İnşallah yakındır canım bu ruyalara bişeyler girme olayı bende de oldu karpuz, can erik ve balik gördüm uyanınca çok acayiptır ki o an yemek istiyorsunO ne güzel dua insallah canim benim bende bekliyorum o zamanlari hevesle :))
Aynen öyle bence zaten direk bebis istiyor :)) ben sadece karpuz görüyorum okadarİnşallah yakındır canım bu ruyalara bişeyler girme olayı bende de oldu karpuz, can erik ve balik gördüm uyanınca çok acayiptır ki o an yemek istiyorsun
Ya esime biyer solemisler oraya gidip bakacak. Insallah buluruz :))Bende geçen hafta karpuz aşerdim ama bulamadkk inşallah sen bulursun
Yok benim tek gordugum sey karpuz hemde 1 haftadir :)))bizimki israrci illa yiceksin diyor anasina cekmis :)) cips benim aşkim amabulantidan birsey yiyemedigim icin onu da yiyemiyorum :))Bende 15 haftalık oldum sıfır göbek sadece yemek falan yediğim zaman içten geriliyor karnım benimde pıtır pıtır bir şeyler oldu dün ama sanmıyorum ya gaz hareketine çok benziyor zaten bebeklerin kas sistemi o kadar güçlü değilmiş rahime vuracak ki hissedicez :)
bende rüyamda çok yemekler görüyorum ama kalkınca hiç canım istemiyor cips delisiyim bende bi ondan vaz geçemiyorum tatlı falan değilde cipsle bir öğün yaptığımı bile bilirim hala da yiyorum valla haftada bir bazen iki
Canım gözün aydın. Bizde 3 kız kardeşiz. Oğlum olacağını duyduğumda bende çok heyecanlanmıştım :) sağlıcakla kucağına al yavrunuKızlarr
Oğlumuz geliyor
Harika bir parti yaptık , her şey çok çok güzel oldu
Evi süsledik baya , pasta yaptırdık arkadaşlarım balon yaptırdı , yaka rozetler ve tahmin panosu hazırladıkailelerimiz ve bilen 2 arkadaşım vardı yaklaşık bi 20 kişiydik yani çook tatlı zaman geçirdik
Biz 3 kız kardeşiz ve hep kız ağırlıklı bi evde yaşadım şimdi oğlumun olma fikri beni çoook heyecanlandırıyor o yüzden
İlaç bende hergün alıyorum bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. Kabızlık ileri derecede osmolak içiyorum arada hiç fayda etmiyor hayırlısıyla geçsin İnşâAllahEkmek ben de hic yiyemiyorum onun yerine pide yada pogaca aldir eve gelene kadar kokusu bile kalmiyor ben kahvaltiyi hala bunlarla yapiyorum peynir yumurta zeytin ekmek hicbiri yok maalesef yiyemiyorum. Muz kabiz yapti beni tavsiye etmem azda olsa iyi gelen limonlu ve tuzlu seylerdi ama ben ilacla rahatladım acikcasi umarim hepimizin ki gecer
Tavuk bende yiyemiyorum tavuktan cikani da yiyemiyorum :)) ikisinden de cok tiksindim cok kokuyorlar bana ama zaten misir ve tavuk en cok gdo olan urunlermis o sebepten birsey kaybetmiyoruz bence :) benim hic sevmedigim bir peynir vardi esim erzincanli oraya mahsus hic yiyemezdim onu suan peynirolarak sadece onu yiyebiliyorum resmen :))ayrıca bamyayı ağzıma sürmezdim ilk hamileliğimde Aşerdiğim tek şeydi bamya ve o günden beri severek yiyorum, haftada 2 gün tavuk yemeği yapardım hatta evde tavuk döner bile yapmaya başlamıştım ama bi tiksindim o dönemde evde 2 yılda piştiği sayıdır, annem kayınvalidem yaparsa anca yiyorum
