2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bamyayi agzima surmem acikcasi birde kereviz yemem :)) fast food sevmeyen biri bak bu süpermis senin yaptigin daha dogrudur mutlaka ama herkesin yapacagi olay degil dedigim gibi onceden cok severek yedigin seylerden vazgecmek zor oluyor :))

Portakallı ayvalı kereviz çok severim :) herkesin öncesinde kendine göre bir düzeni var muhakkak canım çok da dışına çıkmaya kasmaya gerek yok. Sigara alkol olmasın yeter en zararlı bunlar bebişlerimize..

bnde bugun 15+1 oldum bnmde sanki karnımın alt kısmında bugun pıt pıt die bişey var gıbi ama ilk hamileleiklerde 20 haftayı bulabiliomus bağırsak hareketide olabilirmiş ilk olduğu için emin olamadım bende
Rahim genişlediği için oluyor o hisler. 20. Haftadan önce bebeğin rahim duvarına çarpacak kadar kas gücü olmuyormuş. S Slnselinsln

Esim bu hafta ege taraflarina gececek is icin soleyeyim de baksin madem :)) ben organikte olsa yiyemem ki kokuyor :))
evet canım vardır belki hala buralarda ama tadı nasıl olur bilmem :) o koku olayı çok kötü ya cidden ben ilk zamanlar buz dolabını açmak istemiyordum :)

Kızlar yanlış anlamayın lütfen;ilk önce bunu belirtmek isterim.Ama bu forumda ki ilk ricalardan birisi kesinlikle yemek konuşulmasın olmuştu.Yaşadığınız her şehirde hamile manavları var.Google’a yazdığınız zaman bile çıkıyor.Hepimiz mide bulantı dönemini geçtik,çok rahat bir şekilde aşerebiliriz,ama benim naçizane tavsiyem,yemek konuşulmaması yönünde

Aslında çok mantıklı yaa bende intagramdan bakıyorum çok güzel takımlar war öyle tek tek de alınabilir

Aslında çok mantıklı yaa bende intagramdan bakıyorum çok güzel takımlar war öyle tek tek de alınabilir
aynen hele bir tulum takımları var zaten hastane çıkışı nedir ki yani 2 saat sonra üstü pislenecek bir şey olacak çıkaracaksın o zaman komple 3-5 hastane çıkışı lazım çokta uygun instagramda dışarda acayip pahalı 15 liraya bile çok hoş takımlar var

haklısın canım ben görmemişim ama çekecek olduktan sonra her yerden çekiyor canımız işte o zaman her yerde gözümüz kapalı gezmemiz lazım

haklısın canım ben görmemişim ama çekecek olduktan sonra her yerden çekiyor canımız işte o zaman her yerde gözümüz kapalı gezmemiz lazım
Bu kadar çok yemek konuşarak da insanların gözüne gözüne sokmamak lazım diye düşünüyorum ;gezdiğim yerlerde şu ana kadar Karpuza ya da çileğe rastlamadım mesela ;sence ???

Bu kadar çok yemek konuşarak da insanların gözüne gözüne sokmamak lazım diye düşünüyorum ;gezdiğim yerlerde şu ana kadar Karpuza ya da çileğe rastlamadım mesela ;sence ???
kimsenin gözüne gözüne sokmadık canım gezdiğiniz yerlerde çilek karpuz görmüyoruz tabikide ama can çektikten sonra oluyor yani arkadaş rüyama girdi diyor misal illa bir yerde görmeye gerek yok hepimiz hamileyiz canımız çekebilir her yerde zaten hamile manavları varmış ya

Haklısın diyemem ama senin düsüncen saygi duyarim. Çekecek olan heryerde çekiyor. O zaman tv falan izlememek instagrama girmemek lazim kaldi ki bulamadigim icin buraya yazdim bilen vardir diye ayrica yemek te degil meyve bulantı dönemini gecemeyenler de var kaldı ki ben bulayim aserenlere de yollarım sözüm olsun

Aynen ben de zaten ben de bilmediğinizi düşünerek hamile manavı olduğunu yazdım,buraya yazana kadar ordan söylersiniz diye

Hamile manavı yazarsan google’a bulunduğun şehirde ayağına kadar getiriyorlar zaten

Eklentiler

• C61742EA-740D-4B45-A254-52DF6A71A3F1.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 52
Ayyy masallah saglikli da besleniyor yani.yesinler o.pasayi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…