2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Aynen ben de zaten ben de bilmediğinizi düşünerek hamile manavı olduğunu yazdım,buraya yazana kadar ordan söylersiniz diye
saol öğrenmiş olduk ben haklısınız derken sizin tavrınız cidden çok negatif hepimizin canı çekebilir tv de olur instagramda olur o zaman hiç bir yere bakmayalım dedim çekersede burda kimseyi suçlayamam yani

Aman canim yazma canı çeken arkadaşlar olmuş uyari yapmislar yemek konusacaklar ozele gelsinler :)) ayrica ne cesit seyler seviyorsun oýle ya :))

geçti benim zaten bulantımda koku hasasityetimde ilk başta başladı oda hafifti 9 hafta gibide geçti sen bayadır çekiyorsun umarım düzelir yakında
Insallah canim ya gececek su ilactan kurtulacagim insallah bu arada cok takilıyorsun takilma isteyen istedigini düsünür

Mesele kul hakkına kadar gitti yahu şaşkınım vallahi instagramınızda yemek paylaşanlar falan cehennemlik o zaman neyse susuyorum siz instagrama da bakmıyorsunuz demekki

Canımm çok güzel olmuş yaa şimdi gördüm pastana bayıldııım. Seninde oğluş geliyor ha benim gibi :) Gerçekten bizim hamile kaldığımız dönemden mi neden bilemedim hep erkek ya. Cinsiyet listemiz aynen şu şekilde olucak. Erkek, erkek, erkek, kız, erkek, erkek, erkek hahah

Kızlar ne çok yemek konuşmussunuz yaa bu mevsimde bulamayacağımız şeyi bile yazmışsınız benimde canım çekti al buyur burdan yak birazda daha dikkatli olursanız ricam sizden
Canim çekecek olanin cekiyor oyle her yazilani benim canim cekmiyor mesela baska arkadaslar da yaziyor bazen bu konuyla alakali kaldi ki bulayim adres at ozelden sana da yollayayim abartilacak bir durum yok

Canı çeken arkadaş varsa iletişime geçsin,arkadaş karpuz meyvesini yollayacak ,al canım burdan senin için buldum,adresine kadar getiriler.Afiyet olsun şimdiden

Eklentiler

• 29F83164-C190-4C49-8B10-63C34BEE4A87.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 140
Insallah canim ya gececek su ilactan kurtulacagim insallah bu arada cok takilıyorsun takilma isteyen istedigini düsünür
başından beri forumda en çok senin geçti demeni bekliyorum valla yok sustum zaten ya kimse empati yapamıyor ben üzülürken arkadaş ego peşinde anlatamayız

Aynen bir de üstüne akıl veriyorlar,şaka gibi ya yazık valla kul hakkı diye birşey var
Cok sukur kul hakki biliyoruz canim bu kadar ayaga kalkacak bir durum yok. Ver adresini bulunca sana da gondereyim madem öyle bir de bu kadar ters olmasan yapıci olarak konuşsan mesela sana göre yanlıs bana göre degil nerden baktigina bagli bu durum kirmayalim birbirimizi kapansin bu konu

Aynen bir de üstüne akıl veriyorlar,şaka gibi ya yazık valla kul hakkı diye birşey var
bulmak mesele değil ki durumu olmayanlarda wardır ki bu mevsimde tvde karpuza denk gelmedim hiç bu ara zaten herşeyi canım çeker oldu. Dışarda görsem canım çekse zaten alırım biraz daha dikkatli yazışmalar olsa kimse kimsenin kalbini de kırmasa hamileyiz hepimiz sonuçta

Canim benim bu konu cidden bu kadar abartilacak birsey degil kimin cani cektiyse göndereyim kapansin bu konu bosu bosuna gerilmeyelim hicbirimiz degilmi ? Sonucta olmusla olmuse care yok onun disinda herseyin cozumu var

Abartılı bir boyuta kadar gelmiş artık şu yemek konusu...
Beslenme en temel ihtiyacımız..
İnsan evladıyız TV lerde internette sokaklarda onlarca yüzlerce böyle şeylerle karşılaşabiliyoruz..
Kimseye de neden bunu paylaşıyorsun demiyoruz..
Canı çekip yiyemedigi için başına bir iş gelen bir gebe yok bildiğim kadarıyla...Alt tarafı hamileyiz yahu..
Ne gerek var bunun polemiğine girmeye..
Kırmayalım birbirimizi

Mesele kul hakkına kadar gitti yahu şaşkınım vallahi instagramınızda yemek paylaşanlar falan cehennemlik o zaman neyse susuyorum siz instagrama da bakmıyorsunuz demekki
Canim bosver hepimiz hamileyiz boyle gerginlikler olmasin. Farkli yerlerden bakiyoruz olaylara

Tabiki de herkesin maddi durumu alacak ya da yetecek diye bir durum söz konusu değil.Kaldı ki bu kadar hamile bayanın olduğu bir forum da mevsiminde olmayan şeylerin konuşulması gerçekten çok şaşırtıcı,şaka gibi.Bir de bizim buralarda “özrü kabahatinden büyük”diye bir laf vardır.”benim de geçen hafta şu anda olmayan bir meyveyi canım çekti ve 5 tanesine 55 lira para verdim.Ama buraya yazıp da dillendirmeye gerek bile duymadım.Neyse ya biz “ters konuşuyor “olalım da onlar konuşmaya devam etsinler

Canim çekecek olanin cekiyor oyle her yazilani benim canim cekmiyor mesela baska arkadaslar da yaziyor bazen bu konuyla alakali kaldi ki bulayim adres at ozelden sana da yollayayim abartilacak bir durum yok
Uslubunıza dikkat edin ben sadece biraz daha anlayış gösterin dedim kalp kırıcı birşeyde yazmadım nasıl bir yazı bu adres wer yollayayım. Yazık yani ne çok seviyorsunuz böyle insanlara yükselmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…