Allah kolaylık versin canım bize bende de vaziyet aynı kahvaltı yok akşam yemeği yok mandalina yiyorum arada o da tatlı olck petibör bisküvi makarna bundan ibaret menüm herzaman bunlardanda sıkılıyo insan inşllh biter bu günlerde hamileliğin keyfini çıkaracak günler gelirAynen bende şaşırmış durumdayım. Bebişler iyi olsundaBen bişey yiyemiyorum ki çıkarayım :) safra sadece. armut ayva kek oda zorla ekmekten tiksinir mi insan kokusuna dayanamıyorum çaydan tiksinmişim çok kötü geliyor kokusu düşün artık :) bu ara hazır patlamış mısıra sardım o iyi geliyor tuzlu mesela muzdan da nefret ettim nimet ama şuan böyle
Ben sebze cok severim normalde ama fast food da severim. Belli bir yastan sonra ayda yilda 1 cocuga yedirilmesine de karsi degilim. Cips yemeyen cocuga brn rastlamadim yani cevremde yok oyle soylim :)) bilmiyorum benimki nasil birsey olacak :))Çocuk olduktan sonra beslenme düzeni o kadar değişiyor ki benim gibi abur cuburcu Fast foodcu biri evrim geçirdi, sebzeciye döndüm, oğlum doğduğundan beri eve cips girmediama fırsat bulunca dışarda çocuk yokken affetmiyorum yiyorum hamburger menüyü :)
Aynen canım geçecek İnşâAllah sağlıklaAllah kolaylık versin canım bize bende de vaziyet aynı kahvaltı yok akşam yemeği yok mandalina yiyorum arada o da tatlı olck petibör bisküvi makarna bundan ibaret menüm herzaman bunlardanda sıkılıyo insan inşllh biter bu günlerde hamileliğin keyfini çıkaracak günler gelir
bizim burda pazarda vardı bir iki hafta önce vardır bir yerlerde öyle oluyor kışın çilek bile buluyorlarYok benim tek gordugum sey karpuz hemde 1 haftadir :)))bizimki israrci illa yiceksin diyor anasina cekmis :)) cips benim aşkim amabulantidan birsey yiyemedigim icin onu da yiyemiyorum :))
ay bende mısırı çok severim dondurulmuş alıp alıp bardakta mısır yapıyorum tavuktan bende pek hoşlanmıyorum bu ara ama yiyorum tavukta ve yumurtada özellikle hiç vitamin kalmadıki boş hormon yiyoruzTavuk bende yiyemiyorum tavuktan cikani da yiyemiyorum :)) ikisinden de cok tiksindim cok kokuyorlar bana ama zaten misir ve tavuk en cok gdo olan urunlermis o sebepten birsey kaybetmiyoruz bence :) benim hic sevmedigim bir peynir vardi esim erzincanli oraya mahsus hic yiyemezdim onu suan peynirolarak sadece onu yiyebiliyorum resmen :))
Benim çok az ya maaşallahEvet canım
Benim de oyleydi canim canima okuyordu kabizlik ama simdi hergün yapabildigim kadar kendimi yormadan yürüyüs yapiyorum birde doktorum kabizliga da iyi gelen bir vitamin verdi onla cok sükür düzeldi. Birde ben icemiyorum ama doktorum israrla kefir oneriyor bebege anneye bagirsaklara cok buyuk katkisi varmis sende bulanti yapmiyorsa deneyebilirsin canimİlaç bende hergün alıyorum bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. Kabızlık ileri derecede osmolak içiyorum arada hiç fayda etmiyor hayırlısıyla geçsin İnşâAllah
Büyüyünce illa yiyecektir daha 2 yaşında henüz hiç cips yemedi ama başka şeyler yiyor tabi arada. hiç abur cubur yedirmiyorum diye büyük konuşamam ama eve almamaya çalışıyorum :)Ben sebze cok severim normalde ama fast food da severim. Belli bir yastan sonra ayda yilda 1 cocuga yedirilmesine de karsi degilim. Cips yemeyen cocuga brn rastlamadim yani cevremde yok oyle soylim :)) bilmiyorum benimki nasil birsey olacak :))
