Ewet canım uzatmaya gerek yok kimsenin kalbi kırılmasın birazdaha dikkatli olursak hiç bi sorun kalmazkusura bakma canım çekebilir tabikide ben zaten haklısın demiştim arkadaşa bir daha da yazmazdım zaten ama tavrı yanlış yani hepimizin canı çekebilir tabikide ama burda biride başka bir şey yazmış benimde canım çekti ama tutupta canım çekti diye o arkadaşı da suçlayamam onun dışında daha dikkat eder herkez zaten
Kuzum geçmiş olsunnn... benım en sevdıklerım ev yapımı tarhanaaaa ballı ıhlamurr bool bool meyveee ozellıkle portakal yıyorum cok ıyı gelıyor ve kestane balı... burda karısım yapanlar var onlardan denee dınleeen bool boll ıyılesırsın ınsallah yaSiz bırakın can çekmeleri kış ayı geldi benim gibi hasta olmamaya bakın..
Öksürük , hapşırık , eklem ağrıları vallahi dokülüyorum
Topluluklardan uzak durun.Hasta insanlara yaklasmayin.
Eşim kaptı sifayi o kadar dikkat etmemize rağmen engel olamadık. Şimdi o iyileşti ben yatıyorum
Demeyeydim iyiydi en sevdiğimi yazmışsınEvet kızlar şimdi okudum çok saçma yerlere gitmiş konuşma. Bende rüyamda erik görüyorum 3 keredir ve hiç kimseden duymadımda görmedimde ama demekki içten bir istek olarak giriyor rüyaya. Burda erik konuşulduğu için yazdım şimdi. İnanın aşerme duyulduğu için olucak bişey değil canınız çekebilir ama gerçek aşerme insanı rüyasından uyandırıp ağlatıcak kadar içten gelen bi istekmiş. Birbirimizi kırmayalım, burda konuşulmasın diye rica edebiliriz ama kimseyi kul hakkıyla suçlayamayız.
Mandalina portakal ye bol bol ihlamur cok iyi geliyor bu arada oksuruk icin zencefil bal karabiber oneriririm. Birde her derde deva pekmezSiz bırakın can çekmeleri kış ayı geldi benim gibi hasta olmamaya bakın..
Eşim kaptı sifayi o kadar dikkat etmemize rağmen engel olamadık. Şimdi o iyileşti ben yatıyorum
Geçmiş olsun aynı durumdayım bugün başladı boğazım fena ve midemi daha çok bulandırıyor bu durumSiz bırakın can çekmeleri kış ayı geldi benim gibi hasta olmamaya bakın..
Hamilelikte iki kat ağır geçiyor keşke yakalanmasak karabiberli çorba belki iyi gelir limonlu canım eçebilirsen inş düzelirsinVallahi vitaminde kullandım portakal mandalinada yedim ama yok kâr etmedi..
Hapşırdikca kasiklarim agriyor
Canim sıkma canini hamilesin icindekini düsün ondan degerli birsey yok suan fazla uzadi konu kapansınya canım benim ben sana ne dedim ilk baştaki uyarı mesajına evet haklısın dedim sen ne dedin azarlar gibi yok gözümüze soktunuz yok orda manav var bilmemne uzadıda uzadı yani benimle konuşup konşmaman alakadar etmiyor beni zaten
Canım oda kendini kötü hissedip ciddi bi şekilde söylemiştir ben öyle düşünüyorum. Hatta tam olarak hatırlamıyorum biri eşine git bana karpuz bul demiş bişeye kızmışta canı çekmediği halde burda biride of karpuzmu dedi sonra arkadaş baya üzüldü lütfen adresini ver göndericem falan dedi sanırımilk mesajımı dikkatli bir şekilde oku ,gerçekten rica da bulundum.Daha sonra bir arkadaşın “adres ver gönderiyim sana da “demesi üzerine “kul hakkına giriyorsunuz “yazdım.”adres ver gönderiyim ne demek yani ,yan masadan ateşli meyve mi gönderiliyor.Belki de olay bu sebepten bu aşamaya geldi
o değilde şimdi hangi meyveleri sebzeleri yazabiliyoruz ıhlamur yazmaya çekinicem şimdi burda birbirimize tavsiye veriyoruz sonuçta cidden bunu düşündüm şu anCanim sıkma canini hamilesin icindekini düsün ondan degerli birsey yok suan fazla uzadi konu kapansın
Bunu yazdigin icin gercekten tesekkür ediyorum arkadasim. Yazma sebebim buydu ama olay başka yerlere çekildiCanım oda kendini kötü hissedip ciddi bi şekilde söylemiştir ben öyle düşünüyorum. Hatta tam olarak hatırlamıyorum biri eşine git bana karpuz bul demiş bişeye kızmışta canı çekmediği halde burda biride of karpuzmu dedi sonra arkadaş baya üzüldü lütfen adresini ver göndericem falan dedi sanırımfreyahel ’di demi canım öyle bişey hatırlıyorum. Yani konuşuluyor illa oda üzülüp göndermek istemiştir bence.
Canım son yazdığın çok saçma. Burda aynı düşüncede olamayabiliriz neden bu yüzden ara veresinki? Gitme bi yereBen de ayni seye yüzde yüz katiliyorum. Zaten rüyamda gördüm bulamadim diye de söyledim. Çok yanlış anlaşildim gerçekten olay nerelere gitti sanirim buraya ara versem iyi olacak
Canım valla denildiği için yazdım benDemeyeydim iyiydi en sevdiğimi yazmışsınşaka şaka midem bulantım öyle bi safhadaki yaşamak için zorla yiyorum önüme koysan yiyemem, ama Doğumdan önce bulantının olmadığı dönemde çıkacağı için kendimi şanslı hissediyorum
Ahahahahga sevdiklerine ozelden yaz canim herkes sevdikleriyle ozelden yazisiyormus bana kimse dmden yürümüyor cok uzgünum suano değilde şimdi hangi meyveleri sebzeleri yazabiliyoruz ıhlamur yazmaya çekinicem şimdi burda birbirimize tavsiye veriyoruz sonuçta cidden bunu düşündüm şu an
Kuzum illa seni savunmak adına değil göndermek istediğini anladığım için yazdım gerçekten üzüldüğünü anladım. Keşke hepimiz bulsakta bi yerden taze taze gönderebilsekBunu yazdigin icin gercekten tesekkür ediyorum arkadasim. Yazma sebebim buydu ama olay başka yerlere çekildi
Ay şaka bi yana benim de canım çekiyor o meyveyi hananCanım valla denildiği için yazdım benyoksa 3 kez rüyamda gördüm hiç burda yazmadım sizinde canınız çeker diye.
Ayni düsünce de olmayana saygim sonsuz en basta da yazdim bunu canim benim uzüldügüm yazdiklarimin baska yere cekilmesiydi. Atesli meyve ve kul hakki gibi bunlar ağir ithamlar ben yapmiyorsam karsimdaki de bunu yapmamali diye düsünüyorumCanım son yazdığın çok saçma. Burda aynı düşüncede olamayabiliriz neden bu yüzden ara veresinki? Gitme bi yere
Canım valla denildiği için yazdım benyoksa 3 kez rüyamda gördüm hiç burda yazmadım sizinde canınız çeker diye.
Kuzum illa seni savunmak adına değil göndermek istediğini anladığım için yazdım gerçekten üzüldüğünü anladım. Keşke hepimiz bulsakta bi yerden taze taze gönderebilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?