoksa yormuyorum canımm normal ayarında esım halledıyor

Yok canım oyuncak temızleme partısı duzen
Ooohooo dogum öncesi ne partıler olacak evde ıkıncıye yer acılcak komple bastan odayı duzenlıcez..:)))) yoksa yormuyorum canımm normal ayarında esım halledıyor
Tabi evde bir ufaklik daha olunca durumlar farkli oluyor :)) ben bunu yapayim dukkani kapatirim diyorum esime goruruz diyor bakalim kim kazanacak :))

Ne güzel ya :) içkarnı geniş olanlar normal doğum yapıyor diye duydum, doğru mu acaba :)

Tabi evde bir ufaklik daha olunca durumlar farkli oluyor :)) ben bunu yapayim dukkani kapatirim diyorum esime goruruz diyor bakalim kim kazanacak :))
Canım benım kız ama masallah herkesın dilinde çoook aşırııııı hareketlı yanı otururken gorulmez. Hatta bugun kalabalık yerdeydık kaç kısı geldi
işin çok zor diyerek gülüyorlar
çok sukur kımseye zararı yok ama hareketlı ıstee :))
dıger cocukları da ayarlıyor hobaaaa :))))))
Sen daha dur dogurmadan dukkanı kapattın mı hahaha alemsın :))

Vallahi bana hep guzel kisimlari anlatmislar hic zorluklarini solememisler baya kaldim oyle :)) evet insallah sag salim gelsin bebisimiz kapayacam dukkani grev var :)) hareketli cocugu cok severim de bakana cok zor o durum : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…