kusura bakma canım çekebilir tabikide ben zaten haklısın demiştim arkadaşa bir daha da yazmazdım zaten ama tavrı yanlış yani hepimizin canı çekebilir tabikide ama burda biride başka bir şey yazmış benimde canım çekti ama tutupta canım çekti diye o arkadaşı da suçlayamam onun dışında daha dikkat eder herkez zatenbulmak mesele değil ki durumu olmayanlarda wardır ki bu mevsimde tvde karpuza denk gelmedim hiç bu ara zaten herşeyi canım çeker oldu. Dışarda görsem canım çekse zaten alırım biraz daha dikkatli yazışmalar olsa kimse kimsenin kalbini de kırmasa hamileyiz hepimiz sonuçta
Ohhh be çok sükür ne guzel yazmişsin :) kaldi ki cani cekene gondereyim bulunca dedim daha ne diyeyim kirilmayalim gerginlikler olmasin da dedim konu kapansın benceAbartılı bir boyuta kadar gelmiş artık şu yemek konusu...
Beslenme en temel ihtiyacımız..
İnsan evladıyız TV lerde internette sokaklarda onlarca yüzlerce böyle şeylerle karşılaşabiliyoruz..
Kimseye de neden bunu paylaşıyorsun demiyoruz..
Canı çekip yiyemedigi için başına bir iş gelen bir gebe yok bildiğim kadarıyla...Alt tarafı hamileyiz yahu..
Ne gerek var bunun polemiğine girmeye..
Kırmayalım birbirimizi
Kul hakkina giriyorsunuz dediniz ses cikarmadim. Ayrica paylasan bendim madem oyle cani cekene de ben gondereyim konu kapansin dedim yine suclu oldum bunu yazmamin sebebi sizi asagilamak falan kesinlikle de degil oyle mizacta bir insan da degilim. Asil siz cok seviyorsunuz olaylari büýütmeyi ve yanlis yerlere çekmeyi bunda kirilacak ne var insaniz benim canim birsey cekse rica etsem biri gonderse ne cok sevinirim. Boyle kücük yardimlarla hayat güzel burda sana senin paran yok alamazsin vs. Kastedilerek yazilmis birsey yok canim oyle anlasildiysam affola ama ben oyle bir insan değilim hicte olmadimUslubunıza dikkat edin ben sadece biraz daha anlayış gösterin dedim kalp kırıcı birşeyde yazmadım nasıl bir yazı bu adres wer yollayayım. Yazık yani ne çok seviyorsunuz böyle insanlara yükselmeyi
kesinlikle katılıyorum yaa mevsimi olmayan şeyler kat kat fazla paraya satılıyor benim yan dairemde eşimin halası oturuyor marketlerde olan her an elinin altında olan şeyleri bile dile getirmezler söylemezler aman söylemeyin hamile canı çekere alırız sorun değil ama sonuçya ya bulunmazsa o esnada diye ki burası hamile topiği anlayıştan yoksunluk bu olsa gerek sinirlerim bozuldu ciddenTabiki de herkesin maddi durumu alacak ya da yetecek diye bir durum söz konusu değil.Kaldı ki bu kadar hamile bayanın olduğu bir forum da mevsiminde olmayan şeylerin konuşulması gerçekten çok şaşırtıcı,şaka gibi.Bir de bizim buralarda “özrü kabahatinden büyük”diye bir laf vardır.”benim de geçen hafta şu anda olmayan bir meyveyi canım çekti ve 5 tanesine 55 lira para verdim.Ama buraya yazıp da dillendirmeye gerek bile duymadım.Neyse ya biz “ters konuşuyor “olalım da onlar konuşmaya devam etsinler
Geçmiş olsun canım dikkat et wala gerçi etsende oluyosun o ayrıda bol bol vitaMin alSiz bırakın can çekmeleri kış ayı geldi benim gibi hasta olmamaya bakın..
Öksürük , hapşırık , eklem ağrıları vallahi dokülüyorum
Topluluklardan uzak durun.Hasta insanlara yaklasmayin.
