Ayni düsünce de olmayana saygim sonsuz en basta da yazdim bunu canim benim uzüldügüm yazdiklarimin baska yere cekilmesiydi. Atesli meyve ve kul hakki gibi bunlar ağir ithamlar ben yapmiyorsam karsimdaki de bunu yapmamali diye düsünüyorum
Ben rüyamda görmedim ama her gün aklımdan geçiyor ama şu an olsa da yiyemem çünkü ekşi şeyler midemi mahvediyor, bi de aşermiyorum ben pek ilkinde de canım şunu çok çekti diyeceğim sayılıdır ki hamile değilken canım daha çok şey çeker :)
Buarada Kızlar gerçek aşerme çok felaket bişey ben oğluma hamileyken sakatat aşermiştim ki hiç sevmem ve doğru düzgün yemişliğim yoktu. Gece kokusu geldi burnuma uykudan uyandım ağzımın suyu aka aka
Eşimi uyandırdım kim pişiriyor bu saate git bul diye. Ama eşim koku moku yok dedi. Sabaha kadar uyuyamadım o yiyeceği düşünmekten
Ertesi gün akşama kadar bekleyemedim ağlayarak getir nolur diye yalvardım eşime ve tam bir kilo yedim o yiyecekten. Çok fenaydı
Yani diyeceğim o ki öyle bir aşermenin önünde hiç bişey duramıyor
Umarım absürt bir şey çekmez canım bu sefer de :)))
evet benim mesela 23 yaşındayım yaşıtlarımın çoğu bekar geziyor eğleniyor ben 40-50 yaşında kocaman çocukları olan ablalarım var onlarla takılıyorum arada
Ben cok akıllıyım bak ıkı hamılelıgımde de zor bulacagım seylerı aşermıyorum
Sevdıgım seye asla acımam alırım kaç paraysa ama 5 6 tanesıne onu verecegıme asermem daha iyi (insallah) aman yaza ne kaldı şurda
evet benim mesela 23 yaşındayım yaşıtlarımın çoğu bekar geziyor eğleniyor ben 40-50 yaşında kocaman çocukları olan ablalarım var onlarla takılıyorum arada
Hadı yaa şaka bir yana vardır mutlaka ya çoook ıstıyorsan ye benceeee...ben geçen rüyamda baska meyve gördüm ama canım cekmedı
Sadece bazı yemeklerı görunce canım cekıyor
Kuzum ben WC'ye dahi zor kalkıyorum hep yatıyorum evdeyim zaten çalışmıyorum ev hanımıyım. O yüzden de bi türlü geçmedi. Kefir iyiymiş evet su bile içemeyen ben bilemiyorum
Henüz yaptırmadım canım kendi doktorum illa yaptırma dedi bende devlete randevu aldım salı günü 12+1 olacak İnşâAllah yaparlar ve temiz çıkar sonuçlar
Kuzum ben WC'ye dahi zor kalkıyorum hep yatıyorum evdeyim zaten çalışmıyorum ev hanımıyım. O yüzden de bi türlü geçmedi. Kefir iyiymiş evet su bile içemeyen ben bilemiyorum
Henüz yaptırmadım canım kendi doktorum illa yaptırma dedi bende devlete randevu aldım salı günü 12+1 olacak İnşâAllah yaparlar ve temiz çıkar sonuçlar
Aynen öyle hemde ne guzel olurdu hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz etrafımızda elbette insanlar var ,herkesin çevresi var ama aynı şeyleri yaşayıp aynı dönemden geçtiğimiz için daha hoş olurdu
Aynen öyle hemde ne guzel olurdu hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz etrafımızda elbette insanlar var ,herkesin çevresi var ama aynı şeyleri yaşayıp aynı dönemden geçtiğimiz için daha hoş olurdu