2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gözün aydın canım sağlıcakla gelsin inşallah

Çok güzel olmuş canım

Azalıyor evet ama geçmedi benim henüz hergün ilaç içiyorum yoksa hiç bişey yiyemiyorum
Sanki hergün yeni bişeler çıkckmış hiç geçmiyckmiş gibi hissediyorum artık bu sabah yine çıktı yediğim zaten şaşırmış durumdayım ne yiyeceğimi. Umarım yakında atlatırız .

Adacayi ve hurma disinda bende herseyi yer icerim. Birde yesil cay kullanmam ödem atici ozelligi var diye ama zaten sevmem de yesil cay bundan emin degilim o yüzden :)) ben canim cektimi fast food bile yiyorum acikcasi
bende hurma yemem zaten yeşil çayda öyle bende çok canım isteyince yiyorum pizza bi kere çok canım istedi yedim çiğköfte delisiyim sürekli yiyip duruyorum

oo hemde nasıl göbeğimin üstüne kumandayı koyardım sallanması hoplaması hosuma gıderdı muzık acınca cosardı cıkolata... seslenınce tepkı verırdı babasına banaaa ayyy
ay ne güzel bakalım o günleri görmek nasip olur inşallah en güzel zamanları aslında o zamanda doğmasını bekleriz doğunca da keşke karnımda olsaydı deriz aynı bedende olmak başka sanki :))
ayy maşallah şimdi inandım bende böyle olucam sanırım 4 aylık olucaz yakında ama hiç göbek yok

hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah

İnşallah gönlüne göre olsun tabi canım benim ama üzülme son aylarda biz kocaman göbüşle yürümekte bile zorlanırken biz de sana özeniriz
yok canım aslında daha iyi tabikide böyle olması ama ben daha çok bebeğide hissetmediğim için büyümüyomu falan diye endişeleniyorum yoksa geç çıksın daha rahat

Cigkofte hic agzima surmedim cokta sevmem gerci ama canim cekse idi yerdim mutlaka yemek ile ilgili oyle olaylarim yok suan yana yakıla karpuz ariyoruz insallah buluruz :))

Tecrübeli anneler yeni doğan hastane çıkış setinden kaç tane almak gerekir ?1 mi,2 mi ?Bir de kaç parça alsam işime yarar ?Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim

Tecrübeli anneler yeni doğan hastane çıkış setinden kaç tane almak gerekir ?1 mi,2 mi ?Bir de kaç parça alsam işime yarar ?Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim
Bende tam karar veremedim aslında oğlum kış bebeğiydi 3 tane hastane çıkışı almıştım baya bide tulum daha rahat gelio bana tek parça bebişler yaza denk gelicek neyden kaçtane almam lazım tecrübeli annişler yazsında faydalanalım

Cigkofte hic agzima surmedim cokta sevmem gerci ama canim cekse idi yerdim mutlaka yemek ile ilgili oyle olaylarim yok suan yana yakıla karpuz ariyoruz insallah buluruz :))
ay bana herkes diyo onu ye canın çeker bunu ye canın çeker sürekli canın bir şey istiyomu diye soruyorlar ama yok yani normal daha hiç canım bir şey istemedi benim bulantım falanda olmadı ama hiç iştahım yoktu normal yememe devam ettim 3. Trimestirde daha çok açılıyor iştah diyorlar asıl kilo alanlar o zaman alıyor zaten

ay evet ya bende kaç aylık alıcam yazlıkmı alıcam uzun kollumu hiç bilmiyorum ama hastane çıkışına gerek yok diye düşünüyorum ben ya hem normal takımlardan daha pahalı oluyor hemde ayrıyetten battaniyesi pikesi falan olacak zaten normal cicili bir takım giydiririm diye düşündüm :)

Bildiğim kadarıyla hastane çıkışındaki zıbın ve üstler çok kullanılamıyo çünkü bebişlerimiz çabuk büyüyo ama birde yaza denk gelse de küçük olduğundan vücut ısısının dengesi hemen sağlanamadığından uzun kollu zıbın giydirmek gerekiyor.benim ilk hamileliğim ama oldukça tecrübem var bu konuda birde hediye gelecek zıbın takımlarınızı da hesba katın bence hanımlar

Sanki hergün yeni bişeler çıkckmış hiç geçmiyckmiş gibi hissediyorum artık bu sabah yine çıktı yediğim zaten şaşırmış durumdayım ne yiyeceğimi. Umarım yakında atlatırız .
Aynen bende şaşırmış durumdayım. Bebişler iyi olsunda Ben bişey yiyemiyorum ki çıkarayım :) safra sadece. armut ayva kek oda zorla ekmekten tiksinir mi insan kokusuna dayanamıyorum çaydan tiksinmişim çok kötü geliyor kokusu düşün artık :) bu ara hazır patlamış mısıra sardım o iyi geliyor tuzlu mesela muzdan da nefret ettim nimet ama şuan böyle

Canım ben bir tane isimli yaptırıcam birtanede normal bir set alıcam. Geri kalanı hep tek tulum alıcam :)) İnstagramdan bir sayfa buldum istersen dm den atarım sanada :)

Ben de tecrübeli yaz annelerinden fikir istiyorum doğrusu oğlum kış bebeğiydi. 0-3 ay Yaz bebeğine ne giydirilir ? Evimizde çok sıcak oluyor.

Ama fotoğraf çekiminde de hastane çıkış setleri çok güzel duruyor;bir de kendi tarafım kaliteli eşyalar getirir de ,eşimin tarafından şüpheliyim.Yeni ev hediyesi olarak kullanılmış kahve fincan takımı getirmişlerdi.O yüzden kendi bildiğin markadan şaşmamak lazım.Hediyelere güvenmem,kendim alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…