Eşim kaptı sifayi o kadar dikkat etmemize rağmen engel olamadık. Şimdi o iyileşti ben yatıyorum
ilk mesajımı dikkatli bir şekilde oku ,gerçekten rica da bulundum.Daha sonra bir arkadaşın “adres ver gönderiyim sana da “demesi üzerine “kul hakkına giriyorsunuz “yazdım.”adres ver gönderiyim ne demek yani ,yan masadan ateşli meyve mi gönderiliyor.Belki de olay bu sebepten bu aşamaya geldiEvet kızlar şimdi okudum çok saçma yerlere gitmiş konuşma. Bende rüyamda erik görüyorum 3 keredir ve hiç kimseden duymadımda görmedimde ama demekki içten bir istek olarak giriyor rüyaya. Burda erik konuşulduğu için yazdım şimdi. İnanın aşerme duyulduğu için olucak bişey değil canınız çekebilir ama gerçek aşerme insanı rüyasından uyandırıp ağlatıcak kadar içten gelen bi istekmiş. Birbirimizi kırmayalım, burda konuşulmasın diye rica edebiliriz ama kimseyi kul hakkıyla suçlayamayız.
Ben de ayni seye yüzde yüz katiliyorum. Zaten rüyamda gördüm bulamadim diye de söyledim. Çok yanlış anlaşildim gerçekten olay nerelere gitti sanirim buraya ara versem iyi olacakEvet kızlar şimdi okudum çok saçma yerlere gitmiş konuşma. Bende rüyamda erik görüyorum 3 keredir ve hiç kimseden duymadımda görmedimde ama demekki içten bir istek olarak giriyor rüyaya. Burda erik konuşulduğu için yazdım şimdi. İnanın aşerme duyulduğu için olucak bişey değil canınız çekebilir ama gerçek aşerme insanı rüyasından uyandırıp ağlatıcak kadar içten gelen bi istekmiş. Birbirimizi kırmayalım, burda konuşulmasın diye rica edebiliriz ama kimseyi kul hakkıyla suçlayamayız.
Arkadaşım Eğer benim tavrım en başından beri sana negatif geldiyse bana cvp vermene gerek var mı?Ben bugüne kadar seninle konuştum mu,konuşmadım.Sana soru sordum mu,sormadım.Senden bir kere bile alıntılama yaptım mı,yapmadım.Yemek ile ilgili konuşulmasın yazdım diye negatif olduysam saygı duyarım,bundan sonra da konuşmazsın benimle olur biter.Çünkü Demekki sen de bana en başından beri negatif gelmişsin ki ben de seninle konuşma ihtiyacı duymamışımYa ben gerçekten çok üzüldüm canları çekti diye haklısın dedim ama her yerden çekebilir canımız dedim ama o arkadaşın tavrı başından beri bu forumda çok negatif geldi ben kırıcı bir şey söylediğimi düşünmüyorum ama azarlar gibi konuşunca cevap verdim artık kendi fikri dışında malesef fikir kabul etmiyor biraz empati :/
Geçmiş olsun canım dikkat et wala gerçi etsende oluyosun o ayrıda bol bol vitaMin al
yazmayım diyorum ama tutamıyorum kendimi sizin tavrınız başından beri azarlar gibi olmasaydı konu da buraya kadar gelmezdi siz herkese azarlar gibi cevap verdiğiniz için bizde o şekilde karşılık vermek zorunda kaldıkilk mesajımı dikkatli bir şekilde oku ,gerçekten rica da bulundum.Daha sonra bir arkadaşın “adres ver gönderiyim sana da “demesi üzerine “kul hakkına giriyorsunuz “yazdım.”adres ver gönderiyim ne demek yani ,yan masadan ateşli meyve mi gönderiliyor.Belki de olay bu sebepten bu aşamaya geldi
Kusura bakmada kul hakkını giriyorsunuz kelimesini ben yazmadım bu 1 önce yazdığım yazıyı iyi oku sadece rica da bulundum siz büyüttünüz kusura bakma daha dikkatli oluruz demenizi beklerdim bianda yok abarttınız yok adres wer yollayayım yapıcı bir değil bu herkezin durumu ortada ki herşeyden kısmaya çalışanlar var ben yollarım diyim kendini yükseltmeye çalışmısın neyse uzatmıcam ben dedim diyeceklerimi daha da bu polomiği uzatmıcam doğru düşündüğünüz davranışlarınıza devam edinKul hakkina giriyorsunuz dediniz ses cikarmadim. Ayrica paylasan bendim madem oyle cani cekene de ben gondereyim konu kapansin dedim yine suclu oldum bunu yazmamin sebebi sizi asagilamak falan kesinlikle de degil oyle mizacta bir insan da degilim. Asil siz cok seviyorsunuz olaylari büýütmeyi ve yanlis yerlere çekmeyi bunda kirilacak ne var insaniz benim canim birsey cekse rica etsem biri gonderse ne cok sevinirim. Boyle kücük yardimlarla hayat güzel burda sana senin paran yok alamazsin vs. Kastedilerek yazilmis birsey yok canim oyle anlasildiysam affola ama ben oyle bir insan değilim hicte olmadim
