2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
11+3üm benim 6. Haftada başladı ve hala devam ediyor.Haftalardır çekiyorum bunu ve çok az insanda görülüyormuş bu ılacı falanda yok
Canım gün olarak benden iyisin umarım eli kulağındadır senin sıkıntıların bitmesinin . Benim de 6.hafta başladı sıkıntılarım. Evet çoğu kişide hiç sıkıntı yaşamıyomuş ne güzel malesef o konuda şanslı olamadım. İnşşlh Allahım yüzümüze baksında geçsin bir an önce sıkıntılarımız sen de azalınca bana yaz olur mu umut olursun bana

Tebrikler canım sağlıkla gelsin oğlusun

Canım inşallah sende sıkıntısız zamanlara girer ve artık rahatım ve düzenli yiyebiliyorum dersin

Bı arkadaş çörek otu birkaç damla limon ve bal bı çay kaşığı kadar yutuyosun iyi geliyor demişti bı dene istersen canim

Kızlar dün benim tansiyon 14/10 oldu gün içinde 3 kez aynı şeyi yaşadım bı anda elim ayağım boşalmaya başladı kadın doğum acil bu haftakinin bizimle ilgisi yok dedi kan idrar herşey temiz sanırım yiyememe ve kusma sıvı mineral dengeli bozduğu için böyle bişey yaşadım bebeğe bı turlu baktiramadim.

Eminim çok eğlenceli olmuştur biz de çok eğlendik bebişlere güzel Bi anı oldu.. Oğlusun hayırla gelsin inşallah :) hissettiğin gibi olmuş ne güzel

Hicbirseye tuz atmayin bol su icin

Hadi gözün aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tebrikler canım sağlıkla al kucagina.

Tebrikler canım sağlıkla gelsin oğlusun

Eminim çok eğlenceli olmuştur biz de çok eğlendik bebişlere güzel Bi anı oldu.. Oğlusun hayırla gelsin inşallah :) hissettiğin gibi olmuş ne güzel

Kızlar hepinize çok teşekkürler , umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımza hep diyoruz evladın kızı erkeği yok ilk rahmimize düştüğü anda o annelik hissi zaten geliyor bize tek duamız sağlıklı olmaları, vatana millete ailelerine hayırlı evlat olmaları tabii ki Allah yine de inşallah herkesin gönlüne göre versin, hep diyordum kız da olsa erkekte olsa çok sevineceğim diye
Size partiden bi kaç detayı atıyorumm

Eklentiler

• 16BF7A73-1B69-4F0C-871C-35370FF66C40.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 159
  • 35A815A9-8F13-40B7-BA8A-24F702E09B98.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 167
  • A34858C7-81ED-4C8F-A905-523511F7882A.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 170
Hayırlı olsuuuun güzel parti sağlıcakla gelsin bebişin inş :)

Tekrar çok geçmiş olsun canım inş öksürüğünde biran önce geçer
Antalyalımısın 07 ordan mı geliyor

Anladım canım iyi yapiyorsun valla kasmamak lazım ama ben hep böyleydim, kola diğer içecekler hamburger vs onları çocukluğumdan beri sevmem.. En sevdigim yemek bamya desem mesela :) Kahve çay severim çaya izin var günde 3 tane açık ama kahveye çok sıcak bakmıyor doktorum.. belki haftada 1 dedi bende hiç içmiyorum. Dışarı çıkarken yanıma sağlıklı şeyler alıyorum canım da hiç çekmiyor o yemekleri çekerse yerim tabi şu durumda bebeğim istiyor diye :) mutfağa girememe dönemim oldu sağolsun eşim annem halletti o dönemde ki işleri..

Merhaba canım bulantı bandı mı aldın iyi geldi mi doktorum bi işe yaramaz boşuna para verme demişti

İnşllh geçer cnm bi umut bende 12.haftayı bekliyorum ben de zorlanıyorum yatarken tükürmkten bi hal oldum Allahım bize sabır versin kısa zamanda atlatmamız dileğiyle çok teşkkür ederim cvbn için
Azalıyor evet ama geçmedi benim henüz hergün ilaç içiyorum yoksa hiç bişey yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…