Ay ben bu kadar polemik olduğunu bilmeden yazmıştım yorumu başlarda okuyunca boşverin kızlar ya kalp kırmaya değecek bir konu değil ben öğretmenler odasında yemek tarifi verilirken yeter artık kötü oluyorum diye hamileliğimi ilan etmek zorunda kaldım kv bile yalvarıyor canın ne istiyor diye o saydıkça ben lavaboya :) herkesin tepkisi şeyi farklı işte bu kadar uzayacak bir konu değil boşverin
aaa pardon hanımlar o zaman :) düşünemedik kusura bakmayın canı çekenlere yaparım ben evdeyim zaten bana gelsinler misafir olsunlar istanbul anadolu yakasinda olanlar :) Sağlıklı faydalı şeyleri seviyorum diyelim. Kim ne sevmiyorsa onları sevmiyorum işte tam tersi gibi :) abur cubur paketli şeyler hiç yemem canımda hiç çekmez öyle huylarım yok :)
aaa pardon hanımlar o zaman :) düşünemedik kusura bakmayın canı çekenlere yaparım ben evdeyim zaten bana gelsinler misafir olsunlar istanbul anadolu yakasinda olanlar :)
aaa pardon hanımlar o zaman :) düşünemedik kusura bakmayın canı çekenlere yaparım ben evdeyim zaten bana gelsinler misafir olsunlar istanbul anadolu yakasinda olanlar :) Sağlıklı faydalı şeyleri seviyorum diyelim. Kim ne sevmiyorsa onları sevmiyorum işte tam tersi gibi :) abur cubur paketli şeyler hiç yemem canımda hiç çekmez öyle huylarım yok :)
Benim tam tersi hiç canım çekmiyor ama yemek isimleri midemi bulandırıyor yazıları okurken sanki ben yiyormuşum gibi içim kalkıyor hala bulantım olduğu için maalesef
Kızlar hepinize çok teşekkürler , umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımza hep diyoruz evladın kızı erkeği yok ilk rahmimize düştüğü anda o annelik hissi zaten geliyor bize tek duamız sağlıklı olmaları, vatana millete ailelerine hayırlı evlat olmaları tabii ki Allah yine de inşallah herkesin gönlüne göre versin, hep diyordum kız da olsa erkekte olsa çok sevineceğim diye
Size partiden bi kaç detayı atıyorumm
Benim de oyleydi canim canima okuyordu kabizlik ama simdi hergün yapabildigim kadar kendimi yormadan yürüyüs yapiyorum birde doktorum kabizliga da iyi gelen bir vitamin verdi onla cok sükür düzeldi. Birde ben icemiyorum ama doktorum israrla kefir oneriyor bebege anneye bagirsaklara cok buyuk katkisi varmis sende bulanti yapmiyorsa deneyebilirsin canim
Kuzum ben WC'ye dahi zor kalkıyorum hep yatıyorum evdeyim zaten çalışmıyorum ev hanımıyım. O yüzden de bi türlü geçmedi. Kefir iyiymiş evet su bile içemeyen ben bilemiyorum
Canım ben sana bişey sormak istiyorum. Sen ikili testi yaptırdın galiba bu ikili test nasıl oluyo kanda mı bakılan bişey ayın 18ini randevum var benimde 12+1günlük oluyrz o zamana kadar. Bana da yapar galiba