Gözün aydın canım sağlıcakla gelsin inşallahKızlarr
Oğlumuz geliyor
Harika bir parti yaptık , her şey çok çok güzel oldu
Evi süsledik baya , pasta yaptırdık arkadaşlarım balon yaptırdı , yaka rozetler ve tahmin panosu hazırladıkailelerimiz ve bilen 2 arkadaşım vardı yaklaşık bi 20 kişiydik yani çook tatlı zaman geçirdik
Biz 3 kız kardeşiz ve hep kız ağırlıklı bi evde yaşadım şimdi oğlumun olma fikri beni çoook heyecanlandırıyor o yüzden
Çok güzel olmuş canımKızlar hepinize çok teşekkürler , umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımzahep diyoruz evladın kızı erkeği yok ilk rahmimize düştüğü anda o annelik hissi zaten geliyor bize tek duamız sağlıklı olmaları, vatana millete ailelerine hayırlı evlat olmaları tabii ki Allah yine de inşallah herkesin gönlüne göre versin, hep diyordum kız da olsa erkekte olsa çok sevineceğim diye
Size partiden bi kaç detayı atıyorumm
Bende zaten göbek vardı şimdi biraz çıkmiş ama hamilelik göbeği gibi durmuyorWala canım aldı başını gidio göbek
Sanki hergün yeni bişeler çıkckmış hiç geçmiyckmiş gibi hissediyorum artık bu sabah yine çıktı yediğim zaten şaşırmış durumdayım ne yiyeceğimi. Umarım yakında atlatırız .Azalıyor evet ama geçmedi benim henüz hergün ilaç içiyorum yoksa hiç bişey yiyemiyorum
Teşekkür ederim canım çok şükürMaşallah canım buyumus baya
bende hurma yemem zaten yeşil çayda öyle bende çok canım isteyince yiyorum pizza bi kere çok canım istedi yedim çiğköfte delisiyim sürekli yiyip duruyorumAdacayi ve hurma disinda bende herseyi yer icerim. Birde yesil cay kullanmam ödem atici ozelligi var diye ama zaten sevmem de yesil cay bundan emin degilim o yüzden :)) ben canim cektimi fast food bile yiyorum acikcasi
ay ne güzel bakalım o günleri görmek nasip olur inşallah en güzel zamanları aslında o zamanda doğmasını bekleriz doğunca da keşke karnımda olsaydı deriz aynı bedende olmak başka sanki :))oo hemde nasıl göbeğimin üstüne kumandayı koyardım sallanması hoplaması hosuma gıderdımuzık acınca cosardı cıkolata... seslenınce tepkı verırdı babasına banaaa ayyy
ayy maşallah şimdi inandım bende böyle olucam sanırım 4 aylık olucaz yakında ama hiç göbek yokKızlar iç karın nasıl oluyor diye merak edenler vardı :)
Buyurun benim 6 aylık hamile halim :))
Hiç hamile gibi durmuyordum çünkü iç karın olayı vardı burada 8 Ocak ve ben 8 kilo almıştım 09 Nisan'da da doğum yaptım , tabi 6. aydan sonra aşırı tatlı tükettiğim için bir 10 kilo daha aldım sadece son 3 ay da :))
Eki Görüntüle 2213617
hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallahKızlarr
Oğlumuz geliyor
Harika bir parti yaptık , her şey çok çok güzel oldu
Evi süsledik baya , pasta yaptırdık arkadaşlarım balon yaptırdı , yaka rozetler ve tahmin panosu hazırladıkailelerimiz ve bilen 2 arkadaşım vardı yaklaşık bi 20 kişiydik yani çook tatlı zaman geçirdik
Biz 3 kız kardeşiz ve hep kız ağırlıklı bi evde yaşadım şimdi oğlumun olma fikri beni çoook heyecanlandırıyor o yüzden
yok canım aslında daha iyi tabikide böyle olması ama ben daha çok bebeğide hissetmediğim için büyümüyomu falan diye endişeleniyorum yoksa geç çıksın daha rahatİnşallah gönlüne göre olsun tabi canım benim ama üzülme son aylarda biz kocaman göbüşle yürümekte bile zorlanırken biz de sana özeniriz
Cigkofte hic agzima surmedim cokta sevmem gerci ama canim cekse idi yerdim mutlaka yemek ile ilgili oyle olaylarim yok suan yana yakıla karpuz ariyoruz insallah buluruz :))bende hurma yemem zaten yeşil çayda öyle bende çok canım isteyince yiyorum pizza bi kere çok canım istedi yedim çiğköfte delisiyim sürekli yiyip duruyorum
ay ne güzel bakalım o günleri görmek nasip olur inşallah en güzel zamanları aslında o zamanda doğmasını bekleriz doğunca da keşke karnımda olsaydı deriz aynı bedende olmak başka sanki :))
