Maşallah canım buyumus bayaMerhaba teyzoslar bugün kontrolumuz vardı baya büyümüşuz bana bi yorum yaparsiniz artıkEki Görüntüle 2213532 Eki Görüntüle 2213533
Maşallah canım se de de görünüyor artık13+3 bende de durum bu
Canım gün olarak benden iyisin umarım eli kulağındadır senin sıkıntıların bitmesinin . Benim de 6.hafta başladı sıkıntılarım. Evet çoğu kişide hiç sıkıntı yaşamıyomuş ne güzel malesef o konuda şanslı olamadım. İnşşlh Allahım yüzümüze baksında geçsin bir an önce sıkıntılarımız sen de azalınca bana yaz olur mu umut olursun bana11+3üm benim 6. Haftada başladı ve hala devam ediyor.Haftalardır çekiyorum bunu ve çok az insanda görülüyormuş bu ılacı falanda yok
Tebrikler canım sağlıkla gelsin oğlusunKızlarr
Oğlumuz geliyor
Harika bir parti yaptık , her şey çok çok güzel oldu
Evi süsledik baya , pasta yaptırdık arkadaşlarım balon yaptırdı , yaka rozetler ve tahmin panosu hazırladıkailelerimiz ve bilen 2 arkadaşım vardı yaklaşık bi 20 kişiydik yani çook tatlı zaman geçirdik
Biz 3 kız kardeşiz ve hep kız ağırlıklı bi evde yaşadım şimdi oğlumun olma fikri beni çoook heyecanlandırıyor o yüzden
Canım inşallah sende sıkıntısız zamanlara girer ve artık rahatım ve düzenli yiyebiliyorum dersinBenim sata göre 11+5 ultrasona göre 10+5 olmusuz bugün doktorum bir sıkıntı olmadıgıni gec dollenmeyle alakali oldugunu ilerde haftasini yakalayacagini söyledi yemekle icmekle suan alakasi yok dedi ilerleyen haftalarda olur dedi ki ben bulantidan dogru durust birsey de yiyemiyorum. Bu yüzden lütfen olumsuz düsünmeyin
Bı arkadaş çörek otu birkaç damla limon ve bal bı çay kaşığı kadar yutuyosun iyi geliyor demişti bı dene istersen canimKızlar bugün
Kusma ile başlayan Öksürük geçmek bilmedi öksürdukce kasığıma ağrı giriyor. Sesim de kısılıyor yavaştan..
Zencefil çayı içtim ama fayda etmedi..
Formül bilen varsa söyleyebilir mi ?
Hasta olmak istemiyorum zaten ilaç alamam..
Eminim çok eğlenceli olmuştur biz de çok eğlendik bebişlere güzel Bi anı oldu.. Oğlusun hayırla gelsin inşallah :) hissettiğin gibi olmuş ne güzelKızlarr
Oğlumuz geliyor
Harika bir parti yaptık , her şey çok çok güzel oldu
Evi süsledik baya , pasta yaptırdık arkadaşlarım balon yaptırdı , yaka rozetler ve tahmin panosu hazırladıkailelerimiz ve bilen 2 arkadaşım vardı yaklaşık bi 20 kişiydik yani çook tatlı zaman geçirdik
Biz 3 kız kardeşiz ve hep kız ağırlıklı bi evde yaşadım şimdi oğlumun olma fikri beni çoook heyecanlandırıyor o yüzden
Kızlar dün benim tansiyon 14/10 oldu gün içinde 3 kez aynı şeyi yaşadım bı anda elim ayağım boşalmaya başladı kadın doğum acil bu haftakinin bizimle ilgisi yok dedi kan idrar herşey temiz sanırım yiyememe ve kusma sıvı mineral dengeli bozduğu için böyle bişey yaşadım bebeğe bı turlu baktiramadim.
Hadi gözün aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tebrikler canım sağlıkla al kucagina.