Hangi pazarmis o :)) o pazarciya soyle beni bulsun :)) misir arada bir patlamis olarak bende tuketiyorum ama onermiyolar. Tavukla yumurtayi ozellikle degil kokularindan tiksindigim icin yiyemiyorum. Normalde ikisi de yedigim seylerdi. Ama bir faydasi oldugunu bende dusunmuyorum.bizim burda pazarda vardı bir iki hafta önce vardır bir yerlerde öyle oluyor kışın çilek bile buluyorlar
ay bende mısırı çok severim dondurulmuş alıp alıp bardakta mısır yapıyorum tavuktan bende pek hoşlanmıyorum bu ara ama yiyorum tavukta ve yumurtada özellikle hiç vitamin kalmadıki boş hormon yiyoruz
Ayyy daha cok ufakmis :)) o cikolata canavaridir simdi bizim yegen oyleydi :)) birde sen yedirmesen de parka orda burda gorup istiyolar cocuklar bizimki evde yemek yemezdi parkta cocuklarda ne gorse ondan yemek isterdi annesine diyordum ki olmamis bu yapamamissiniz siz bu cocugu :)) simdi onunki kocaman oldu onlar benle dalga geciyor :))Büyüyünce illa yiyecektir daha 2 yaşında henüz hiç cips yemedi ama başka şeyler yiyor tabi arada. hiç abur cubur yedirmiyorum diye büyük konuşamam ama eve almamaya çalışıyorum :)
ege tarafındayım ben şu an var mı hiç bilmiyorum bir kaç hafta önce görmüştüm :) aynen öyle köy tavuğu yumurtası olsa da yesek keşke ben yiyorum ama boşa gidiyor yani h faydası olduğunu sanmıyorum :/Hangi pazarmis o :)) o pazarciya soyle beni bulsun :)) misir arada bir patlamis olarak bende tuketiyorum ama onermiyolar. Tavukla yumurtayi ozellikle degil kokularindan tiksindigim icin yiyemiyorum. Normalde ikisi de yedigim seylerdi. Ama bir faydasi oldugunu bende dusunmuyorum.
Esim bu hafta ege taraflarina gececek is icin soleyeyim de baksin madem :)) ben organikte olsa yiyemem ki kokuyor :))ege tarafındayım ben şu an var mı hiç bilmiyorum bir kaç hafta önce görmüştüm :) aynen öyle köy tavuğu yumurtası olsa da yesek keşke ben yiyorum ama boşa gidiyor yani h faydası olduğunu sanmıyorum :/
:) Benimki o konuda çok kuralcı belirli şeyleri yiyor diğerlerini zorlasan da yemiyor bazen büyükler sevinsin diye alıyor veriyor bizimki almak istemiyor nasıl mutlu oluyorum ben laf etsem vermeyin diye ben kötü oluyorum, leblebi kuru üzüm, ceviz, badem bunlara alıştırdım genel olarak bunları istiyor ama arada çikolata tabiki olmazsa olmaz :)Ayyy daha cok ufakmis :)) o cikolata canavaridir simdi bizim yegen oyleydi :)) birde sen yedirmesen de parka orda burda gorup istiyolar cocuklar bizimki evde yemek yemezdi parkta cocuklarda ne gorse ondan yemek isterdi annesine diyordum ki olmamis bu yapamamissiniz siz bu cocugu :)) simdi onunki kocaman oldu onlar benle dalga geciyor :))
Canım ben sana bişey sormak istiyorum. Sen ikili testi yaptırdın galiba bu ikili test nasıl oluyo kanda mı bakılan bişey ayın 18ini randevum var benimde 12+1günlük oluyrz o zamana kadar. Bana da yapar galibaAynen canım geçecek İnşâAllah sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?