ayy maşallah şimdi inandım bende böyle olucam sanırım 4 aylık olucaz yakında ama hiç göbek yok
hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah
yok canım aslında daha iyi tabikide böyle olması ama ben daha çok bebeğide hissetmediğim için büyümüyomu falan diye endişeleniyorum yoksa geç çıksın daha rahat
Bende tam karar veremedim aslında oğlum kış bebeğiydi 3 tane hastane çıkışı almıştım baya bide tulum daha rahat gelio bana tek parça bebişler yaza denk gelicek neyden kaçtane almam lazım tecrübeli annişler yazsında faydalanalımTecrübeli anneler yeni doğan hastane çıkış setinden kaç tane almak gerekir ?1 mi,2 mi ?Bir de kaç parça alsam işime yarar ?Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim
ay bana herkes diyo onu ye canın çeker bunu ye canın çeker sürekli canın bir şey istiyomu diye soruyorlar ama yok yani normal daha hiç canım bir şey istemedi benim bulantım falanda olmadı ama hiç iştahım yoktu normal yememe devam ettim 3. Trimestirde daha çok açılıyor iştah diyorlar asıl kilo alanlar o zaman alıyor zatenCigkofte hic agzima surmedim cokta sevmem gerci ama canim cekse idi yerdim mutlaka yemek ile ilgili oyle olaylarim yok suan yana yakıla karpuz ariyoruz insallah buluruz :))
ay evet ya bende kaç aylık alıcam yazlıkmı alıcam uzun kollumu hiç bilmiyorum ama hastane çıkışına gerek yok diye düşünüyorum ben ya hem normal takımlardan daha pahalı oluyor hemde ayrıyetten battaniyesi pikesi falan olacak zaten normal cicili bir takım giydiririm diye düşündüm :)Bende tam karar veremedim aslında oğlum kış bebeğiydi 3 tane hastane çıkışı almıştım baya bide tulum daha rahat gelio bana tek parça bebişler yaza denk gelicek neyden kaçtane almam lazım tecrübeli annişler yazsında faydalanalım
Tecrübeli anneler yeni doğan hastane çıkış setinden kaç tane almak gerekir ?1 mi,2 mi ?Bir de kaç parça alsam işime yarar ?Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim
Aynen bende şaşırmış durumdayım. Bebişler iyi olsundaSanki hergün yeni bişeler çıkckmış hiç geçmiyckmiş gibi hissediyorum artık bu sabah yine çıktı yediğim zaten şaşırmış durumdayım ne yiyeceğimi. Umarım yakında atlatırız .
Canım ben bir tane isimli yaptırıcam birtanede normal bir set alıcam. Geri kalanı hep tek tulum alıcam :)) İnstagramdan bir sayfa buldum istersen dm den atarım sanada :)Tecrübeli anneler yeni doğan hastane çıkış setinden kaç tane almak gerekir ?1 mi,2 mi ?Bir de kaç parça alsam işime yarar ?Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim
Ama fotoğraf çekiminde de hastane çıkış setleri çok güzel duruyor;bir de kendi tarafım kaliteli eşyalar getirir de ,eşimin tarafından şüpheliyim.Yeni ev hediyesi olarak kullanılmış kahve fincan takımı getirmişlerdi.O yüzden kendi bildiğin markadan şaşmamak lazım.Hediyelere güvenmem,kendim alırım
Bildiğim kadarıyla hastane çıkışındaki zıbın ve üstler çok kullanılamıyo çünkü bebişlerimiz çabuk büyüyo ama birde yaza denk gelse de küçük olduğundan vücut ısısının dengesi hemen sağlanamadığından uzun kollu zıbın giydirmek gerekiyor.benim ilk hamileliğim ama oldukça tecrübem var bu konuda birde hediye gelecek zıbın takımlarınızı da hesba katın bence hanımlar
Ayyy ewet ya isimli takımlar da çok güzel oluyor ,tabiki at canım sevinirimCanım ben bir tane isimli yaptırıcam birtanede normal bir set alıcam. Geri kalanı hep tek tulum alıcam :)) İnstagramdan bir sayfa buldum istersen dm den atarım sanada :)
6 aylık filan olsalardı evin içinde zıbınla dururlardı da şimdi çok küçükler,üşüyebilirlerBen de tecrübeli yaz annelerinden fikir istiyorum doğrusu oğlum kış bebeğiydi. 0-3 ay Yaz bebeğine ne giydirilir ? Evimizde çok sıcak oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?