2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ewet canım uzatmaya gerek yok kimsenin kalbi kırılmasın birazdaha dikkatli olursak hiç bi sorun kalmaz

Kuzum geçmiş olsunnn... benım en sevdıklerım ev yapımı tarhanaaaa ballı ıhlamurr bool bool meyveee ozellıkle portakal yıyorum cok ıyı gelıyor ve kestane balı... burda karısım yapanlar var onlardan denee dınleeen bool boll ıyılesırsın ınsallah ya

Demeyeydim iyiydi en sevdiğimi yazmışsın şaka şaka midem bulantım öyle bi safhadaki yaşamak için zorla yiyorum önüme koysan yiyemem, ama Doğumdan önce bulantının olmadığı dönemde çıkacağı için kendimi şanslı hissediyorum

Mandalina portakal ye bol bol ihlamur cok iyi geliyor bu arada oksuruk icin zencefil bal karabiber oneriririm. Birde her derde deva pekmez

Geçmiş olsun aynı durumdayım bugün başladı boğazım fena ve midemi daha çok bulandırıyor bu durum

Ben bu konuyu daha fazla uzatmıycam,isteyen istediğini düşünür.Herkesin düşüncesi,yetiştirilme tarzı,karakteri farklı,binbir türlü insan var.Herkes herkesle anlaşacak ya da konuşacak diye de bir durum söz konusu değil.Konuşmak isteyen arkadaşlarla zaten instgram üzerinden de ,dm’den de görüşüyoruz,tanıyoruz birbirimizi

Canim sıkma canini hamilesin icindekini düsün ondan degerli birsey yok suan fazla uzadi konu kapansın

Canım oda kendini kötü hissedip ciddi bi şekilde söylemiştir ben öyle düşünüyorum. Hatta tam olarak hatırlamıyorum biri eşine git bana karpuz bul demiş bişeye kızmışta canı çekmediği halde burda biride of karpuzmu dedi sonra arkadaş baya üzüldü lütfen adresini ver göndericem falan dedi sanırım freyahel ’di demi canım öyle bişey hatırlıyorum. Yani konuşuluyor illa oda üzülüp göndermek istemiştir bence.

Canim sıkma canini hamilesin icindekini düsün ondan degerli birsey yok suan fazla uzadi konu kapansın
o değilde şimdi hangi meyveleri sebzeleri yazabiliyoruz ıhlamur yazmaya çekinicem şimdi burda birbirimize tavsiye veriyoruz sonuçta cidden bunu düşündüm şu an

Bunu yazdigin icin gercekten tesekkür ediyorum arkadasim. Yazma sebebim buydu ama olay başka yerlere çekildi

Ben de ayni seye yüzde yüz katiliyorum. Zaten rüyamda gördüm bulamadim diye de söyledim. Çok yanlış anlaşildim gerçekten olay nerelere gitti sanirim buraya ara versem iyi olacak
Canım son yazdığın çok saçma. Burda aynı düşüncede olamayabiliriz neden bu yüzden ara veresinki? Gitme bi yere

Canım valla denildiği için yazdım ben yoksa 3 kez rüyamda gördüm hiç burda yazmadım sizinde canınız çeker diye.

o değilde şimdi hangi meyveleri sebzeleri yazabiliyoruz ıhlamur yazmaya çekinicem şimdi burda birbirimize tavsiye veriyoruz sonuçta cidden bunu düşündüm şu an
Ahahahahga sevdiklerine ozelden yaz canim herkes sevdikleriyle ozelden yazisiyormus bana kimse dmden yürümüyor cok uzgünum suanihlamur bitki o sayilmaz hem

Arkadaşlarım,sevgili hamişlerim :) Herkesin bu hamilelik dönemleri aynı geçmiyor,bazılarımız gergin bazılarımız pozitif olabilir ertesi gün değişebilir de :) Konu uzamasın lütfen pozitif bir platformdu bu, lütfen öyle kalsın. Mesajla insan kendini farklı ifade edebiliyor o yüzden bu yanlış anlaşılmalar .

Bunu yazdigin icin gercekten tesekkür ediyorum arkadasim. Yazma sebebim buydu ama olay başka yerlere çekildi
Kuzum illa seni savunmak adına değil göndermek istediğini anladığım için yazdım gerçekten üzüldüğünü anladım. Keşke hepimiz bulsakta bi yerden taze taze gönderebilsek

Canım son yazdığın çok saçma. Burda aynı düşüncede olamayabiliriz neden bu yüzden ara veresinki? Gitme bi yere
Ayni düsünce de olmayana saygim sonsuz en basta da yazdim bunu canim benim uzüldügüm yazdiklarimin baska yere cekilmesiydi. Atesli meyve ve kul hakki gibi bunlar ağir ithamlar ben yapmiyorsam karsimdaki de bunu yapmamali diye düsünüyorum

Canım valla denildiği için yazdım ben yoksa 3 kez rüyamda gördüm hiç burda yazmadım sizinde canınız çeker diye.
Ben rüyamda görmedim ama her gün aklımdan geçiyor ama şu an olsa da yiyemem çünkü ekşi şeyler midemi mahvediyor, bi de aşermiyorum ben pek ilkinde de canım şunu çok çekti diyeceğim sayılıdır ki hamile değilken canım daha çok şey çeker :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…