2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Vallahi bana hep guzel kisimlari anlatmislar hic zorluklarini solememisler baya kaldim oyle :)) evet insallah sag salim gelsin bebisimiz kapayacam dukkani grev var :)) hareketli cocugu cok severim de bakana cok zor o durum : ))
Ooohoo daha dur yolun basındasın bende severımmm hoşuma gıdıyor ama bazen işte..... bazenler coğalıyor bazennn

Ay maşallah canım benim şimdiden bundan fazla gibi eşim bazen dalga geçiyor nohut yutmuş solucan gibisin diyorbende o iç karın hiç yok galiba birde hayatımda ilk defa bu kiloya çıktım allah sonumu hayır etsin

Ooohoo daha dur yolun basındasın bende severımmm hoşuma gıdıyor ama bazen işte..... bazenler coğalıyor bazennn
Bana hep diyorlar ki senin cocugun sakin mizacli olursa cok sasiririz anasi gibi gezenti hareketli birsey bekliyoruz. Dedim siz gelin bakın oyleyse :)) biraz sakin biraz hareketli olsun tam kararinda :)) evet yolun basindayim ama hamileligin bir basi bir sonu zormus aradaki aylara gelsem rahatlicam :))

Ay maşallah canım benim şimdiden bundan fazla gibi eşim bazen dalga geçiyor nohut yutmuş solucan gibisin diyorbende o iç karın hiç yok galiba birde hayatımda ilk defa bu kiloya çıktım allah sonumu hayır etsin
Allah sağ salim bebegibi kucağına almayı nasip etsin :) kilo hiç sorun değil inan. Veriliyor zaten ama dikkat et fazla almamak için , vücut deforme oluyor.
Eşinde çok komik bir benzetme yapmış

Fena yoruldum , belim tutuldu resmen de uykum kaçtı ... Yakalamayi umuyorum
Gece de uyanıyorum 4-5 gibi , 7 ye kadar uyumak icin bir sağa donuyorum bir sola
O nasil 6 aylik karın aman yarabbim :)) ben ozamanlarda kocaman birsey olmayi planliyorum :)) ama cidden hayatta 6 aylik demezdim normalde gobeklerimiz bu kadar zaten olaysın :)

O nasil 6 aylik karın aman yarabbim :)) ben ozamanlarda kocaman birsey olmayi planliyorum :)) ama cidden hayatta 6 aylik demezdim normalde gobeklerimiz bu kadar zaten olaysın :)
Sagol canim
Bende bakıp su an olaymışım diyorum da :)) son 3 ayda 11 kiloya yakın kilo aldım
Fena tatlı tükettim son aylar o da hiç iyi olmadı :))
Doguma 18-19 kiloyla girdim kızım doğdu 2730 Gr ne yemissem son ay bana yaramış .
Tatlı canavarı bir çocuğum var şu an

Aman dikkat edin beslenmenize, bana da ders oldu çünkü

Fena yoruldum , belim tutuldu resmen de uykum kaçtı ... Yakalamayi umuyorum
Gece de uyanıyorum 4-5 gibi , 7 ye kadar uyumak icin bir sağa donuyorum bir sola
Yoruldun yanıııı hımmmm bır kaç gun daha surecek ozaman
o siparişle olmuyor malesef yaşayıp görücez

Allah sağ salim bebegibi kucağına almayı nasip etsin :) kilo hiç sorun değil inan. Veriliyor zaten ama dikkat et fazla almamak için , vücut deforme oluyor.
Eşinde çok komik bir benzetme yapmış

Kilo dediğin gibi verilir ondan korkmuyorum ama o deforme olayı düşündürüyor. Eşimde bırak kızım istediği gibi büyüsün kim görcek benden başka sen her halinle güzelsin diyor.
Benim bikini olayı bitmiştir

Kızlarr

Oğlumuz geliyor

Harika bir parti yaptık , her şey çok çok güzel oldu
Evi süsledik baya , pasta yaptırdık arkadaşlarım balon yaptırdı , yaka rozetler ve tahmin panosu hazırladık ailelerimiz ve bilen 2 arkadaşım vardı yaklaşık bi 20 kişiydik yani çook tatlı zaman geçirdik
Biz 3 kız kardeşiz ve hep kız ağırlıklı bi evde yaşadım şimdi oğlumun olma fikri beni çoook heyecanlandırıyor o yüzden

Ben tatlı yemeye basladim tutamiyorum kendimi :)) kilo onemli bir kistas heleki hayatinda hic kilo almamis olanlar icin ben ne yapacagimi hic bilmiyorum ama dua ediyorum 15 le tamamlayabileyim diye :)) 18 19 bana cok normal geliyor benim en yakin dostum +40 ile gitti doguma ve onun o halini gordukten sonra korku kaldi hep icimde :))

Hadi gözün aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tebrikler canım sağlıkla al kucagina.

yok canım zaten olumsuz düşünmüyorum ama aklıma gelen tek şey ilişki günlerini bildiğim için geç döllenme değil diye düşünüyodum o yüzden taktım biraz kafaya
Kafana takma annesi kafana takıp bebişi de strese sokma bence bak doktorun da bebek sağlıklı demiş gerisi boş o sağlıklı olsun ister ileri ister geri fark etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…