Tebrikler canım sağlıkla gelsin oğlusun
Eminim çok eğlenceli olmuştur biz de çok eğlendik bebişlere güzel Bi anı oldu.. Oğlusun hayırla gelsin inşallah :) hissettiğin gibi olmuş ne güzel
Hayırlı olsuuuun güzel parti sağlıcakla gelsin bebişin inş :)Kızlar hepinize çok teşekkürler , umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımzahep diyoruz evladın kızı erkeği yok ilk rahmimize düştüğü anda o annelik hissi zaten geliyor bize tek duamız sağlıklı olmaları, vatana millete ailelerine hayırlı evlat olmaları tabii ki Allah yine de inşallah herkesin gönlüne göre versin, hep diyordum kız da olsa erkekte olsa çok sevineceğim diye
Size partiden bi kaç detayı atıyorumm
Son adet tarihin neydi canımAynen canım 16 haziran di 13 oldu ilerliyoruz bakalım sağlıkla gelsinlerde kız da erkekte evlat
Tekrar çok geçmiş olsun canım inş öksürüğünde biran önce geçerÇok saol canım sancılarım hafifledi çok şükür ama bu yetmezmiş gibi öksürük ve grip olmuşum bir hapşurdum mu 3,4 defa üst üste geliyor karın ağrım tutuyor nasıl geçcek bilmiyom allah büyük
Ben ara ara acillerdeyim birazcik zor geciyor benim bu dönemlerim yemek konusuna da gelince ben herseyi yiyorum canimin cektigi tabi yani fast food yerim pizza da yerim organik falan cok takilmam yani fitratımda yok yapamam onlari ama tabi sebze agirlikli besleniyorum. Yogurt vs evde de yapiliyor disardan da aliniyor. Ben birsey yapmayi birak mutfaga giremiyorum henüz bu sebepten acikcasi ne bulursam onu yiyorum cogunlukla ev yemegi yesemde atiyorum ayda 1 disardan da yiyorum.yani bana yemeyen de yoktur gibi gelmistir hep hicmi caniniz cekmiyor mesela ? Kola da cok canim cekince iciyorum kahve de ama hergün degil mesela 2.5 ay sonra dün ilk defa kahve ictim. Boyle seyler cok normal geliyor bana doktorumda bu konuda rahat saglikli beslen meyveni vs ye arada bir kacamak yaparsin birsey olmaz diyor. Ha tabi yok dese ne olurdu ben yine yapardim orasi ayri :)) bilmiyorum hangisi daha dogru senin ki cok mantikli gorunuyor ama uygulayabilene acikcasi :))
Merhaba canım bulantı bandı mı aldın iyi geldi mi doktorum bi işe yaramaz boşuna para verme demiştiBiz aynıyız kuzum şuan beni bir görsen nasıl tipim kayık uzanıyorum öyle. Bileğimde bantlar başım ağrıyo kafamda bez :)) inşallah rahat olduğumuz günleri de görürüz. Moralinin iyi olmasına sevindim canım diğer türlü insan daha kötü oluyor
Bı arkadaş çörek otu birkaç damla limon ve bal bı çay kaşığı kadar yutuyosun iyi geliyor demişti bı dene istersen canim
Azalıyor evet ama geçmedi benim henüz hergün ilaç içiyorum yoksa hiç bişey yiyemiyorumİnşllh geçer cnm bi umut bende 12.haftayı bekliyorum ben de zorlanıyorum yatarken tükürmkten bi hal oldum Allahım bize sabır versin kısa zamanda atlatmamız dileğiyle çok teşkkür ederim cvbn için
Teşekkür ederim canım hayır ağrı doğubeyazıt lıyım Temmuz07 nişan tarihimTekrar çok geçmiş olsun canım inş öksürüğünde biran önce geçer
Antalyalımısın 07 ordan mı geliyor
Wala canım aldı başını gidio göbekMaşallah canım se de de görünüyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?