hiç kullanışlı değil adı gibi hastane çıkışında iyi bi ttek ben tekli aldıklarımla daha rahat ettimTecrübeli anneler yeni doğan hastane çıkış setinden kaç tane almak gerekir ?1 mi,2 mi ?Bir de kaç parça alsam işime yarar ?Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim
oğlum yaz bebeğiydi yine yaz bebeği olcak 2.si allah kısmet ederse. ince penye üstüne örterdim özellikle midesi soğuk almasın diye çok üst üste giydirme isilik olmuştu benim oğlum hele de oğlansa sıcağı hiç sevmez biraz kendini toparladıktan sonra sort kısa kolluya geçtimBen de tecrübeli yaz annelerinden fikir istiyorum doğrusu oğlum kış bebeğiydi. 0-3 ay Yaz bebeğine ne giydirilir ? Evimizde çok sıcak oluyor.
Benim sat ile uyumlu değil normalde 26 ağustos ama eylül olarak görünüyorSon adet tarihin neydi canım
bnde bugun 15+1 oldum bnmde sanki karnımın alt kısmında bugun pıt pıt die bişey var gıbi ama ilk hamileleiklerde 20 haftayı bulabiliomus bağırsak hareketide olabilirmiş ilk olduğu için emin olamadım bendeKızlar merhaba. Ben bugün 14+1 oldum ama benim de karnım hic çıkmadı. Normalde balık etli biriydim ama bulantı döneminde 5 kilo verdim. Ondan sanırım karnım hic yok. Ama bazen goz segirmesi gibi bir seyler hissediyorum elimi karnıma koyunca. Bebek hareketi mi bilemedim ilk bebeğim benim de
Ben alıcam sadece 1 tane mi alıyım ,2 tane mi alıyım karar veremedim.Onu sormuştum.Zaten tekli olanlardan alınıyor,ilerde de saklarımhiç kullanışlı değil adı gibi hastane çıkışında iyi bi ttek ben tekli aldıklarımla daha rahat ettim
1 tane al canım tabiki. geri olan herşeyini tekli al hemen büyüyolar zatenBen alıcam sadece 1 tane mi alıyım ,2 tane mi alıyım karar veremedim.Onu sormuştum.Zaten tekli olanlardan alınıyor,ilerde de saklarım
Aynen o yüzden cok umutlanmak istemiyorum ama hissediyorum sanırım emin degilimbnde bugun 15+1 oldum bnmde sanki karnımın alt kısmında bugun pıt pıt die bişey var gıbi ama ilk hamileleiklerde 20 haftayı bulabiliomus bağırsak hareketide olabilirmiş ilk olduğu için emin olamadım bende
Bamyayi agzima surmem acikcasi birde kereviz yemem :)) fast food sevmeyen biri bak bu süpermis senin yaptigin daha dogrudur mutlaka ama herkesin yapacagi olay degil dedigim gibi onceden cok severek yedigin seylerden vazgecmek zor oluyor :))
Anladım canım iyi yapiyorsun valla kasmamak lazım ama ben hep böyleydim, kola diğer içecekler hamburger vs onları çocukluğumdan beri sevmem.. En sevdigim yemek bamya desem mesela :) Kahve çay severim çaya izin var günde 3 tane açık ama kahveye çok sıcak bakmıyor doktorum.. belki haftada 1 dedi bende hiç içmiyorum. Dışarı çıkarken yanıma sağlıklı şeyler alıyorum canım da hiç çekmiyor o yemekleri çekerse yerim tabi şu durumda bebeğim istiyor diye :) mutfağa girememe dönemim oldu sağolsun eşim annem halletti o dönemde ki işleri..
