2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Tecrübeli anneler yeni doğan hastane çıkış setinden kaç tane almak gerekir ?1 mi,2 mi ?Bir de kaç parça alsam işime yarar ?Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim
hiç kullanışlı değil adı gibi hastane çıkışında iyi bi ttek ben tekli aldıklarımla daha rahat ettim

Ben de tecrübeli yaz annelerinden fikir istiyorum doğrusu oğlum kış bebeğiydi. 0-3 ay Yaz bebeğine ne giydirilir ? Evimizde çok sıcak oluyor.
oğlum yaz bebeğiydi yine yaz bebeği olcak 2.si allah kısmet ederse. ince penye üstüne örterdim özellikle midesi soğuk almasın diye çok üst üste giydirme isilik olmuştu benim oğlum hele de oğlansa sıcağı hiç sevmez biraz kendini toparladıktan sonra sort kısa kolluya geçtim

Kızlar merhaba. Ben bugün 14+1 oldum ama benim de karnım hic çıkmadı. Normalde balık etli biriydim ama bulantı döneminde 5 kilo verdim. Ondan sanırım karnım hic yok. Ama bazen goz segirmesi gibi bir seyler hissediyorum elimi karnıma koyunca. Bebek hareketi mi bilemedim ilk bebeğim benim de

bnde bugun 15+1 oldum bnmde sanki karnımın alt kısmında bugun pıt pıt die bişey var gıbi ama ilk hamileleiklerde 20 haftayı bulabiliomus bağırsak hareketide olabilirmiş ilk olduğu için emin olamadım bende

hiç kullanışlı değil adı gibi hastane çıkışında iyi bi ttek ben tekli aldıklarımla daha rahat ettim
Ben alıcam sadece 1 tane mi alıyım ,2 tane mi alıyım karar veremedim.Onu sormuştum.Zaten tekli olanlardan alınıyor,ilerde de saklarım

bnde bugun 15+1 oldum bnmde sanki karnımın alt kısmında bugun pıt pıt die bişey var gıbi ama ilk hamileleiklerde 20 haftayı bulabiliomus bağırsak hareketide olabilirmiş ilk olduğu için emin olamadım bende
Aynen o yüzden cok umutlanmak istemiyorum ama hissediyorum sanırım emin degilim

Bamyayi agzima surmem acikcasi birde kereviz yemem :)) fast food sevmeyen biri bak bu süpermis senin yaptigin daha dogrudur mutlaka ama herkesin yapacagi olay degil dedigim gibi onceden cok severek yedigin seylerden vazgecmek zor oluyor :))

Ben karpuzu bir haftadir rüyamda goruyorum resmen hemde bulantim hala suruyor ve hala hic yiyemedigim tiksindigim yiyecekler var bakalim nasil olacak. Ben su bulantidan kurtulsam vs. Yerim sanirim kiloyu da veririz heralde ne yapalim :))

Ekmek ben de hic yiyemiyorum onun yerine pide yada pogaca aldir eve gelene kadar kokusu bile kalmiyor ben kahvaltiyi hala bunlarla yapiyorum peynir yumurta zeytin ekmek hicbiri yok maalesef yiyemiyorum. Muz kabiz yapti beni tavsiye etmem azda olsa iyi gelen limonlu ve tuzlu seylerdi ama ben ilacla rahatladım acikcasi umarim hepimizin ki gecer

Tecrübeli anneler yeni doğan hastane çıkış setinden kaç tane almak gerekir ?1 mi,2 mi ?Bir de kaç parça alsam işime yarar ?Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim
1 tane tam teşekküllü bitane de 5 li setlerden yeterli bence, hastene çıkışı çok kullanılmıyor onun yerine alt üst ayrı takımlar daha pratik bence

Ben yapmıcam dedikçe boyle seyleri gorüp heves ediyorum :)) baya ugrasmissiniz valla masallah hosgelsin sefalar getirsin paşaniz saglikla gelsin :))

Bamyayi agzima surmem acikcasi birde kereviz yemem :)) fast food sevmeyen biri bak bu süpermis senin yaptigin daha dogrudur mutlaka ama herkesin yapacagi olay degil dedigim gibi onceden cok severek yedigin seylerden vazgecmek zor oluyor :))
Çocuk olduktan sonra beslenme düzeni o kadar değişiyor ki benim gibi abur cuburcu Fast foodcu biri evrim geçirdi, sebzeciye döndüm, oğlum doğduğundan beri eve cips girmedi ama fırsat bulunca dışarda çocuk yokken affetmiyorum yiyorum hamburger menüyü :)

ayrıca bamyayı ağzıma sürmezdim ilk hamileliğimde Aşerdiğim tek şeydi bamya ve o günden beri severek yiyorum, haftada 2 gün tavuk yemeği yapardım hatta evde tavuk döner bile yapmaya başlamıştım ama bi tiksindim o dönemde evde 2 yılda piştiği sayıdır, annem kayınvalidem yaparsa anca yiyorum

Bende 15 haftalık oldum sıfır göbek sadece yemek falan yediğim zaman içten geriliyor karnım benimde pıtır pıtır bir şeyler oldu dün ama sanmıyorum ya gaz hareketine çok benziyor zaten bebeklerin kas sistemi o kadar güçlü değilmiş rahime vuracak ki hissedicez :)

Ben karpuzu bir haftadir rüyamda goruyorum resmen hemde bulantim hala suruyor ve hala hic yiyemedigim tiksindigim yiyecekler var bakalim nasil olacak. Ben su bulantidan kurtulsam vs. Yerim sanirim kiloyu da veririz heralde ne yapalim :))
bende rüyamda çok yemekler görüyorum ama kalkınca hiç canım istemiyor cips delisiyim bende bi ondan vaz geçemiyorum tatlı falan değilde cipsle bir öğün yaptığımı bile bilirim hala da yiyorum valla haftada bir bazen iki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…