2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Boşver canım arada böyle yanlış anlaşılmalar olabilir kafana takma sen :)

Benimde çekmiyorda rüyamda gördüm herkeste diyor rüyanda gördüysen kesin canın çekiyodur falan diye :) en iyisi arayıp bulmak

Buarada Kızlar gerçek aşerme çok felaket bişey ben oğluma hamileyken sakatat aşermiştim ki hiç sevmem ve doğru düzgün yemişliğim yoktu. Gece kokusu geldi burnuma uykudan uyandım ağzımın suyu aka aka
Eşimi uyandırdım kim pişiriyor bu saate git bul diye. Ama eşim koku moku yok dedi. Sabaha kadar uyuyamadım o yiyeceği düşünmekten
Ertesi gün akşama kadar bekleyemedim ağlayarak getir nolur diye yalvardım eşime ve tam bir kilo yedim o yiyecekten. Çok fenaydı
Yani diyeceğim o ki öyle bir aşermenin önünde hiç bişey duramıyor
Umarım absürt bir şey çekmez canım bu sefer de :)))

evet benim mesela 23 yaşındayım yaşıtlarımın çoğu bekar geziyor eğleniyor ben 40-50 yaşında kocaman çocukları olan ablalarım var onlarla takılıyorum arada
Ya yakın olsak görüşürdük ama çok uzağız, çocuk olunca çevre genişliyor ama özellikle kreş okul dönemi

İnşllh cnm Allah sağlıklala sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin aramızda tam 1 hafta var seninle

Yürüyüs yapmayınca da zor gecmiyor canim ya zeytinyagi kayisi birde kefir iyi gelir canim bunlari doktorum önermisti

Ay gerçekten bende balıkesirdeyim keşke yakınlarda olsak ta hamiş hamiş gün falan yapsak tanışsak ne hoş olurdu
Aynen öyle hemde ne guzel olurdu hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz etrafımızda elbette insanlar var ,herkesin çevresi var ama aynı şeyleri yaşayıp aynı dönemden geçtiğimiz için daha hoş olurdu

Aynen öyle hemde ne guzel olurdu hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz etrafımızda elbette insanlar var ,herkesin çevresi var ama aynı şeyleri yaşayıp aynı dönemden geçtiğimiz için daha hoş olurdu
evet kesinlikle
Benim bütün arkadaşlarim bekar en yakinlarimda onlar simdi cocukta geliyor valla benden cok hevesliler herseye :)) o belli olmuyor canim
ne güzel aslında ama herkes öyle kafa dengi olamıyor araya illa mesafe giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…