2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım benim hayırlı,uğurlu olsun,paşalarımız çoğalıyor,sen zaten erkek hissediyordun değil mi ?
Son zamanlarda erkek gibi geliyordu bana :) bir de benim göbeğim birden çıktı kilo almamama rağmen her gören kesin erkek diyordu
Çok güzel olmuş darısı bizlere doktora girer girmez mi soylediniz
Ultrasona bakmadan önce doktorla knuşuyoruz ya canım orda dedim buarada cinsiyeti arkadaşıma söylerseniz parti yapmak istiyoruz dedim:)
Aynen canım hep erkek duyuyoruz :) burda da erkek çok hep pastayı ben de çok beğendim canımm pinterestten bulmuştum
Ay canım bayıldım partinize Kim hazırladı partini?
Teşekkürler kuzum arkadaşlarımla birlikte hazırladık :) arkadaşım balonları sipariş verdi bir diğeri tasarımları yaptı böyle böyle gelişti

İyi hissettiğim zamanlarda yazabiliyorum artık canım. Seninle dün konuşurken birden fenalaştım apar topar uzandım. Bugünüm de iğrenç geçti az önce sağlam kusunca biraz gözümü açabildim. Ama uzun sürmez yani biliyorum. Benim de normalde haziran sonu görünüyor ama bide geç gebelik sarkacak gibi. Daha ikili testi bile yaptırmadım. Baya arkadaş cinsiyeti öğrendi bile.

Ayyy hayırlı olsun canım demek bi oğluş daha geliyo

Canım benim bütün herşeyin özellikle erkek-kız tahmin edenler panosuna bayıldım.Herşey çok güzel ve özenli olmuş.Bizimki de inşallah ayın 19’unda.Ben de Bugün elbisemi aldım.Pastayı nerde yaptırdın,onu sorucam ?

Bendensin :) annem telde bunları ye diye sayıyor o saydıkça bana fenalık basıyor :)) sen nasıl oldun canım hafifledi mi bulantıların bu hafta okul nasıl geçti

Bulantı bandı aldım canım. İşe yaramıyo pek evet ama ben psikolojik olarak takıyorum. Çıkarınca daha fena gibi bilemedim. Ama şikayetimi kesti diyemem
Tak o zaman canım belki zamanla işe yarar. Bende bugün baygın gibiyim zofer içmeme rağmen şu saate kadar hiç bişey yemedim şimdi biraz yemeye çalışıyorum

Ayyy hayırlı olsun canım demek bi oğluş daha geliyo
Yaa evet erkekler çoğaldı baya :) teşekkürler canımm :)
Kuzum ankardaydın dimi ? Her zaman pasta yaptırdığm bi yer var sözümde nişanımda ve tüm organizasyonlarımızda orda yaptırdım yine sana ismini verebilirim :) attığımın aynısı oldu

Tak o zaman canım belki zamanla işe yarar. Bende bugün baygın gibiyim zofer içmeme rağmen şu saate kadar hiç bişey yemedim şimdi biraz yemeye çalışıyorum
Aynen ya o kadar az yedim ki. Yedim dediğim de leblebi. Vücudum çöktü iyice. Gözümün altı morardı böyle. Takıyom bakalım hoşuma gitti :) yemek yerken korkuyorum artık ya. Yiyemiyorum da yediklerim de çıkıyo çok fena.

Hadı yaa şaka bir yana vardır mutlaka ya çoook ıstıyorsan ye benceeee...ben geçen rüyamda baska meyve gördüm ama canım cekmedı
Sadece bazı yemeklerı görunce canım cekıyor
Canım benimde canım öyle istemiyor ama üst üste 3 kere rüyamda görünce bi düşündürdü beni.

Ben zofere ek premesis aldım iyi geldi ama doktorum artık bırakmamı söyledi kan ilacı verdi ama onu içince ölüyorum sandım bıraktım. benim göz altlarım zaten normalde de çöküktü :) şimdi berbat haldeyim panda gibi :)bundan önceki kaybettiğim gebeliktede 5-6 kilo vermiştim şimdi üstüne 6 kilo verdim 5-6 ayda gitti yaklaşık 10 kilo hiç bi kıyafetim olmuyor iyi mi kötü mü bilemedim:) sağlık olsun kuzular iyi olsun tek duamsalı günü nasipse ikili testimiz var İnşâAllah güzel sonuçlarla geliriz

Bulantı bitmeden kan ilacı mı verdi. O sağlam bünyeyi bile zorlayan ilaç. Doktora bi söyle istersen belki hafif dozlu ilaç verir. İçemiyorum diye belirt bence. Önceki gebelik nasıl olmuştu. Ben de çok kilo verdim. Aynen iyi mi kötü mü bilemiyorum herkes bana zayıf doğum yaparsın diyo ama alakası var mı bilemedim. Bebişlerimiz iyi olsun benim de tek isteğim bu o kadar çileyi onun için çekiyoruz. Bu hafta beni de ikili test için çağırdı doktor. İnşallah ikimizin de güzel geçer

Evet canım bana ismini adresini filan at da ben de yaptırıyım.Çünkü herkes şeker hamurundan kolay kolay yapamıyor.Çok güzel anı,hatıra kalıyor.Özenli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…