1kg gonder banaa hadi bakalımKuzum illa seni savunmak adına değil göndermek istediğini anladığım için yazdım gerçekten üzüldüğünü anladım. Keşke hepimiz bulsakta bi yerden taze taze gönderebilsek
O meyve,AHH o meyve 5 tanesi 50 liraAy şaka bi yana benim de canım çekiyor o meyveyi hanan
ay sendin dimi erik diyen valla bende çok severim olsada yesem dedim ama seni suçlayacak değilim tabiki canımız sağolsunBen rüyamda görmedim ama her gün aklımdan geçiyor ama şu an olsa da yiyemem çünkü ekşi şeyler midemi mahvediyor, bi de aşermiyorum ben pek ilkinde de canım şunu çok çekti diyeceğim sayılıdır ki hamile değilken canım daha çok şey çeker :)
TebeşirGerçekten bu aşerme konusu öyle bir şey ki birbirimizi kırdığımıza değmez toprak tebeşir falan aşeren var yani biri bi yerde karpuzlu turşuşu baklava falan yazmıştı yani
Ay at valla ben bakındım ona internette bulamadımO meyve,AHH o meyve 5 tanesi 50 lirabulunduğun şehri bilmiyorum ben Ankara’dayım gönderirlerse msj atıyım sana
İlçede zor olur ya,çevre illere bak diycektim canım :)Ağrı doğubeyazıt ta yaşiyorum
Ahahahahga sevdiklerine ozelden yaz canim herkes sevdikleriyle ozelden yazisiyormus bana kimse dmden yürümüyor cok uzgünum suanihlamur bitki o sayilmaz hem
ay gerçekten neler vardı neler biri cif demiş biri kolonya falan o yüzden ıhlamur yazmaya bile çekindim şimdiTebeşir
ay gerçekten neler vardı neler biri cif demiş biri kolonya falan o yüzden ıhlamur yazmaya bile çekindim şimdibu arada gerçek bunlar olabiliyor yani kimse yanlış anlamasın benim görüncemde avuç avuç toprak yemiştim hamileyken diyor
Ben sana msj attım,için rahat bir şekilde sipariş verebilirsin.Evet pahalı ama buzlu stroforla filan getiriyorlar.Başka isteyen olursa onlar da yazsın özelden msj atarımAy at valla ben bakındım ona internette bulamadım
Tamam isterim teşekkürler canım :)Ben sana msj attım,için rahat bir şekilde sipariş verebilirsin.Evet pahalı ama buzlu stroforla filan getiriyorlar.Başka isteyen olursa onlar da yazsın özelden msj atarım
gerçekten öyle bir konu vardı çok garip şeyler yazılmıştı bende beklemedeyim ne isticek canım diyeyok artik küçükken yenir de toprak orda bırakılır yani ama olabiliyor demekki bakayim ben oyle ilginc seyler isteyecekmiyim
Kızlar yanlış anlamayın lütfen;ilk önce bunu belirtmek isterim.Ama bu forumda ki ilk ricalardan birisi kesinlikle yemek konuşulmasın olmuştu.Yaşadığınız her şehirde hamile manavları var.Google’a yazdığınız zaman bile çıkıyor.Hepimiz mide bulantı dönemini geçtik,çok rahat bir şekilde aşerebiliriz,ama benim naçizane tavsiyem,yemek konuşulmaması yönünde
Kızlar ne çok yemek konuşmussunuz yaa bu mevsimde bulamayacağımız şeyi bile yazmışsınız benimde canım çekti al buyur burdan yak birazda daha dikkatli olursanız ricam sizden
Ben demedimay sendin dimi erik diyen valla bende çok severim olsada yesem dedim ama seni suçlayacak değilim tabiki canımız sağolsun
Umarim birgün cif yemek istememgerçekten öyle bir konu vardı çok garip şeyler yazılmıştı bende beklemedeyim ne isticek canım diye
Çok geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım malesefSiz bırakın can çekmeleri kış ayı geldi benim gibi hasta olmamaya bakın..
Öksürük , hapşırık , eklem ağrıları vallahi dokülüyorum
Topluluklardan uzak durun.Hasta insanlara yaklasmayin.
Eşim kaptı sifayi o kadar dikkat etmemize rağmen engel olamadık. Şimdi o iyileşti ben yatıyorum
aynen canım inşallah kışıda sevmem kış meyvelerini de yaza gelseydi iyidiBen demedimama farkında olmadan diyedebilirdim bazen konuşma içinde geçiyor bişeyler istemeden :) zamanı gelince bol bol yeriz inşallah
ahaha bende ay yenmez zaten zehirlenirizUmarim birgün cif yemek istemem
çok geçmiş olsun ya bende kendimi eve kapamıştım ki bir kaç hafta oldu atlattım eşim baya pis bir grip bulaştırmıştı 2 haftada anca kendime geldim öksürüğüm falan anca geçti dışarısı da buz gibi mecbur olmadıkça çıkmıyorum çıkarsamda baya kendimi bebek gibi sarıp sarmalıyorum evimizde klimalı tek oda ısınıyor mutfağa falan gitmeye korkuyorum umarım bidaha olmaz çok ağır geçiyor benim hamilelikte daha zor oldu bol bol c vitamini ıhlamur zencefil karabiber limon karışımı çok iyiSiz bırakın can çekmeleri kış ayı geldi benim gibi hasta olmamaya bakın..
Öksürük , hapşırık , eklem ağrıları vallahi dokülüyorum
Topluluklardan uzak durun.Hasta insanlara yaklasmayin.
Eşim kaptı sifayi o kadar dikkat etmemize rağmen engel olamadık. Şimdi o iyileşti ben yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?