bende heycanla bekliyorum bi emin olsam neyse inşaallah o günleride göreceğiz Allahın izniyleAynen o yüzden cok umutlanmak istemiyorum ama hissediyorum sanırım emin degilim
Ben karpuzu bir haftadir rüyamda goruyorum resmen hemde bulantim hala suruyor ve hala hic yiyemedigim tiksindigim yiyecekler var bakalim nasil olacak. Ben su bulantidan kurtulsam vs. Yerim sanirim kiloyu da veririz heralde ne yapalim :))ay bana herkes diyo onu ye canın çeker bunu ye canın çeker sürekli canın bir şey istiyomu diye soruyorlar ama yok yani normal daha hiç canım bir şey istemedi benim bulantım falanda olmadı ama hiç iştahım yoktu normal yememe devam ettim 3. Trimestirde daha çok açılıyor iştah diyorlar asıl kilo alanlar o zaman alıyor zaten
O ne güzel dua insallah canim benim bende bekliyorum o zamanlari hevesle :))Canım inşallah sende sıkıntısız zamanlara girer ve artık rahatım ve düzenli yiyebiliyorum dersin
İşte okadarrrr
Ekmek ben de hic yiyemiyorum onun yerine pide yada pogaca aldir eve gelene kadar kokusu bile kalmiyor ben kahvaltiyi hala bunlarla yapiyorum peynir yumurta zeytin ekmek hicbiri yok maalesef yiyemiyorum. Muz kabiz yapti beni tavsiye etmem azda olsa iyi gelen limonlu ve tuzlu seylerdi ama ben ilacla rahatladım acikcasi umarim hepimizin ki gecerAynen bende şaşırmış durumdayım. Bebişler iyi olsundaBen bişey yiyemiyorum ki çıkarayım :) safra sadece. armut ayva kek oda zorla ekmekten tiksinir mi insan kokusuna dayanamıyorum çaydan tiksinmişim çok kötü geliyor kokusu düşün artık :) bu ara hazır patlamış mısıra sardım o iyi geliyor tuzlu mesela muzdan da nefret ettim nimet ama şuan böyle
1 tane tam teşekküllü bitane de 5 li setlerden yeterli bence, hastene çıkışı çok kullanılmıyor onun yerine alt üst ayrı takımlar daha pratik benceTecrübeli anneler yeni doğan hastane çıkış setinden kaç tane almak gerekir ?1 mi,2 mi ?Bir de kaç parça alsam işime yarar ?Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim
Ben yapmıcam dedikçe boyle seyleri gorüp heves ediyorum :)) baya ugrasmissiniz valla masallah hosgelsin sefalar getirsin paşaniz saglikla gelsin :))Kızlar hepinize çok teşekkürler , umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımzahep diyoruz evladın kızı erkeği yok ilk rahmimize düştüğü anda o annelik hissi zaten geliyor bize tek duamız sağlıklı olmaları, vatana millete ailelerine hayırlı evlat olmaları tabii ki Allah yine de inşallah herkesin gönlüne göre versin, hep diyordum kız da olsa erkekte olsa çok sevineceğim diye
Size partiden bi kaç detayı atıyorumm
Çocuk olduktan sonra beslenme düzeni o kadar değişiyor ki benim gibi abur cuburcu Fast foodcu biri evrim geçirdi, sebzeciye döndüm, oğlum doğduğundan beri eve cips girmediBamyayi agzima surmem acikcasi birde kereviz yemem :)) fast food sevmeyen biri bak bu süpermis senin yaptigin daha dogrudur mutlaka ama herkesin yapacagi olay degil dedigim gibi onceden cok severek yedigin seylerden vazgecmek zor oluyor :))
ayrıca bamyayı ağzıma sürmezdim ilk hamileliğimde Aşerdiğim tek şeydi bamya ve o günden beri severek yiyorum, haftada 2 gün tavuk yemeği yapardım hatta evde tavuk döner bile yapmaya başlamıştım ama bi tiksindim o dönemde evde 2 yılda piştiği sayıdır, annem kayınvalidem yaparsa anca yiyorumBamyayi agzima surmem acikcasi birde kereviz yemem :)) fast food sevmeyen biri bak bu süpermis senin yaptigin daha dogrudur mutlaka ama herkesin yapacagi olay degil dedigim gibi onceden cok severek yedigin seylerden vazgecmek zor oluyor :))
Bende 15 haftalık oldum sıfır göbek sadece yemek falan yediğim zaman içten geriliyor karnım benimde pıtır pıtır bir şeyler oldu dün ama sanmıyorum ya gaz hareketine çok benziyor zaten bebeklerin kas sistemi o kadar güçlü değilmiş rahime vuracak ki hissedicez :)Kızlar merhaba. Ben bugün 14+1 oldum ama benim de karnım hic çıkmadı. Normalde balık etli biriydim ama bulantı döneminde 5 kilo verdim. Ondan sanırım karnım hic yok. Ama bazen goz segirmesi gibi bir seyler hissediyorum elimi karnıma koyunca. Bebek hareketi mi bilemedim ilk bebeğim benim de
bende rüyamda çok yemekler görüyorum ama kalkınca hiç canım istemiyor cips delisiyim bende bi ondan vaz geçemiyorum tatlı falan değilde cipsle bir öğün yaptığımı bile bilirim hala da yiyorum valla haftada bir bazen ikiBen karpuzu bir haftadir rüyamda goruyorum resmen hemde bulantim hala suruyor ve hala hic yiyemedigim tiksindigim yiyecekler var bakalim nasil olacak. Ben su bulantidan kurtulsam vs. Yerim sanirim kiloyu da veririz heralde ne yapalim :))
Bende geçen hafta karpuz aşerdim ama bulamadkk inşallah sen bulursunCigkofte hic agzima surmedim cokta sevmem gerci ama canim cekse idi yerdim mutlaka yemek ile ilgili oyle olaylarim yok suan yana yakıla karpuz ariyoruz insallah buluruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?