2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gerçekten bu aşerme konusu öyle bir şey ki birbirimizi kırdığımıza değmez toprak tebeşir falan aşeren var yani biri bi yerde karpuzlu turşulu baklava falan yazmıştı yani

ay sendin dimi erik diyen valla bende çok severim olsada yesem dedim ama seni suçlayacak değilim tabiki canımız sağolsun

Ahahahahga sevdiklerine ozelden yaz canim herkes sevdikleriyle ozelden yazisiyormus bana kimse dmden yürümüyor cok uzgünum suanihlamur bitki o sayilmaz hem

ay gerçekten neler vardı neler biri cif demiş biri kolonya falan o yüzden ıhlamur yazmaya bile çekindim şimdi bu arada gerçek bunlar olabiliyor yani kimse yanlış anlamasın benim görüncemde avuç avuç toprak yemiştim hamileyken diyor

yok artik küçükken yenir de toprak orda bırakılır yani ama olabiliyor demekki bakayim ben oyle ilginc seyler isteyecekmiyim

Kızlar ne çok yemek konuşmussunuz yaa bu mevsimde bulamayacağımız şeyi bile yazmışsınız benimde canım çekti al buyur burdan yak birazda daha dikkatli olursanız ricam sizden

Benim tam tersi hiç canım çekmiyor ama yemek isimleri midemi bulandırıyor yazıları okurken sanki ben yiyormuşum gibi içim kalkıyor hala bulantım olduğu için maalesef

ay sendin dimi erik diyen valla bende çok severim olsada yesem dedim ama seni suçlayacak değilim tabiki canımız sağolsun
Ben demedim ama farkında olmadan diyedebilirdim bazen konuşma içinde geçiyor bişeyler istemeden :) zamanı gelince bol bol yeriz inşallah

Çok geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım malesef

çok geçmiş olsun ya bende kendimi eve kapamıştım ki bir kaç hafta oldu atlattım eşim baya pis bir grip bulaştırmıştı 2 haftada anca kendime geldim öksürüğüm falan anca geçti dışarısı da buz gibi mecbur olmadıkça çıkmıyorum çıkarsamda baya kendimi bebek gibi sarıp sarmalıyorum evimizde klimalı tek oda ısınıyor mutfağa falan gitmeye korkuyorum umarım bidaha olmaz çok ağır geçiyor benim hamilelikte daha zor oldu bol bol c vitamini ıhlamur zencefil karabiber limon karışımı çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…