Yazma o zaman çünkü ben size gerekli cevabı azarlayarak verdiğimi düşünüyorum,daha fazla azarlamayım siziyazmayım diyorum ama tutamıyorum kendimi sizin tavrınız başından beri azarlar gibi olmasaydı konu da buraya kadar gelmezdi siz herkese azarlar gibi cevap verdiğiniz için bizde o şekilde karşılık vermek zorunda kaldık
ya canım benim ben sana ne dedim ilk baştaki uyarı mesajına evet haklısın dedim sen ne dedin azarlar gibi yok gözümüze soktunuz yok orda manav var bilmemne uzadıda uzadı yani benimle konuşup konşmaman alakadar etmiyor beni zatenArkadaşım Eğer benim tavrım en başından beri sana negatif geldiyse bana cvp vermene gerek var mı?Ben bugüne kadar seninle konuştum mu,konuşmadım.Sana soru sordum mu,sormadım.Senden bir kere bile alıntılama yaptım mı,yapmadım.Yemek ile ilgili konuşulmasın yazdım diye negatif olduysam saygı duyarım,bundan sonra da konuşmazsın benimle olur biter.Çünkü Demekki sen de bana en başından beri negatif gelmişsin ki ben de seninle konuşma ihtiyacı duymamışım
Onu kimseyi asagilamak icin yapmadim. Ayrica kendi durumum neki baskasini asagilayayim yani ? Birsey soledim caniniz cekti madem oyle ben telafi etmeliyim diye yazdim yardimlasmaktir bu sen alamiyorsun ben sana aliyim degildir kaldi ki oyle anladiysaniz afedersiniz diyorum ama hala uzatiyorsunuz ? Son olarakta yanlis anlasildigim icin kusura bakma derim ama bu paylasilmasa iyiymis icin kusura bakma diyemem cünku kendimi hatali görmüyorum bakıs acisi farki diyelim ? Arti tanimadigim bir insani nasil asagilayabilirim Allah askinaKusura bakmada kul hakkını giriyorsunuz kelimesini ben yazmadım bu 1 önce yazdığım yazıyı iyi oku sadece rica da bulundum siz büyüttünüz kusura bakma daha dikkatli oluruz demenizi beklerdim bianda yok abarttınız yok adres wer yollayayım yapıcı bir değil bu herkezin durumu ortada ki herşeyden kısmaya çalışanlar var ben yollarım diyim kendini yükseltmeye çalışmısın neyse uzatmıcam ben dedim diyeceklerimi daha da bu polomiği uzatmıcam doğru düşündüğünüz davranışlarınıza devam edin
Canım haklısın ama ne gerek war insanların canını çektirmeye ben yemek olayından değil sadece mevsimi olmayan birşeyden bahsedilmesini istemem sokakta tv de genelde bulunabilecek makul şeyler var kimse kimseyi kırmadan daha dikkatli olsa ben ricada bulundum başkada bişey demicemAbartılı bir boyuta kadar gelmiş artık şu yemek konusu...
Beslenme en temel ihtiyacımız..
İnsan evladıyız TV lerde internette sokaklarda onlarca yüzlerce böyle şeylerle karşılaşabiliyoruz..
Kimseye de neden bunu paylaşıyorsun demiyoruz..
Canı çekip yiyemedigi için başına bir iş gelen bir gebe yok bildiğim kadarıyla...Alt tarafı hamileyiz yahu..
Ne gerek var bunun polemiğine girmeye..
Kırmayalım birbirimizi
Kul hakkı atesli meyve bakalim konu daha nerelere gidecek :)) arti size de soyleyeyim onu siz alamiyorsunuz ben size alayim diye degil madem benim yuzumden caniniz cekti ben telafi edeyim diye yazdım yardimlasma icin yani bunda da yanlis bir durum göremiyorumYazma o zaman çünkü ben size gerekli cevabı azarlayarak verdiğimi düşünüyorum,daha fazla azarlamayım sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?